تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2614 از 4105 اولاول ... 1614211425142564260426102611261226132614261526162617261826242664271431143614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,131 به 26,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به به نئجه سن کیشی؟!
    من تو این یکی دو سال خیلی رفتم تهران و پیگیر شدم ولی انقدر پاسکاری کردن که هنوز به نتیجه ای نرسیدم. اتفاقا پایان نامه من جنبه تسلیحاتی داشت. حتی با کل اون موسسات تماس گرفتم که به توافق برسیم ولی اکثرا میگن رزومه بفرستین حالا ببینیم چی میشه! یا اینکه باید حضوری بری سیریش بشی که اونم ساکن تهران نباشی سخته.
    خلاصه که برای من حیف شد.
    حالا پروژه تو چند درصد اوکی و قطعی شده؟
    ياشا
    بقول يکى از بچه ها درصدى نيست اينا,صفر و يکه, تا اوکى نشه صفر بايد حساب کرد!,ى سر خاهم رفت بنياد, گوراخ نولور...
    (من تهران بودم ارشد,اگه اوکى کرده بودم الان کليش کسرى ميشد,گفتم معاف ميشم داا; هاما عيبى يوخ,الخير فى ما وقع

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ياشا
    بقول يکى از بچه ها درصدى نيست اينا,صفر و يکه, تا اوکى نشه صفر بايد حساب کرد!,ى سر خاهم رفت بنياد, گوراخ نولور...
    (من تهران بودم ارشد,اگه اوکى کرده بودم الان کليش کسرى ميشد,گفتم معاف ميشم داا; هاما عيبى يوخ,الخير فى ما وقع
    البته من شنیدم که حتی تو اخذ این پروژه ها هم بند پ و پول حرف اول رو میزنه. به طور موثق شنیدم پول بدی پروژه شب نشده دستته
    حل اولار ایشالا
    Last edited by elyartab; 06-12-2014 at 12:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا راهنمایی کنند
    من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
    الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
    برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
    حالا باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا راهنمایی کنند
    من 1 سال پیش واکسن زدم قرار بود به خدمت برم که نشد (درخواست معافیت پزشکی دادم و معاف از رزم شدم)
    الان میخوام برم خدمت باید دوباره واکسن بزنم؟
    برگه ی واکسن رو باید با خودم ببرم آموزشی؟ چون برگه ی واکسنم توی پرونده پزشکی توی نظام وظیفه هست که دسترسی ندارم
    حالا باید چکار کنم؟
    اتفاقا شبیه این شرایط برای من هم اتفاق افتاد.
    من 3 سال پیش واکسن زده بودم و 5 ماه رفته بودم خدمت. یه ماه پیش که دوباره دفترچه میفرستادم برای اعزام. موقع واکسن به اونی که آمپول فرو میکنه همینجوری گفتم که من یه بار واکسن زدم. بعد فورا دست از کار کشید و گفت اولا که احتمال یک به نمیدونم چند ریسک عفونت داره واکسن مجدد. علاوه بر اون باید بری نظام وظیفه تو اون صفحه فرم سابقه خدمتتو تایید کنه. منم فلفور تایید کردم و بردم. مهر رو زد به برگ واکسن ولی در واقع آمپول نزد.
    حالا برای شما هم اگه تو سیستم چیزی به عنوان سابقه ثبت شده باشه میتونی ببری تایید کنن. نه دردی نه ریسکی!

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

سلام‎ًٌٌٌٌٌٌُْ،
    منم هفته قبل دفترچه رو فرستادم‏‏ و تاریخ اعزامم شد 1 اسفند.

اول پذیرش سپاه رو پیگیر شدم که گفتن لیسانس بدون بسیج امکان نداره!

حالا یه چندتا سوال پیش اومد:
    1. حالا اگه بخواهیم تو این تقسیم بندی ها خودمون رو یجوری بندازیم سپاه، امکان داره؟ یعنی کار راحتیه یا طرف واقعا باید گردن کلفت باشه؟
    2. این تقسیم بندی ها رو تهران انجام می ده یا مراکز استانی؟
    3. بعد اون تقسیم اگه سپاه شد‏، تقسیم بعدی که کی تو کدوم استان و پادگان بیوفته بعد آموزش رو کجا تعیین می کنه؟
    4.تقسیم اعزامی اسفند‏ کی انجام می شه ؟ دی یا بهمن؟

مرسی/

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام‎ًٌٌٌٌٌٌُْ،
    منم هفته قبل دفترچه رو فرستادم‏‏ و تاریخ اعزامم شد 1 اسفند.

اول پذیرش سپاه رو پیگیر شدم که گفتن لیسانس بدون بسیج امکان نداره!

حالا یه چندتا سوال پیش اومد:
    1. حالا اگه بخواهیم تو این تقسیم بندی ها خودمون رو یجوری بندازیم سپاه، امکان داره؟ یعنی کار راحتیه یا طرف واقعا باید گردن کلفت باشه؟
    2. این تقسیم بندی ها رو تهران انجام می ده یا مراکز استانی؟
    3. بعد اون تقسیم اگه سپاه شد‏، تقسیم بعدی که کی تو کدوم استان و پادگان بیوفته بعد آموزش رو کجا تعیین می کنه؟
    4.تقسیم اعزامی اسفند‏ کی انجام می شه ؟ دی یا بهمن؟

مرسی/
    سلام همشهری
    تقسیم بندی ها از تهران انجام میشه.
    بند پ مخصوصا تو نظام خیلی کارایی داره. میتونی از فرش به عرش برسی
    بند پ رو روی مسئله بسیج اعمال کنی که خیلی راحتتره

7. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من تماس گرفتم با نظام وظیفه و سوالمو پرسیدم و اینطور که گفتن نباس بریم میدون سپاه تا مارو ببرن بلکه باس خودمون به پادگان تشریف ببریم! البته من تهرانم! گفتم اطلاع رسانی کنم!!
    نبود 19/9 اردکان؟؟!

9. این کاربر از mp654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان گفتن که یه کیف باخودمون ببریم تا وسایلو توش بزاریم زیاد بزرگ باشه یا متوسط کوچیک کدومش کفایت میکنه؟
    و اینکه گفتن برگه واکسن رو هم باید ببری از دفترچه قسمت واکسن رو بکنم ببرم یا کلا دفترچه رو ببرم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان گفتن که یه کیف باخودمون ببریم تا وسایلو توش بزاریم زیاد بزرگ باشه یا متوسط کوچیک کدومش کفایت میکنه؟ و اینکه گفتن برگه واکسن رو هم باید ببری از دفترچه قسمت واکسن رو بکنم ببرم یا کلا دفترچه رو ببرم؟
    نه بابا کل دفترچه نیازی نیست. فرم واکسن که مهر خورده

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ظاهراً برای معاینه کار خاصی نمیکنن، فقط میگن فلان بیماری رو داری یا نه!
    چندین بار برای یه مسئله ای آزمایش دادم ولی چیزی مشخص نشد، با اینحال هنوز اون مشکل رو دارم.
    حالا اگه خودمون حس کنیم مشکل جسمی داریم چی میشه؟ ما رو میفرستن آزمایش بدیم یا اینکه چون مدارک پزشکی نداریم، به حرفهای ما توجهی نمیکنن؟

ضمناً دانشگاه هنوز نامه نظام وظیفه رو بهم نداده، الان میتونم برم دفترچه بگیرم و فرم ها رو پر کنم، یا باید بمونم بعد از ثبت نامه در پلیس +10 اقدام کنم؟
    Last edited by hamed29; 06-12-2014 at 16:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •