تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 307 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

من تو منو تنظمیات اوبونتو یه گزینه با اسم Bright and Light setting این کار رو می کرد. احتمالا تو منیت هم همونه.
    در ضمن تنظیمات اصلی با سرویس laptop-mode کنترل می شن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    sudo watch netstat -enpt

توسعه دهندگان دیبان تستینگ بیشتر از شما نگران باگ‌ها هستن. به طوری که هنوز فایرفاکس رو تو ورژن 10 نگه داشتن.

اگه منظور‌تون یه توزیع که 10 تا dvd داشته باشه باید بگم فقط همین یکی رو داریم.
    ولی شما می تونید مخارن اوبونتو رو که حدود 11 dvd هستن رو بخرید و از اونا استفاده کنید.

من هم دنبال همچین برنامه‌ای بودم ولی چیزی پیدا نکردم.
    من از این دستور تو conky استفاده می کنم.
    netstat -enpt | grep ESTAB | awk '{print $9}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | grep -oP '\d\s\d*/\w*' | sort -nr | column -ts /‎
    ایییییین که میگید برگردم رو اوبونتو(الان برگشتم)که بازگشت به عقبه من میخوام توزیع اندک حرفه ای تری رو امتحان کنم...و چون همین دو روز پیس تو نصب ویندوز هنگام ایجاد یک پارتیشن چارتا پارتیشن دبیان هم روش از دست دادم...الان از اول یک آرچ و یک اوبونتو زدم و خیلی سخته برام نصب پکیجهای آرچ...با کابل!! ولی دیگه چه میشه کرد....رو آرچم...و هنوز محیط گرافیکی رو نتونستم بنصبم .از شما چه پنهان کار درست کردم واسه بیکاریم... :د

2. این کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

مناسب ترین زبان برنامه نویسی در لینوکس که بدرد یه دانشجو کامپیوتر میخوره چیه؟ آیا زبانی در لینوکس هست که حتی کمی مشابه زبان های ویندوزی باشه؟که یادگیریش هم طولانی نباشه. و استفاده خوبی بشه ازش کرد.
    سوال دیگه ای بپرسم. آیا بهتره که روی زبان های برنامه نویسی تحت وب کار بشه یا برنامه تحت لینوکس.
    اولا عقیده شخصیم اینه که اصلا بعد از مدتی همه نرم افزارها تحت وب خواهد شد (گوگل کروم رو از بوت وا خواهیم کرد و وارد سیستم عاملمون از داخل اون در قسمتی از اینترنت خواهیم شد!) این ازین پس الان اگر منظور از به دردی خوردن زبان برنامه نویسی هست هم از نظر مالی و هم از نظر کاربرد شخصی تحت وب کار کردن خوبه من زبان pHP رو که خیلی عالی توسط لینوکس میشه باهاش کار کرد رو بهت پیشنهاد میکنم که خیلی راحت میتونی یاد بگیری ...پی دی افی فارسی هم برای آموزشش در اینترنت وجود دارد که با کمی جستجو میتونید پیدا کنید.

4. 2 کاربر از ma@@# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

مناسب ترین زبان برنامه نویسی در لینوکس که بدرد یه دانشجو کامپیوتر میخوره چیه؟ آیا زبانی در لینوکس هست که حتی کمی مشابه زبان های ویندوزی باشه؟که یادگیریش هم طولانی نباشه. و استفاده خوبی بشه ازش کرد.
    سوال دیگه ای بپرسم. آیا بهتره که روی زبان های برنامه نویسی تحت وب کار بشه یا برنامه تحت لینوکس.
    به نظرم بهترین زبان (هم ویندوز و لینوکس) برای یه دانشچو همون سی خودمون هست. ولی به نظر من پرل و پایتون خیلی خوبن. هرچند نمیدونم به درد دانشجوها میخوره یا نه. چون فکر نکنم توی دانشگاها زیاد به این دو زبان اهمیت بدن. مخصوصا دانشگاهای ایران

6. 3 کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

به نظرم بهترین زبان (هم ویندوز و لینوکس) برای یه دانشچو همون سی خودمون هست. ولی به نظر من پرل و پایتون خیلی خوبن. هرچند نمیدونم به درد دانشجوها میخوره یا نه. چون فکر نکنم توی دانشگاها زیاد به این دو زبان اهمیت بدن. مخصوصا دانشگاهای ایران
    سی که دانشگاه یاد میده. برای کاردانی ها سی پلاس یاد میدن و به کارشناسی هم سی شارپ. من برای سابقه کار میخوام. مطلب مربوط به وارد شدن دانشجو ها به پروژه های متن باز رو که خوندین احتمالا. هدفم اون بود. به نظر شما تاثیری داره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

بیشتر برنامه‌های آزاد و اوپن سورسی که دیدم من با سی نوشته شدن. اونی که دانشگاه‌ها یاد میدن مطمئنا کافی نیست. مثلا اگه بخواین حرفه‌ای کار بکنین، اول باید تفاوت‌های ویژوال سی و جی‌سی‌سی رو بفهمین. بعد برین GTK و Qt یاد بگیرین. اگه بخواین تحت وب هم کار بکنین، PHP رو هم باید یاد بگیرین که اونوقت باید HTML، CSS و جاوا اسکریپت و اینجور چیزا رو هم یاد بگیرین. بعد پایتون و پرل هم خیلی کمک میکنن. البته توی ایران برای کار کردن نیازی بهشون فکر نکنم باشه، چون اصلا اهمیتی نمیدن. در ضمن، جاوا هم خیلی کمک میکنه. هرچند با این باگ‌هایی که این روزا کشف شده وضعش خیلی خرابه.
    Last edited by afterpc; 11-09-2012 at 14:55.

9. این کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بیشتر برنامه‌های آزاد و اوپن سورسی که دیدم من با سی نوشته شدن. اونی که دانشگاه‌ها یاد میدن مطمئنا کافی نیست. مثلا اگه بخواین حرفه‌ای کار بکنین، اول باید تفاوت‌های ویژوال سی و جی‌سی‌سی رو بفهمین. بعد برین GTK و Qt یاد بگیرین. اگه بخواین تحت وب هم کار بکنین، PHP رو هم باید یاد بگیرین که اونوقت باید HTML، CSS و جاوا اسکریپت و اینجور چیزا رو هم یاد بگیرین. بعد پایتون و پرل هم خیلی کمک میکنن. البته توی ایران برای کار کردن نیازی بهشون فکر نکنم باشه، چون اصلا اهمیتی نمیدن. در ضمن، جاوا هم خیلی کمک میکنه. هرچند با این باگ‌هایی که این روزا کشف شده وضعش خیلی خرابه.
    خب حدودا چقدر طول میکشه همه اینا را آدم یاد بگیره؟ همین تحت لینوکس. این GTK و QT همین مترجم های سی هستن دیگه نه؟ بعد نحوه کارشون چطوره.
    Last edited by pcsoft; 11-09-2012 at 17:54.

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

دوست عزیز GTK و Qt مترجم نیستن یک سری کتابخونه و یه فریم وورک هستن که برای GUI ازشون استفاده میشه و شما باید با توابع اونا آشنایی پیدا کنید و استفاده کنید توی دانشگاه ها هم که خوشبختانه اون مباحث اول که سی یا سی پلاس پلاس رو تحت کنسول درس میدن خیلی خوبه و به کارتون میاد چون اصل مطلب همونا هستن ولی بحث با ویژوال سی پلاس پلاس جداست چون این از فریموورک دات نت استفاده میکنه و بدرد نمیخوره
    شما برای برنامه نویسی هم میتونید از خیلی از زبان ها استفاده کنید که کراس باشن نه مثل این زبان های محدود به دات نت که هستن و فقط بدرد ویندوز میخورن
    ساده ترین و آسونترین هم پایتون هستش که خیلی سریع میشه یادگرفت و قدرت زیادی هم برای برای GUI هم میشه از PyGTK برای ورژن های قدیمی و از GObject برای ورژن های جدید استفاده کرد و انعطاف خیلی زیادی داره
    کامپایلر هم که GNU GCC با کل متعلقاتش خفن ترین کامپایلری هستش که وجود داره و برای هر زبانی میشه ازش استفاده کرد

موفق باشید

12. 3 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از صبح تا الآن هی دارم جون میکنم این گرافیک رو درست کنم نمیشه... 0A.D ٰو نصب کرده بودم رو اوبونتو دیدم افت فریم داره اومدم درایور رو نصب کنم درست شه،بعد از ری استارت دیگه تو یوزر نمیرفت!با guest هم یوزر جدید درست میکردم واسه خودش پسورد داشت!!بعدش گفتیم حتما مشکل از اوبونتو هست رفتم SUSE رو نصب کردم با kde دیدم این وضعش از اوبونتو هم خرابتره...الآن دوباره اوبونتو رو نصب کردم درایورش رو نصب کردم رفتم تو بازی ماشاال... انقدر افت فریم داشتم که انگار شوگان ۲ رو با آخرین تنظیمات دارم بازی میکنم...بعدش تو نت دنبال راه حل افت سرعت تو بروزر و اینا گشتم یه کارایی کردم الآن تو لوگوی ابونتو گیر میکنه!!دوستان هیچ راهی چیزی سراغ ندارین این گرافیک(5770) رو به این بشناسونم و ازش استفاده کنه درست؟چون با این سرعت scroll صفحات وب و اینجور چیزا واقعا نمیشه باهاش کار کرد(حداقل برای منی که با ویندوز کار میکنم خیلی رو اعصابه)...

14. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

خب حدودا چقدر طول میکشه همه اینا را آدم یاد بگیره؟ همین تحت لینوکس. این GTK و QT همین مترجم های سی هستن دیگه نه؟ بعد نحوه کارشون چطوره.
    اگه بخوای همشون رو یاد بگیری که خیلی طول میکشه. دوست من سه سال طول کشید که فقط PHP، HTML، CSS و جاوا اسکریپت رو یاد بگیره! تازه سی و چاوا هم بلد نیست. بهتره اول شروع کنی سی رو یاد بگیری. بعد ببین اگه طراحی‌وب هم میخوای بکنی، پی‌اچ‌پی و این چیزا رو یاد بگیر. اگه میخوای اسکریپت نویسی بکنی برو سراغ پایتون و پرل و شل. باید هدفت رو مشخص کنی، همینطوری که نمیشه یاد گرفت.
    درمورد Qt و GTK هم دوستمون توضیح دادن.

16. این کاربر از afterpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

از صبح تا الآن هی دارم جون میکنم این گرافیک رو درست کنم نمیشه... 0A.D ٰو نصب کرده بودم رو اوبونتو دیدم افت فریم داره اومدم درایور رو نصب کنم درست شه،بعد از ری استارت دیگه تو یوزر نمیرفت!با guest هم یوزر جدید درست میکردم واسه خودش پسورد داشت!!بعدش گفتیم حتما مشکل از اوبونتو هست رفتم SUSE رو نصب کردم با kde دیدم این وضعش از اوبونتو هم خرابتره...الآن دوباره اوبونتو رو نصب کردم درایورش رو نصب کردم رفتم تو بازی ماشاال... انقدر افت فریم داشتم که انگار شوگان ۲ رو با آخرین تنظیمات دارم بازی میکنم...بعدش تو نت دنبال راه حل افت سرعت تو بروزر و اینا گشتم یه کارایی کردم الآن تو لوگوی ابونتو گیر میکنه!!دوستان هیچ راهی چیزی سراغ ندارین این گرافیک(5770) رو به این بشناسونم و ازش استفاده کنه درست؟چون با این سرعت scroll صفحات وب و اینجور چیزا واقعا نمیشه باهاش کار کرد(حداقل برای منی که با ویندوز کار میکنم خیلی رو اعصابه)...
    دوست عزیز O.A.D. بدون نصب درایور هم که بدون مشکل اجرا میشه و از نظر افت فریم هیچ مشکلی نیست ، در مورد یوزر هم وارد نشدنش شاید پسورد رو که تایپ می کردید زبان عوض شده بود بعضی وقتها چیزی که نشون میده به عنوان زبان جاری با چیزی که تایپ میشه ممکنه قاطی کنه توی ویندوز هم اینطوری میشه بعضی وقتا ربطی به سیستم عامل نداره ! ولی اگر پسورد کلن مشکل دار شده بود میتونستید با یه دیسک لایو پسورد رووت رو ریست کنید
    مدل کارت گرافیک رو هم درست متوجه نشدم این عدد که نوشتید چی هستش ؟ ! شما هم میتونید بوسیله ی برنامه داخلی اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای برای نصب درایور آزاد اقدام کنید و یا از سایت تولید کننده درایور اونو دانلود کنید و نصب کنید

موفق باشید /./.

18. 2 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •