نگاه کن اینم از فایل 3دی شوور که داخل همه بازی ها هست و انجین بازی ربطی به اسکریپت نداره؛ البته اگه من به جات بودم می گفتم :"این کیه که داره ----- میگه!"
اینم عکس فایل 3دی شوور در بازی Crash Dayanoosh Crash 2008:
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
نگاه کن اینم از فایل 3دی شوور که داخل همه بازی ها هست و انجین بازی ربطی به اسکریپت نداره؛ البته اگه من به جات بودم می گفتم :"این کیه که داره ----- میگه!"
![]()
Last edited by Danoosh Pichgahe; 23-02-2008 at 21:25. دليل: 2=1=1
منضورماون بود یعنی چیزه والا چیزشد همون مرد است نه نه یعنی؛ ببخشید عصبی شدم اینجوری شد.. :43::43:من هیچ منظوری نداشتم
![]()
خیالت راحت من کسی نیستم بهم بر بخوره هر کی هر چی می خواد بگه
من منظورم فقط این بود که میشه بدون تعقیر تو پوشه صدا صدا رو عوض کرد یا نه ؟
که بعد بحث ادامه پیدا کرد و آقا ابی گفت که روش دستی هم برای تعویض صدا هست که بهتره منم می خواستم بدونم چطوری هست همینجا باید از آقا ابی و راهنمای هاشون تشکر کرد
راستی من پلاکهای خود بازی رو که روی ماشینهای خود بازی قرار میگیره رو فارسی کردم اگه کسی خواست براش بزارم البته از اون پلاک قدیمی های دو رنگ هست که بالاش زرده
آقای ابیکراس توی Cmd که میری یه مسیر پیشفرض داره چطوری اونو پاک کنیم![]()
Last edited by aRThaS_08; 23-02-2008 at 21:28.
لازم نیست اون مسیر رو عوض کنی. شما فرمانهارو همونطوری بنویسی قبول میکنه. فقط حواست باشه تو یک مسیر که میری هیچ فاصله ای نباید باشه و فقط آخر هر مسیر یا فرمان فقط یک Space بزن.آقای ابیکراس توی Cmd که میری یه مسیر پیشفرض داره چطوری اونو پاک کنیم![]()
این فایل تو GTA هم هست؟ کجاست؟ اصلا درباره چیه؟نگاه کن اینم از فایل 3دی شوور که داخل همه بازی ها هست و انجین بازی ربطی به اسکریپت نداره؛ البته اگه من به جات بودم می گفتم :"این کیه که داره ----- میگه!"
یکم توضیح بده. لطفا
چیزی نیست فقط آدرس فایل 3بعدی رو برای اینکه کامپیوتر بخونه؛میده در Data هست.
من میخوام یه بار دیگه بازی رو نصب کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟؟؟
![]()
فایل Setup بازی خرابه ؛ببینم تو با ستاپ (Setup)کاری کردی؟ توضیح بده تا ببینم مشکلت چیه:
بعد هم این پیغام رو میده
در ضمن از این به بعد همگی به جای آپلود فایلها توی mihd.net توی orbitfiles.com آپلود کنید UserName:gtasa Password:gtasa
Last edited by aRThaS_08; 24-02-2008 at 22:00.
عزیز منمن میخوام یه بار دیگه بازی رو نصب کنم این ارور رو میده چیکار کنم؟؟؟
دی ال ال های ویندوزت مشکل پیدا کرده گمونم
ویندوز رو اپگرید کن ببین نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)