تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2610 از 4105 اولاول ... 1610211025102560260026062607260826092610261126122613261426202660271031103610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,091 به 26,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من منظورم این بود که توی یگان هم باید از این لباسه که گشاده و روی شلوار میزارن بپوشیم؟؟ عین اموزشی یعنی؟ یعنی یه لباس موقر نیست؟؟مثه افسرهای نیرو دریایی به فرض یا راهنمایی رانندگی نیست؟ مثلا پیراهن خاکی رنگ و شلوار پارچه ای رسمی؟
    سلام
    بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیزجان به طور قطع نمیشه گفت،الان بدون دوره کد هم ستوان 3میدن،استوار هم میدن...گروهبان بالیسانسه فکرنکنم
    در ارتش الان به همین صورت هست، در ارتش درجه استواری به وظیفه ها نمیدن. فردی بوده لیسانس که کد خورده و درجش هم گروهبان شده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزيز
    ببخشيد اينجور ميگم ولي 12سال نرفتي،كار هم كه داري،ديگه به چه دلخوشي ميخاي بري؟؟براي يك كارت مسخره كه حالا هم اگه بري شايد براي شغلت مشكل پيش بياد؟؟؟ارزش داره؟؟؟

ميشه چند مورد از مواردي كه ياد ميگيريد را لطف كنيد بگيد...
    ما تا ديديم و شنيديم،اين بوده كه ياد بگيري زيرآب زن باشي و اهل هرجور دوز وكلك و قالتاقگري باشي تا كسري بگيري؛فرمانده بپيچوني و..دركل ياد ميگيري گرگ و نامرد بشي تا از بقيه سواري بگيري نه اينكه سوارت بشند!!!!توي اين دوره زمونه حروومخوري،حرف از رفاقت و مردانگي واقعا مثل جوك ميمونه اونم كجا توي نظامي ها كه سريع ميخان براي ارتقا زيرآب همديگه را بزنند

دوست عزیز این بحث سر دراز داره... همونطور که هر کسی بره سربازی لزوما شغل و ایندش تضمین شده نیست شغل و زندگی خوب داشتن هم دلیل نرفتن نیست... درسته که نا حالاا نرفتم و زندگی خوبی هم دست و پا کردم و بع بطالت نبوده اما همین بس که ارامش روحی ندارم... بهترین ماشین رو سوار میشم اما گواهینامه ندارم... پاسپورت ندارم...
    حالا که این فرصت پیش اومده و اضافه خدمتها بخشیده میشه بهترین فرصته که این کابوس تموم بشه...
    لطفا اگه کسی در مورد شرایط من اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.

4. این کاربر از rabi931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
    منم همینو میگم
    خدایی خیلی ستمه بخوای 21ماه با اون لباس که شکل لباس اموزشی نیرو زمینی هست بگردی که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام . من میخوام چند روز دیگه برم دفترچه بگیرم و با 12 سال غیبت و زن و زندگی و از این فرصت بخشش ها استفاده کنم و برم خدمت چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

اول اینکه من میخوام دفترچه بگیرم و برای معافی اقدام کنم که احتمالا معاف از رزم بشم حالا این کارهای معافی چقدر طول میکشه و ملاک بخشش این هست که دفترچه رو تا قبل از 22 بهمن

پست کنیم ؟؟؟ من که میخوام برای معافی اقدام کنم اگه نشه و من رو اعزام کن هم شامل بخشش میشم؟؟ و اینکه اعزامم بیفته 94؟؟؟ 3 ماه کسری متاهلی رو هم میگیرم یعنی کلا میشه 19

ماه؟؟

و دیگه اینکه متاهل هستم و خودم کار و کاسبی دارم و باید همه رو به امون خدا ول کنم حتما تو شهر خودم میفتم؟؟ امکانی هست که بعد از ظهر ها بیام خونه که بتونم به کارهای شرکت برسم؟؟

لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه الان تنها دغدغه من همینه ...
    عزیز معافیت از رزم بدرد بخور نیست ، پروسه زمان بری هم داره که ارزش نداره خودتو معطل کنی و بعد اعزامت بخوره برای سال بعد و با اما اگر مواجه بشی ، بنظر من شما دفترچرو تا قبل 22 بهمن پست کنید و بیخیال معافیت از رزم بشید چون اگر واقعا لازم باشه در طی خدمت هم میتونی اقدام کنی و معافیت از رزمتو بگیری ... شما تا قبل از 22 بهمن پست کنید خدمتتون میشه 18 ماه که شامل دو ماه آموزشی و 16 ماه در یگان هستید ... اگر ارتش بیفتید که احتمالش زیاد هست در شهر خودتون خدمت کنید ولی اگر نیروی انتظامی بیفتید احتمالش بیشتره ک در استان محل سکونتتون خدمت کنید ... مدرک تحصیلی شما چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

در ۰۱ به شما ابتدا دوره یک دست لباس ۲ جیب میدن، در انتهای دوره نزدیک مراسم تحلیف یک دست لباس ۴ جیب میگرید البته شاید به علت کمبود ۲ جیب ، از همان ابتدا بهتون ۴ جیب بدن.در ۰۱ همه وظیفه ها باید باند نوار قرمز روی شلوار داشته باشند .در یگان که تقسیم شدید رنگ نوار باید همرنگ لباس باشه و چون شما تا انتهای خدمت تنها یک استحقاق کویری دارید پس از نوار زرد رنگ استفاده می کنید البته دژبان ها مستنی هستند و انها از نوار قرمز استفاده می کنند.لباس افسر و گروهبان و سرباز و حتی پرسنل کادر همه ۴ جبیه و از لحاظ شکل ظاهری فرقی نداره.
    پرستیژ!؟
    متاسفانه دید منفی به لباس نظامی وجود داره چه بین وظیفه و چه کادر. برخی پرسنل کادر در پارکینگ پادگان تعویض لباس می کردند! یعنی طرف صبح که هوا تاریک بود هم حاضر نبود با لباس نظامی بیاد دیگه چه برسه به ظهر . شاید ابتدا کمی جذابیت داشته باشه اما به مرور خسته کننده است.
    پوتین هایی که ارتش میده همه سنگین و خشک هستند ، خشک بودنش به مرور زمان با واکس زدن و استفاده زیاد تا حدودی رفع میشه و عمر این پوتین ها معمولا یک ساله، شما می توانید در اولین مرخصی که بهتون دادن پوتین رو در میدان امام حسین تهران(بورس لوازم نظامی) عوص کنید.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    شاید این رو کمتر کسی در این تاپیک گفته باشه " اهمیت لباس نظامی"
    یک فرد در پوشش لباس نظامی باید دقت داشته باشد که هر نوع جرم و خلافی که از دید قانون گذار برای افراد نظامی ممنوع است مرتکب شود با دادگاه نظامی سروکار خواهد داشت و احکام این دادگاه بشدت سختگیرانه است.برخی از این جرم ها مثل فحاشی،ضرب و جرح ، قتل حتی حمل و استعمال دخانیات و... دوستمون در پست های قبلی اشاره کردند که از کادر ارتش سیگار گرفتند، حتی شما در خودرو شخثی خودتون هم سیگار بکشید به عنوان یک فرد نطامی مجرم محسوب خواهید شد.
    البته مواد گرفتیم ما [emoji41]
    ما که تووی ارتش خدمت میکنیم فقط پوتین جوراب دو دست لباس و پولیور و اوورکت کلاه کار و دستکش و کلاه پشمی گرفتیم! فکر کنم ارگانهای دیگه نظامی هم فقط همینارو میدن
    من لیست ناچا را نوشتم، برای ارتش هم اینهمه کم نیست. احتمالا به شما ناقص دادن.
    لیست وارن و در ناجا موظف هستن برای اطلاع رسانی لیست استجقاقی را همه جا نصب کنن.
    دوستان کسی راهی سراغ نداره قبل از ترخیص از اموزشی فهمید یگان کجا افتادیم دوستامون میگن الان دیگه تقسیمات یگان مشخص شده و من خیلی استرس دارم و نمیتونم تحمل کنم تا دوهفته دیگه خواهشا اگه کسی جز پارتی (چون ندارم ) راهی میشناسه بگه
    راه دیگه ای نیست.
    قدیم که ستوان سه میدادن الان این همه تنزل کردن حداقل استوار 1 میدادن
    ارتش به سرباز استواری نمیده.
    من منظورم این بود که توی یگان هم باید از این لباسه که گشاده و روی شلوار میزارن بپوشیم؟؟ عین اموزشی یعنی؟ یعنی یه لباس موقر نیست؟؟مثه افسرهای نیرو دریایی به فرض یا راهنمایی رانندگی نیست؟ مثلا پیراهن خاکی رنگ و شلوار پارچه ای رسمی؟
    هموتطوری که اشاره کردم هر نیرو و هر یگان لباس سازمانی مخصوص خودشان را دارن. البته این لباس در فصل سرما و گرما تعریف خاص خودشان را دارن .

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در ارتش الان به همین صورت هست، در ارتش درجه استواری به وظیفه ها نمیدن. فردی بوده لیسانس که کد خورده و درجش هم گروهبان شده!
    بله همینطور هستش

فقط 50 درصد دوره کد عملیات پیاده توی نیروی زمینی ارتش درجه ستوانی میگیرن بقیه دوره کد همه هم گروهبان هستن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای برطرف شدن شک و تردید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    به این میگن استتار کویری که وظیفه(سرباز-گروهبان-افسر) از ابتدا تا انتهای خدمت در نیزو زمینی همین لباس را بر تن دارند(درتصویر هم امیر پوردستان فرمانده کل نبرو زمینی ارتش )

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    این لباس فرم کادر ارتش است که البته روزهای عادی می پوشند یعنی به غیر از صبحگاه های عمومی و مشترک و مراسم خاص.
    علاوه بو این اورکت به طرح کویری(برای کادر و وظیفه) هم داریم که اون هو هر زمان نمیشه پوشید و باید به دست فرمانده پادگان باشد(بازه زمانی خاصی داره که افراد مجاز و باید بر تن داشته باشند)

10. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    اگه کسی کد اعزامش مشخص شده باشه بعد تمدید بزنه آیا در تاریخ جدید کدش هم عوض میشه یا تغییر نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    بیماری های بدتر از شما رو معاف نمی کنند یا معاف از رزم دارند! یکی از دوستان هم خدمتی من تپش قلب بالا داشت اما در انتها معاف از رزم شده بود که اون هم براش تاثیری نداشت و مثل بقیه فعالیت می کرد. شما اگر کمیسون هم می رفتید شاید بیشتر از معاف از رزمی بهتون نمی دادن که اون هم هیچ حساب میشه ، هیچ انتظار نداشته باشین که اونجا کسی شما رو معاف کنه فوقش یک یا چند روز بهتون استراحت در یگان بدن یا بستری شدن در بیمارستان.
    ممنون
    ولى من ک نميتونم بدوم,آموزشى عم ک اکثرا تمرين و رژه ست, سر کلاسم يارو شاکى نشه چقد سرفه ميکنى!
    منم ترجيح ميدم باهام راه بيان تا بگذره اين دوران
    فوق ليسانسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •