تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2611 از 4105 اولاول ... 1611211125112561260126072608260926102611261226132614261526212661271131113611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,101 به 26,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون
    ولى من ک نميتونم بدوم,آموزشى عم ک اکثرا تمرين و رژه ست, سر کلاسم يارو شاکى نشه چقد سرفه ميکنى!
    منم ترجيح ميدم باهام راه بيان تا بگذره اين دوران
    فوق ليسانسم
    بزگوار تنها حالتی که برای شما وجود داره این که شما در همان روز اول مشکل رو با فرمانده یگان خود مطرح کنید تا به شما اجازه دهد به درمانگاه پادگان بروید انجا با پزشک صحبت کنید تا شما را به بیمارستان زیر محوعه ان ارگان نظامی(ارتش-سپاه-ناجا) برای کمیسیون پزشکی ارجاع دهند شاید انجا برای شما معافیت (رژه و ورزش) بدهند.چون اگر بحواهید از طریق کمیسیون پزشکی نظام وظیفه اقدام کنید شاید تاریخ اعزام شما به اردیبهشت موکول شود.

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان این کلاسهای عقیدتی که توی آموزشی برگزار میشه مهم هست؟
    چون یکی میگفت آخرش ازتون یه امتحان میگیرن از چیزایی که درس دادن و توی اینکه کجا تقسیم بشی تاثیر میزاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اینایی که گفتید مربوط به آموزشی میشه یا حین خدمت هست؟

کد 72 : پادگان شهید ثابت خواه ، سپاه ، گیلان غرب کرمانشاه
    اینجا چه جوریاست؟ گمونم اینجا بیوفتم!
    چون یکی میگفت آخرش ازتون یه امتحان میگیرن از چیزایی که درس دادن و توی اینکه کجا تقسیم بشی تاثیر میزاره
    اره 0% تاثیر داره!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در ناجا از همه چيزايي كه آموزش دادن (نه فقط عقيدتي) امتحان تستي ميگيرن (سه بار فكر كنم دقيق يادم نيست) بعد با نمره موارد ديگه اي مثل نمره تيراندازي و صف جمع و رزم انفرادي و ... جمع ميكنن و يه نمره اي درمياد كه بر اساس اون نمره درجه افراد تعيين ميشه (براي ليسانس از ستوان سومي تا استوار دومي) ولي در اينكه كجا تقسيم ميشن تاثير نداره، مثلا زمان ما يكي با فوق ليسانس و ستوان دومي افتاد مرزباني آ.ش.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بزگوار تنها حالتی که برای شما وجود داره این که شما در همان روز اول مشکل رو با فرمانده یگان خود مطرح کنید تا به شما اجازه دهد به درمانگاه پادگان بروید انجا با پزشک صحبت کنید تا شما را به بیمارستان زیر محوعه ان ارگان نظامی(ارتش-سپاه-ناجا) برای کمیسیون پزشکی ارجاع دهند شاید انجا برای شما معافیت (رژه و ورزش) بدهند.چون اگر بحواهید از طریق کمیسیون پزشکی نظام وظیفه اقدام کنید شاید تاریخ اعزام شما به اردیبهشت موکول شود.
    البته امور دیگری مانند نظافت و سایر بیگاری ها وجود داره که شما احساس تنهایی نکنید یعنی دوست عزیز دور بیکاری رو خط بکش تو آموزشی

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
    1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
    2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
    3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
    4. مرخصی داره؟
    5. تابستون کامل تعطیلیم؟

با تشکر
    Last edited by psycho0098; 05-12-2014 at 19:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کسی جواب این سئوالو بلد نیست؟!!
    دوستان بعد از گرفتن نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای خدمت اقدام کردم و یک دی تاریخ اعزامم شد. چند روز پیش برای گرفتن مدرک موقت دانشگاه به دانشگاه مراجعه کردم که گفتند پرونده ی فارغ التحصیلیم به خاطر یک مشکل از مرکز برگشت خورده حالا وضعیت من رو نوشتن اعزام به خدمت. حالا سئوال من اینه که برای سربازیم در اول دی مشکلی ایجاد نمیشه؟! در ضمن من الان اقدام کردم واسه درست کردن پرونده فارغ التحصیلیم منتظرم تا جوابش بیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان بعد از گرفتن نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای خدمت اقدام کردم و یک دی تاریخ اعزامم شد. چند روز پیش برای گرفتن مدرک موقت دانشگاه به دانشگاه مراجعه کردم که گفتند پرونده ی فارغ التحصیلیم به خاطر یک مشکل از مرکز برگشت خورده حالا وضعیت من رو نوشتن اعزام به خدمت. حالا سئوال من اینه که برای سربازیم در اول دی مشکلی ایجاد نمیشه؟! در ضمن من الان اقدام کردم واسه درست کردن پرونده فارغ التحصیلیم منتظرم تا جوابش بیاد.
    ن داداش شما صداشو در نیاری مشکلی پیش نمیاد ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز ما که از وضعیت پرونده شما خیر نداریم در نتیجه نمی تونیم نظر قطعی هم بد یم.
    ولی در هر صورت من فکر نکنم برای خدمت مشکری اشته باشه.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من به نتیجه ای نرسیدم من فردا برم پوتین رو بخرم روز اعظام گیر نمیدن که این چیه اوردی؟
    روز اول اعظام سرم رو اصلاح کنم یا همینجوری ژل و حالت دهنده بزنم برم پادگان ؟ چون اگه مرخضی بدن برای لباس واقعیتش روم نمیشه برم بیرون با موی سر کم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •