ترکه میره رستوران به گارسون می گه غذا چی داری؟ گارسون می گه غدای امروز ما کاستیدجلینیکفتیتسا با لیمو - ترکه می گه کاستید جلینیکفتیتسا با چی؟
ترکه میره رستوران به گارسون می گه غذا چی داری؟ گارسون می گه غدای امروز ما کاستیدجلینیکفتیتسا با لیمو - ترکه می گه کاستید جلینیکفتیتسا با چی؟
یه بار یه خری وایساده بوده وسطه خیابون ماشین ها نمیتونستن برن. بعد ترکه میاد یه چیزی در گوش خره میگه ، خره میره ، ازش میپرسن چی بهش گفتی ؟ میگه کفتم تو برو من اینجام
تركه خالي ميبنده كه 10 بار رفته چين دوستاش بهش ميگن يه خيابون تو چبن اسم ببر ميگه شهيد بروسلي
امیدوارم همانند سنگ دستشویی باشی! تا ته دل مردم رو ببینی, صداشون رو بشنوی و باعث آرامششون بشی
ترکه را مي خواستند اعدام کنند ازش میپرسند که حالا که آخر عمرته حرفی درخواستی چیزی نداری ؟ترکه میگه: نه ! میبندندش به جرثقیل بعد جرثقیل میبردش بالا یهو ترکه شروع میکنه به داد و بیداد و دست و پا زدن که من یه حرفی دارم. می آورندش پایین میگن: که چیه چی میخوای بگی؟ ترکه به یکی از دوستانش میگه: هی قاسم خونتون از این بالا پیداست ها.
چشمات وقتي زيباست كه مال اشك باشه. اشك وقتي زيباست كه مال عشق باشه. عشق وقتي زيباست كه مال تو باشه. تو وقتي زيبايي كه دستت تو دماغت باشه
تركه تو امامزاده ميشاشه !مردم ميريزن سرش د بزن ! تركه ميگه بابا نزنيد شاشبند شده بودم آقا بهم شفا داد.
يه مرغ و خروسه ميرن بيرون به مغازه مرغ فروشي که ميرسن خروسه ميگه" ببين مي خوام تو خونه اين شکلي باشي
ترکه میره مانور از هواپیما می پره چترش باز نمی شه . میگه خدا رحم کرد مانور بود!!!
تركه ميره پيش يه خواننده اي بهش ميگه تو اين قدر صدات خوبه چرا كتاب چاپ نميكني ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)