۴جی تهران منطقه چهار دیواری
سرور تهران و دبی
[IMG][/IMG]محتوای مخفی: speed test
محتوای مخفی: speed test
ولی بنظر من ۴جی همراه اول به درد نمیخوره چون گوشی خیلیی داغ میکنه.
۴جی تهران منطقه چهار دیواری
سرور تهران و دبی
محتوای مخفی: speed test
ولی بنظر من ۴جی همراه اول به درد نمیخوره چون گوشی خیلیی داغ میکنه.
Last edited by mojtabaghanidel; 24-05-2015 at 12:31. دليل: spoiler
دوست عزیز مدل گوشیتون چی هست؟
شاید به خاطر آنتن دهی هست که داغ می کنه
چرا داغ می کنه؟؟؟
htc one
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان چند وقت پیش توضیح داد که علتش باند فرکانسی 2600 هستش که همراه اول برای 4جی ازش استفاده میکنه.دقیق نفهمیدم چی گفت اما منظقی بود جوابش .وقتی از ایرانسل استفاده می کردم اصلا گوشی داغ نمیکرد.
Last edited by mojtabaghanidel; 24-05-2015 at 12:34.
چطوری یه پستی که گزاشتمو پاک کنم؟؟؟![]()
Last edited by mojtabaghanidel; 24-05-2015 at 12:52. دليل: پاک شود
دوست عزیز فرکانس بالا وات بیشتری مصرف می کنه و طبیعتا بیشتر داغ می کنه مخصوصا حالا که همراه اول بی تی اس های کمی رو تجهیز کرده و سیگنالش ضعیفه اما به نظر من اگر همراه اول تمام سایتها رو تجهیز کنه و یک سری سایت هم اضافه کنه کیفیت و سرعتش خیلی بهتر از ایرانسل میشه به ویژه به خاطر استفاده از پهنای باند 20 مگاهرتزی در حالی که ایرانسل روی 5 مگاهرتز هست. البته این به غیرت و جربزه همراه اول بستگی داره که فعلا چنین چیزی مشاهده نمیشه
خب اگه 2600 رو برای 4g درنظر گرفته coverage. انتن ها هم میاد پایینتر و عملا پوشش دهی کمتری رو خواهد داشت هر دکل.
تازه کسی که میخواهد از این سرویس استفاده کنه باید قبلش مطمن باشه گوشیش در حالت lte فرکانس 2600mhz رو پشتیبانی میکنه.
درسته امابا این فرکانس گوشی خیلی داغ میکنه،ینی اگه تعداد دکلهاش زیاد بشه،روی همین فرکانس گوشی دیگه داغ نمی کنه؟؟؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
چرا ، داغ میکنه ولی یکم ازین که هست کمتر...اما در کل باند 2600 اصلا باند خوبی نیست مخصوصا تو ایران که هم اپراتور ها سرمایه نمیزارن هر 200-300 متر دکل نصب کنن هم مردم فهیدمون فکر میکنن دکل زیاد ضرر داره! :| وگرنه کشور های دیگه مثل روسیه که یکی از اقوام اونجاست میگفت دکل نمیبینی اصلا...داخل شهر ها سکتور ها روی پشت بوم همه خونه ها نصب میشه روی میله ! پوشش هم فول.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)