سلام
بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
سلام
بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
در ارتش الان به همین صورت هست، در ارتش درجه استواری به وظیفه ها نمیدن. فردی بوده لیسانس که کد خورده و درجش هم گروهبان شده!
دوست عزیز این بحث سر دراز داره... همونطور که هر کسی بره سربازی لزوما شغل و ایندش تضمین شده نیست شغل و زندگی خوب داشتن هم دلیل نرفتن نیست... درسته که نا حالاا نرفتم و زندگی خوبی هم دست و پا کردم و بع بطالت نبوده اما همین بس که ارامش روحی ندارم... بهترین ماشین رو سوار میشم اما گواهینامه ندارم... پاسپورت ندارم...
حالا که این فرصت پیش اومده و اضافه خدمتها بخشیده میشه بهترین فرصته که این کابوس تموم بشه...
لطفا اگه کسی در مورد شرایط من اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
منم همینو میگم
خدایی خیلی ستمه بخوای 21ماه با اون لباس که شکل لباس اموزشی نیرو زمینی هست بگردی که![]()
عزیز معافیت از رزم بدرد بخور نیست ، پروسه زمان بری هم داره که ارزش نداره خودتو معطل کنی و بعد اعزامت بخوره برای سال بعد و با اما اگر مواجه بشی ، بنظر من شما دفترچرو تا قبل 22 بهمن پست کنید و بیخیال معافیت از رزم بشید چون اگر واقعا لازم باشه در طی خدمت هم میتونی اقدام کنی و معافیت از رزمتو بگیری ... شما تا قبل از 22 بهمن پست کنید خدمتتون میشه 18 ماه که شامل دو ماه آموزشی و 16 ماه در یگان هستید ... اگر ارتش بیفتید که احتمالش زیاد هست در شهر خودتون خدمت کنید ولی اگر نیروی انتظامی بیفتید احتمالش بیشتره ک در استان محل سکونتتون خدمت کنید ... مدرک تحصیلی شما چیه ؟
البته مواد گرفتیم ما [emoji41]
من لیست ناچا را نوشتم، برای ارتش هم اینهمه کم نیست. احتمالا به شما ناقص دادن.
لیست وارن و در ناجا موظف هستن برای اطلاع رسانی لیست استجقاقی را همه جا نصب کنن.
راه دیگه ای نیست.
ارتش به سرباز استواری نمیده.
هموتطوری که اشاره کردم هر نیرو و هر یگان لباس سازمانی مخصوص خودشان را دارن. البته این لباس در فصل سرما و گرما تعریف خاص خودشان را دارن .
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
بله همینطور هستش
فقط 50 درصد دوره کد عملیات پیاده توی نیروی زمینی ارتش درجه ستوانی میگیرن بقیه دوره کد همه هم گروهبان هستن
برای برطرف شدن شک و تردید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به این میگن استتار کویری که وظیفه(سرباز-گروهبان-افسر) از ابتدا تا انتهای خدمت در نیزو زمینی همین لباس را بر تن دارند(درتصویر هم امیر پوردستان فرمانده کل نبرو زمینی ارتش )
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این لباس فرم کادر ارتش است که البته روزهای عادی می پوشند یعنی به غیر از صبحگاه های عمومی و مشترک و مراسم خاص.
علاوه بو این اورکت به طرح کویری(برای کادر و وظیفه) هم داریم که اون هو هر زمان نمیشه پوشید و باید به دست فرمانده پادگان باشد(بازه زمانی خاصی داره که افراد مجاز و باید بر تن داشته باشند)
سلام
اگه کسی کد اعزامش مشخص شده باشه بعد تمدید بزنه آیا در تاریخ جدید کدش هم عوض میشه یا تغییر نمیکنه؟
ممنون
ولى من ک نميتونم بدوم,آموزشى عم ک اکثرا تمرين و رژه ست, سر کلاسم يارو شاکى نشه چقد سرفه ميکنى!
منم ترجيح ميدم باهام راه بيان تا بگذره اين دوران
فوق ليسانسم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)