تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 262 اولاول ... 161211251257258259260261262 آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز سرعت را هم بگیرم یا نه بعد دسته من a نداره بعد این که گفتی را گرفتم اما بازم نه دفاع کرد ونه توپ گیری میکنه کلا دفاع تو پی اس سخته داداش جواب بده
    آره؛ سرعتم بگیر! کدوم نوع از دسته رو داری؟ مربع، مثلّثی یا 1، 2، 3، 4؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جواب ما رو هیچکی نداد
    سلام. عزیز! آخرین آپدیتی که خود Konami به طور رسمی منتشر کرد، نسخه ی 1.04 بود که الآن دیگه خیلی قدیمی شده. برای این مشکلات من بهت پچ PTE Patch 8.3 Final رو پیشنهاد می کنم. نسبت به پچ های دیگه خیلی بهتره و هم این که خیلی زود به زود آپدیت میده!

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من یک دسته دارم مثلث هست و یک دسته دارم یک و دو داره حالا با کدوم دفاع کنم وتوپ بگیرم بعد موقع حمله سرعت را ول کنم یا سرعت را نگه دارم بعد با کدوم دکمه دریبل میزنه و میشه از بازیکن حریف رد شد و چه طوری میتونم به بازیکن دیگم پاس بدم که به حریف نرسه و بازیکن را تک به تک کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من یک دسته دارم مثلث هست و یک دسته دارم یک و دو داره حالا با کدوم دفاع کنم وتوپ بگیرم بعد موقع حمله سرعت را ول کنم یا سرعت را نگه دارم بعد با کدوم دکمه دریبل میزنه و میشه از بازیکن حریف رد شد و چه طوری میتونم به بازیکن دیگم پاس بدم که به حریف نرسه و بازیکن را تک به تک کنم
    1- برای دفاع تو دسته ای که مثلّثیه، در صورتی که می خوای با یه بازیکن دنبال مهاجم حریف بری، فقط ضربدر و سرعت رو نگه دار ولی اگه می خوای چند تا بازیکنت، مهاجم حریف رو پِرِس کنن، ضربدر و مربّع و سرعت رو نگه دار!
    2- برای دفاع تو دسته ای که 1 و 2 داره، در صورتی که می خوای با یه بازیکن دنبال مهاجم حریف بری، فقط 3 و سرعت رو نگه دار ولی اگه می خوای چند تا بازیکنت، مهاجم حریف رو پِرِس کنن، 3 و 4 و سرعت رو نگه دار!
    3- موقع حمله، با سرعت بری، خیلی بهتره؛ چون مدافع های حریف (خود کامپیوتر) رو توی Super Star انقد قوی ساختن که حتّی مدافعش یکی دو متر هم از مهاجمت عقب تر باشه، میاد و توپ رو هم می گیره و پاس هم میده! حالا حساب کن دیگه سرعت رو نداشته باشی، چی میشه! در ضمن! پاسکاری هم برای جلو رفتن خیلی خیلی مهمّه؛ چون اگه پاسکاری (اونم خیلی سریع) نکنی، همین وضعیّتی که گفتم، پیش میاد! بازیکنای کامپیوتر و اگه دو نفره بازی می کنی، بازیکنای دسته 1 رو به حدّی قوی کردن تو Super Star که 90% پاس تو عمق های زمینی و هوایی و سانتر ها رو می بُرَن و در 90% مواقع دروازه باناشون ضربه هایی ها رو Save می کنن که 100% گله و کفرت در میاد!
    4- برای دریبل تو Google یه جستجو کنی، نتیجه میده!
    5- در مورد پاس هم که بالا توضیح دادم که چه افتضاحیه!

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1- برای دفاع تو دسته ای که مثلّثیه، در صورتی که می خوای با یه بازیکن دنبال مهاجم حریف بری، فقط ضربدر و سرعت رو نگه دار ولی اگه می خوای چند تا بازیکنت، مهاجم حریف رو پِرِس کنن، ضربدر و مربّع و سرعت رو نگه دار!
    2- برای دفاع تو دسته ای که 1 و 2 داره، در صورتی که می خوای با یه بازیکن دنبال مهاجم حریف بری، فقط 3 و سرعت رو نگه دار ولی اگه می خوای چند تا بازیکنت، مهاجم حریف رو پِرِس کنن، 3 و 4 و سرعت رو نگه دار!
    3- موقع حمله، با سرعت بری، خیلی بهتره؛ چون مدافع های حریف (خود کامپیوتر) رو توی Super Star انقد قوی ساختن که حتّی مدافعش یکی دو متر هم از مهاجمت عقب تر باشه، میاد و توپ رو هم می گیره و پاس هم میده! حالا حساب کن دیگه سرعت رو نداشته باشی، چی میشه! در ضمن! پاسکاری هم برای جلو رفتن خیلی خیلی مهمّه؛ چون اگه پاسکاری (اونم خیلی سریع) نکنی، همین وضعیّتی که گفتم، پیش میاد! بازیکنای کامپیوتر و اگه دو نفره بازی می کنی، بازیکنای دسته 1 رو به حدّی قوی کردن تو Super Star که 90% پاس تو عمق های زمینی و هوایی و سانتر ها رو می بُرَن و در 90% مواقع دروازه باناشون ضربه هایی ها رو Save می کنن که 100% گله و کفرت در میاد!
    4- برای دریبل تو Google یه جستجو کنی، نتیجه میده!
    5- در مورد پاس هم که بالا توضیح دادم که چه افتضاحیه!
    اول سرعت را بگیرم پس بعد ضربدر را بزنم کلا چه سرعت بری وچه نری توپ را از دست میدی بعد اصلا این پاس پی اس خیلی داغونه دلت میاد فیفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اول سرعت را بگیرم پس بعد ضربدر را بزنم کلا چه سرعت بری وچه نری توپ را از دست میدی بعد اصلا این پاس پی اس خیلی داغونه دلت میاد فیفا
    آره. سرعت رو کلّاً داشته باشی، بهتره! آره، خیلی ها هم به خاطر همین پاسکاری مزخرف PES اعتراض کردن ولی Konami بعد از 3 تا آپدیت رسمی هیچ کاری نکرد! آره؛ خودمم امسال می خوام برم FIFA 16!

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

یک چنتا نکته مربوط به دوتا لفت پایینی دسته هستش هرچی بیشتر میخونم بیشتر متوجه میشم کسی در موردش نمیدونه:
    1.دریبل :
    موقع دریبل زدن سرعت رو نگرفته باشین خیلی بهتره ( دریبل های سرعتی که از یک طرف زمین میندازی میری رو نمیگما ) به جاش بهتره L1 یا همون لفت سمت چپ بالا رو نگه دارید
    2.پاس عمقی :
    موقع پاس های زمینی مخصوصا پاس های توی عمق زمینی که با مثلث میدین بهترین کار نگه داشتن R2 یا همون لفت سمت راست پایین ( زیر سرعت ) هستش
    اگر با R2 زمینی ندین لو میره و بهتره با L1 این کارو انجام بدین تا هوایی پاس توی عمق رو بده
    ترکیب این دوتا هم میتونه خوب باشه
    3.فرار مهاجم و پیستون ها :
    موقعی که پا به توپ میشید و با سرعت R1 دارید میرید و یک یار حریف میچسبه بهتون اگر دقت کنید نود درصد موارد توپتون رو میگیره
    یعنی یک دست میندازه میکشتون عقب و با تنه زدن میگیره اما اگر L1 رو نگه دارید قطعا فرار میکنید و شما به اون تنه میزنید
    4.شوت:
    شوت های کات دار توی تک به تک ها و گاهی شوت های دور خیلی به کار میاد این شوت ها رو میشه با نگه داشتن R2 زد کلا هر کار تکنیکی چه شوت و چه پاس تکنیکی با R2 هستش ( یک لحظه میگیریش شوت یا پاس رو میدی و ولش میکنی ) حتما یکبار تست کنید و تفاوت پاس های تکنیکی رو ببینید
    5.با R2 میتونید از روی تکل حریف بپرید
    Last edited by Meysam Raz; 29-08-2015 at 01:23.

8. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یک چنتا نکته مربوط به دوتا لفت پایینی دسته هستش هرچی بیشتر میخونم بیشتر متوجه میشم کسی در موردش نمیدونه:
    1.دریبل :
    موقع دریبل زدن سرعت رو نگرفته باشین خیلی بهتره ( دریبل های سرعتی که از یک طرف زمین میندازی میری رو نمیگما ) به جاش بهتره L1 یا همون لفت سمت چپ بالا رو نگه دارید
    2.پاس عمقی :
    موقع پاس های زمینی مخصوصا پاس های توی عمق زمینی که با مثلث میدین بهترین کار نگه داشتن R2 یا همون لفت سمت راست پایین ( زیر سرعت ) هستش
    اگر با R2 زمینی ندین لو میره و بهتره با L1 این کارو انجام بدین تا هوایی پاس توی عمق رو بده
    ترکیب این دوتا هم میتونه خوب باشه
    3.فرار مهاجم و پیستون ها :
    پا به توپ موقعی که پا به توپ میشید و با سرعت R1 دارید میرید و یک یار حریف میچسبه بهتون اگر دقت کنید نود درصد موارد توپتون رو میگیره
    یعنی یک دست میندازه میکشتون عقب و با تنه زدن میگیره اما اگر L1 رو نگه دارید قطعا فرار میکنید و شما به اون تنه میزنید
    4.شوت:
    شوت های کات دار توی تک به تک ها و گاهی شوت های دور خیلی به کار میاد این شوت ها رو میشه با نگه داشتن R2 زد کلا هر کار تکنیکی چه شوت و چه پاس تکنیکی با R2 هستش ( یک لحظه میگیریش شوت یا پاس رو میدی و ولش میکنی ) حتما یکبار تست کنید و تفاوت پاس های تکنیکی رو ببینید
    5.با R2 میتونید از روی تکل حریف بپرید
    این دو تا کلمه ای که قرمز کردم، یعنی چی؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

این دو تا کلمه ای که قرمز کردم، یعنی چی؟
    پیستون:
    مدافع کناری نسبت به‌سایر مدافعان باید از قدرت تهاجمی بیشری برخوردار باشد تا بتواند در مواقعی که تیم به گل نیاز دارد به هافبک‌های کناری و وینگرها کمک کند یا جای آن‌ها بازی کند، همچنین بتواند از نفوذهای بازیکنان کناری تیم حریف جلوگیری کند، به‌همین دلیل باید میزان دوندگی زیادی داشته باشد و مدام طول زمین را طی کند، به همین خاطر است که به مدافعان کناری، پیستون چپ یا پیستون راست هم می‌گویند.
    لفت :
    L1 , L2 , R1 , R2 رو میگن لفت
    لفت چپ بالا میشه L1
    از اون اصطلاحات من در آوردی کلوپ های قدیمیه

11. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

........
    لفت :
    L1 , L2 , R1 , R2 رو میگن لفت
    لفت چپ بالا میشه L1
    از اون اصطلاحات من در آوردی کلوپ های قدیمیه
    دقیقا اصطلاح کلوپیه مثل شماره دادن بازیکن یا خیلی اصطلاحات دیگه

اما لفت Left که میشه سمت چپ و درست نیست بگیم لفت راست بالا!!
    این اسم دقیق تمامی دکمه ها:

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •