این راموس داره چیکار میکنه؟
چهارمین گل متوالیشه فک کنم![]()
این راموس داره چیکار میکنه؟
چهارمین گل متوالیشه فک کنم![]()
راموووووس....بازم گل زد...از وقتی دیماریا اومد خوب شدیم...
متاسفانه فقط راموس داره بازی میکنه باقی انگار نه انگار!...رئال داره برای چندمین بار در این فصل فرصت رو خودش از دست میده
واران ضعیف ترین بازیکن زمین با اختلاف
لالیگا پر...
یک بار نشد اب خوش از گلومون پایین بره
رونالدو دقیقه 90 گل زد![]()
چقدر 90 دوست داره این بشر![]()
من خاموش کردم...گل زدیم انگار!!!!! باز مساوی بهتر از باخته! یکی امتیاز ها رو میگه؟؟
Last edited by malkemid; 05-05-2014 at 00:23.
یه فرصت بی نظیر دیگه رو از دست دادیم!
نمیدونم...الان همه کلی حرص خوردیم، دنبال مقصریم
ولی خدایی این کریم به چه درد تیم میخوره؟!
چی میکنه جز راه رفتن تو زمین؟!
البته بعضی وقتها لطف میکنه توپ لو میده!
موراتا هم میاد تو، تمام بچه بازیش رو به خرج میده و کریس رو تک با تک نمیکنه...
قشنگ مشخص بود که از لج بود اینکارش...
اینجوری باشیم، حقمون هم نیست قهرمان بشیم خدایی...
فقط سوپر گل کریس جذاب بود و بقیش فقط حرص بود!
+
به امید به معجزه!
باز بهتر شد!
حالا یا مالاگا باید حداقل 1 امتیاز بگیره یا بارسلونا حتما ببره که ما قهرمان شیم!
البته اگه باز امتیاز از دست ندیم.
باز دم رونالدو و راموس و دیگو گرم.
دقیقا این بنزما چیه؟ چیه واقعا؟ همه مهاجم دارن مام مهاجم داریم!
رئال امسال خودش نمیخواد قهرمان بشه آقا جان زوری که نیست!چنین و چند بار این فرصتها از دست رفته ... الان اتلتیکو 88 بارسا 85 رئال یک بازی کمتر 83 فرض کنیم بازم دست گل آب نده رئال و هر سه بازی باقی مونده رو ببره میشه 92 و اتلتیکو و بارسا هر دو هفته بعد برنده باشند: بازی بارسا-اتلتیکو مشخص کننده قهرمان این فصل میشه بارسا باید ببره تا رئال قهرمان بشه!یا مثلا اتلتیکو هر دو بازی امتیاز از دست بده ... در هر صورت ناراحت کننده بود ولی نه زیاد قهرمانی رئال در دست بارسا بود حتی اگه امشب برنده میشد سوال اینه آیا بارسا با این فرمش روز آخر برای رئال بازی میکنه و اتلتیکو رو شکست میده که رئال قهرمان بشه؟
(البته اینکه ممکنه رئال همزمان امتیاز از دست بده و خود بارسا قهرمان بشه هم هست!)
از اینها بگذریم امشب تیم افتضاح بود!از دفاع اساتید بزرگوار مارسلو و واران بازگشت باشکوهی داشتند!مارسلو که اتوبان رو افتتاح کرد مجدد و هر دو گل رو از اون سمت خورد رئال!واران هم تو ایستادن متزلزل نشون میداد چه برسه به جاگیری و دفع توپباز به دوندگی و همت راموس!کارواخال هم افت کرده بود ... لوپز نمیشه گفت مقصر بود مخصوصا گل دوم ولی هیچ وقت تو این شرایط سوپر واکنش ازش ندیدم که امتیاز داشته باشه ایسکو داره تلاش میکنه برای عنوان استاد! ایارامندی هم هیچی غیبت مودریچ چقدر محسوس بود با اومدن دی ماریا کمی جبران شد بیل بنزما و رونالدو هم تا جا داشت موقعیت خراب کردند!
از کارلتو انتظار میرفت خیلی زودتر دست به تعویض بزنه نه دقیقه 83!
گل رونالدو هم به همون اندازه که قشنگ بود دیر و تلخ شد
![]()
ترکیب اولیه بدی داشتیم....ایارا واقعا بد بود. فکر می کنم خیلی الکی گنده ش کردن...
متاسفانه تو زمان حیاتی بعد از گل زدن تمرکزمون رو از دست دادیم و مث ماااااست دوباره گل خوردیم.
باز خوب بود که رونالدو با سوپر گلش به داد تیم رسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)