تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 269 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

4 خبر بسیار بد!

جمشیدیان با استقلال تمدید کرد

به گزارش خبرگزاری فارس‏، احمد جمشیدیان هافبک فصل گذشته استقلال قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.

این بازیکن صبح امروز به مدت یک سال دیگر قراردادش را با آبی پوشان پایتخت امضا کرد.

قرار است این بازیکن در تمرین نوبت صبح تیمش شرکت کند.

باشگاه استقلال پیش از این قراردادهای برهانی،‏ قاضی‏، عمران‌زاده‏ و نوری با آبی پوشان را تمدید کرد.

معمارزاده: وضعیتم با استقلال یکی، دو روز دیگر مشخص می شود/ دوست دارم شاگرد قلعه نویی شوم

آی اسپورت- میثاق معمارزاده یکی از دروازه بانان مورد نظر باشگاه استقلال برای فصل آینده است. دروازه بان سابق پرسپولیس که حدود دو سال دور از فضای فوتبال بوده درباره شرایط جسمانی اش می گوید: «من با اینکه از فضای فوتبال دور بودم اما تمریناتم را دنبال کرده ام و هیچ مشکلی وجود ندارد. از نظر بدنی کاملا آماده ام و می توانم در لیگ برتر بازی کنم.»
    او درباره احتمال حضورش در استقلال تاکید می کند: «خیلی دوست دارم شاگرد امیر قلعه نویی شوم. او مربی بسیار بزرگی است و هر بازیکنی افتخار می کند با قلعه نویی کار کند. وقتی قلعه نویی در تراکتورسازی بود از این تیم پیشنهاد داشتم اما قسمت نشد و حالا امیدوارم در استقلال شاگرد او شوم.»
    معمارزاده درباره اینکه وضعیتش با استقلال چه زمانی روشن می شود، می افزاید: «من صحبت های شفاهی را با مسئولان باشگاه انجام داده ام و فکر می کنم باید جلسه ای را برگزار کنیم. فکر می کنم اینکه استقلالی می شوم یا نه تا یکی، دو روز دیگر مشخص شود.»

پ. ن : این بیاد من هیچ بازی رو نگاه نمیکنم!! خدای سوتیه!! اصلا دروازه بان نیست!!! طالبلو از این بهتره!

از اولش هم بعد از بیانیه معلوم بود این باشگاه نفت چقدر بد جنسه!

پاسخ منفی نفت به درخواست افشارزاده/ حضور بیرانوند در استقلال منتفی شد

حضور دروازه‌بان تیم فوتبال نفت تهران در استقلال منتفی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس‏، بعد از جدایی سید مهدی رحمتی از استقلال مسئولان این باشگاه با علیرضا بیرانوند مذاکراتی را به صورت تلفنی انجام دادند که این بازیکن همه چیز را به باشگاه نفت سپرد.

مذاکرات استقلالی‌ها با نفت تهران باعث شد تا این باشگاه بیانیه ای را روی خروجی سایت خود قرار دهد و از باشگاه استقلال انتقاد کند به همین دلیل بهرام افشارزاده با ارسال نامه‌ای رسمی به منصور قنبرزاده مدیرعامل این باشگاه خواهان حضور بیرانوند در استقلال شد که مدیریت نفت تهران نامه ای را به باشگاه استقلال ارسال و با حضور دروازه‌بان تیم خود در جمع آبی‌پوشان مخالفت کرد.

به این ترتیب باشگاه استقلال همچنان به دنبال جذب یک دروازه‌بان است داخلی و یا خارجی خواهد بود.

مصدومیت دو بازیکن استقلال/ قاضی و فخرالدینی تمرین را ترک کردند

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت تمرین تیم را نیمه‌کاره رها کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد قاضی و میلاد فخرالدینی دو بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت در حالی که در تمرین امروز این تیم حاضر شده بودند تمرین را ترک کردند.

قاضی از ناحیه آشیل پای چپ و فخرالدینی هم از زانوی پای چپ دچار آسیب‌دیدگی هستند و به همین دلیل تمرین امروز استقلال را نیمه کاره رها کردند.

قاضی برای مداوای پای مصدومش به کلینیک دکتر نوروزی رفت.

پ.ن : من واقعا نمیفهمم چرا بازیکن تیم های دیگه در تمرینات مصدوم نمیشن! تمرینات ما حتما یه ایرادی داره!

بدترین بازیکنای فصل قبل دارن تمدید میکنن!!! نوری!! جمشیدیان!!! اینم از پوست اندازی و جوانگرایی آقای قلعه نویی!!! درسته که قرار نیست کل بازیکنا عوض بشن ولی دقیقا میشد به جای این دو نفر دو تا سهمیه زیر 23 سال بگیریم هم تیم رو جوون کردیم هم کمتر از این دو نفر پول میخوان!!!
    Last edited by Ali_softcenter; 23-06-2014 at 10:39.

2. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه allinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

همونطور كه گفتم دروازه بان سابق ملوان بهترين گزينه است
    خدا رو شكر مسئولان به حرف من گوش كردن و باب مذاكره با سرگي پاشنكو رو باز كردن
    بأشد كه رستگار شوند ...

4. این کاربر از allinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من فكر ميكنم پژمان نوري و احمد جمشيديان جزو كساني هستند كه خودشونم ميدونن ٥٠ ميليونم زياده براشون و موندنشون تنها يه دليل داره و اون هم اينه كه ، از اون دسته إفرادي هستند كه پولشون رو با چند نفر تقسيم ميكنن !!!!
    خدا كنه كه من اشتباه كنم
    آمين

6. این کاربر از allinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

همونطور كه گفتم دروازه بان سابق ملوان بهترين گزينه است
    خدا رو شكر مسئولان به حرف من گوش كردن و باب مذاكره با سرگي پاشنكو رو باز كردن
    بأشد كه رستگار شوند ...
    پاشنکو درخواست 1 میلیون دلاری داشته از استقلال.

8. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم ادم شده واسه ما
    ملوان 70 هزار تا باهاش قرارداد بسته بوده تازه اونم بهش ندادن

به نظرم بیرانوند + طالبلو بهترین گزینه باشند....

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست بزرگسالان:

1- حنیف (29 سال)
    2- قاضی (30 سال)
    3- نوری (34 سال)
    4- جمشیدیان (30 سال)
    5- برهانی (31 سال)

6- ابراهینی (27 سال)
    7- فخرالدینی (24 سال)
    8- شهباززاده (25 سال)
    9- خرسندنیا (27 سال)
    10- مگویان (28 سال)

8 جای خالی دیگه داریم که 4 تاشون برای تمدید ملی پوشاس. ضمن اینکه تو لیستمون هنوز گلر نداریم

12. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

منبع اين خبر كجاست ؟
    يك ميليون ؟
    الان فك نميكنم بوفون هم يه همچين قيمتي داشته باشه
    توي تراسفر ماركت قيمتش چنده ؟
    Last edited by allinone; 23-06-2014 at 13:30.

14. این کاربر از allinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بیرانوند: دوست دارم به استقلال بروم!/نفتی ها بدون مشورت با من، جواب منفی دادند

علیرضا بیرانوند مورد توجه استقلال قرار گرفته اما گویا مدیران نفت تهران با حضور او در لباس آبی مخالفت کرده اند. به گزارش فوتبال ایران، بیرانوند علاقمند است تا به استقلال برود اما قرارداد یک ساله اش با نفت این اجازه را به او نمی دهد. این در حالی است که مسئولان باشگاه نفت در جواب نامه استقلال نوشته اند:« بیرانوند را به شما نمی دهیم» همین موضوع باعث ناراحتی بیرانوند شده. او در گفتگو با فوتبال ایران می گوید:«قرارداد دارم و همه چیز را به باشگاه سپرده ام.گویا باشگاه نفت به نامه استقلال جواب منفی داده و من از این موضوع ناراحتم. نمی دانم چرا باشگاه نفت این کار را کرده؟ حداقل یک صحبتی با من می کردند و بعد به استقلال جواب منفی می دادند. »

بیرانوند در ادامه می گوید:« من به باشگاه نفت احترام گذاشتم اما ای کاش آنها هم به من احترام می گذاشتند. باید با من هم مشورت می کردند و بعد جواب استقلال را می دادند. الان به باشگاه می روم تا با مسئولان نفت صحبت و تکلیفم را مشخص کنم »

بیرانوند علاقمند است تا به استقلال برود. او می گوید:«خیلی دوست دارم که به استقلال بروم. چون می دانم در این تیم پیشرفت می کنم. حالا که موقعیتش پیش آمده نباید این موقعیت را از دست بدهم. استقلال بزرگ است و من از این تیم می توانم به تیم ملی برسم. تازه با این شرایط اگر در نفت هم بمانم دیگر انگیزه ای برای کار کردن ندارم»

16. 5 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خدا وکیلی با تمدید قرارداد نوری و جمشیدیان به شعور همه توهین کردن.چی تو این فوتبال می گذره فقط خدا می دونه

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمارزاده ؟!!!!!!!!!! فکر نکنم منطقی باشه که با این گلر قرارداد ببندن! فصل پیش تیم داشته؟ تا اونجایی که میدونم 1 سال هست بازی نکرده به نظرم.

حیف وحید نیست که بجاش میثاق معمارزاده بیاد! حداقل وحید 4-5 تا بازی برا راه اهن بازی کرده که نمایش خوب و قابل قبولی داشته. ولی معمارزاده

19. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •