تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2612 از 4105 اولاول ... 1612211225122562260226082609261026112612261326142615261626222662271231123612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,111 به 26,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز ما که از وضعیت پرونده شما خیر نداریم در نتیجه نمی تونیم نظر قطعی هم بد یم.
    ولی در هر صورت من فکر نکنم برای خدمت مشکری اشته باشه.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
    ممنون از جواباتون مشکل پرونده من اینه که سال 92 تمام واحد های درسیم به جز پروژه تخصصیم تموم شده بود و پروژه تخصصیم که تابستون 91 گرفته بودم سال 93 نمرشو ثبت کردم حالا گیر دادن که برای اینکه فارغ التحصیلیت سال 93 باشه باید یه مجوز شورای آموزشی داشته باشی منم اقدام کردم که گفتن جوابش بعد اربعین میاد. حالا اگر قبول نکردن فارغ التحصیلیم خورد 92 غیبت می خورم؟ اصلا با این وضعیت متوجه میشن؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

برا خدمت ریش و سبیل باید چطوری باشه؟

پ.ن:بنده ریش هام همیشه نمره 8 هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من به نتیجه ای نرسیدم من فردا برم پوتین رو بخرم روز اعظام گیر نمیدن که این چیه اوردی؟
    روز اول اعظام سرم رو اصلاح کنم یا همینجوری ژل و حالت دهنده بزنم برم پادگان ؟ چون اگه مرخضی بدن برای لباس واقعیتش روم نمیشه برم بیرون با موی سر کم
    نه واسه چي گير بدن، پوتينه، سيگار و موبايل و .... نيست كه گير بدن (البته شايد يه دژبان ... پيدا بشه و يه تيكه اي بندازه، در اين صورت براي حماقت اون دژبان فقط لبخند بزنيد)

از من به شما وصيت، ديگه داري ميري سربازي، از اين به بعد ديگه روم نميشه و خجالت ميكشم و ... بذار كنار

در ضمن "اعزام" صحيحه و نه "اعظام"

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من به نتیجه ای نرسیدم من فردا برم پوتین رو بخرم روز اعظام گیر نمیدن که این چیه اوردی؟
    روز اول اعظام سرم رو اصلاح کنم یا همینجوری ژل و حالت دهنده بزنم برم پادگان ؟ چون اگه مرخضی بدن برای لباس واقعیتش روم نمیشه برم بیرون با موی سر کم
    والا من که ندیدم کسی تو دوره آموزشی بره پوتینشو عوض کنه، برای خود من مشکل ساز نبود، قابل استفاده بود. البته دوستانی داشتم که تو نیروی انتظامی و در گرمای تابستان رفتند و در نتیجه پاهاشون تاول زد. ولی فکر نکنم ربطی به نوع پوتین داشته باشه. نکته مهم اینکه تو ارتش تا جایی که من اطلاع دارم افسرها (فوق دیپلم به بالا منظورمه) بعد از آموزشی دیگه پوتین نمی پوشن و مثل کادر کفش معمولی باید بپوشن (البته اونی که بهشون میدن). بنابر این به نظر من اگه شامل این قضیه هستی واسه دو ماه مشکلی پیش نمیاد با همون پوتین خودشون طی کنی. اگر هم خواستی بخری از مغازه دار بپرس که قیافش با پوتین های اون نیرو شبیه باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان این کلاسهای عقیدتی که توی آموزشی برگزار میشه مهم هست؟
    چون یکی میگفت آخرش ازتون یه امتحان میگیرن از چیزایی که درس دادن و توی اینکه کجا تقسیم بشی تاثیر میزاره
    والا تو ارتش که به نظرم مهم نیست. شونصد تا سوال دادن من یکیش رو هم بلد نبودم یعنی هیچکی بلد نبود. تهدید زیاد میکردن که آخرش معلوم میشه این نمرات کشکی هست یا نه!ولی آخرش معلوم نشد! بی خود استرس نگیر. تقسیم هم ربطی به اونا نداره .کار تهرانه نه پادگان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان عزیز من اگه این هفته دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟؟ راهی هست که زودتر برم و به اونور سال نیفته؟؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از جواباتون مشکل پرونده من اینه که سال 92 تمام واحد های درسیم به جز پروژه تخصصیم تموم شده بود و پروژه تخصصیم که تابستون 91 گرفته بودم سال 93 نمرشو ثبت کردم حالا گیر دادن که برای اینکه فارغ التحصیلیت سال 93 باشه باید یه مجوز شورای آموزشی داشته باشی منم اقدام کردم که گفتن جوابش بعد اربعین میاد. حالا اگر قبول نکردن فارغ التحصیلیم خورد 92 غیبت می خورم؟ اصلا با این وضعیت متوجه میشن؟
    اول اینکه شما بدون نامه معرفی دانشگاه به نظام چجوری اعزام خوردی؟ پلیس + 10 کنترل میکنه بعد تا جایی که من میدونم روال اداری بر اینه که زمان آخرین نمره ای که ثبت میشه برابر تاریخ فارغ التحصیلی هست. دیگه اینکه باید مشکل شورا و اینا به کنار ولی اصولا نباید تاریخ قبل از اون به عنوان فارغ التحصیلی رد بشه. در مورد کارشناسی تاریخ آخرین نمره و در مورد ارشد هم تاریخ روز دفاع علاوه بر اون معیار نظام برای محاسبه غیبت شما همون تاریخی هست که دانشگاه تو نامه معرفی نوشته.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من اگه این هفته دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟؟ راهی هست که زودتر برم و به اونور سال نیفته؟؟
    من شنیدم که حتی چند روز پیش فرستادن ولی خورده به اردیبهشت. اسفند دوران طلایی هست و خواهان زیاد داره. اگه دلیل موجه دارین میتونین درخواست تعجیل بدید یا اینکه بند پ !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اول اینکه شما بدون نامه معرفی دانشگاه به نظام چجوری اعزام خوردی؟ پلیس + 10 کنترل میکنه بعد تا جایی که من میدونم روال اداری بر اینه که زمان آخرین نمره ای که ثبت میشه برابر تاریخ فارغ التحصیلی هست. دیگه اینکه باید مشکل شورا و اینا به کنار ولی اصولا نباید تاریخ قبل از اون به عنوان فارغ التحصیلی رد بشه. در مورد کارشناسی تاریخ آخرین نمره و در مورد ارشد هم تاریخ روز دفاع علاوه بر اون معیار نظام برای محاسبه غیبت شما همون تاریخی هست که دانشگاه تو نامه معرفی نوشته.
    نامه معرفی دانشگاه رو گرفته بودم همونطور که قبلا گفتم واحد دانشگاهی (دانشگاه آزاد) نامه فارغ التحصیلی رو بهم داد و پروندمو واسه گرفتن مدرک به مرکز فرستاد که بعد از اون اشکال گرفتن و برگشت خورد.

در نامه معرفی دانشگاه هم فارغ التحصیلی رو سال 93 زدن.
    Last edited by mojikhan69; 05-12-2014 at 21:57.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    برا خدمت ریش و سبیل باید چطوری باشه؟
    پ.ن:بنده ریش هام همیشه نمره 8 هستش.
    با توجه به اینکه شما کجا خدمت می کنید متفاوته مثلا در ارتش شما اگر صورتت را اصلاح یا تیغ بندازی مشکلی نیست حتی اکثر کادری ها هم همین طوری اند.اما اگر بخواهید ریش داشته باشید بایستی نمره ۲ یا ۴ باشه.
    در سپاه باید ریش مرتب و با نمره ۴ داشته باشید.در ناجا فکر نکنم الزامی در ریش داشتن باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •