باحرف شما موافقم من با تری جی همراه اول و ایرانسل تا دومگ دانلود زدم و دربدترین حالتش500-600کیلو هس...حالا ی مودم سفارش دادم تاشنبه می رسه دستم ببینم فورجی چطوریه
باحرف شما موافقم من با تری جی همراه اول و ایرانسل تا دومگ دانلود زدم و دربدترین حالتش500-600کیلو هس...حالا ی مودم سفارش دادم تاشنبه می رسه دستم ببینم فورجی چطوریه
دوستان من میخوام یه بسته حجم بالا بخرم و با اعضای خونه همگی بهش وصل بشیم و هر کس حجم مخصوص خودشو داشته باشه
یعنی میخوام محدودیت حجم برای هر کاربر بذارم
مودمم TP Link MR6400 هستش
تحقیق کردم با برنامه Kerio Control میشه اینکارو کرد!ولی تو نظرات یکی نوشته بود باید کامپیوتر صبح تا شب روشن باشه
کسی روشی سراغ نداره؟؟[emoji780] [emoji779]
Sent from my Galaxy S8 using Tapatalk
Last edited by Vahid7767; 29-11-2016 at 18:08.
با روتر میکروتیک 90 تومنی امکانش هست اما خوب باید ازش سردر بیاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دقیقن این سوال منم هست! داستان چیه؟ امکان داره از رو شماره سیمکارت یه عده رو سرعتشون رو محدود کرده باشند؟ آخه عجیبه سرعت 4G روی باند 1800 با چهار خط آنتن خیلی زیاد بشه یک و نیم مگ دانلود میده.رو همین باند حداقل باید سه مگابایت دانلود رو دیگه باید بده دیگه!باند 2600 هم نمیدونم چرا قوی نمیشه اطراف ما یه خط آنت میده و داغونه! مودم منم هم 3372 هستش. نمیدونم دلیل این تبعیض چیه از خطه از منطقه است از چیه!
Last edited by pooya777; 29-11-2016 at 21:06.
ایرانسل به شکل نرم افزاری هیچ محدودیتی اعمال نکرده اگر سرعت اونطوری که می خواهید نیست به پارامترهای زیادی وابسته است.
حداقل شرایط لازم برای سرعت خوب ار اس ار پی حدود 70 80 ، اس ان آر استیبل بالای 17 18 و ار اس ار کیو زیر هشت هست. اما بودن اینها کافی نیست و باید پهنای باند و لینک خوبی توی دکل باشه و یوزر هم زیاد نباشه. یکی از نشانه های یوزر زیاد بالا رفتن مشخصات سیگنال در ساعات خلوتی مثل پنج و نیم صبحه
البته یکی از پارامترهای مهم نویز هست که یه دلیلش تعداد زیاد دکلهایی هست که روی هم تاثیر میزارن
خیلی ممنون از جوابت
ینی مودممو باید با کابل Lan به میکروتیک متصل کنم؟
یه سرچی کردم به این عکس برخورد کردم.اگه اینجوریه نحوه محدود کردن حجم که نباید زیاد کار داشته باشه درسته؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اينم دليل نمى شه چون سرعت بالايى باترى جى دارم چندبرابرشو با فورجى داشته باشم؟
نه دلیل نمیشه
من قبلا یه جایی با تری جی 19 مگ داشتم با 4 جی 8 مگ
بله شما با کابل لن اینترنت رو میدی به میکروتیک و از اون باز به شکل لن یا وایرلس می گیری و اساسا از طریق میکروتیک می تونی مدیریت کنی و وای فای مودم 4 جیت رو هم خاموش می کنی اگر خواستی
عکسی که گذاشتی برای صفحه یوزر منیجر هست از طریق ایجاد هات اسپات می تونی حجم ها رو مدیریت کنی
![]()
Last edited by ak313; 29-11-2016 at 22:25.
ما تو دانشگاهمون هربار که میخوام از اینترنتش استفاده کنیم باید به یه vpn که برامون ساختن متصل بشیم.
بعضی جاهارو هم دیدم که وای فای بدون رمز دارن ولی وقتی تو مرورگر میری میگه نام کاربری و رمز وارد کن
هات اسپات نیاز به وارد کردن رمز توسط کاربر رو نداره؟
ببخشید سوالاتم خیلی مبتدیه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)