به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
كجا هستيد شما؟
الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
اما این اشتباهه چون کسی که برای سرعت بالاتر پوب بده ایا ایرانسل تضمین میکنه هر لحظه سرعت بالا باشه؟ قک نکنم همچین چیزی درست باشه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باشه داداش ممنونم
الان میرم 260 صفحه رو ورق میزنم که شمام زحمت آپلود مجدد رو نکشی. مرسی
چیه ؟ داداش ناراحت شدی ؟ حرف خودت رو به خودت زدم ؟
خوب لحن شوما جوری بود که من از خودم من در آوردی همچین حرفی زدم ولی نیازی به دروغ نیست و مجبور شدم با اون لحن حرف بزنم !!
این هم همون پست من !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته الان دانلود 3g من تا 20 مگ هست و نسل 4 رو تست نکردم ولی اون موقع آنتن کم بود وگرنه میشد تا 40 مگ یا خیلی بیشتر سرعت گرفت !!اگر دلیل هم بخوای میتونم بگم چرا میشه تا بالای 40 مگ هم سرعت گرفت)
سلام ممنون و خسته نبالشید به شما دوست عزیز
چرا تا 20 شهریور ؟
امیدمون فقط شما بودی که بهمون خبرهارو میدادین نکنه دیگه با ایرانسل همکاری نمیکنید ؟
نه داداش ناراحت واسه چي؟ شما گفتي سرعت من با وجود اينكه انتنم ضعيف بود ٣٣ مگ بود ، من گفتم عكس بذار ، اين عكسيم كه شما گذاشتي نهايت سرعت ٢٥ مگ بوده ، يكي از بچه ها امروز سرعت ٢٠ مگ رو هم عكس گذاشت كه ديگه جلو خود وزارت بوده، ٢٠ مگ و ٢٥ عاديه ولي من تا حالا بالاترو ٣٣ مگ نديدم هنوزم ، بازم مرسي
سلام، ببخشید وقت شما رو می گیریم، ولی میشه وضعیت خراسان رضوی رو هم بپرسید و گزارش بدین
سلام . ظاهراً ایرانسل میخواد همه ی مردم مزه ی سرعتِ بالا رو بچشند و لذت ببرند تا بعداً وقتی که سرعتها پولی شد مردم بیشتری حاضر بشند پول بیشتر بدند و سرعتهای بالا بخرند . . چون طبق گفته ی جناب وزیر باید سرعتها و قیمتها مثل رایتل باشه ( حرف 2 روز پیش وزیر در اخبار )
جریان چیه من در اکثر مناطق اهواز شبکه ایرانسل 3G رو پیدا میکنم اما بهش وصل نمیشم فقط میزنه ثبت شد اما روی همون2G میمونه؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)