تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2613 از 4428 اولاول ... 1613211325132563260326092610261126122613261426152616261726232663271331133613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,121 به 26,130 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وقتی بیاد رو 4 مگ یعنی هیچی ! چون همین الان هستن شرکت های دیگه که 8 مگ میدن از این ادا بازی ها هم ندارن قیمتشون هم یکیه !
    شاید شرکتهای دیگه ازین اداها در نیارن به قول شما
    که البته شرکتهای دیگه هم ازین کارا میکنن و الا یه ماهه باید در شرکت رو تخته کنن
    ولی پارس خوبیش اینه که محدود نمیکنه(منظورم از محدودیت اینه که چند شب پشت هم دانلود کنیم وسرعت محدود بشه)ولی شرکتهای دیگه کافیه دو هفته با سرعت بالا دان کنی تا یه ماه میری تو بلک لیست
    نمونش همین شاتل که شما میگی واسه سرویسهای 512 وکمتر فقط تا20 گیگ میتونی دانلود رایگان داشته باشی به محض اینکه بیشتر از این دان کنی تا دوهفته میری تو بلک لیست وسرعت میشه در حد دایال آپ مطمئن باشید که واسه سرویسهای بالاتر هم این محدودیت هست فقط به شکل دیگه
    من فقط یه یوزر معمولی هستم که چند تا isp رو تست کرده و تا الان پارس بهترین بوده برای من
    این سرویسی که شما دنبالش میگردی تو ایران پیدا نمیشه عزیز
    شما سرویس 2مگ گرفتی شبانه رایگان داره بهت 4مگ میده وشبی 13تا14 گیگ دان میکنی یه سوال از یوزرهای شرکتهای دیگه بپرسید ببنید کدومشون شبی 14 گیگ دان دارن
    Last edited by saeed ssd; 17-11-2013 at 12:07.

2. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی بیاد رو 4 مگ یعنی هیچی ! چون همین الان هستن شرکت های دیگه که 8 مگ میدن از این ادا بازی ها هم ندارن قیمتشون هم یکیه !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن همین الان یه ریموت ساده به سرور نمیتونم انجام بدم با این به اصطلاح 9 مگ یا هر چیه دیگه , ولی با 256 مخابرات راحت وصل میشه !!
    سلام دوست عزیز. از کجا بهمم سرعتم روی چند بسته شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن همین الان یه ریموت ساده به سرور نمیتونم انجام بدم با این به اصطلاح 9 مگ یا هر چیه دیگه , ولی با 256 مخابرات راحت وصل میشه !!

پارس انلاین دو مگ داده پس دو مگ هم باشه شما نمی تونید چیزی بگید اون بعضی شرکت ها که به اسم هشت مگ می دن هر دو دارم وضعیت دقیقا اینطوری هست !

های وب کلا تعطیل هست شب هم رایگان 2-3 ساعت اون با دو مگ رایگان می زنید حداکثر می شه شبی 2.5 گیگ زد .

شاتل می گید برید بگرید ببنید با سرور داخل هم زیاد بزنید سر ماه تمدید نمی کنه براتون بهانه های مختلف می یاره خودم 170 گیگ زدم بهانه های مختلف اورد 7 روز بدون اینترنت موندم .

مبین نت می گید دانلود شبانه هی به من sms میده آقا کم دانلود کن واقعا توی یک ماه 5 بار پیامک داشتم اون هم تهدید آمیر برای دانلود زیاد .

آسیاتک و ... و بقیه دیگه واقعا تعطیل هستن حالا ما بخیل نیستیم خدا کنه شبی 30 گیگ رایگان بزنید در کل گفتم 7 گیگ هم بزنی یعنی داری بهترین دانلود می زنی .

هر شرکت یک دورانی اکثر قبلا همه شاتل داشتن خراب شدن حمله کردن به آسیاتک ورشکت شد رفتن های وب این هم ترکید دارن می یان پارس آنلاین این داستان دادامه داره تا

5. 4 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان بهترین تنظیمات مودم برای adsl پارس آنلاین چیه؟ منظورم mtu,dns یا همین تنظیمات adsl یا gmt هستش. اشتراک من 2 مگه.

ممنونم

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا سرعت من فعلا درسته و 9 مگ رو داره میده - حالا ببینیم تا شب چی میشه و چه بلایی سرش میاد !

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز. از کجا بهمم سرعتم روی چند بسته شده؟
    وارد تنظیمات مودم که شدین برین قسمت Status و ببینین که جلوی Data Rate داون استریم و آپ استریمتون چن هست.

دوستان بهترین تنظیمات مودم برای adsl پارس آنلاین چیه؟ منظورم mtu,dns یا همین تنظیمات adsl یا gmt هستش. اشتراک من 2 مگه.

ممنونم
    دی ان اس رو باید از شرکت بپرسین و یکی رو مال شرکت قرار بدین و دیگری رو هم از یکی از دی ان اس های گوگل .
    مقدار MTU رو هم از طریق آموزش زیر بدست بیارین:

مودلاسیون هم بستگی به نویز خط و ساپورت آی اس پی داره،شما رو همون اتو سینک بذارینش.

10. این کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا سرعت من فعلا درسته و 9 مگ رو داره میده - حالا ببینیم تا شب چی میشه و چه بلایی سرش میاد !
    شب می شه 18 مگ

12. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وارد تنظیمات مودم که شدین برین قسمت Status و ببینین که جلوی Data Rate داون استریم و آپ استریمتون چن هست.

دی ان اس رو باید از شرکت بپرسین و یکی رو مال شرکت قرار بدین و دیگری رو هم از یکی از دی ان اس های گوگل .
    مقدار MTU رو هم از طریق آموزش زیر بدست بیارین:

مودلاسیون هم بستگی به نویز خط و ساپورت آی اس پی داره،شما رو همون اتو سینک بذارینش.
    ممنون دوست عزیز. جلوی داون استریم نوشته 9213. شرکت زنگ زدم واسه dns گفت نیاز نیست. شما از چه dns استفاده میکنی؟

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. جلوی داون استریم نوشته 9213. شرکت زنگ زدم واسه dns گفت نیاز نیست. شما از چه dns استفاده میکنی؟
    خب رو 9 مگ هست خطتون.
    من هم استفاده نمیکنم ولی برخی موارد که اختلال ایجاد میشه و برخی از سایتها باز نمیشن اون موقع یکی رو که شرکت داده(پارس نیست) ست میکنم و دیگری رو هم 8.8.8.8 که مال گوگل هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب رو 9 مگ هست خطتون.
    من هم استفاده نمیکنم ولی برخی موارد که اختلال ایجاد میشه و برخی از سایتها باز نمیشن اون موقع یکی رو که شرکت داده(پارس نیست) ست میکنم و دیگری رو هم 8.8.8.8 که مال گوگل هست.
    ممنون دوست عزیز الان mtu گذاشتم روی 1248 طبق همون لینکی که دادین. سرعت دانلودم از 540 رفت بین 900 تا 1. بسیار ممنون دوست عزیز

16. 2 کاربر از amin-farahmand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •