تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 827 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 پيشنهاد جالب فيگو به كاسانو ؛ رئال براي تو بهتر است ،‌ به اينجا نيا

لوييس فيگو ستاره پرتغالي اينتر ميلان به كاسانو ستاره آ.اس.رم ايتاليا پيشنهاد كرد رئال مادريد را در اولويت قراردهد و راهي اينتر ميلان نشود.
    لوييس فيگو گفت: "لوييس فيگو گفت: "كاسانو به درد رئال مادريد مي خورد. او مي تواند ثروت زيادي در مادريد داشته باشد و در عين حال در فوتبال حرفه اي نيز بسيار موفق عمل كند. اينتر ميلان و رئال مادريد دو باشگاه بزرگ هستند اما كاسانو بايد رئال مادريد را به اينتر ميلان ترجيح بدهد. او در فوتبال اسپانيا به يك ستاره تبديل خواهد شد."

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

«سنول گونش» در پرسپوليس؛
    انصاري فرد:
    او بهترين انتخاب بود
    از مهاجم برزيلي راضي هستيم

«سنول گونش» سرمربي تيم ملي تركيه در جام جهاني 2002 كه با اين تيم به مقام سوم اين رقابت‌ها دست يافت براي انجام مذاكرات با باشگاه پرسپوليس امروز وارد تهران شد.

محمد حسن انصاري فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين باره اظهار كرد: گزينه‌هاي فراواني را پيش رو داشتيم اما با توجه به سابقه‌ي درخشان گونش در جام جهاني 2002 به همراه تيم ملي تركيه و همچنين مسلمان بودن وي، او را بهترين انتخاب براي پرسپوليس ارزيابي كرديم.

وي افزود: گونش در حال حاضر پيشنهادات بسيار خوبي از تيم‌هاي مطرح دارد اما ما موفق شده‌ايم با وي به توافقات اوليه دست پيدا كنيم و اميد داريم پس از حضور وي در تهران مذاكرات نهايي را انجام داده و با وي قرارداد ببنديم.

انصاري فرد در پاسخ به اين پرسش كه در صورت رسيدن به توافق نهايي، وي از فصل آينده هدايت پرسپوليس را بر عهده خواهد گرفت يا خير تصريح كرد: با پروين به توافق رسيده‌ايم كه پس از انجام مذاكرات نهايي اين مربي اهل تركيه از اواسط فصل در پرسپوليس حاضر شده و هدايت تيم را بر عهده گيرد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ادامه‌ي گفت‌وگوي خود با ايسنا درباره‌ي مهاجم برزيلي كه در تمرينات اين تيم حاضر ‌شده است، گفت: اين بازيكن عملكرد خوبي در تمرينات داشته و با توجه به صحبتي كه روز پنج شنبه با پروين انجام داديم قرار شد كه او حضورش را در تمرينات ادامه داده و در نهايت با وي قرارداد امضا كنيم. مدير فني تيم از عملكرد چند روز گذشته‌ي اين بازيكن ابراز رضايت كرده است.

گفتني است، سنول گونش امروز بازي پرسپوليس با فولاد مباركه سپاهان را از نزديك تماشا خواهد كرد و مذاكرات نهايي مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اين مربي ترك تبار فردا(شنبه) انجام خواهد شد.

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آتش بازی استقلال در شیراز

استقلال---------------3
    برق شیراز-------------1

داره خودمونی میشه شهراد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

طبق آخرین خبرها آقای گونش با پرسپولیس به توافق نرسیده است(باز هم سر قیمت!!).
    معلوم نیست تا کی باید چوب این بی پولی را بخوریم.
    بسوزد پدر نداری ....!!!!؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

خدا کنه که دیگه سنول گونش به توافق برسه چون در این صورت پرسپولیس بهتر از این نمیشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا موقعی که پروین زنده هست پرسپولیس هیمنه که هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من
    این تاپیک مربوط به اخبار فوتبال ایران هست
    نه تحلیل تیمهای ایرانی
    خواهش میکنم از دادن پست های بی مورد پرهیز کنید
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    سلام دوستان من
    این تاپیک مربوط به اخبار فوتبال ایران هست
    نه تحلیل تیمهای ایرانی
    خواهش میکنم از دادن پست های بی مورد پرهیز کنید
    متشکرم
    Sorry

البته همیشه حقیقت تلخ اســـــــــــــــــــت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 علي پروين : با شکست از پرسپوليس رفتم امکان ندارد برگردم

علي پروين گفت: از پرسپوليس مي روم و مرا ديگر در استاديوم آزادي نمي‌بينيد.مديرفني تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست مقابل فجرسپاسي اظهار داشت:
    سال 67 مي‌خواستم از دنياي بازيگري خداحافظي كنم، همه گفتند نمي‌تواني ولي ديديد كه اين كار را انجام دادم. امروز هم مي‌گويم مي‌روم و ديگر مرا در استاديوم آزادي نخواهيد ديد، مطمئن باشيد اين كار را انجام مي‌دهم.وي افزود: بازي‌هاي آينده پرسپوليس را از تلويزيون تماشا خواهم كرد. حالا آنهايي كه انتقاد مي‌كردند پرسپوليس ملك شخصي من است بيايند و تيم را جمع كنند.

پروين ادامه داد: قبل از اين بازي تصميم گرفته بودم در صورتي كه فجرسپاسي را شكست دهيم نيمكت را ترك كنم و از پرسپوليس بروم ولي حالا مجبورم با شكست اين كار را انجام دهم.
    وي همچنين تأكيد كرد: مي‌توانستم بمانم و همه را بيرون بيندازم و با يازده بازيكن اميد مسابقات را ادامه دهم ولي حالا سر حرفم هستم و خواهم رفت.
    پروين در مورد اين شكست سنگين گفت: خودم نمي‌دانم چرا اين اتفاق افتاد، در عمر فوتبالم تا به امروز سابقه باخت با چهار گل در استاديوم آزادي را نداشتم. نمي‌دانم بازيكنان چرا اين كار را مي‌كنند؟
    پروين در پايان در پاسخ به اين سؤال كه شما ناراحت هستيد و در ناراحتي اين تصميم را گرفتيد، اظهار داشت: امكان ندارد برگردم و بر تصميم خود پايبندم.

داره خودمونی میشه siavash alavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    به مهدوي كيا راي بدين تا نفر اول هامبورگ در نيم فصل اول بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به همه دوستانتون هم بگين
    مرسي
    سياوش علوي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •