برایت هر نوع هاردی رو ساپورت میکنه و برق اونا رو هم تامین میکنه - موقع ضبط یک کانال میتونید کانال دیگه رو ببینید
برایت هر نوع هاردی رو ساپورت میکنه و برق اونا رو هم تامین میکنه - موقع ضبط یک کانال میتونید کانال دیگه رو ببینید
ممنون بابت معرفی برنامه، اما بازم ویدیوهای رکورد شده با Blaze، تبدیل نشدن!
موقع Add کردن ویدیو این ارور رو میده:
![]()
Last edited by BraveKnight; 29-11-2010 at 17:19.
برایت پشتیبانیش چطوره؟
آپدیت براش میاد؟تو چه سایتی میزارن؟
از کجا میشه تهیش کرد؟قیمتش چنده؟
دستگاه مبدل ایرادی نداره دوست عزیز
شما باید وقتی تصویر دستگاه خوب هست (روزها) آنتن هوایی را بچرخانی (به دقت) تا جایی که سیگنال دستگاه بالاتر از اینی که هست بره!
شهر قم جوری هست که مثل تهران شیب دار نیست و بنابراین تا فواصل بسیار زیادی رو میتونه به صورت دیجیتال به خانه ها سیگنال رسانی دیجیتال کنه. بنابراین اگر شما آنتن هوایی رو به درستی تنظیم کنین نه تنها در شب ها سیگنالتون قطع نمیشه بلکه میتونین علاوه بر 8 تا کانال، کانالهای جام جم، استانی (هر شب یک استان)، مستند، پرس تی وی به زبان انگلیسی، الکوثر و العالم به زبان عربی رو دریافت کنین. علاوه بر این ها، هم می تونین شبکه استانی قم یعنی نور رو دریافت کنین. تمام رادیوهای تهران+قم نیز قابل دریافت هستند.
یعنی حدود 15 کانال تلویزیونی
همچنین 11 کانال رادیویی
با کیفیت شیشه ای DVD و بدون کوچکترین سایه یا برفک
شما باید ببینین در کجای دستگاه میتونین مقدار سیگنال رو لحظه به لحظه ببینین. همونجا و روی فرکانس 594 مگاهرتز یکی رو بفرستین پشت بام تا آنتن رو بچرخونه (با دقت) و جایی که سیگنال بالاتر میره جای آنتن رو محکم کنین.
در قم بادهای تند میتونه آنتن رو در صورت محکم نبودن از تنظیم خارج کنه.
شما حتما کار کردن با نرم افزار مربوطه رو به درستی بلد نیستین وگرنه روی همون فرکانسی که رادیوها رو میگیره میشه کانالهای اصلی رو دریافت کرد یعنی 1 تا 4 + تهران، خبر، آموزش، قرآن. (در تهران به این شکله!)
شما از چه نرم افزاری استفاده میکنین؟
ویندوز شما چی هست؟
آیا کدک ها و گراف های لازم برای نمایش تصاویر MPEG-4 AVC رو نصب کرده این؟
من خودم از همین USBهای مادیران استفاده میکنم و به درستی همه کانالها رو با تنظیم خوب آنتن دارم.
USBهای مادیران وقتی سیگنال کانال رو دریافت کنه، SMD LEDهای روی برد الکترونیکیش که قرمز رنگ هست روشن میشه.
شما با اجرا و کانورت ویدیوهای رکورد شده با گیرندهتون مشکلی ندارید؟
مثلاً تو ویندوز مدیا پلیر با صدا پلی میشه؟
نرمافزار همراه گیرنده شما چیه؟
1. بله دوست عزیز بلوسنس مارک خوبیه، مدیا پلیر قوی ای داره و اکثر فایلهای ویدیویی رو ساپورت میکنه و میشه بهش هارد یا یو اس بی زد و هم روشون برنامه کانالها رو ضبط کرد و هم فیلم های روی هارد رو باهاشون مشاهده کرد. ضمنا داخل کارتونش یه کابل مجانی HDMI هم هست که حدودا 13 هزار تومان قیمتشه!
2. در بین مارکهای موجود، بلوسنس بهترین پخش فایلهای ویدیویی رو داره و از مدلهای پروویژن به مراتب بهتره.
3. آنتن مرکزی اگر به وسیله برق کار میکنه بهتره ازش استفاده نکنین چون اون جور آنتنهای مرکزی برای سیستم های آنالوگ هست و روی سیگنال دیجیتال به درستی کار نمیکنه! یه آنتن شاخکی خوب زیر 10 هزار تومان قیمتشه و اگر آنتن مرکزی خونه تون جواب نداد یه آنتن معمولی شاخه ای باند UHF براش بگیرین. (مارک آنتن هوایی ما --آنتن کار-- هست و خیلی خوب جواب میده). دیش مرکزی هم که ربطی به ماجرای ما نداره.
4. همسایه شما حتما بلد نبوده. ببینین در تهران یه نکته کنکوری هست که اگر اون رو اجرا کنین بدون شک کارتون گیر نمی کنه. (این فقط در تهران صادقه و بقیه شهرها باید خودشون کشف کنند) نکته از این قراره که اگر شما بتونین به وسیله آنتن هوایی که مستقیم به دستگاه مبدل دیجیتال وصل میشه، شبکه خبر رو به صورت آنالوگ و با کیفیت بالا دریافت کنین پس مشکلی در دریافت دیجیتال نیز نخواهید داشت!
یعنی اینکه شما موقع تنظیم آنتن، فیش رو به تلویزیون معمولی خودتون وصل کنین و سعی کنین شبکه خبر رو بدون سایه و برفک (صاف) دریافت کنین و بعد آنتن رو محکم کنین. حالا فیش رو از تلویزیون جدا کنید و به ستاپ باکس وصل کنین. حالا اگر فرکانسهای 602 مگاهرتز و 650 مگاهرتز رو بر روی پهنای باند 8 سرچ کنین می بینین که به ترتیب کانالهای 1 تا 8 و سپس مستند، جام جم 1، استانی، پرس تی وی، الکوثر و العالم در دستگاه دریافت میشن.
اگر آنتن هوایی بگیرین بهتره چون که منطقه شما سیگنال ضعیفه و ممکنه آنتن رومیزی جواب نده. یه آنتن شاخه ای 10 هزار تومانی کار تون رو راه میندازه!
5. زیر نویس فارسی بر روی اکثر گیرنده های دیجیتال در مرحله تست آزمون و خطا هست و با گذشت زمان و آمدن نرم افزارهای آپدیت برای دستگاه به مرور حل میشه. الان بعضی دستگاهها حروف فارسی رو جدا جدا نمایش میدن که با آمدن نرم افزارهای جدید قراره این مشکل حل بشه. پس مشکلی نیست و تقریبا همه مارکها این مشکلات اولیه رو دارن (چون پدیده گیرنده دیجیتال در ایران خیلی جدید و نوپا هست مثل موبایلهای نسل اول نوکیا که اندازه بیسیم جنگ جهانی بودند و به مرور پیشرفته شدند.)
شما بلوسنس بگیر به نظر من.
قیمتش حدود 90 هزار تومانه.
مزیت این سیستم مخصوصا برای فوتبال دوستان اینه که تصویر مسابقات فوتبال از شبکه 3 رو بدون کوچکترین برفک، سایه، لرزش و شطرنجی شدن میشه دریافت کرد. ضمنا بر خلاف ماهواره، اگر بارون بباره، تصویر دستگاه قطع نمیشه.
مزیت دیگرش اینه که بر خلاف ماهواره، موقع پخش فوتبالهای خارجی، شبکه 3 تصویرش کد نمیشه و خللی در مشاهده مسابقه به وجود نخواهد آمد!
اون آموزشی که من عرض کردم برای اون دوستی بود که USB مادیران رو گرفته بود.
USB که مشکلی برای پخش و تبدیل نداره. بهترین برنامه ها مثل --- Viewer یا ProgDVB رو آدم نصب میکنه و با خیال راحت با فرمت های MPEG یا TS ضبط میکنه و به هر فرمت دیگری که بخواد تبدیل میکنه. مخصوصا الان که ورژن 4.5.0.0 نرم افزار عالی --- Viewer اومده خیلی عالی میشه ازش لذت برد.
مشکل اکثر ما در پخش فایلهایی هست که گیرنده های مبدل ستاپ باکس (متصل به تلویزیون) ظبطشون میکنند.
ویندوز مدیا پلیر ویندوز محدودیت پخش فرمت داره. شما از اون نرم افزار انتظار زیادی نداشته باشین. باید کدکهای مختلف رو نصب کنین و بعد ببینین برنامه Media Player Classic از پسش بر میآد یا نه؟ یا مثلا برنامه VLC که خدای برنامه های پخش صوت و تصویر هست.
قبلا یه پست در مورد نرم افزارهای مورد نیاز زده بودم. اگر تا به حال به چشمتون نخورده بد نیست یه نگاهی بهش بندازین.
لینک پست نرم افزارهای لازم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DVB-S-XBOX360; 29-11-2010 at 23:48.
دوستان بعد این همه بحث کسی نفرمود این یو اس بی دی وی بی ها چطورند من که تو رشت یکی گرفتم برا ینوت بوک اما جوا بنداد و فقط رادیو رو دریافت میکنه
با سلام
جناب مهندس سونی شاپ کارت درسته
من یک برایت گرفتم کارش عالیه فقط ساعت و تاریخش هر بار که خاموش روشن میشه برمیگرده به 3 و نیم
و من نمیتونم زمانبندی اجرا کنم برای ضبط
چکار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)