تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 444 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

این آپدیت نقل و انتقالات رو که تو بازی لود میکنم اصلا روی کریر مد تاثیری نداره و هیچ نقل و انتقالی تو کریر انجام نمیشه !! هیچ راهی نیست این مشکل رو حل کرد ؟

3. 3 کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا روش نصب این دوتا پچ بگید
    من با فایل راهنمایی که تو خودش بود نصب کردم این دوتارو ولی الان که بازی رو اجرا می کنم بعد از عکس مسی که همون اول میاد از بازی می پره بیرون
    چیکار باید بکنم؟؟؟؟آپدیت 2 + کرک 5 رو هم که قبلا ریخته بودم
    ممنون میشم راهنماییم بکنین

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

من بازی دانلود کردم کرک ورزن 5 هم ریختم ولی اجرا نشد.مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از estark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

ضربات وحشیانه سر در فیفا 14 !
    تازه این بازیکن سرزن نیست و کارش این نیست
    حجم 1 مگ
    اگه با KMPlayer سیاهه با VLC ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پچ مودینگ وی ورژن 0.90 که همین الان گذاشته شد...

کد:

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

گفتم یکسری از مسائل رو بیان کنم ببینم دوستان چقدر درگیر این موضوعات هستن با هم همدردی کنیم

مشکلات و پایین بودن هوش مصنوعی در شماره های جاری این بازی بعد از پیاده سازی فیزیک جدید ( از فیفا 2012) که واقعا در بازی آزار دهنده و بی مزه شده !

یک بازی حدودا 1-2 ماه قبل از انتشار نسخه Beta کامل شده و همواره در مرحله تست به سر میبره . حالا چیزی که جالبه شخصیت ها و افرادی که حالا به نوبه ی خود ب آنها ناظرین و تستر های بازی گفته میشه واقعا چرا همچین مسائل ساده رو نا دیده میگیرن !!!

1- برخورد بازی کن به داور !! و از دست دادن موقعیت گل و یا رد موقعیت حمله ی حریف !
    2- گیر کردن بازی کنان پشت یکدیگر در حال دویدن ! نه در حال دفاع !
    3- دویدن بازی کن به دنبال توب برای گرفتن و پرتاب توب از اوت !! ( انگار تو زمین همین یک عدد توپ موجوده )
    4- وجود اشکال در مورد آوانتاژ در زمان آفساید زمانی که توپ به بازی کن افساید نمیرسه !

5- سوت زدن داور در موقیعت حمله !!!! ( این واقعا شاهکار FIFA14 بوده تا به الان ! )

6- فرورفتن بدن بازی کنان در هم و نبود فیزیک صحیح ( واقعا جای تاسف داره )
    7- سرور های افتضاح برای قسمت آنلاین PC
    8- کاهش کیفیت چمن نسبت به نسخه های پیشین !!
    9- خطا گیری و کارت های اشتباه ! ( گاها پیش اومده در موقعیت تک به تک کارت زرد داده شده و در زمان برخورد شدید هیچ خطایی گرفته نشده ! )

البته درسته که این شماره , آخرین سری بازی فیفا از نسل هفتم بود اما واقعا انتظارات بیشتری میرفت .

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ضربات وحشیانه سر در فیفا 14 !
    تازه این بازیکن سرزن نیست و کارش این نیست
    حجم 1 مگ
    اگه با KMPlayer سیاهه با VLC ببینید

کد:
    واقعا چی میشه گفت ؟ خیلی به واقعیت نزدیک بود . بعضا دیده شده توی دنیای واقعی مثل کارتون فوتبالیستها همچین ضربات سری زده میشه . پس نمیشه به بازی ایراد گرفت

گفتم یکسری از مسائل رو بیان کنم ببینم دوستان چقدر درگیر این موضوعات هستن با هم همدردی کنیم

مشکلات و پایین بودن هوش مصنوعی در شماره های جاری این بازی بعد از پیاده سازی فیزیک جدید ( از فیفا 2012) که واقعا در بازی آزار دهنده و بی مزه شده !

یک بازی حدودا 1-2 ماه قبل از انتشار نسخه Beta کامل شده و همواره در مرحله تست به سر میبره . حالا چیزی که جالبه شخصیت ها و افرادی که حالا به نوبه ی خود ب آنها ناظرین و تستر های بازی گفته میشه واقعا چرا همچین مسائل ساده رو نا دیده میگیرن !!!

1- برخورد بازی کن به داور !! و از دست دادن موقعیت گل و یا رد موقعیت حمله ی حریف !
    2- گیر کردن بازی کنان پشت یکدیگر در حال دویدن ! نه در حال دفاع !
    3- دویدن بازی کن به دنبال توب برای گرفتن و پرتاب توب از اوت !! ( انگار تو زمین همین یک عدد توپ موجوده )
    4- وجود اشکال در مورد آوانتاژ در زمان آفساید زمانی که توپ به بازی کن افساید نمیرسه !

5- سوت زدن داور در موقیعت حمله !!!! ( این واقعا شاهکار FIFA14 بوده تا به الان ! )

6- فرورفتن بدن بازی کنان در هم و نبود فیزیک صحیح ( واقعا جای تاسف داره )
    7- سرور های افتضاح برای قسمت آنلاین PC
    8- کاهش کیفیت چمن نسبت به نسخه های پیشین !!
    9- خطا گیری و کارت های اشتباه ! ( گاها پیش اومده در موقعیت تک به تک کارت زرد داده شده و در زمان برخورد شدید هیچ خطایی گرفته نشده ! )

البته درسته که این شماره , آخرین سری بازی فیفا از نسل هفتم بود اما واقعا انتظارات بیشتری میرفت .
    نکات خوبی بود و با همش موافقم مخصوصا اون نکته 5 .

1و2 - جالب اینجاست که وقتی میخوان از هم رد بشن دیگه به هیچی جز رد شدن توجه ندارن . یعنی موقع رد شدن دیگه نه تغییر مسیر میدن نه تکل میکنن و ...نه هیچی . مثل دزدی که کیف قاپیده و داره از پلیس فرار میکنه و مردم رو میزنه کنار . مثل اساسین . توی اون مدت زمان هم حریف فرار کرده رفته دیگه . توپ هایی هم که به داور میخوره معرکه است .
    3-دیگه باید این رو هم گذاشت توی لیست پیشرفتهایی که بعضی ها میگن نسبت به پارسال کرده
    4-این همون قضیه اینه که در ان واحد فقط یه نفر در زمین صاحب توپ حساب میشه . یعنی به اون بازیکن توی افساید که پاس دادی دیگه تمومه بعد از پاس ، بازی اون رو مالک توپ میدونه . مثل همون قضیه که توی فیفا که ادعای شبیه سازی هم میکنه هیچ وقت نمیشه دو بازیکن با هم به توپ ضربه بزنن . یعنی همیشه یه پلیر در حالت حمله و طرف مقابل هم در حالت دفاع قرار داره که باعث میشه این امکان نباشه که دو بازیکن همزمان به توپ ضربه بزنن . البته غیر از توپ های هوایی .
    5-اخ که چقدر این رو اعصابه . باور کن شده توپم داشته میرفته توی دروازه که داور سوت زده . یعنی از اون حرکتهاس این حرکت ها .
    6-البته بگم توی این نسخه مثل که کلا این مشکل رفع شده و شواهدی هم به نظر موجود نیست که این باگ هنوز وجود داشته باشه .
    7-دیگه چی میشه گفت . ما که پارسال ارجینال هم خریدیم و قید انلاین رو زدیم به خاطر همین مشکل
    8-جالب اینجاست که بعضی ها ادعا دارن کیفیت چمن بیشتر هم شده و تصاویری با زوم بسیار بالا هم موجوده که نشون میده چمن 3D طراحی شده و موکت خالص نیست . البته موکت خونه رو هم از اون زاویه و با زوم بالا که نگاه کنی هم اون پرزهاش کمی دیده میشه .
    9-اینم که همیشه توی بازی بوده و امسال با توجه به اضافه شدن سیستم جدید به نام حفظ توپ شما خیلی از مواقع خودتون رو هم بکشین نمیتونن توپ رو بگیرین مگه با خطا .

مشکلات هوش مصنوعی کم هم نیست . مخصوصا هوش مصنوعی مدافعین که این دفعه واقعا شاهکاریه . یا حمله میشه کنار اومد ولی گل های مفت خوردن رو نمیشه هضم کرد .
    توپ دور کردن ها چنان کوتاه شده که مدافع ها توپ رو حداکثر تا پشت 18 قدم دور میکنن و بازیکن حریف هم موقعیت از قبل بهتر واسش جور میشه .
    توی دنیای واقعی بازیکن مدافع همیشه کنترل بهتری روی حرکاتش داره و چابکتره اما اینجا برعکسه و وقتی مهاجم تغییر مسیر میده به راحتی مدافع رو جا میزاره . این قابلیت توی فیفا 12 بود که توی 13 کمش کردن و الان دوباره برگشته .

یکی از بچه ها همین چند وقت پیش موقع دمو یه ویدئو اپلود کرد که توش با نیمار از وسط زمین فقط با دریبل کردن سه نفر با دروازه رسید و گل رو زد . اون هم توی لجندری . همه هم از جمله خودم باور نکردیم و گفتیم که حتما روی easy همچین گلی زده . اما چند روز پیش خودم توی نسخه پی سی همچین گلی تونستم بزنم .
    این نشون از دو مشکل تو فیفا داره :
    1-چابک نبودن مدافعان و سنگینی بیش از حدشون
    2-اکثر گل هایی که من خودم به شخصه میخورم به همین خاطره و اخر بازی که امار رو نگاه میکنم میبینم که تیمی مثل رئال یا حتی بارسا تمام موقعیت های گلشون رو با تعداد پاس کم به دست میارن . یعنی از دم دروازه شون تا دم دروازه من به راحتی با 5-10 تا پاس میتونن موقعیت بسازن که در واقعیت همچین چیزی فقط توی ضد حمله ها رخ میده نه همیشه .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

واقعا چی میشه گفت ؟ خیلی به واقعیت نزدیک بود . بعضا دیده شده توی دنیای واقعی مثل کارتون فوتبالیستها همچین ضربات سری زده میشه . پس نمیشه به بازی ایراد گرفت

نکات خوبی بود و با همش موافقم مخصوصا اون نکته 5 .

1و2 - جالب اینجاست که وقتی میخوان از هم رد بشن دیگه به هیچی جز رد شدن توجه ندارن . یعنی موقع رد شدن دیگه نه تغییر مسیر میدن نه تکل میکنن و ...نه هیچی . مثل دزدی که کیف قاپیده و داره از پلیس فرار میکنه و مردم رو میزنه کنار . مثل اساسین . توی اون مدت زمان هم حریف فرار کرده رفته دیگه . توپ هایی هم که به داور میخوره معرکه است .
    3-دیگه باید این رو هم گذاشت توی لیست پیشرفتهایی که بعضی ها میگن نسبت به پارسال کرده
    4-این همون قضیه اینه که در ان واحد فقط یه نفر در زمین صاحب توپ حساب میشه . یعنی به اون بازیکن توی افساید که پاس دادی دیگه تمومه بعد از پاس ، بازی اون رو مالک توپ میدونه . مثل همون قضیه که توی فیفا که ادعای شبیه سازی هم میکنه هیچ وقت نمیشه دو بازیکن با هم به توپ ضربه بزنن . یعنی همیشه یه پلیر در حالت حمله و طرف مقابل هم در حالت دفاع قرار داره که باعث میشه این امکان نباشه که دو بازیکن همزمان به توپ ضربه بزنن . البته غیر از توپ های هوایی .
    5-اخ که چقدر این رو اعصابه . باور کن شده توپم داشته میرفته توی دروازه که داور سوت زده . یعنی از اون حرکتهاس این حرکت ها .
    6-البته بگم توی این نسخه مثل که کلا این مشکل رفع شده و شواهدی هم به نظر موجود نیست که این باگ هنوز وجود داشته باشه .
    7-دیگه چی میشه گفت . ما که پارسال ارجینال هم خریدیم و قید انلاین رو زدیم به خاطر همین مشکل
    8-جالب اینجاست که بعضی ها ادعا دارن کیفیت چمن بیشتر هم شده و تصاویری با زوم بسیار بالا هم موجوده که نشون میده چمن 3D طراحی شده و موکت خالص نیست . البته موکت خونه رو هم از اون زاویه و با زوم بالا که نگاه کنی هم اون پرزهاش کمی دیده میشه .
    9-اینم که همیشه توی بازی بوده و امسال با توجه به اضافه شدن سیستم جدید به نام حفظ توپ شما خیلی از مواقع خودتون رو هم بکشین نمیتونن توپ رو بگیرین مگه با خطا .

مشکلات هوش مصنوعی کم هم نیست . مخصوصا هوش مصنوعی مدافعین که این دفعه واقعا شاهکاریه . یا حمله میشه کنار اومد ولی گل های مفت خوردن رو نمیشه هضم کرد .
    توپ دور کردن ها چنان کوتاه شده که مدافع ها توپ رو حداکثر تا پشت 18 قدم دور میکنن و بازیکن حریف هم موقعیت از قبل بهتر واسش جور میشه .
    توی دنیای واقعی بازیکن مدافع همیشه کنترل بهتری روی حرکاتش داره و چابکتره اما اینجا برعکسه و وقتی مهاجم تغییر مسیر میده به راحتی مدافع رو جا میزاره . این قابلیت توی فیفا 12 بود که توی 13 کمش کردن و الان دوباره برگشته .

یکی از بچه ها همین چند وقت پیش موقع دمو یه ویدئو اپلود کرد که توش با نیمار از وسط زمین فقط با دریبل کردن سه نفر با دروازه رسید و گل رو زد . اون هم توی لجندری . همه هم از جمله خودم باور نکردیم و گفتیم که حتما روی easy همچین گلی زده . اما چند روز پیش خودم توی نسخه پی سی همچین گلی تونستم بزنم .
    این نشون از دو مشکل تو فیفا داره :
    1-چابک نبودن مدافعان و سنگینی بیش از حدشون
    2-اکثر گل هایی که من خودم به شخصه میخورم به همین خاطره و اخر بازی که امار رو نگاه میکنم میبینم که تیمی مثل رئال یا حتی بارسا تمام موقعیت های گلشون رو با تعداد پاس کم به دست میارن . یعنی از دم دروازه شون تا دم دروازه من به راحتی با 5-10 تا پاس میتونن موقعیت بسازن که در واقعیت همچین چیزی فقط توی ضد حمله ها رخ میده نه همیشه .
    شماره 6 که نام بردم در زمان خوشحالی گل فاجعه ای هست برای خودش

دقیقا با مطالبت موافقم , بجای اینکه گل های بازی از موقعیت سازی ها بهره ببره از حماقت و نبود AI صحیح , به ثمر میرسه .

15. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند تا چیز خدایی خیلی رو مخه تو 14.علاوه بر اینایی که اشاره شد من اعصابم خیلی از دست بلاکای بازی خورد میشه.از روی 6 قدم همچین توپ توز رو بلاک کردن که هنوز توش موندم.تازه هم جهت درست گرفتم هم خوب پر کردم شوتو یا پاس تو عمقایی که میندازن پشت دفاعت,با بدبختی رو بازیکن سوویچ میکنی بعد مگه میشه به سمت توپ بردش انگار از قصد میخواد شرایطو برا گل خوردن محیا کنه!در کل 14 معدن این باگای مسخرس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •