دوست عزیز یه سوال داشتم راهنمایی خواستم اگه باعث مزاحمت براتون شدم معذرت میخوام
دوست عزیز یه سوال داشتم راهنمایی خواستم اگه باعث مزاحمت براتون شدم معذرت میخوام
گرچه این مشکلات این چند وقت اخیر ایرانسل از قبل و در همان حوالی راه اندازی تی دی از طرف چن تن از اساتید همین تاپیک محتمل دانسته شده بود واخطار داده شده بود که دقیقا همین طور شد من که اگه هر اپراتور دیگه ای 4gبزنه سریع اپراتورم رو تعغیر میدم کیفیت خیلی مهم تر از قیمته که متاسفانه ایرانسل دیگه نداره
ایرانسل قطع شده نیم ساعته درست از تایم شبانه فکر کنم ترفند جدیدشونه برای کاسبی بیچاره اونایی که بسته شبانه گرفتن.
Sent from my D6633 using Tapatalk
به خاطر همین بسته های شبانه رفتم مخابرات و قطع کردم دیروز و یه مودم ایرانسل به قیمت 250 تومن گرفتم
امشب هم شب اول بود که بسته 3 ساعته خریدم و خوش آمدگویی قشنگی از ایرانسل گرفتم
ممنون که خبر دادین اول فک کردم مشکل از مودمه و بعد سیم کارت رو روی گوشی تست کردم و الان که شما پست دادین فهمیدم که مشکل سراسریه
ویرایش : الان بعد از حدود 40 دقیقه وصل شد
Last edited by mo_ho; 29-11-2016 at 02:42.
تهران - باند 3 - ساعت 2:46
قبلا آپلود بالای 20 مگ هم بود ولی جدیدا تا 20 مگ محدود شده .
تایید می شه سرعت دانلود من طوری بود توی سه ساعت 60 گیگ دانلود کنم دیشب یه بسته دوساعته خریدم به زور 20 گیگ دانلود کردم پنج شنبه هم یه بسته سه ساعته دگرفتم
35 گیگ دانلود کردم سرعت در روز همونه ولی شبانه سرعت مال من یک سوم شده ، برای فهمیدن این محدویت سرعت سرویس 5 گیگ صبح 6تا12 داره قبل ساعت 8 صبح سرعت محدود هست وبعد از ساعت 8درست می شه .
اینو از اسیاتک یاد گرفته انگار
'گفتم از اسیاتک خلاص بشم برم ایرانسل برای دانلود شبانه
دیدم بابا دزد دزده فقط اسمش عوض می شه.
کاشکی کند میشد کلا قطع میشه ماله من پینگ هم 300 بالا پایین میشه
دوستان خوشبحالتون شما عجب سرعت توپی دارین
ما که با یه مودم TP Link M7300 v2 در بهترین حالت سرعتمون میشه 1.4 مگابایت بر ثانیه هرچیم جلوتر میره سرعت کندتر میشه تا جایی که به 200-300 کیلوبایت بر ثانیه هم میرسه :|
نهایتا ساعتی 1.5 گیگ دانلود میکنم اونم تازه واسه بسته های شبانه نه ، بسته 6 صبح تا 12 ظهر
سرعت من بعده اون ماجرا های قطع سراسری دوبرابر شده قبلا نهایتن تا ۲۵ مگابیت سرعت داشتم
الان تا ۴۵ مگابیت هم میره نمیدونم حالا فقط واسه امروزه یا کلا خوب شده !!!
دقیقا مال منم همینطوره!
من فقط میام اینجا سرعت های نجومی بقیه رو میبینم و آب از لب و لوچم راه میفته
تازگیا هم متوجه شدم بعضی وقتا سرعت 3G بهتر از 4G تو خونمون میشه :|
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)