نه دوست عزیز خبری نیست. شاتل از این کاها نمیکنه. واسه ما که روز جمعه رایگان نبود و گرافمون هم مثل شما نبود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه دوست عزیز خبری نیست. شاتل از این کاها نمیکنه. واسه ما که روز جمعه رایگان نبود و گرافمون هم مثل شما نبود
چرا چند شبه دانلود شبانه اینجوری شده؟ سرعت به 10kb هم نمیرسه!
اره دوست عزیز پنجشنبه و جمعه رایگانهبرای من که اینجوره ارت 5 دارم
ممنونم از راهتماییت
شبا هم از ساعت 1 تا 7 فک کنم رایگان هست
چون من از ساعت 1 تا الان ترافیکم رایگان هست
آقا منم از کرج هستم من نزدیک به 25 گیگ گرفتم که اینجوری شده اصلا ربطی به محدودیت نداره اینا مال همه 2 مگ ها رو کم کردن بدبخت به کسی که تازه 1 شبه گرفته
شبا اونجور که معلومه شاتل افتضاحه امااااااااااااااااااااااا صبح ها چطوره ؟
cs23 10:59:24 ق.ظ
با سلام,بختیاری هستم . با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم مشکل فنی خود را ذکر کنید.در صورت مشکل مالی و یا پرداخت و اعمال نشدن عملیات مالی شما و یا سوال در مورد ترافیک های هدیه باید با امورمشترکین 23099 ویا نمایندگی شهر خود تماس بگیرید.
ehsan 10:59:44 ق.ظ
ببخشید فقط یه سوال دارم. اینکه شاتل سرعت دانلود در ساعات رایگان را 3 شبه که به شدت کاهش داده این وضعیت تا کی ادامه داره؟
![]()
همکاراتون که جواب درستی به ما ندادن
![]()
![]()
![]()
cs23 11:01:33 ق.ظ
در شب راجع به مشکلات شب باید بررسی شود
ehsan 11:02:01 ق.ظ
الان 3 شبه چت میکنم اصلا جوابی به من نمیدن
![]()
یعنی جواب این سوال اینقدر سخته؟
![]()
![]()
![]()
فقط میخام بدونم این وضعیت تا کی ادامه داره؟
cs23 11:03:12 ق.ظ
در مورد محدود کردن شبانه اطلاعی نداریم
ehsan 11:03:54 ق.ظ
پس کی اطلاع داره تا باهاش صحبت کنیم؟
در این زمان امکان بررسی مشکل شب شما وجود ندارد. لطفا در زمان مشکل در شب تماس بگیرید تا ترافیک مرکز شما چک شود و راهنمایی درستی به شما بشود. با تشکر
ساعت 1 بعد هر چقدر تلاش کردم باهاشون چت کنم فایده نداشت.کسی بالا نمیومد. این جواب ندادناشون بیشتر اعصاب ادم خرد میکنه
خیر ، من یک سرویس 2مگ دیگر در محل کار دارم ، الان 2 شبه لینکامو با ریموت میذارم محل کار دانلود می کنم ...
سرعت فعلا خوبه ، فعلا 10 گیگ تو این 2 شب دانلود کرده ، هروقت سرعتش اومد پایین خبر می دم...
دوستان من آرت 3 دارم و سرعت شبهام گویا درست شده و 2 شبه که افت سرعت خیلی کم شده.ظاهرا با محدود کردن سرویس های اکو دارن مشکل کمبود پهنای باند شبانه رو حل میکنن.من خودم اهل دانلود سنگین هستم ولی خب یوزرهای پر مصرف همیشه برای سرویس دهنده های اینترنی مشکل ساز هستن و اعمال اندکی محدودیت دور از انتظار نیست.اما الان که مخابرات 20 درصد در قیمت پهنای باند تخفیف داده اعمال این سیاستها و قربانی کردن اکو ها برای حفظ کیفیت سرویس دهنده صحیح نیست و من شخصا این حرکت رو هرچند که آرت هستم ولی محکوم میکنم. فکر کنم هنوز دارن بررسی میکنن ببینن آخرش چه کار کنن و این محدودیت ها ممکنه موقتی باشه و بهتره اندکی بهشون فرصت بدیم.
به نظر من در این شرایط بهتره همگی به شرکت ایمیل بزنید و البته با ادبیات مناسب ولی محکم و قاطع خواهان شفاف سازی در محدودیت های جدید از جمله مشخص شدن خط قرمزها در الگوی مصرف و قانون FUP بشیم تا از سردرگمی در بیایم.تصور کنید کسی برای اولین بار از شاتل سرویس به اسم نامحدود میگیره و وقتی بیاد داخل گود واقعا گیج میشه.ما که قدیمی هستیم هم توش موندیم.این اصلا در شان شرکتی مثل شاتل نیست.این را هم متذکر شوید.با تشکر
Last edited by floorfilla73; 07-11-2010 at 12:45.
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)