جدید رو بگیر چون بالاخره نرم اقزارش جدیدتره و میشه انتظار داشت بهینه تر شده
قیافه بهتری هم داره
و از این به بعد احتمالا فیرم ور های جدید زیاد براش میاد
جدید رو بگیر چون بالاخره نرم اقزارش جدیدتره و میشه انتظار داشت بهینه تر شده
قیافه بهتری هم داره
و از این به بعد احتمالا فیرم ور های جدید زیاد براش میاد
از برنامه e5186 - toolbox استفاده کن
اگر اطلاعات فنی هر دو رو دارید بزارید بهتر بشه مقایسه کرد مثل چیپ مودم و سی پی یو
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیز مودم 5186 22a رو دیدم چند نفر رو راهنمایی کردین برا فریمور و ...
نظرتون راجع به این مودم چیه ؟ کیفیت ساخت گیرندگی و ...
ارزش خرید داره ؟ میگفتن فریمور اصلی خودش روش نیست ... یه همچین چیزی
گیرندگیش خیلی با مودمهای دیگه فرقی نمی کنه ... مثلا اگر یه 3372 با این کنار هم باشن آنتنشون و سرعتشون یکیه
کیفیت ساخت خوبه ... فرم ویر هم بستگی به سازنده و ارائه کنندش دارع اما طبیعتا روی جدیدی ها باید نسخه جدیدش باشه...
به نظرم فقط برای شرایط دانلود فقط تجمیعش به درد می خوره و الا ارزش 620 هزار تومن هزینه رو نداره چون اگر کیفیت شبکه خوب باشه فرقی بین 5186 و یه 3372 نیست
اما خوب وای فایش خوبه و حالت ac هم با پورت گیگابیت می تونه یه مزیت باشه برای حتی کارهای دیگه
به هر حال اگر کسی می خواد 400 هزینه کنه اینو بگیره بهتره چون همراه اول هم احتمالا تجمیعش در آینده عمومی میشه از طرفی فرکانس 2600 تی دی هم داره که به درد سیم کارت های شاتل در آینده می خوره..
فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..
بى زحمت لينکشو مى زارى!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز ایکس پی جواب نمیده احتمالا
دی پی آی ویندوز رو هم تغییر داده باشید باز نمیشه
scale dpi = 100
برا بازی انلاین میخواستم ... پینگ و سرعت مناسب و ...
سلام
اقا من دانگل دارم و با همون کوچولوییش سرعت 50-60مگابیت گرفتم ازش . فقط میخوام تبدیل کنمش به پورت LAN ولی خوب روتر وجود داره ولی گرونه 150-200 هست قیمتش . دستگاه یا تبدیل دیگه وجود نداره قیمتش مناسب تر باشه؟
سلام دوستان اپلیکیشن مودم lh92 و lh96
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)