تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 301 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهانی در استقلال ماندگار شد

آرش برهانی که برای سپری کردن تعطیلات خود به خارج از کشور رفته امروز به صورت تلفنی با مدیرعامل استقلال گفت و گو کرد.

محور صحبتهای برهانی و فتح الله زاده درباره وضعیت فصل آینده آرش بود که مدیرعامل استقلال به وی اطمینان خاطر داد برای سال آینده هم در لیست آبی پوشان حضور خواهد داشت.

قرار است بعد از بازگشت برهانی از تعطیلات او برای انجام توافقات نهایی به دفتر فتح الله زاده برود

با این بعضی وقتها رو مخ هست ولی دیگه دلم نمیاد از استقلال جدا شه !
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ

ظهر امروز / دیدار قاضی با فتح الله زاده

محمد قاضی ظهر روز شنبه با علی فتح الله زاده نشستی را برگزار کرد.
    علی امیری،معاون ورزشی باشگاه استقلال هم در این جلسه حضور داشت.
    مشخص شدن حضور این بازیکن در تیم استقلال به بعد از بازگشت امیر قلعه نویی از سفر موکول شد.
    گـــند زدید به تیم امسال...گـــــــــــند . ایشالله بعد از سفر آقا , منتفی بشه !

عجیب ولی واقعی / تمرینات استقلال از امروز آغاز می شود
    دور تازه تمرینات آبی پوشان قرار است از عصر شنبه در کمپ زنده یاد ناصر حجازی آغاز شود.

به همین دلیل،ستار همدانی،ایمان عالمی و مدد جباری با تنی چند از بازیکنان استقلال که با باشگاه قرارداد دارند،تماس گرفتند و از آنها خواستند تا عصر امروز در کمپ حضور پیدا کنند.

این در حالی است که سرمربی استقلال در حال حاضر در خارج از کشور به سر می برد و به جز ملی پوشان تعداد زیادی از بازیکنان استقلال هم قراردادشان با باشگاه تمام شده است

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ

عالمی:با نفراتی که باشگاه ابلاغ کند تماس می گیریم

ایمان عالمی مربی استقلال درباره آغاز تمرین استقلال اظهار داشت:

بر اساس برنامه تمرینات از ساعت 6 بعد از ظهر امروز در کمپ استقلال آغاز می شود.ما در حال تماس با بازیکنان هستیم تا به آنهاییکه قرار است به تمرین بیایند موضوع را ابلاغ کنیم.
    وی افزود:در واقع با نفراتی که از باشگاه به ما ابلاغ می شود تماس می گیریم و به آنها می گوییم در تمرین حضور پیدا کنند

سرمربی که تشریف برده آمریکا عشق و حال... مدیرعامل هنوز معلوم نیست میمونه یا نه ! بازیکنی هم نمونده آخه کی میخواد بیاد تمرین !
    بهتره مضحکه مون نکنن بذارن 10 تا بشیم حداقل بعد تمرین شروع کنن . هیچ سالی اینقد بلاتکلیف نبودیم
    * امید عالیشاه به لیست قلعه نویی اضافه شد ( خوبه اگه بشه ... سهمیه هم نیست )

اوج نیوز

Last edited by XENON24; 08-06-2013 at 15:44.

2. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب تمرین امروز بدون حضور مربی تیم و بازیکنان اصلی تنها با حضور 2 بازیکن امید لغو شد! اینم از وضعیت تیم قهرمان لیگ و یکی از هشت تیم برتر آسیا واقعا متاسفم برای وزارت ورزش که این وضع را برای استقلال درست کرده

تمرين استقلال لغو شد

در حاليکه از سوي باشگاه استقلال اعلام شده بود تمرينات اين تيم امروز و از ساعت 18 آغاز خواهد شد، به دليل عدم حضور بازيکنان اين تمرين لغو شد.

بر اساس اعلام باشگاه استقلال قرار بود تمرينات تيم فوتبال اين باشگاه از امروز ساعت 18 در کمپ زنده‌ياد ناصر حجازي برگزار شود که به رغم گذشت دقايقي فقط اعضاي کادر فني به غير از امير قلعه‌نويي در تمرينات آبي‌پوشان حاضر شدند.

ستار همداني، مجيد صالح، ايمان عالمي و حاج‌قاسم مربي بدنساز استقلال افراد حاضر در تمرين بودند. نکته جالب اينکه خبرنگاران بسياري براي پوشش اولين تمرين تيم استقلال در محل تمرين آبي‌پوشان حاضر بودند اما برخلاف وعده قبلي هيچ بازيکني در اين تمرين حاضر نبود و تعداد خبرنگاران بيشتر از اعضاي باشگاه بود.

*در حدود 50-60 هوادار هم در محل تمرين استقلال حاضر بودند تا از بازيکنان مورد علاقه خود عکس و امضاء بگيرند و همچنين اولين تمرين تيم مورد علاقه‌شان را زير نظر داشته باشند، اما عدم حضور بازيکنان باعث سردرگمي آنها شده بود.

* تنها دو بازيکن اميد خود را به محل تمرين رسانده بودند.

آماده نبودن زمين علت تعطيلي تمرين استقلال

مدير فني باشگاه استقلال گفت: به دليل آماده نبودن زمين کمپ زنده‌ ياد ناصر حجازي تمرين امروز استقلال لغو شد.

منصور پورحيدري با اشاره به لغو تمرينات امروز تيم استقلال در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طبق اعلام قبلي قرار بود تمرينات از امروز پيگيري شود اما زمين تمرين را کود داده بودند که همين مسئله باعث شد تمرين لغو شود البته اکثر بازيکنان به دليل مشخص نبودن قراردادشان و همينطور بحث‌هايي که اين روزها در مورد بي‌پولي تيم استقلال است، در تمرينات شرکت نمي‌کنند. ان‌شاءلله از فردا با پيگيري‌ها و مذاکراتي که با بازيکنان انجام مي‌شود آنها در تمرينات شرکت خواهند کرد.

وي ادامه داد: عمده دليل لغو تمرين امروز استقلال به دليل نبود ملي‌پوشان است که تمرينات شکل جدي پيدا نکرده است و فوتباليست‌هاي امروزي هم که همواره روي حساب و کتاب کارهاي خود را انجام مي‌دهند بر اساس همين موضوع در تمرينات شرکت نکردند. البته ماجراي آماده نبودن چمن محل تمرين هم يکي از دلايلي است که تمرين امروز لغو شد. ما حتي اگر فقط دو بازيکن هم در تمرينات حضور داشتند سعي مي‌کرديم تمرينات را برگزار کنيم اما با وجود اينکه سه ماه بود ما در اين زمين تمرين نکرده بوديم و فرصت لازم براي رسيدگي به ترميم آن وجود داشت اما مسئولين اين کمپ به تازگي به آن کود داده‌اند گويا چاله‌هاي زمين چمن پر شده فقط کودريزي کار را خراب کرده است که آن هم به زودي رفع خواهد شد تا تمرينات به نحو خوبي انجام شود.

مذاکره علي حمودي با فتح‌الله‌زاده

مدافع تيم فوتبال استقلال با مديرعامل اين باشگاه ديدار و گفت‌وگو کرد.

علي حمودي مدافع تيم استقلال دقايقي پيش با علي فتح‌الله زاده ديدار و گفت‌وگو کرد.

اين بازيکن که جهت تمديد قرارداد با مسئولان استقلال به گفت‌وگو نشسته بود پس از پايان جلسه‌اش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: براي تمديد قراردادم به باشگاه استقلال دعوت شدم و پيشنهاد خودم را به فتح‌الله‌زاده ارائه کردم. قرار است طي يکي دو روز آينده باشگاه نيز پاسخ نهايي خود را اعلام کند.

علي حمودي از باشگاه سپاهان اصفهان نيز پيشنهاد دارد.

هافبک استقلال به تراکتورسازي پيوست

هافبک فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران به طور رسمي به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست.

ميثم بائو دقايقي قبل با حميد زيني زاده مديرعامل باشگاه تراکتورسازي به توافق رسيد و قرارداد داخلي خود را با اين تيم امضا کرد.

بائو که فصل قبل شاگرد امير قلعه نويي در تيم استقلال بود، از سوي سرمربي سابق تراکتورسازي چندان به بازي گرفته نشد تا اين بازيکن در مقاطعي از فصل نارضايتي اش از نيمکت نشيني را ابراز کند.

وي دو فصل پيش در تبريز توپ مي زد و يکي از بازيکنان تاثيرگذار تيم شهرداري به شمار مي آمد.

قرارداد بائو با تيم تراکتورسازي تبريز يک ساله است.

Farsnews

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح الله زاده استعفاد کرد

مدير عامل باشگاه استقلال از سمت مديرعاملي استعفا کرد.

علي فتح الله زاده عصر امروز تصميم گرفت تا از سمت مديرعاملي باشگاه استقلال استعفا کند.

================================================== ============
    فارس

پ.ن : عباسی به آرزوش رسید حالا میتونه یه مدیر غیر فوتبالی مثل تیمهای دیگه برای استقلال هم بیاره

حاجی خسته نباشی واقعا با بی پولی زحمت زیادی کشیدی

6. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان استعفا الکیه..میخواد وزیرو تحریک کنه پول بده....اخه کسی که میخواد استعفا بده صبحش با بازیکنای مد نظرش مذاکره میکنه؟

تیتر سایت باشگاه که فتح الله زاده ادارش میکنه خیلی جالبه

دکتر فتح الله زاده مرد جام های استقلال از مدیریت این باشگاه استعفا کرد.

خدا حفظت کنه حاجی

8. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من فکر میکنم استعفا رو قبول نمیکنن ، واقعا متنفرم از فوتبال ایران چه بلایی دارن سر بهترین تیم کشور میارن تف

10. 10 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا میشه برای فصل نقل و انتقالات عزادار شد!
    اگر باهاش موافقت بشه و حاجی رفتنی بشه، ما فراتر از یه مدیرعامل رو از دست دادیم و نتایجش رو بعدا میبینیم... در خوشبینانه ترین حالت، سرنوشتمون میشه مثل ....
    وقتی زمان بگذره و بین اینهمه آدم که مقدمات مدیریتم بلد نیستن یکی بشه مدیرعاملمون، تازه قدر حاجی رو میفهمیم...
    من در عجب بودم چجوری در جمع ناواردها، حضور یه مدیر واقعی رو تحمل میکنن... انقدر فشار رو از همه جهات رو این بنده خدا زیاد کردن که خب ظاهرا تاب ایشون هم تموم شد...

12. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز به قدرت رویانیان تو کشور اعتقاد ندارید ! به قول قلعه نوعی که به قطاری حرکت میکنه سنگ میزنن همیشه ! ایشااله تیم ملی هم نره جام جهانی !

14. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم استعفا رو قبول نمیکنن ، واقعا متنفرم از فوتبال ایران چه بلایی دارن سر بهترین تیم کشور میارن تف
    این بار دیگه فکر کنم جدی باشه... لعنت بر این وزیر ورزش. حالا تمدید بازیکن ها و قرارداد با بازیکن ها ....... خدا به دادمون برسه
    باید سریع یکی بیاد پول بیاره تیم رو ببندیم

16. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

متن استعفاي فتح الله‌زاده از مديرعاملي استقلال

مديرعامل باشگاه استقلال متن استعفاي خود را منتشر کرد.

علي فتح الله زاده طي نامه اي به هيئت مديره اين باشگاه استعفاي خود را اعلام کرد.

متن استعفاي مديرعامل باشگاه استقلال که روي خروجي سايت اين باشگاه قرار گرفته به شرح زير است:

بسم تعالي

با سلام و احترام

ضمن تقدير و قدرشناسي از حضرت عالي نسبت به اين جانب و تشکر از اعضاي هيئت مديره، معاونين و کليه پرسنل زحمت کش، کادرفني و به خصوص تلاش مجدانه قلعه نويي، بازيکنان با غيرت و همچنين هواداران عزيز و با وفاي استقلال قهرمان، با عنايت به توافقات في ما بين در حداقل زمان ممکن و توقعات بيش از حد از اين جانب و با توجه به فرا رسيدن فصل نقل و انتقالات و اينکه استقلال عزيز از رقابت با ساير رقبا عقب نماند استعفاي خود را اعلام مي نمايم.

رونوشت به دوست بسيار عزيزم مقداد نجف نژاد

علي فتح الله زاده

18. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خاتون قلعه نویی(دخترامير قلعه نويي): دوست ندارم فوتبال بازی کنم+عکس

همشهری جوان: امیر قلعه نویی یک دختر جوان دارد. دانستن این جمله احتمالا همانقدر برایتان عجیب است که بدانید او چه درسی می خواند. با پدرش چه ارتباطی دارد و اصولا چطور زندگی می کند. خاتون قلعه نویی خواهر محمد هوتن قلعه نویی فرزند اول امیر قلعه نویی است؛ سرمربی استقلال که حالا بیشترین افتخارات لیگ برتری را دارد و رکورددار شده.

امیر قلعه نویی در خانه چه کار می کند؟ با خانواده چه رفتاری دارد؟ دخترش را چقدر دوست دارد، پسرش را چقدر و ... همه سوالاتی هستند که خاتون قلعه نویی می تواند به آنها جواب بهتری بدهد.

صحبت کردن با او البته کار آسانی نبود خاتون قلعه نویی تا به حال با هیچ نشریه ای مصاحبه نکرده بود و دوست نداشت که مصاحبه اش پدرش را ناراحت کند اما یک رابطه دوستانه سبب شد او مصاحبه کند.

مژده لواسانی مجری شبکه دو سیما که البته استقلال متعصبی هم هست، تنها کسی بود که می توانست قرار مصاحبه را بگذارد. او در مورد رابطه اش با خاتون قلعه نویی می گوید: «من و مادر در یک فضای مذهبی در کلاس های حوزوی با مادر خاتون آشنا شدیم و بعد در واقع استقلالی بودن این رابطه را تشدید کرد. خانواده مادری ام استقلالی هستند.» او با همین رابطه توانست خاتون را مجاب کند که با یکدیگر به تحریریه جوان بیایند. مطلبی که می خوانید، یک گفت و گوی صمیمی است بین دو دوست که یکی شان مجری است و دیگری دختر سرمربی استقلال.

اگر من یک پرسپولیسی متعصب بودم یا اینکه تو دختر سردار رویانیان بودی، ما باز هم با هم دوست می شدیم؟

- دوست پرسپولیسی که خیلی دارم ولی خب به خاطر اینکه خودم عاشق استقلال هستم و پدرم هم سرمربی استقلال است، رابطه ام با استقلالی ها خیلی صمیمی و بهتر و نزدیکتر است.

این استقلالی بودن هم به خاطر پدر است دیگر؟

- بله به خاطر باباست و خب رفته رفته به علاقه خود من هم تبدیل شده.

و زمانی که پدرت به سپاهان و تراکتورسازی رفت ...

- خیلی طبیعی است که همیشه دوست داشتم سپاهان و تراکتورسازی در آن زمان ها نتیجه بگیرند ولی همیشه قلبا استقلالی بودم و همیشه در آن زمان خدا خدا می کردم که بابا برگردند استقلال.

با این حساب حالا که زمزمه های رفتن آقای قلعه نویی از استقلال به گوش می رسد، می توانی در استقلال نگهش داری؟ مثلا در مورد فرهاد مجیدی، من خیلی به تو اصرار می کردم که نظر پدرت را عوض کنی.

- سعی می کنم بیشتر شنونده باشم و حرف ها را انتقال ندهم چون شخصیت بابا را می شناسم. او حرف حرف خودش است و تا زمانی که در مورد موضوعی به نتیجه نرسد، حرف دیگران تاثیری ندارد. در مورد استقلال هم او نظر ما را می داند که دوست داریم بماند.

امیر قلعه نویی که حرف حرف خودش است و ما در فوتبال هم به وضوح می بینیم، در خانه هم همینطور است؟

- اقتدار و جذبه و اینها که در خونش است. همه از من می پرسند که وقتی پدرت اینقدر جدی است، در خانه هم همینطور است؟ اما نه، بابا در خانه بسیار متفاوت است. بابا کلا خیلی مهربان است.

در مورد بازگشت فرهاد مجیدی چطور؟ من دست به دامن تو و مادرت شدم که با او حرف بزنید. حرف های من را به گوشش رساندید؟

- نه ... من در این رابطه با او صحبتی نکردم چون می دانستم تا خودش به نتیجه نرسد، فایده ای ندارد.

برخودرت با آدم هایی که انتقاد دارند از پدرت چطور است؟

- امیر قلعه نویی برای مردم امیر قلعه نویی است، برای من اول پدرم است. وقتی کسی انتقاد می کند، خیلی عصبانی می شوم چون می دانم که مغرضانه است. من پدرم را می شناسم و خودم دارم از داخل به ماجرا نگاه می کنم ولی همیشه پدر و مادرم به من می گویند نظر هر شخصی محترم است. به من می گویند «یک مقدار منطقی تر، آرام تر».

دعوا هم کردی سر بابا؟

- آخرین بار ... مربوط می شد به دورانی که در تبریز دانشجو بودم. چون مردم آذربایجان همه شان در هر قشر و سنی که هستند، خیلی فوتبالی هستند. آنجا مشکلات بیشتر می شود. فوتبال در آذربایجان پیر و جوان ندارد. یک روز دانشگاه رفتم و تراکتور باخته بود. یکی از دوستاهایم شروع کرد به بحث کردن که بعد دعوا شد.

در خیابان چطور؟ شده یک وقت با پدر بوده اید و برخورد بدی ببینید؟

- من تا حالا ندیده ام ولی یک شب مادر و پدر و هوتن رفته بودند رستوران. فکر می کنم پدرم رفته بود دستانش را بشورد و میز کناریشان که مادر و هوتن را نمی شناختند، توهین های بدی کرده بودند. هوتن خیلی ناراحت شده و بهش برخورده بود. پدرم که رسید و متوجه ماجرا شد به هوتن می گوید جواب نده. پدرم همیشه توهین به خودش را تحمل می کند. آن شب فقط از رستوران آمده اند بیرون.

اصلا در خانه در مورد فوتبال حرف می زنید؟

- خیلی وقت ها می شود که بابا از یک مسابقه برمی گردد. باخته یا برده و در مورد مسائل فنی بازی حرف می زنیم؛ مثلا من می گویم: «بابا من فکر می کنم این آقا مقصر بود.» بیشتر اینطوری حرف می زنیم. بحث های حاشیه خیلی نه ... بارها هم شده که مثلا من می گویم مدافع تیم مقصر بوده اما بابا می گوید نه، صددرصد تقصیر دروازه بان بوده.

و در روزهایی که از باخت عصبانی است ...

- بعد از باخت هایی که مه هست با گوشی پدر تماس می گیریم، از دور و اطرافی ها یا هر کسی که گوشی اش را جواب بدهد، شرایط را می پرسیم، در خیلی از موارد می گویندن که پدر خیلی عصبانی است. وقتی که پدر می آید خانه اصلا صحبت نمی کنیم تا آرامتر شود. معمولا یک ۲۴ ساعت وقت لازم است.

بازی با سپاهان هم احتمالا همینطور بوده؛ یکی برگشت لیگ برتر و یکی هم جام حذفی ...

- بازی با سپاهان در جام حذفی را یادم هست. بابا خیلی ناراحت شد و مدام می گفت خیلی الکی بازی را باختیم. بابا خیلی ناراحت بود. آن زمان سر اینکه چه کسی پنالتی را خوب زد و چرا آن یکی پنالتی خراب شد و ... چیزهای دیگر با هم صحبت کردیم...

راستی چرا رحمتی پنالتی زد؟

- من یک چیزهایی شنیدم اما نمی دانم که اصلا درست است یا نه. ظاهرا به خاطر حساسیت بازی کسی قبول نمی کرده که پنالتی بزند.

خوشحالی ها چطور؟ آن موقع ها رفتارش چطور است؟ مثلا الشباب که بدی بودید ... چقدر بعد از بازی، امیر قلعه نویی را دیدید؟

- چون هتلمان از هتل تیم جدا بود، رفتیم هتل خودمان و یک ساعت و نیم، دو ساعت بعد بابا آمد پیش ما. رفتیم بیرون یک چرخی زدیم.

برخوردها در دبی چطور بود. بازی الشباب را در استادیوم بودید؟

- فوق العاده بود. البته من در استادیوم بیشتر از اینکه به بازی بخواهم توجه کنم، حواسم به بابا بود. او لب زمین بود، عصبانی می شد و خوشحال و واکنش های مختلف داشت. تمام حواسم به این بود تا بازی و برخوردها.

پدرت همانطور که کنار زمین عصبی می شود، در خانه هم ناراحت می شود؟

- شخصت بابا طوری است که عمده حساسیتش روی کار است و روی مسائل دیگر اینطور نیست. من تا حالا ندیدم که در مسائل درون خانوادگی اینقدر ناراحتی کند.

حواسش به درسَت هست؟ نمره هایت را چک می کند؟

- بابا خیلی روی درس خواندن ما حساس است. البته هوتن که خیلی وقت است راه خودش را جدا کرده و تمرکزش را گذاشته روی فوتبال ... ولی وای به حال من. بابا خیلی بحث تحصیلی من را دنبال می کند. معمولا روز اول هر ترم می پرسد که چه روزهایی کلاس دارم. مثلا شده یک روزهایی نمی خواهم بروم دانشگاه، بابا صبح می خواهد از خانه برود بیرون. از من سوال می کند: «تو دوشنبه صبح کلاس داشتی، پس چرا نمی ری؟»

ظاهرا حساسیت زیادی روی تو دارد. حتی روی اینکه کجا بروی و نروی، با چه کسی بروی و نروی.

- خیلی حساس است.

در مورد رشته تحصیلی ات هم با تو حرف می زند؟

- بله خیلی شده، خیلی برایش مهم است. تا حالا چند مورد پیش آمده که بابا یک کپی از پلان های ساختمانی که خودش یا دوستانش می سازند را خانه آورده. کپی ها را به من نشان می دهند و می گویند نظرت را بگو. یا اینکه محل های زیادی من را بردند که معماری های مختلف را ببینم؛ مثلا بعد از همین بازی الشباب که رفته بودیم دبی، بابا من را بردند هتل آتلانتیس دبی که معماری اش را ببینم.

الان با توجه به محبوبیتی که پدرت دارد، شاید خیلی سخت باشد که بخواهید دو نفری با او جایی بروید. احتمالا هوادارها می آیند و ...

- معمولا این اتفاق می افتد. یادم هست رفته بودیم یک مرکز خرید در کیش، اینقدر جلوی مرکز مرکز خرید شلوغ شد که آن مرکز بسته شد. من همینطوری یک کناری ایستاده بودم و نگاه می کردم.

لابد اینطور وقت ها ترجیح می دهی که کنارش نباشی؟

- نه اتفاقا خیلی دوست دارم که با بابا بیرون بروم. همیشه هم به او می گویم؛ مثلا همیشه وقتی می خواهم خرید کنم، می گوید خودت برو یا با مامانت اما می گویم که دوست دارم شما هم باشی.

تو اگر پسر بودی، مثل هوتن فوتبالیست می شدی؟ خیلی علاقه داری، نه؟

- علاقه ام که زیاد است. اگر پسر بودم شاید می شدم اما الان که دختر هستم دوست ندارم فوتبال بازی کنم.

در میان بزرگان فوتبال چه کسی را دوست دارید؟

- صددرصد آقای علی پروین. بدون لحظه ای تامل این را می گویم. واقعا علی پروین برای همه ما ایرانی ها یک اسطوره است.

در خانواده خودتان اصلا پرسپولیسی هست؟

- در خانواده پدری و مادری من همه استقلالی هستند، همه هم اینقدر پیگیری می کنند که نگو. اکثر بازی ها سوت آخر بازی را که داور می زند، تلفن های خانه ما شروع می کند به زنگ خوردن. تلفن من، تلفن خانه، تلفن مامان، همه زنگ می خورند. شاید تا یک ساعت جواب تلفن ها و تبریک ها را می دهیم.

با پدر و مادرتان چه کار می کنید؟ نسل چهارمی ها احتمالا مشکلات زیادی با خانواده داشته باشند ...

- خب خیلی مواقع پیش آمده اما من در اکثر موارد، یعنی در ۹۹ درصد موارد به عقیده پدر احترام می گذارم؛ مثلا روی پوشیدن یک مانتو بابا می گوید خاتون این مانتو را عوض کن، مناسب نیست. من احترام می گذارم. به خاطر شهرتی که دارد، زیر ذره بین است؛ مخصوصا وقتی که خانوادگی بیرون می رویم، من احترام می گذارم.

هوتن چه کار می کند؟ او اختلاف نظرها را چه کار می کند؟

- او هم همینطور، حالا نه به اندازه من اما او هم به عقیده پدر احترام می گذارد در اکثر اوقات و تا جایی که من شاهد بودم.

کمی به عقب تر برگردیم ... وقتی که امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی بود و با استقلال بازی داشت، شما طرفدار کدام تیم بودید؟

- کار برای ما سخت شده بود. خیلی بد بود. البته سپاهان اینقدر بد نبود. به هر حال تراکتور قرمز می پوشد.

با طرفدارهای تراکتورسازی چه کار می کردید؟

- به بابا می گفتندامیر پاشا. زندگی در تبریز برای ما سخت بود چون زبانشان را بلد نبودیم. من در اصفهان راحت بودم.

پس الان استرس دارید برای شهر محل زندگی.

- انشاءالله تهران باشد.

اگر از ایران برود شما هم می روید؟

- کرمان و اهواز را نرفتیم اما اصفهان و تبریز را رفتیم. فکر می کنم هر پیشنهادی باشد، همراهشان برویم. از تهران رفتن، برای من سخت است. من در اصفهان انتخاب رشته کردم، تبریز درس خواندم و حالا دوباره در تهران، جابجایی برایمان سخت است.

استادها وقتی می آیند سر کلاس، تو را می شناسند؟

- نه همیشه جلسه اول که به اسم من می رسند، معمولا می پرسند خانم شما با آقای قلعه نویی نسبتی دارید؟ و همه چیز شروع می شود.

و سر دربی ها ...

- آخ آخ سر دربی ها واقعا سخت می شود.

چه کار می کنی. سر کلاس نمی روی؟

- من روز دربی ها کلا از استرس حالم بد می شود. از در خانه بیرون نمی روم و در بازی با پرسپولیس تشدید هم می شود. باید در خانه ما یک دوربین بگذارید و ببینید.

پراسترس ترین ها همین دربی هاست ...

- بله. هوتن خیلی دوست دارد به ورزشگاه برود، اکثر بازی ها را هم می رود اما دربی ها را بابا اصولا اجازه نمی دهد. هوتن بدتر از من استرس می گیرد. یک بار سنش کم بود. پرسپولیس علی پروین و استقلال بابا بازی داشتند. استقلال که گل خورد، چنان به هوتن شوک وارد شد که تشنج کرد و دو شب بعد از بازی در بیمارستان بود.

20. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •