اصلا افتضاحه dslamهاشون پوکیدن جرات اعتراض هم نداریم الان میگن خطت نویز داره و دان استریمو کم میکنن
اصلا افتضاحه dslamهاشون پوکیدن جرات اعتراض هم نداریم الان میگن خطت نویز داره و دان استریمو کم میکنن
پارتاک ادرسش عوض شده یا باز نمیشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت پارتاک باز نشد از ای بی اس ان استفاده کن
دارن انگولک مبکنن واسه اضافه کردن یه ایکون یک هفته مسخره بازی در میارن تا درستش کنن
Last edited by saman167; 20-08-2015 at 11:47.
Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :19.5 12.0 db Line Attenuation :14.5 18.5 db Data Rate :7616 896 kbps Max Rate :11040 1148 kbps CRC :0 0
روی اتوماتیک
Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M Downstream Upstream SNR Margin :23.1 28.1 db Line Attenuation :28.6 21.5 db Data Rate :10217 947 kbps Max Rate :19528 947 kbps CRC :0 0
اینم وضعیت خط من . البته من رفتم 35 متر سیم 06 دو زوج خریدم از جنس خوبش و مستقیم از پست مخابرات تو کوچه اوردم وصل کردم به پشت مودم دیگه راحت شدم از پرش لینک و نیومدن لینک
Last edited by saman167; 20-08-2015 at 11:43.
من دو مگ صبانت گرفتم تو تنظیمات مودم data rate 520 هست
شبانه منظورتون از ساعت چند تا چنده؟!
میشه یه تست پینگ از تهران و فرانفورت بزارین؟!
با تشکر
دوست گرامی حالا که صبانت گرفتی یه تست پینگ از سایت speedtest سرور تهران و فرانکفورت بزار
با تشکر
خطمو که گذاشتم رو 4مگ دیگه از دیشب لینک نپروند snr هم اومده 25 هنوز هم روی ipدیشب هستم
شما هم باید استریم رو رو یه عددی بزارید که snrبیاد رو 25به بالا
- - - Updated - - -
خطمو که گذاشتم رو 4مگ دیگه از دیشب لینک نپروند snr هم اومده 25 هنوز هم روی ipدیشب هستم
شما هم باید استریم رو رو یه عددی بزارید که snrبیاد رو 25به بالا
شبانه رو نمیدونم دقیق از چند تا چنده , توی سایت همراه اول نوشته از 2 تا 7 اما دیشب که خواستم طرح بزنم اس ام اس داد نوشته بود 23 تا 8 صبح
الان ترافیکم کمه که تست بگیرم اما پینگش دیشب در حد همون مخابرات بود با فرانکفورت 200 بود
اگر برا پینگ میخوای کلا 3g زیاد پینگش جالب نیست من با رایتل پینگم با تهران حدود 70-60 میزنه اما با 4g ایرانسل حدود 50-40
رایتل هم یه سری ایپی هایی داره که با 37 شروع میشن و به نام همون گسترش ارتباطات هستن ولی برخلاف مخابرات این ایپی ها از بقیه بهترن یعنی پینگشون با فرانفکورت که گرفتم 160 بود و تک کانکشن هم فول 6 مگ هستن رایتل هم نهایت سرعتش 6 مگه بیشتر نمیده
درود
آقایون داداشام وقت بخیر
به دلایلی مجبورم ی خط دیگه ای که دارم رو رانژه کنم برای اینترنت و بخاطر دانولد رایگان شبانه ترجیح میدم بازم از خود مخابرات اینترنت داشته باشم؟سرعت هم 256 کفایت میکنه.... حالا یکی از داداشام لطف کنه بگه من برم نمایندگی توی شهرستان سریعتر کارم راه میفته یا برم خود اهواز دفتر اصلی؟بعد هم اینکه مدارک چی میخاد؟ و سوم اینکه هزینه اش چقدر میشه؟
قربون مرام همتون به ویژه خوزستانی های گل.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)