نشد. فرقی نکرد. فردا با پشتیبانی تماس میگیرم .
نشد. فرقی نکرد. فردا با پشتیبانی تماس میگیرم .
پارس انلاین تو مشهد چطوره ؟
من مخابراتم میخوام پارس بگیرم اینجا اوضاع دانلود شبانه چطوره ؟
چه طرحی پیشنهاد میدین ؟
حدود سرعت تو شب و روز بالا باشه از 300 پایین نیاد.
تاکید میکنم دانلود شبانه برام مهم هست.
دوستان کی اینجا 128 یا 256 نامحدود داره
لطفا بگید در حالت طرح و بعد از طرح (معمولی) سرعتتون چنده؟؟
سیاست نامحدود پارس آنلاین چیه؟
منظورم تا چند گیگ با چه سرعتی دانلود میکنه بعد از اون چند میشه
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
تبریک میگم پارس آنلاین رسما محدود کرد
الان دارم دانلود میکنم دقیقا رو ۴ مگ فیکس کرده زنگ هم زدم یه سری چرت و پرت تحویل میدن ، میگم من خطم الان رو ۹ مگ آپ شده بعد داره ۴ مگ فیکس میده بهم تابلو محدود کردید دیگه ، میگه نه مرکزتون شلوغه !!! میگم چطور ۱ هفتس راحت داره ۸۰۰ تا ۹۰۰ دانلود میکنه ( ۹ مگ حدودا ) اونوقت یه ساعت هم کم نمیشد سرعت یهو الان شلوغ شد مرکز ما ؟؟؟!!! زر میزنه پشت سر هم اعصابم خورد شد گفتم باشه خودتم میدونی دروغ میگی منم میدونم پس نه خودتو اذیت کن الکی شعر تحویل من بدی نه منو اذیت کن !! خوش گذشت ...
فردا میرم سراغ شاتل ببینم کدوم سرویسش داخلی رو محدود نمیکنه همونو بگیرم دورش بزنیم با ۸ مگ دانلودمون رو بزنیم این پارس آنلاین هم تا یه ذره ازش تعریف کردیم دروغ تحویلمون داد ...
تو ساعات رایگان محدود شدید یا در طول روز؟
اگر در ساعات رایگان رو 4 مگ هستید که خیلی عالی هست. من خطم هنوز روی 4 مگ هست و در طول روز فیکس با سرعت 4 دانلود میکنم اما شب ساعت 2 تا 4 سرعت روی 200 هست و به 450 روز نمیرسه.
خب عزیز چون خط شمارو رو ۴ مگ بستن ، خط من رو ۹ مگ بسته شده و شبانه ۱۳ تا ۱۴ گیگ دانلود داشتم ، سرعت هم رو ۸۰۰ تا ۸۶۰ بود تا امشب
-------------------------------------------
آپدیت ۱ :
اینقدر بهشون زنگ زدم انگار لج کردن خط رو روی ۲ مگ بستن ، الان دیگه توی مودم هم فقط ۲ مگ آپ میشه و دیگه بالاتر یا پایین تر نمیره !!
---------------------------------------------
آپدیت ۲ :
الان زنگ زدم دوباره گفتم مسخرشو در اووردین من میگم سرعتم کم شده یهو بعد برداشتین منو رو ۲ مگ میبندین !!!!
الان دوباره درستش کرد رو ۹ مگ خداروشکر سرعت بهتر شد ولی تا سرعت همیشگیم خیلی فاصله داره و تا دستیابی دوباره به همون سرعت همچنان بهشون زنگ میزنم !!
Last edited by faramobile; 17-11-2013 at 05:00.
انتظار ندارید که تا ابد روی 9 مگ بمونه ؟شما از پارس 2 مگ خرید کردید دیگه انتظار 9 مگ دارید هیچی
![]()
اقا من هر کاری کردم نتونستم این g.dmt رو به +adsl2 تغییر بدم سیوم میکنم ولی تو بخش استاسوس مودلاسوینو باز G.DMT میزنه
وقتی بیاد رو 4 مگ یعنی هیچی ! چون همین الان هستن شرکت های دیگه که 8 مگ میدن از این ادا بازی ها هم ندارن قیمتشون هم یکیه !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن همین الان یه ریموت ساده به سرور نمیتونم انجام بدم با این به اصطلاح 9 مگ یا هر چیه دیگه , ولی با 256 مخابرات راحت وصل میشه !!
Last edited by faramobile; 17-11-2013 at 11:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)