معمولا در مقطع کارشناسی ارشد تاریخ رد شدن نمره پایان نامه تاریخ فارغ التحصیلی میشه ولی در کارشناسی زمان رد شدن آخرین نمره میشه تاریخ فارغ التحصیلی.
اگه از زمان فارغ التحصیلی شما 1 سال بیشتر گذشته باشه میرید تو غیبت.
معمولا در مقطع کارشناسی ارشد تاریخ رد شدن نمره پایان نامه تاریخ فارغ التحصیلی میشه ولی در کارشناسی زمان رد شدن آخرین نمره میشه تاریخ فارغ التحصیلی.
اگه از زمان فارغ التحصیلی شما 1 سال بیشتر گذشته باشه میرید تو غیبت.
خوب به نظرم این اشتباهیه که دانشگاه مرتکب شده. خود اون نامه مدرک شما برای این ادعاست. حالا برای اطمینان میتونین از نظام وظیفه سوال کنید. یا حتی پلیس +10 . حضوری برید بهتره. به استرسش نمی ارزه![]()
واسه دی ماه احتمالا فردا محل آموزشی مشخص میشه میرم بپرسم کجا افتادم به قول یکی از دوستان صداشو در نیارم بهتره. من که اشتباهی نکردم اشتباه از خودشون بوده.
دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
4. مرخصی داره؟
5. تابستون کامل تعطیلیم؟
با تشکر
اگه اطلاعات جزیی هم دارید بگید خواهشا
در ناجا اصلاح صورت با تيغ ممنوعه، شما هم بهتره با نمره 4 صورتتون رو اصلاح كنيد، اينطوري در سپاه و ناجا كسي بهتون گير نميده، فكر نكنم در ارتش هم به خاطر گذاشتن ريش با نمره 4 مشكلي پيش بياد، البته دوستاني كه در ارتش خدمت كردن بهتر ميتونن راهنمايي كنن
دوست عزیز شما خودت نمیتونی به نتیجه برسی توضیح که دادم، پوتین هیچ فرقی نمیکنه، حتی خود من پوتین را پوشیدم و رفتم.
در مورد اصلاح هم باز گفتم احتمال داره اصلا تا میان دوره نگهتون دارن، اونوقت ردیف میکنن با یه ماشین موی سر 200 نفر را پشت سر هم اصلاح میکنن، بعد اونوقت پذیرای قارچ و باکتری و ... باشین.
دیگه اون مورد را من نمیدونم بباد بینین جریان چی میشه.
همون 8 خوبه، حداقلش 4 هست، البته ارتش زیاد سخت نمیگیره.
اتفاقا پوتین خیلی هم مهمه، میتونه آموزشی را خیلی راحت تر کنه، باید روی این موضوع حساس بود.
در ارتش هم غیر بعضی جاهای خاص بقیه پوتین هست، کادری پوتین میپوشه سرباز کیلویی چنده.
در ناجا باید حداقل 4 باشه البته کمتر هم باشه موردی نداره ولی با ماشین و تیغ اگه صفر اصلاح کنی عقیدتی صدا میکنه و احتمال قوی بازداشت 24 ساعت بزنن.
من که کلا برا تنبليش نيس, سلامت سربازم مهمه بهرحال,اگه ب اسم سوسول بازى بخان سلامتيمو تهديد کنن حتمن برنامه براشون درست ميکنم!
منى ک اينجام پلن اولم گرفتن کفالت بود ک نشد, ولى برناممو ى جور چيدم ک اگه نشه بيفتم تو اسفند (پلن بىک همينجورى شد, الانم دنبال گرفتن پروژه و کسرى و افتادن تو شهر خودمم.
مطمين باشين اگه سربازى باهام راه نيان پلن بکاپ دارم! (من هميشه به پلن هام معروفم
شايد بنظرتون اينا فقط حرف بياد و بگى ک وقتى رفتى ميبينى اين خبرا نيس, ولى 18 سالم نيس ک, خودمو ميشناسم, چيزاى بدم زياد ديدم.
اينارو نوشتم ک 4 تا جوون بخونن, بقول گفتنى هرکارى ميخان کنن همه جوانبو بسنجن و تلاششونو بکنن ک بهتر کنن شرايطو, نشدم نشده, مهم اينه تو روزاى سخت تلاشتو کردى (نترس,اکثر مواقع ميشه
چالش داشتن اصلنم بد نيس (توى پرانتز اينو بگم برا اونايى ک فک ميکنن شرايط هلو برو تو گلو عاليه, ديدم مايه دارايى ک خسته از روزمرگى افسرده شديدن, مجبورن رو بيارن چيزاى مسخره و چالش درست کنن برا خودشون مث مارک بازى!)
يه شعارم بدم بحثو ببندم) ميگه ک:
زندگى مث قايقه و مشکلات مث بادهايى ان ک تو رو توى دريا اين ور اون ور ميبرن, تو ک نميتونى باد رو بخابونى, بهترين کار اينه بادبان بسازى و از مشکلات استفاده کنى برى جهت دلخواه. (پندهاى خوبى دادم خدايى, خوش بحال اونايى ک تو سربازى هم دوره ميشن با من :پى)
والسلام عليکم..(بيام پايين از منبر![]()
پروژه کسری گرفتین یا در دست اقدامه؟ پروسه اش چقدر طول کشید؟
6 تا کسرى بسيجو ک دارم
پروژه گرفتن در دست اقدامه (فعلن درگيرم شهرم پذيرش شم-همشهرى ييخ اله بي-), دو تا 6 ماه.
رشته ما که جديده (نميتونم بگم بدلايلى) جورى هس ک نخبگان نيروى مسلح زياد خواهان داره و بچه هامون ک گرفتن زياد طولانى نبود پروسه اش
ولى پروژه هامون سنگينه,سخت باشه بيخيالش ميشم
به به نئجه سن کیشی؟!
من تو این یکی دو سال خیلی رفتم تهران و پیگیر شدم ولی انقدر پاسکاری کردن که هنوز به نتیجه ای نرسیدم. اتفاقا پایان نامه من جنبه تسلیحاتی داشت. حتی با کل اون موسسات تماس گرفتم که به توافق برسیم ولی اکثرا میگن رزومه بفرستین حالا ببینیم چی میشه! یا اینکه باید حضوری بری سیریش بشی که اونم ساکن تهران نباشی سخته.
خلاصه که برای من حیف شد.
حالا پروژه تو چند درصد اوکی و قطعی شده؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)