تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 261 از 328 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

توجه به عقاید و تفکرات طرف مقابل فاکتور بسیار مهمیه اما همه ی ماجرا نیست. قرار نیست هرکسی مثل شما فکر کرد دیگه بقیه ی مشکلاتی که باهاش برای شما پیش میاد حل شدنی باشه.
    ازدواج یک مسئله ی مولتی فاکتوریاله. یه سری مسائل مهمتر و یه سری کم اهمیت تر هستن اما همیشه و همیشه درنظر گرفتن یک فاکتور بعنوان مهمترین اصل انتخاب برای شما اشتباه محضه. اولین کار تعیین معیار های شما به ترتیب اولویته و بعد کنار هم گذاشتن اونها و رفتن سراغ تجربه.
    تجربه ی اول ممکنه فردی باشه هم فکر شما اما از نظر ظاهر شما رو جذب نکنه, تجربه ی دوم ممکنه فردی باشه هم فکر شما و ظاهرش هم شما رو جذب کنه اما از کنار هم بودن و باهم گشتن لذت نبرین, تجربه ی بعدی ممکنه کسی باشه که با وجود داشتن همه ی شرایط نتونه با شرایط شغلی و مالی شما کنار بیاد. تجربه های بعدی همینطور میتونه شما رو جلو ببره و معیارهای شما رو بالا و پایین کنه تا به یه نظریه ی بهتر درمورد انتخاب فرد مقابل برسین.
    شما یک جا ایستادین که فقط یک پله از سایرین بالاتره و اون هم مهمتر بودن عقیده و تفکر نسبت به سایر معیارهاست.
    سلام
    حرفهای شما درسته اما حق با بنده هست

بعد از شوخی , میگن آنکس که برادری بی عیب میجوید , همه ی عمر بی برادر خواهد بود
    کسی هم که همسری بی عیب میخواد همه ی عمر یا بی همسره یا ناراضی
    یکی دیگه هم میگفت:
    آقا برای اینکه ازدواجتون موفق باشه و هرگز از ازدواجتون پشیمون نشبد باید شانستون خوب باشه و تمام معیارهای ازدواج موفق شامل حالتون بشه
    ==============+=====================
    تغییر پذیر بودنِ انسان هم میتونه گاهی مشکل ساز بشه
    بارها شنیده ایم که یکی گفته:
    این اون کسی نیست که من باهاش آشنا شدم و سناختمش و عاشقش شدم و باهاش ازدواج کردم . بعد از ازدواج کم کم عوض شد یا شابد هم خرابش کردند , خلاصه دیگه دوستش ندارم و ازش متنفرم و نمیتونم باهاش زندگی کنم

برعکسش رو هم بنده دیدم
    توی فامیل خودمون دختری بود که با زور و تهدید و کتک شوهرش دادند و پای سفره ی عقد با زور ازش بله گرفتند
    اما چند سال بعد از ازدواجشون ازش پرسیدم یادته با چه وضعی ازدواج کردی ؟
    گفت سن و سالم کم بود , از قیافه ش خوشم نیومد گفتم میخوامش ولی بعداً که باهاش زندگی کردم و سنم بیشتر شد و تجربه هام بیشتر شد فهمیدم مرد زندگیه و حالا خیلی دوستش دارم
    خلاصه جریان پبچیده تر از تصورات هست و پیش بینی نتیجه و عاقبت یک ازدواج کار دشواری هست چون فاکتورها بسیار زیاده و قابل تغییر

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    یکی از ملتهای دنیا در امثال و حِکَمشون حکمتی دارند که میگه:
    با کسی ازدواج کن که دوستت داره , نه کسی که دوستش داری .
    متاسفانه در اکثر ملت های دنیا چنین حکمت هایی دارند که بسیار ناآگاهانه و غلط است. متاسفانه در فرهنگ ما جا کرده که اگه یک حرف، تبدیل شد به حکمت یا ضرب المثل پس باید حتما صحیح باشه و مو لای درزش نمی ره. معمولا اکثریت این ضرب المثل ها و حکمت ها و ... کاملا اشتباه هستند.

سلام
    حرفهای شما درسته اما حق با بنده هست

بعد از شوخی , میگن آنکس که برادری بی عیب میجوید , همه ی عمر بی برادر خواهد بود
    کسی هم که همسری بی عیب میخواد همه ی عمر یا بی همسره یا ناراضی
    یکی دیگه هم میگفت:
    آقا برای اینکه ازدواجتون موفق باشه و هرگز از ازدواجتون پشیمون نشبد باید شانستون خوب باشه و تمام معیارهای ازدواج موفق شامل حالتون بشه
    ==============+=====================
    تغییر پذیر بودنِ انسان هم میتونه گاهی مشکل ساز بشه
    بارها شنیده ایم که یکی گفته:
    این اون کسی نیست که من باهاش آشنا شدم و سناختمش و عاشقش شدم و باهاش ازدواج کردم . بعد از ازدواج کم کم عوض شد یا شابد هم خرابش کردند , خلاصه دیگه دوستش ندارم و ازش متنفرم و نمیتونم باهاش زندگی کنم

برعکسش رو هم بنده دیدم
    توی فامیل خودمون دختری بود که با زور و تهدید و کتک شوهرش دادند و پای سفره ی عقد با زور ازش بله گرفتند
    اما چند سال بعد از ازدواجشون ازش پرسیدم یادته با چه وضعی ازدواج کردی ؟
    گفت سن و سالم کم بود , از قیافه ش خوشم نیومد گفتم میخوامش ولی بعداً که باهاش زندگی کردم و سنم بیشتر شد و تجربه هام بیشتر شد فهمیدم مرد زندگیه و حالا خیلی دوستش دارم
    خلاصه جریان پبچیده تر از تصورات هست و پیش بینی نتیجه و عاقبت یک ازدواج کار دشواری هست چون فاکتورها بسیار زیاده و قابل تغییر
    همه انسان ها به مرور زمان تغییر می کنند و 5 و 10 و 20 و 30 سال بعد همون فرد قبلی نیستند. این مسئله خیلی ربطی به شانس نداره، باید موقع ازدواج آگاهانه تصمیم گرفت و مسیر تغییرات خود رو شناخت و با فردی ازدواج کرد که اون هم به این خودشناسی رسیده باشه و بشه آگاهانه تصمیم گرفت در آینده هر دو در چه شرایطی خواهیم بود. قطعا این پروسه foolproof و قطعی نیست، ولی صرفا شانسی هم نیست.

اینکه از شخصی هم با زور و کتک و تهدید بله بگیرند و بعدا ایشون رضایت داشته باشه هم نشون دهنده نقش شانس نیست، اکثر ازدواج هایی که به این شکل صورت می گیرند در نهایت به مشکلات ختم میشه یا به سوختن و ساختن می رسه، حالا شما یک مورد استثنا دیدید نشون دهنده چیز خاصی نیست. سطح توقعات هم مهم است، فردی که خانواده خودش با زور و تهدید و کتک می برنش پشت سفره عقد، قطعا همین که شوهرش کتکش نزنه و تهدیدش نکنه و بهش زور نگه براش کافی است، چون چیز دیگه ای از دنیا ندیده. این نشون دهنده یک زندگی سالم که به رشد علمی و روانی هر دو نفر در یک ازدواج کمک می کنه نیست.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عزیزانی (آقایانی) که فکر میکنن با عشق زندگی پیش میره و دنبال عشق واقعی هستن ، عذابهای سختی رو تو زندگی تحمل خواهند کرد.

زندگی مشترک تو جامعه زن سالار ما یعنی پول. عشق و علاقه و اینا همه پشمن. شما باید کار کنی و زحمت بکشی که زنت راحت زندگی کنه.
    وقتی زنت ازت فلان چیزو بخاد و نتونی فراهم کنی ، کسایی رو میبینه که برای زنش اون چیز رو فراهم کردن. همین اتفاق حتی یک بار ، باعث دلسردی زنت میشه ، حتی اگه مثل لیلی و مجنون باشید!

6. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

عزیزانی (آقایانی) که فکر میکنن با عشق زندگی پیش میره و دنبال عشق واقعی هستن ، عذابهای سختی رو تو زندگی تحمل خواهند کرد.
    زندگی مشترک تو جامعه زن سالار ما یعنی پول. عشق و علاقه و اینا همه پشمن. شما باید کار کنی و زحمت بکشی که زنت راحت زندگی کنه.
    وقتی زنت ازت فلان چیزو بخاد و نتونی فراهم کنی ، کسایی رو میبینه که برای زنش اون چیز رو فراهم کردن. همین اتفاق حتی یک بار ، باعث دلسردی زنت میشه ، حتی اگه مثل لیلی و مجنون باشید!
    سلام
    نه زن سالاری درسته , نه مرد سالاری
    حق سالاری درسته

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اما جامعه ی ما، زن سالار نیست، بیشتر مردسالار هست.

و با این نگاه مطلق موافق نیستم، این که عشق و اینا کشکن و همه چی پول هست، اینا بیشتر کلیشه هستن تا واقعیت.

تمامی معیارها نقش های خودشون رو ایفا میکنن، پول اهمیت داره، علاقه اهمیت داره، و فاکتورهای دیگر. حالا این درجه اهمیت به اشخاص بستگی داره، خلاصه این که مطلق نگاه نکنیم.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

توجه به عقاید و تفکرات طرف مقابل فاکتور بسیار مهمیه اما همه ی ماجرا نیست. قرار نیست هرکسی مثل شما فکر کرد دیگه بقیه ی مشکلاتی که باهاش برای شما پیش میاد حل شدنی باشه.
    ازدواج یک مسئله ی مولتی فاکتوریاله. یه سری مسائل مهمتر و یه سری کم اهمیت تر هستن اما همیشه و همیشه درنظر گرفتن یک فاکتور بعنوان مهمترین اصل انتخاب برای شما اشتباه محضه. اولین کار تعیین معیار های شما به ترتیب اولویته و بعد کنار هم گذاشتن اونها و رفتن سراغ تجربه.
    تجربه ی اول ممکنه فردی باشه هم فکر شما اما از نظر ظاهر شما رو جذب نکنه, تجربه ی دوم ممکنه فردی باشه هم فکر شما و ظاهرش هم شما رو جذب کنه اما از کنار هم بودن و باهم گشتن لذت نبرین, تجربه ی بعدی ممکنه کسی باشه که با وجود داشتن همه ی شرایط نتونه با شرایط شغلی و مالی شما کنار بیاد. تجربه های بعدی همینطور میتونه شما رو جلو ببره و معیارهای شما رو بالا و پایین کنه تا به یه نظریه ی بهتر درمورد انتخاب فرد مقابل برسین.
    شما یک جا ایستادین که فقط یک پله از سایرین بالاتره و اون هم مهمتر بودن عقیده و تفکر نسبت به سایر معیارهاست.
    این ها درست.

بحث اینجاست که، بعضی از معیارها اونقدری اهمیتشون بالا هست که رسما بخش اعظمی از جمعیت جنس مخالف برای شما حذف بشه، مثلا اعتقاد به خدا یا مذهب، حالا آمار ندارم ولی میتونیم قبول کنیم اکثر مردم کشور ما به خدا اعتقاد دارن، اثیست خیلی کم هست، حالااین درجه حساسیت به خدا و مذهب هم متفاوت هست ولی کلی نگاه کنیم من مثلا نمیتونم با یک ادم مذهبی ازدواج کنم، واقعا نمیشه، حالا اگه طرف مقابل به خدا اعتقاد داشته باشه ولی حساسیت رو مذهب نداشته باشه، باز اینو میشه کاریش کرد اگه سایر معیارها مطابقت داشته باشن (حالا بحث خانواده هم هست، ممکن که طرف قبول کنه ولی خانوادش نخوان با ی ادمی مثل من وصلت کنن)، ولی درکل تعداد افرادی که من شانس موفقیت دارم باهاشون صرفا به خاطر همین دلیل خیلی میاد پایین، بعد مثلا من از رسم و رسومات کشور و فرهنگ کلی کشور بدم میاد، نمیرم تو جزئیاتش ولی مهمن و تو خانواده ها جریان دارند ...اینم باز ی بخشی از جمعیت رو حذف میکنه، بعد برا من مهم که طرف مقابلم زبان انگلیسیش خوب باشه، برا اینم دلایل زیادی دارم ولی بازم نمیرم تو جزئیاتش ...همینم باز ی بخشی از جمعیت رو حذف میکنه ..چیزی نموند

حالا نمیخوام بگم اینا خوبن یا بدن یا هر چیز دیگه ای، ولی خب من اینم و تجربه هم ثابت کرده که واقعا به خاطر همینا خیلی به مشکل برمیخورم ...

و یک نکته اخر، که میخوام روش تاکید کنم این که متاسفانه تو ایران شما صرفا با طرف مقابل ازدواج نمیکنید، با خونوادش هم ازدواج میکنید...و این خیلی کارو خراب میکنه ...یعنی ممکن همه معیارها جور دربیاد ولی خانواده طرف مقابل ی سد بزرگ باشه

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اما جامعه ی ما، زن سالار نیست، بیشتر مردسالار هست.

و با این نگاه مطلق موافق نیستم، این که عشق و اینا کشکن و همه چی پول هست، اینا بیشتر کلیشه هستن تا واقعیت.

تمامی معیارها نقش های خودشون رو ایفا میکنن، پول اهمیت داره، علاقه اهمیت داره، و فاکتورهای دیگر. حالا این درجه اهمیت به اشخاص بستگی داره، خلاصه این که مطلق نگاه نکنیم.
    همه دوستای من بعد از ازدواج از راحتی و آسایششون زدن تا شکم کارد خورده زنشونو سیر کنن و خواسته های اونها رو برآورده کنن
    فلان جا برو - چشم - فلان کارو نکن -چشم
    هر چی رو هم خدای نکرده مرد جلوش وایسه ، میشه زن آزار و خودخواه و لجباز. ولی چیزایی که زن میخاد همگی طبیعی و غیرقابل بحث هستن.
    اسم این مرد سالاری میشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه دوستای من بعد از ازدواج از راحتی و آسایششون زدن تا شکم کارد خورده زنشونو سیر کنن و خواسته های اونها رو برآورده کنن
    فلان جا برو - چشم - فلان کارو نکن -چشم
    هر چی رو هم خدای نکرده مرد جلوش وایسه ، میشه زن آزار و خودخواه و لجباز. ولی چیزایی که زن میخاد همگی طبیعی و غیرقابل بحث هستن.
    اسم این مرد سالاری میشه؟
    دوستان شما ازدواج نکردن ...

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

طبق معمول بحث های کلیشه ای و همیشگی . . .
    ببینید اون اشخاصی که همیشه از پول پرستی خانوم ها گلایه میکنند
    1 . انتخاب درستی نکردند
    2 ببخشید اما بک بار اجازه بدید خاتوم ها هم بگند چرا شما دنبال زیبایی خاتوم ها هستید چرا اولین معیار شما هست دقیقا اکثر کسایی که اشاره به مادی بودن خانوم ها میکنند کسایی هستند که دنبال ظاهر هستند و نکته بعدی اینکه انسان ها منفعت طلب هستند دختری که زیباست طبیعی که مادیات از یک حدی براش مهمتر هست چرا چون خاصیت جامعه سرمایه داری در تمام دنیا همینه قدرت مادی یک مرد و با ظاهر همسرش میسنجند چون زیبایی زن نماد قدرت مادی مرد هست و بالعکس شما نمیبینید مردی رو که ماشین نیم میلیاردی سوار بشع و همسرش زشت باشه
    حالا این وسط یک عده معدودی کمتر از ده درصد هستند که معیارشون متفاوته بله ممکنه کسی اعتقادات براش مهم باشه و هر انسانی ازاد به انتخاب کردن برای ازدواج یا ازدواج نکردن هست اما نمیشه گفت چون اون شخص یک اعتقادات خاصی داره پس نباید ازدواج کنه چون تو همون ده درصد باقی اشخاصی با اون تیپ عقاید وجود دارند
    در کل ازدواج یک پروسه هست در یک دوره بر اساس شناخت و درک متقابل معیارها و ارزش گذاری های مشابه اهداف یکسان و شخصیت های سالم یعنی اشخاص بازی های سالم میکنند میتونند با هم به یک تفاهم مشترک در کنار وجود احساس نسبت به هم میتونند سال های طولانی در کنار هم زندگی کنند

15. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یکی از ملتهای دنیا در امثال و حِکَمشون حکمتی دارند که میگه:
    با کسی ازدواج کن که دوستت داره , نه کسی که دوستش داری
    =====================================
    ازدواج خیلی شبیه یک داد و ستد تجاری یا خرید هست . هر کسی دوست داره با خیال راحت و شرایط قابل قبول انجامش بده و بعد از انجامش هم پشیمون نشه از انجامش بلکه روز به روز راضی تر بشه از انجامش . اینجوری سالهای سال با خشنودی و رضایت زندگی میکنه با چیزی که خریده
    مثال:
    بنده موبایلم رو 7 سال و 3 ماه پیش خریدم , لپ تاپم رو حدود 11 سال پیش خریدم , ماشینم رو قسطی سالهای سال پیش خریدم اما روز به روز از داشتنشون راضیتر شدم و همیشه به چشم یاران باوفا و با معرفت بهشون نگاه میکنم و ازشون خیلی خوب نگهداری میکنم چون دارند به من خدمت میکنند . گاهی مثلاً موبایلم رو ناز میکنم میگم بنازمت تو خیلی بامعرفت بودی , واقعاً از خریدت و داشتنش راضیم . البته کاستی هایی هم دارند اما بنده قانع هستم و کاستیهاشون برام اهمیت چندانی نداره . بهشون میرسم و هر کسی میبینه تعجب میکنه که اینقدر سالم و تمیز و مرتبند
    ===============================
    ازدواج هم همینطوره , همه دوست دارند که شریک با منفعت گیرشون بیاد با شرایط معقول و قابل قبول و در حدِ توان . همه دوست دارند بعد از ازدواج پشیمون نشند از انجام ازدواج و انتخاب اون شریک زندگی , بلکه روز به روز هم بیشتر راضی بشند از انتخاب و گرفتن اون همسر
    قبل از ازدواج , هر کسی باید از خودش بپرسه آیا من مالِ ازدواج هستم ؟ آیا برای همسر بودن مناسبم ؟ آیا میتونم با شرایطِ قابلِ قبولِ مادی یک خانواده تشکیل بدم ؟ آیا از گفتنِ من متاهلم لذت میبرم ؟ آیا احساس مسئولیت دارم ؟ تفریح و سرگرمی من الکل و مواد و قمار و رفیق بازی و بی بندباری جنسی نیست ؟ ظالم و دیکتاتور نیستم ؟ رحم و مروت دارم ؟ درآمدِ پاکی دارم برای گرداندنِ چرخ مخارج خانواده ام ؟
    خیلیها اصلاً مال ازدواج نیستند و ازدواجشون اشتباهه و شکستش حتمیه . همسر رو میخواد فقط به عنوان یک روباتِ غذاپز و ظرفشور , بچه درست کن و بچه نگهدار و اینها . همسر رو میخواد فقط به عنوان یک روبات پولساز و کارگر تا فقط مخارج لباس و غذا و ماشین و موبایل و مسکن و تجملات و غیره رو تامین کنه و راحت بره دنبال عیش و نوش خودش
    توی طبیعت هم بیشتر حیواناتی که لایق جفت داشتن و ادامه نسل نیستند جفت پیدا نمیکنند
    کسی که حداقلِ شرایط مالی و جسمی و اخلاقی رو برای همسر شدن و پدر یا مادر شدن نداره همون بهتر که ازدواج نکنه
    البته بودند و هستند کسانی که بعد از ازدواج درست شدند . اینها هم لایق ازدواجند چون اگر هم بد باشند اما روز به روز تغییر میکنند به سمتِ بهتر شدن .

فقط کسی خوب هست یا خوب میشه که از خوب بودن لذت میبره و از بد بودن متنفره .
    خب کلا عشق یکطرفه که دامی بیش نیست... صحبت از دوست داشتن نمودم نه از تله عاطفی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •