برای منم اول از 600 700 شروع میشه
بعد میاد 200 250 ثابت میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای منم اول از 600 700 شروع میشه
بعد میاد 200 250 ثابت میشه
دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونی؟
تا اونجا که من میدونم های وب بود از همون اول.
خب معلومه که نتیجه نمیرسی! ارتباط نامحدود درون شبکه ای فقط برای سرور های خود اسیاتک هست.تو 195 ازشون شکایت کردم ولی یقین دارم نتیجه نمیده![]()
دوست عزیز با اکانتینگ محدود کردن همین
دارن به سرور هاشون استراحن میدن![]()
من زنگ زدم بهشون گفتن پهنای باندت رو 2 مگ بسته شده ولی سرعت دانلودت رو 60 ه..
گفت خطت خیلی نویز داره!
راه حل چیست؟ تا الان هیچ مشکلی نداشتم! نمیدونم چی شده تو این 2 ماه!
![]()
دوستانی که مشکل نویز دارند
tp-8960
dlink-2730u مشکی
داداش xaxi الان حتی یه شات از وضعیت خطت موجود نیست که دوستان یا من یه نظر بدیم !![]()
نمیخوام توحین کنما ولی جدا همه میگن چرته هیچکسم نمیره از آسیاتک خب شماها که خوشتون نمیاد پاشیین برین برای ما جا باز شه والا
ما که همه شرکتا بودیم نمیخوام بگم آسیاتک خوبه ولی کمتر آشغاله نسبت به شرکتای دیگه
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk
با تشکر از داداشم اوزیل عزیز
با سلام هفته ي گذشته من يك اشتباه كردم و رانژه ي خطم را از هاي وب تخليه كردم و از شركت اسياتك سرويس گرفتم . سرويسي كه گرفتم شهاب 10 مگ هست كه طبيعتا باتوجه به اينكه سرويس ارائه شده بر بستر adsl2+ است باتوجه به نويز خطم در تايم روزانه بايد حداقل با سرعت 1.3 مگابايت از هر سروري (چه بين الملل و چه داخلي) دانلود داشته باشم ولي متاسفانه حتي از سرور هاي خود اسياتك هم سرعت دانلود حتي با 16 كانكشن بيشتر از 250 كيلوبايت در ثانيه نميشه !!! در تايم رايگان هم سرعت تك كانكشن به زير 160 ميرسد (100-110) كه از ضريب اشتراك 1/8 هم كمتر هست و با تعداد كانكشنهاي بيشتر هم وضع همينه كه قانونا بايد اسياتك به من خسارت پرداخت كنه . فكركردن مملكت بي قانونه كه هر غلطي دلشون ميخواد انجام ميدن و مردم رو تيغ ميزنن ................ به احتمال زياد در مركز مخابراتي مشكل پهناي باند داريد يا شايد اصلا مشكلي ندارين فقط دارين بخاطر سود بيشتر كم فروشي ميكنيد ؟ ميخوام بدونم اگه در مركز مخابراتي مشكل پهناي باند داريد پس چرا باز هم به فروش ادامه مي دهيد ؟ اينطور كه از سرعت من مشخصه پهناي باند حتي پاسخ گوي زمان غير رايگان هم نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا بازم به مردم اينترنت مي فروشيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما مسلمان هستين چرا حروم خوري ميكنيد ................ خواهشمندم هر چه سريعتر مشكل سرويسم مورد پيگيري قرار بگيرد و حل شود با تشكر فراوان از مسئولين محترم سايت وزارت ارتباطات
این متن رو برای شکایت از اسیاتر به سامانه ی صدو نودو پنج میفرستم
اگه انلاین ثبت نام کردی فک کنم پشتیبانی بتونه برات تاییدش کنه
6 خوبه 8 رو نمی کشه
7 اصلا پروفایلشون نداره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یعنی فقط تک کانکشن رو محدود کردن؟
چرا باید اینکار رو انجام بدن؟
خوششون می یاد ازشون شکایت بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)