تک کانکشن رو نابود کردن، با افزایش سرعت هم مثل قبل تفاوت خیلی زیادی ایجاد نمیشه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تک کانکشن رو نابود کردن، با افزایش سرعت هم مثل قبل تفاوت خیلی زیادی ایجاد نمیشه.
Last edited by Xx Hossein xX; 12-12-2015 at 02:02.
تک کانکشن افتضاح شده!!!!!!!!!
من عکسای تلگرامو اصلا نمیتومنم ببینم صبح یدونه ایمیل اومده بود توش فایل 14 مگی 10 بار امتحان کردم نتونستم فایلو دانلود کنم از دیروز وضعم همینه سرعت تک کانکشن به 30 به زور میرسه. یه صفحه راحت نتونستم لود کنم.![]()
های وب هم از دیروز همینه
برا من ( که فک کنم تنها کسی تو تاپیک های وب راضی بود )خراب شده
چه گناهی کردیم !!!!! گیر اینا افتادیم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واقعا اینترنت افتضاح شده
خسته شدیم اینقدر شکایت کردیم و زنگ زدیم پشتیبانی
این همه پول میدیم هیچ خدماتی نمیگیریم
سلام
من مخابرات نا محدود دارم ماهی 36 میدم البته با طرح 10100 سزعت 512 که سرعتش نزدیکا 40یا55ایناس
چیزی داره اسیا تک برتی من؟
البته شبا بعضی وقت ها با سرعت 10میگ دانلود میکردم اما الام چند وقته خراب شده با سرعت 2میگ یا 4میده
طرح 10100 هم سرعت 10میده کامل
سلام
شما نامحدود میخوای؟
تلگرامو که اصلا بیخیال - من های وب که بودم تو سایت testmy.net سرعت تک کانکشنم رو ظهر ها که خوب بود میزد 600 کیلوبایت که عالیه این مقدار ! بعد همون موقع یکی یه آهنگ 2 مگابایتی تو تلگرام برام فرستاد 4-5 دقیقه طول کشید تا دانلود شد ! شما بگو وقتی سرعت رو میزنه 600 کیلوبایت چه جوری اینقدر طول میکشه !؟
------------------------------------------------------------------------------------
راستی برام ثابت شد تجهیزات اسیا تک تو مرکز مخابراتی در پیت تر از های وب هست attainable خط من با های وب همیشه حدود 7-8 مگ بود حالا با اسیا تک شده 5-6 !!! دیشب اخر شب همش رو 5.5 مگ رفته بود !( باید بگم مثل قبل خطم رو روی همون 5 بزارن )
Last edited by MOHAMMAD2010; 12-12-2015 at 12:04.
شما از چی ناراحتی الان! اولا مطمئن باش همه هم برن جا برای شما باز نمیشه چون آسیاتک بعمد محدود کرده. دوم تغییر isp به این راحتی هم نیست ضمنا طرف حجم یا زمان داره. با همه اینها یکی مثل خود من اينکارو انجام دادم و سه روز پیش آسیاتک رو تخلیه کردم حجم و زمان هم داشتم . اتفاقا بین صبانت شاتل همیارنت و آسیاتک که من تا حالا سرویس داشتم اشغالترین اونها همین آسیاتک بوده که بیش از سه ماه نتوانستم تحملش کنم. درکل تنها موردی که آسیاتک رو برتر میکنه دانلود مجانی شبانه اون هست وگرنه پینگ و لودینگ صفحات و سرعت دانلودی که نسبت به سرویس میده و محدود کردن سرور های خارجی آسیاتک ازهمه بدتر هست.
ایا اسیاتک نامحدود هم داره
برای دانلود نمیخوام فقط واسه وب گردیو اینستاگرامو این چیزا میخوام
مخصوصا واسه بازی انلاین
الان مصرف حجمم خیلی بالاست
روزی یک گیگ حجم به شخصه مصرف میکنم
اگه خونه شلوغ باشه که زود حجم تموم میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)