4 خبر بسیار بد!
جمشیدیان با استقلال تمدید کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان هافبک فصل گذشته استقلال قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.
این بازیکن صبح امروز به مدت یک سال دیگر قراردادش را با آبی پوشان پایتخت امضا کرد.
قرار است این بازیکن در تمرین نوبت صبح تیمش شرکت کند.
باشگاه استقلال پیش از این قراردادهای برهانی، قاضی، عمرانزاده و نوری با آبی پوشان را تمدید کرد.
معمارزاده: وضعیتم با استقلال یکی، دو روز دیگر مشخص می شود/ دوست دارم شاگرد قلعه نویی شوم
آی اسپورت- میثاق معمارزاده یکی از دروازه بانان مورد نظر باشگاه استقلال برای فصل آینده است. دروازه بان سابق پرسپولیس که حدود دو سال دور از فضای فوتبال بوده درباره شرایط جسمانی اش می گوید: «من با اینکه از فضای فوتبال دور بودم اما تمریناتم را دنبال کرده ام و هیچ مشکلی وجود ندارد. از نظر بدنی کاملا آماده ام و می توانم در لیگ برتر بازی کنم.»
او درباره احتمال حضورش در استقلال تاکید می کند: «خیلی دوست دارم شاگرد امیر قلعه نویی شوم. او مربی بسیار بزرگی است و هر بازیکنی افتخار می کند با قلعه نویی کار کند. وقتی قلعه نویی در تراکتورسازی بود از این تیم پیشنهاد داشتم اما قسمت نشد و حالا امیدوارم در استقلال شاگرد او شوم.»
معمارزاده درباره اینکه وضعیتش با استقلال چه زمانی روشن می شود، می افزاید: «من صحبت های شفاهی را با مسئولان باشگاه انجام داده ام و فکر می کنم باید جلسه ای را برگزار کنیم. فکر می کنم اینکه استقلالی می شوم یا نه تا یکی، دو روز دیگر مشخص شود.»
پ. ن : این بیاد من هیچ بازی رو نگاه نمیکنم!! خدای سوتیه!! اصلا دروازه بان نیست!!! طالبلو از این بهتره!
از اولش هم بعد از بیانیه معلوم بود این باشگاه نفت چقدر بد جنسه!
پاسخ منفی نفت به درخواست افشارزاده/ حضور بیرانوند در استقلال منتفی شد
حضور دروازهبان تیم فوتبال نفت تهران در استقلال منتفی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از جدایی سید مهدی رحمتی از استقلال مسئولان این باشگاه با علیرضا بیرانوند مذاکراتی را به صورت تلفنی انجام دادند که این بازیکن همه چیز را به باشگاه نفت سپرد.
مذاکرات استقلالیها با نفت تهران باعث شد تا این باشگاه بیانیه ای را روی خروجی سایت خود قرار دهد و از باشگاه استقلال انتقاد کند به همین دلیل بهرام افشارزاده با ارسال نامهای رسمی به منصور قنبرزاده مدیرعامل این باشگاه خواهان حضور بیرانوند در استقلال شد که مدیریت نفت تهران نامه ای را به باشگاه استقلال ارسال و با حضور دروازهبان تیم خود در جمع آبیپوشان مخالفت کرد.
به این ترتیب باشگاه استقلال همچنان به دنبال جذب یک دروازهبان است داخلی و یا خارجی خواهد بود.
مصدومیت دو بازیکن استقلال/ قاضی و فخرالدینی تمرین را ترک کردند
دو بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت تمرین تیم را نیمهکاره رها کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد قاضی و میلاد فخرالدینی دو بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت در حالی که در تمرین امروز این تیم حاضر شده بودند تمرین را ترک کردند.
قاضی از ناحیه آشیل پای چپ و فخرالدینی هم از زانوی پای چپ دچار آسیبدیدگی هستند و به همین دلیل تمرین امروز استقلال را نیمه کاره رها کردند.
قاضی برای مداوای پای مصدومش به کلینیک دکتر نوروزی رفت.
پ.ن : من واقعا نمیفهمم چرا بازیکن تیم های دیگه در تمرینات مصدوم نمیشن! تمرینات ما حتما یه ایرادی داره!
بدترین بازیکنای فصل قبل دارن تمدید میکنن!!! نوری!! جمشیدیان!!! اینم از پوست اندازی و جوانگرایی آقای قلعه نویی!!! درسته که قرار نیست کل بازیکنا عوض بشن ولی دقیقا میشد به جای این دو نفر دو تا سهمیه زیر 23 سال بگیریم هم تیم رو جوون کردیم هم کمتر از این دو نفر پول میخوان!!!