برديا جان گوشيه خوبيه ولي يك كم جواده( ناراحت نشي )
پيشنهاد مي كنم فوتوشاپ رو هم نصب كني تا عكسايي كه مي گيري باهاش اديت كني( ببخش فضولي كردم )
گوشيه توپيه حاشو ببر![]()
برديا جان گوشيه خوبيه ولي يك كم جواده( ناراحت نشي )
پيشنهاد مي كنم فوتوشاپ رو هم نصب كني تا عكسايي كه مي گيري باهاش اديت كني( ببخش فضولي كردم )
گوشيه توپيه حاشو ببر![]()
نه بابا.این حرفا چیه.من که مشکلی با جوادی یا دست همه بودن گوشی ندارم.مهم برام کیفیتشه.پس فتوشاپ رو هم نصب بکنم(ادیت عکسا رو باید از طریق کامپیوتر انجام بدم یا خود گوشی ابزارشو داره؟)
راست میگه گوشی خوبی بود ولی یکم خز شده(ناراحت نشی)
الان ان77 جای پیشرفت داره اگه میتونی بخر
برای عضو شدن در یک ترایب باید اورج پوینتز رو نگاه کرد و عضو شد
یعنی چی جای پیشرفت داره ؟؟؟؟الان ان77 جای پیشرفت داره اگه میتونی بخر
نه.من دنبال اینکه یه گوشی بخرم که خز نباشه یا دست کسی باشه و این حرفا نیستم.گوشی میخوام که چند سال راحت باشم باهاش که فکر کنم همین N73 خوب باشه.
یعنی یه گوشی تلویزیون دار هست
امروز 360بخر و فردا 450بفروش![]()
ببین هر کاری فکر کنی با این گوشیت میتونی انجام بدی
سیمبین s60 ورژن 3 عالیه ,همچنین این گوشی برد قوی داره ,این گوشی اسمارت فون هستش ,یعنی جزژ گوشی های هوشمند حساب میشه
سورسهای سیمبین طوری نوشته شده که میشه براحتی مثل pc براش برنامه نوشت ,بخاطر این تنوع برنامه برای این گوشی خیلی خیلی زیاده ,هرچی که بخای میتونی باش پیدا کنی ,فقط باید تو اینترنت سرچ کنی
برنامه های ادیت ,موزیک پلیر های مختلف ,کانورتور های توپ و ...... فکر کن یه کامپوتر کوچیک داری ,فقط باید بلد باشی چطوری ازش استفاده کنی که اکثرا بلد نیستن
راستی اون برنامه هایی که تو سی دیش هست همش آشغاله ,هیچکدوم بدرد نمیخوره (میدونی که تو خارج نمیتون با هزار تومن فوتوشاپ بگیرن) بخاطر همین نوکیا مثلا حال داده یک سری برنامه مجانی تو سیدیش گذاشته که بتونی کارای ابتدایی ادیت و باهاش انجام بدی ,به نظر من نصبش نکن
خوده گوشی یهی برنامه ادیت قابل قبل برای عکس و فیلم داره (مخصوصا برای فیلم)
فقط لازمه بری تو گالری بعد بری رو هرچی که میخوای ادیدتش کنی و گزینه ادیت و بزنی
به نظر من سیمبین فقط یه مشکل داره ,اونم اینه که نمتونی به صورت پیش فرض فایلهات و مخفی کنی
البته اونم یه روش داره که میتونی انجامش بدی ,اگه خواستی بگو تا برات توضیح شو بزارم
آره واقعا بدرد میخوره
بچه ها یک سوال بین کاربرهای چند ورد میشه پوینت را انتقال داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)