تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2613 از 4105 اولاول ... 1613211325132563260326092610261126122613261426152616261726232663271331133613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,121 به 26,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از جواباتون مشکل پرونده من اینه که سال 92 تمام واحد های درسیم به جز پروژه تخصصیم تموم شده بود و پروژه تخصصیم که تابستون 91 گرفته بودم سال 93 نمرشو ثبت کردم حالا گیر دادن که برای اینکه فارغ التحصیلیت سال 93 باشه باید یه مجوز شورای آموزشی داشته باشی منم اقدام کردم که گفتن جوابش بعد اربعین میاد. حالا اگر قبول نکردن فارغ التحصیلیم خورد 92 غیبت می خورم؟ اصلا با این وضعیت متوجه میشن؟
    معمولا در مقطع کارشناسی ارشد تاریخ رد شدن نمره پایان نامه تاریخ فارغ التحصیلی میشه ولی در کارشناسی زمان رد شدن آخرین نمره میشه تاریخ فارغ التحصیلی.

اگه از زمان فارغ التحصیلی شما 1 سال بیشتر گذشته باشه میرید تو غیبت.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نامه معرفی دانشگاه رو گرفته بودم همونطور که قبلا گفتم واحد دانشگاهی (دانشگاه آزاد) نامه فارغ التحصیلی رو بهم داد و پروندمو واسه گرفتن مدرک به مرکز فرستاد که بعد از اون اشکال گرفتن و برگشت خورد. در نامه معرفی دانشگاه هم فارغ التحصیلی رو سال 93 زدن.
    خوب به نظرم این اشتباهیه که دانشگاه مرتکب شده. خود اون نامه مدرک شما برای این ادعاست. حالا برای اطمینان میتونین از نظام وظیفه سوال کنید. یا حتی پلیس +10 . حضوری برید بهتره. به استرسش نمی ارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خوب به نظرم این اشتباهیه که دانشگاه مرتکب شده. خود اون نامه مدرک شما برای این ادعاست. حالا برای اطمینان میتونین از نظام وظیفه سوال کنید. یا حتی پلیس +10 . حضوری برید بهتره. به استرسش نمی ارزه
    واسه دی ماه احتمالا فردا محل آموزشی مشخص میشه میرم بپرسم کجا افتادم به قول یکی از دوستان صداشو در نیارم بهتره. من که اشتباهی نکردم اشتباه از خودشون بوده.

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
    1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
    2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
    3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
    4. مرخصی داره؟
    5. تابستون کامل تعطیلیم؟

با تشکر
    اگه اطلاعات جزیی هم دارید بگید خواهشا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه شما کجا خدمت می کنید متفاوته مثلا در ارتش شما اگر صورتت را اصلاح یا تیغ بندازی مشکلی نیست حتی اکثر کادری ها هم همین طوری اند.اما اگر بخواهید ریش داشته باشید بایستی نمره ۲ یا ۴ باشه.
    در سپاه باید ریش مرتب و با نمره ۴ داشته باشید.در ناجا فکر نکنم الزامی در ریش داشتن باشه.
    سلام دوستان

برا خدمت ریش و سبیل باید چطوری باشه؟

پ.ن:بنده ریش هام همیشه نمره 8 هستش.
    در ناجا اصلاح صورت با تيغ ممنوعه، شما هم بهتره با نمره 4 صورتتون رو اصلاح كنيد، اينطوري در سپاه و ناجا كسي بهتون گير نميده، فكر نكنم در ارتش هم به خاطر گذاشتن ريش با نمره 4 مشكلي پيش بياد، البته دوستاني كه در ارتش خدمت كردن بهتر ميتونن راهنمايي كنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان من به نتیجه ای نرسیدم من فردا برم پوتین رو بخرم روز اعظام گیر نمیدن که این چیه اوردی؟
    روز اول اعظام سرم رو اصلاح کنم یا همینجوری ژل و حالت دهنده بزنم برم پادگان ؟ چون اگه مرخضی بدن برای لباس واقعیتش روم نمیشه برم بیرون با موی سر کم
    دوست عزیز شما خودت نمیتونی به نتیجه برسی توضیح که دادم، پوتین هیچ فرقی نمیکنه، حتی خود من پوتین را پوشیدم و رفتم.

در مورد اصلاح هم باز گفتم احتمال داره اصلا تا میان دوره نگهتون دارن، اونوقت ردیف میکنن با یه ماشین موی سر 200 نفر را پشت سر هم اصلاح میکنن، بعد اونوقت پذیرای قارچ و باکتری و ... باشین.

ممنون از جواباتون مشکل پرونده من اینه که سال 92 تمام واحد های درسیم به جز پروژه تخصصیم تموم شده بود و پروژه تخصصیم که تابستون 91 گرفته بودم سال 93 نمرشو ثبت کردم حالا گیر دادن که برای اینکه فارغ التحصیلیت سال 93 باشه باید یه مجوز شورای آموزشی داشته باشی منم اقدام کردم که گفتن جوابش بعد اربعین میاد. حالا اگر قبول نکردن فارغ التحصیلیم خورد 92 غیبت می خورم؟ اصلا با این وضعیت متوجه میشن؟
    دیگه اون مورد را من نمیدونم بباد بینین جریان چی میشه.

سلام دوستان

برا خدمت ریش و سبیل باید چطوری باشه؟

پ.ن:بنده ریش هام همیشه نمره 8 هستش.
    همون 8 خوبه، حداقلش 4 هست، البته ارتش زیاد سخت نمیگیره.

والا من که ندیدم کسی تو دوره آموزشی بره پوتینشو عوض کنه، برای خود من مشکل ساز نبود، قابل استفاده بود. البته دوستانی داشتم که تو نیروی انتظامی و در گرمای تابستان رفتند و در نتیجه پاهاشون تاول زد. ولی فکر نکنم ربطی به نوع پوتین داشته باشه. نکته مهم اینکه تو ارتش تا جایی که من اطلاع دارم افسرها (فوق دیپلم به بالا منظورمه) بعد از آموزشی دیگه پوتین نمی پوشن و مثل کادر کفش معمولی باید بپوشن (البته اونی که بهشون میدن). بنابر این به نظر من اگه شامل این قضیه هستی واسه دو ماه مشکلی پیش نمیاد با همون پوتین خودشون طی کنی. اگر هم خواستی بخری از مغازه دار بپرس که قیافش با پوتین های اون نیرو شبیه باشه.
    اتفاقا پوتین خیلی هم مهمه، میتونه آموزشی را خیلی راحت تر کنه، باید روی این موضوع حساس بود.

در ارتش هم غیر بعضی جاهای خاص بقیه پوتین هست، کادری پوتین میپوشه سرباز کیلویی چنده.

با توجه به اینکه شما کجا خدمت می کنید متفاوته مثلا در ارتش شما اگر صورتت را اصلاح یا تیغ بندازی مشکلی نیست حتی اکثر کادری ها هم همین طوری اند.اما اگر بخواهید ریش داشته باشید بایستی نمره ۲ یا ۴ باشه.
    در سپاه باید ریش مرتب و با نمره ۴ داشته باشید.در ناجا فکر نکنم الزامی در ریش داشتن باشه.
    در ناجا باید حداقل 4 باشه البته کمتر هم باشه موردی نداره ولی با ماشین و تیغ اگه صفر اصلاح کنی عقیدتی صدا میکنه و احتمال قوی بازداشت 24 ساعت بزنن.

7. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

البته امور دیگری مانند نظافت و سایر بیگاری ها وجود داره که شما احساس تنهایی نکنید یعنی دوست عزیز دور بیکاری رو خط بکش تو آموزشی
    من که کلا برا تنبليش نيس, سلامت سربازم مهمه بهرحال,اگه ب اسم سوسول بازى بخان سلامتيمو تهديد کنن حتمن برنامه براشون درست ميکنم!
    منى ک اينجام پلن اولم گرفتن کفالت بود ک نشد, ولى برناممو ى جور چيدم ک اگه نشه بيفتم تو اسفند (پلن بى ک همينجورى شد, الانم دنبال گرفتن پروژه و کسرى و افتادن تو شهر خودمم.
    مطمين باشين اگه سربازى باهام راه نيان پلن بکاپ دارم! (من هميشه به پلن هام معروفم
    شايد بنظرتون اينا فقط حرف بياد و بگى ک وقتى رفتى ميبينى اين خبرا نيس, ولى 18 سالم نيس ک, خودمو ميشناسم, چيزاى بدم زياد ديدم.
    اينارو نوشتم ک 4 تا جوون بخونن, بقول گفتنى هرکارى ميخان کنن همه جوانبو بسنجن و تلاششونو بکنن ک بهتر کنن شرايطو, نشدم نشده, مهم اينه تو روزاى سخت تلاشتو کردى (نترس,اکثر مواقع ميشه
    چالش داشتن اصلنم بد نيس (توى پرانتز اينو بگم برا اونايى ک فک ميکنن شرايط هلو برو تو گلو عاليه, ديدم مايه دارايى ک خسته از روزمرگى افسرده شديدن, مجبورن رو بيارن چيزاى مسخره و چالش درست کنن برا خودشون مث مارک بازى!)
    يه شعارم بدم بحثو ببندم) ميگه ک:
    زندگى مث قايقه و مشکلات مث بادهايى ان ک تو رو توى دريا اين ور اون ور ميبرن, تو ک نميتونى باد رو بخابونى, بهترين کار اينه بادبان بسازى و از مشکلات استفاده کنى برى جهت دلخواه. (پندهاى خوبى دادم خدايى, خوش بحال اونايى ک تو سربازى هم دوره ميشن با من :پى)
    والسلام عليکم..(بيام پايين از منبر

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منى ک اينجام پلن اولم گرفتن کفالت بود ک نشد, ولى برناممو ى جور چيدم ک اگه نشه بيفتم تو اسفند (پلن بى ک همينجورى شد, الانم دنبال گرفتن پروژه و کسرى و افتادن تو شهر خودمم.
    پروژه کسری گرفتین یا در دست اقدامه؟ پروسه اش چقدر طول کشید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پروژه کسری گرفتین یا در دست اقدامه؟ پروسه اش چقدر طول کشید؟
    6 تا کسرى بسيجو ک دارم
    پروژه گرفتن در دست اقدامه (فعلن درگيرم شهرم پذيرش شم-همشهرى ييخ اله بي-), دو تا 6 ماه.
    رشته ما که جديده (نميتونم بگم بدلايلى) جورى هس ک نخبگان نيروى مسلح زياد خواهان داره و بچه هامون ک گرفتن زياد طولانى نبود پروسه اش
    ولى پروژه هامون سنگينه,سخت باشه بيخيالش ميشم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

6 تا کسرى بسيجو ک دارم
    پروژه گرفتن در دست اقدامه (فعلن درگيرم شهرم پذيرش شم-همشهرى ييخ اله بي-), دو تا 6 ماه.
    رشته ما که جديده (نميتونم بگم بدلايلى) جورى هس ک نخبگان نيروى مسلح زياد خواهان داره و بچه هامون ک گرفتن زياد طولانى نبود پروسه اش
    ولى پروژه هامون سنگينه,سخت باشه بيخيالش ميشم
    به به نئجه سن کیشی؟!
    من تو این یکی دو سال خیلی رفتم تهران و پیگیر شدم ولی انقدر پاسکاری کردن که هنوز به نتیجه ای نرسیدم. اتفاقا پایان نامه من جنبه تسلیحاتی داشت. حتی با کل اون موسسات تماس گرفتم که به توافق برسیم ولی اکثرا میگن رزومه بفرستین حالا ببینیم چی میشه! یا اینکه باید حضوری بری سیریش بشی که اونم ساکن تهران نباشی سخته.
    خلاصه که برای من حیف شد.
    حالا پروژه تو چند درصد اوکی و قطعی شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •