تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 597 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

عجب! اولا بحث در مورد پینگ داخلی بود، اونکه مشخصه تهران بهتره! اما پینگ خارجی باز هم ربطی نداره. با این حساب من که استان آذربایجان شرقی ام، باید پینگم با فرانکفورت بهتر باشه با کسی که در تهران هست، ولی میبینیم که کاملا بر عکسه. این دیدگاه شما هم خیلی سطحی هست، که فکر میکنید فاصله کم باشه پس "حتما" بهتر خواهد بود، با همون مثال بالا نقض میشه. اون پینگ 65 از شمال هم مربوط به دوستی بود که شاتل داشت. البته گفتن که موقتی بوده دوباره 76 شده... این میتونه تهران هم اتفاق بیفته.

یا یه دوستی مازندارن بود که از آلمان دور تره (نسبت به آذربایجان شرقی) و با منطق شما باید پینگ ایشون بدتر از من باشه، ولی مال ایشون بهتر بود (پروفایل گیم هم روشن...) به همین سادگی ها نیست که فکر میکنید به فرض اگه 500 کیلومتر نزدیک تر باشیم به یه کشور پس پینگ مون هم بهتره.
    شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگم

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگم
    نه والا عزیز من، نداریم. وضعیت تو تهران به شدت بهتره نسبت به اینجا. متاسفانه زیرساخت خیلی ضعیفه کاری نمیشه کرد... پشتیبانی هم میگی بیچاره ها حرفی ندارن، میگن پینگ با ۸.۸.۸.۸ ملاکه که اونم پینگم ۴۵ هست باهاش، ولی چه فایده، سرور گیم ها رو ۸.۸.۸.۸ نیست که، خلاصه بهترین پینگی که میشه گرفت همین ۷۰-۷۵ هست اونم «اکثرا» تهران.. اون ۶۵ خیلی به ندرت پیش میاد، البته پینگ من با روسیه خیلی خوبه، ۵۹ تا ۶۴ هست. (که البته امروز رو ۹۰ رفته بود حالا فردا دوباره چک میکنم)
    Last edited by alottadamage; 14-06-2020 at 00:24.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

تو همون قسمت سرچ بزنید مثلا Frankfurt و یکی از سرورها رو به دلخواه انتخاب کنید ببینید سرعت با خارج از کشور چطوره.

نه دوست من، تهران بهتره از همه جا، کرج هم عالیه.
    الان با wifi هستم. به lan وصل شدم حتما انجام میدم
    من 960 گیگ یکساله - 490 تومن
    اسم طرحش چی بود

- - - Updated - - -

اسم طرحش چی بود

- - - Updated - - -

اسم طرحش چی بود
    کمپین ماندگار

------
    راهی نداره رو wifi هم سرعت 200 مگابیت رو بگیریم؟
    لپتاپ مدل N56
    مودم هم مدله hg8245h

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.باید ببینید استاندارد وایرلس لپ تاپتون چه ورژنی هست و سرچ کنید این استاندارد تا چه سرعتی را ساپورت میکنه.
    سرعتی که شما باwifi میگیرید برای اکثر مردم آرزو هست....
    مبارکتون باشه.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

5. 3 کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

واقعاً مبارک باشه, هوای خوب, دریای خوب, جنگل خوب, حیاط خوب, مردمه خوب, زنان خوب, غذای خوب, سرعت خوب, پینگ خوب, به به... کجای مازندرانی ما هم بیاییم
    Last edited by dadash42; 14-06-2020 at 10:05.

7. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rx optical power چنده ؟
    ی اسکرین میتونی بزاری از قسمت optical information

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Last edited by peyman47; 14-06-2020 at 19:50.

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

عجب! اولا بحث در مورد پینگ داخلی بود، اونکه مشخصه تهران بهتره! اما پینگ خارجی باز هم ربطی نداره. با این حساب من که استان آذربایجان شرقی ام، باید پینگم با فرانکفورت بهتر باشه با کسی که در تهران هست، ولی میبینیم که کاملا بر عکسه. این دیدگاه شما هم خیلی سطحی هست، که فکر میکنید فاصله کم باشه پس "حتما" بهتر خواهد بود، با همون مثال بالا نقض میشه. اون پینگ 65 از شمال هم مربوط به دوستی بود که شاتل داشت. البته گفتن که موقتی بوده دوباره 76 شده... این میتونه تهران هم اتفاق بیفته.

یا یه دوستی مازندارن بود که از آلمان دور تره (نسبت به آذربایجان شرقی) و با منطق شما باید پینگ ایشون بدتر از من باشه، ولی مال ایشون بهتر بود (پروفایل گیم هم روشن...) به همین سادگی ها نیست که فکر میکنید به فرض اگه 500 کیلومتر نزدیک تر باشیم به یه کشور پس پینگ مون هم بهتره.
    البته منطقیش همینه که با کمتر بودن فاصله پینگ بهتر بشه مشکل اینجا اینه که زیرساخته که اینترنت رو تو دستش داره و مجاری های کشور دستشه اگرنه نباید با یک ارتباط قطع شدن پینگ کل کشور به هم بریزه!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام.باید ببینید استاندارد وایرلس لپ تاپتون چه ورژنی هست و سرچ کنید این استاندارد تا چه سرعتی را ساپورت میکنه.
    سرعتی که شما باwifi میگیرید برای اکثر مردم آرزو هست....
    مبارکتون باشه.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    سلام
    کشفش کردم
    باید مودم رو رو 40 مگاهرتز گذاشت تا با سرعت بیشتر ولی برد کمتر وصل بشه
    لپتاب سرعتش اوکی شد ولی نه در حد لن ولی گوشی رو همون 50مگابیت سرعتش موند با اینکه گوشی هم ورژن وای فایش بالاست.

واقعاً مبارک باشه, هوای خوب, دریای خوب, جنگل خوب, حیاط خوب, مردمه خوب, زنان خوب, غذای خوب, سرعت خوب, پینگ خوب, به به... کجای مازندرانی ما هم بیاییم
    قربونت. اینجاها که تند تند دارن فیبر میکشن. یه جورایی پیمانکار صبح شروع میکنن تا شب تو خیابون در حال کابل کشی برای مشترکینی هستن که میخوان
    ایشالله زودتر همگانی بشه

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rx optical power چنده ؟
    ی اسکرین میتونی بزاری از قسمت optical information

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

نمیدونم اینا چیه. خوبه یا بده؟

11. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

راستی مخابرات هم خودش زنگ زد گفت پینگتون بالاست اگر بازی میکنید براتون پینگ بیاریم پایین. گفتم نه بازی که نمیکنم

13. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

راستی مخابرات هم خودش زنگ زد گفت پینگتون بالاست اگر بازی میکنید براتون پینگ بیاریم پایین. گفتم نه بازی که نمیکنم
    نه انگار واقعا آخر دنیا نزدیکه

15. 5 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. shakib zero

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •