من از نرم افزار Bitche براي جستجوي تورنت ها استفاده ميكنم ولي اخيراً متوجه شدم كه يك سري نتيجه جستجو رو به هر دليلي نشون نميده. آيا نرم افزار ديگري هم به خوبي Bitche براي جستجوي تورنت ها داريم؟
من از نرم افزار Bitche براي جستجوي تورنت ها استفاده ميكنم ولي اخيراً متوجه شدم كه يك سري نتيجه جستجو رو به هر دليلي نشون نميده. آيا نرم افزار ديگري هم به خوبي Bitche براي جستجوي تورنت ها داريم؟
یک نرم افزار دیگر هم بود که اسمش یادم رفته و 2 سال پیش استفاده می کردم ولی به مرور به خاطر تغییرات موتور جستجوی سایت ان نرم افزار هم همین مشکل رو پیدا می کرد بعد هم به خاطر ارائه نشدن نسخه های جدید رو ویندوز های جدید از کار افتاد.....
احتمال می دم بقیه هم همچین مشکلاتی داشته باشن.
ولی اگر خواستی بگو برات چند تا جدید پیدا کنم
سلام ...
ببخشید کسی لینکی از نسخه 5.3.6 کرک شده limwire pro داره؟
این تنها چیزی بود که من تونستم پیدا کنم ...تست کن ببین کار می کنه یا نه
اگر کار نکرد از بخش درخواست کرک و سریال درخواست ببده شاید انها بتونن کرک مناسب رو پیدا کنن
تورنت
اینم یک ادرس ترکر دارای 4 سیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک اطلاع رسانی تورنت اپدیت شد و دوستان می تونن چند مورد که مفید هست رو به اطلاعاتشون بی افزایند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان جدیدا من یک فایل تورنت گرفتم وبا Flash Get دانلود کردم که به 97%رسید اصلا هیچ حرکتی نمیکنه و سرعت دانلودش 0شده باید چی کار کنم؟(300مگ هست )
Last edited by ardavan_2008; 28-10-2009 at 13:18.
با احترام
من علم غیب ندارم جواب بدم مگر اینکه از بخش تورنت یک عکس بگیرین بزارین شاید بشه کشف کرد
لطفا دوستان در خواست کمک می خوان حداقل یک مقدار از وضعیت تورنتشون یک عکس بزارین که بشه مشکل رو تا حدودی تشخیص داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)