تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 308 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

تیتر اخبار خبرگزاریها

* گزارش جنجالی: کتک خوردن یک نماینده پارلمان اروپا در نوکمپ(گل)
    * عکس روز: کریستف کلمب با پیراهن آبی و اناری بارسلونا(گل)
    * مسی: فوق العاده می شود که نیمار به بارسا بیاید(گل)
    *پیراهن جدید بارسلونا برای فصل آینده رونمایی شد / پرچم کاتالان همچنان پیراهن دوم بارسا(واحد مرکزی خبر)
    * نیمار به بارسلونا می پیوندد(واحد مرکزی خبر)
    * مسی: نیمار خرید فوق العاده ای خواهد بود(فارس)
    * پاداش برای بارسایی ها درصورت 100 امتیازی شدن در لالیگاوبرابری با رکورد رئال(گل)
    * رائول: بارسلونا دوبار می خواست من را بخرد؛امیدوارم اسپانیا قهرمان جام جهانی برزیل شود(گل)
    * هوملس:نه بارسا به سراغم آمده و نه تیمی دیگر(گل)
    * اسکولاری: بارسا با نیمار در کنار مسی قوی می شود(پارس فوتبال)
    * آلوس: درها را به روی PSG یا هر باشگاه دیگری نبسته ام(فارس)
    *مسی مدل تبلیغاتی کمپانی «استورک من»(گل)
    * پیکه: رکورد 100 امتیاز، ما را وسوسه می کند(گل)
    * لیونل مسی: شاید یک روز در قطر بازی کنم!(پارس)
    * اسکولاری: بارسا باخرید نیمار برد می کند؛او سمبل بارسا خواهد شد(گل)
    * پویول: مهمترین نکته بازگشت آبی و تیتو بود(گل)
    * آلوز : احتمال رفتنم به پاری سن ژرمن غیر محتمل نیست(واحد مرکزی خبر)
    * درجشن قهرمانی بارسا- تیتو:جامی که یک سال از ما دور بود حالا اینجاست(گل)
    * مسی : به تعهداتم نسبت به بارسلونا پایبندم(واحدمرکزی خبر)
    *پستانک تياگو در دهان مسي(باشگاه خبرنگاران)
    * مسی: گوآردیولا بهترین مربی ام بوده است(عصرایران)
    * رینا:وقتی تیمی مثل بارسا دنبالت است، خوشحال می شوی(گل)

************************************************** ************************************

تمامی ركوردهاي تاریخ لاليگا

1-رئال مادريد با 32 بار قهرماني در لاليگا رکورددار بيشترين تعداد قهرماني در رقابت هاي لاليگاست .

2-رئال مادريد با 5 بار قهرماني پشت سر هم آن هم در 2 مقطع رکورددار است

3-اتلتيک بيلبائو،بارسلونا ورئال مادريد با 81 فصل حضور رکورد دار تعدد حضور در رقابت هاي لاليگا هستند.

4-رئال مادريد با 1507 پيروزي در تاريخ رقابت هاي لاليگا رکورد بيشترين پيروزي دراين بازيها را دارد

5- رکورد بيشترين پيروزي در يک فصل متعلق به رئال مادريد است که در فصل 2-2011 32 پيروزي به دست آوردند.

6- بيشترين تعداد پيروزي خارج از خانه دريک فصل با 16 پيروزي به رئال مادريد در فصل 2-2011 متعلق است.

7- بيشترين پيروزي متوالي در يک فصل متعلق به بارسلونا با 16 پيروزي در فصل 1-2010 است.

8-بيشترين تعداد پيروزي متوالي خانگي با 39 برد در اواخر دهه 1950 و1960 متعلق به بارسلونا است.

9-بيشترين تعداد برد متوالي خارج از خانه با 12 برد در فصل 1-2010 به بارسلونا مربوط است.

10-اتلتيک بيلبائو با 577 تساوي در لاليگا رکورددار است.

11- اسپانيول با 974 شکست در لاليگا رکورددار است.

12-رئال مادريد با 3838 امتياز در لاليگا رکورد دار است.

13-رئال مادريد با 87.7 درصد امتيازگيري در يک فصل لاليگا در فصل 2-2011 رکورددار است.

14-بيشترين امتياز خانگي در يک فصل با 55 امتياز در فصل 10-2009 به بارسلونا متعلق است.

15-بيشترين امتياز خارج از خانه در يک فصل با 50 امتياز به رئال مادريد متعلق است.

16-بيشترين امتياز نيم فصل اول با 55 امتياز به بارسلونا اختصاص دارد.

17-بيشترين امتياز نيم فصل دوم به رئال مادريد با 52 امتياز اختصاص دارد.

18-کمترين امتياز در يک فصل به سلتاويگو با 9 امتياز اختصاص دارد.

19-رئال سوسيه داد با 38 بازي در لاليگا بدون شکست از 29 اوريل 1979 تا 11 مي 1980 رکورد دار است

20-اندوني سوبي سارتا زارتا دروازه بان بارسلونا با 622 بازي در لاليگا رکورد دار است.

21-رائول گونسالس با 550 بازي در يک باشگاه وفادارترين بازيکن است.

22- امدو کاربوني دروازه بان سابق والنسيا و اوساسونا با 41 سال ويک ماه و10 روز مسن ترين بازيکن تاريخ لاليگا است.

23-بيشترين گل با تعداد 121 گل به رئال مادريد در فصل 2011-2012 اختصاص دارد.

24- لوگورنيس با 15 گل کمترين تعداد گل زده در يک فصل را دارد.

25- تلمو ساررا اسطوره اتلتيک بيلبائو با 251 گل رکورد دار است.

26- ليونل مسي از بارسلونا با 50 گل در يک فصل رکورد دار است.

27-رونالدو با انجام42 بازي در يک فصل براي بارسلونا رکورد دار است.

28-لوئيس آراگونس باسابقه مربيگري در757 بازي در لاليگا در تيم هايي مانند اتلتيکو مادريدورئال مادريد و... رکورد دار است.
    Last edited by M A S 0 U D; 22-05-2013 at 15:04.

2. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

* هوملس:نه بارسا به سراغم آمده و نه تیمی دیگر(گل)
    ما رو باش با وجود تیترهای باحال (که همشون فهمیدم دروغ بودند!) مسئولان باشگاه اصلا به فکر جذب این مدافع بی نظیر نیستند!
    * لیونل مسی: شاید یک روز در قطر بازی کنم!(پارس)
    مسی هر جا بازی کنه ولی نزدیک این کشورهای عربی نشه! (البته قبلا هم خودش گفته دوست داره فوتبالشو در کشور خودش تموم کنه)
    * آلوز : احتمال رفتنم به پاری سن ژرمن غیر محتمل نیست(واحد مرکزی خبر)
    معلومه که الوز زیاد بدش نمیاد از بارسا بره!شاید از بارسا خسته شده!
    * رینا:وقتی تیمی مثل بارسا دنبالت است، خوشحال می شوی(گل)
    رینا فوقش اگه خوش بین باشیم تا 6 سال دیگه تو اوجش باشه! بهتر نیست گزینهای جوون تر اولویت اصلیمون باشه؟؟!!بنظرم دروازبان قرضی اتلتیکو مادرید گزینه بسیار عالی برای جانشینی والدس هستش!

هم جوونه(21 ساله) هم قد بلندی داره(194 ) و هم واکنش هاش عالیه که نمونهاشو تو بازی با رئال همه دیدیم (البته یجوری باید مُخ آبراموویچ رو هم بزنیم!)

Last edited by Iman-Emperatour; 22-05-2013 at 19:55.

4. 10 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آدریانو قرارداد خود را تا سال ۲۰۱۷ با بارسا تمدید کرد ... (خبرای خوب داره شروع میشه اینم اولیش!)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسلونا و آدریانو به هم به توافق رسیدند و قرارداد این بازیکن تا سال ۲۰۱۷ با باشگاه تمدید شد و مبلغ بازخرید این قرارداد ۹۰ میلیون یورو اعلام شده است .

این قرارداد امروز بعد از ظهر به ثبت رسید .

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو 22 می 2013

تایید نیمار توسط مسی .

لئو در تلویزیون قطر به ستایش از ستاره برزیلی پرداخت .

مسی : او بازیکنی فوق العاده ، مهار نشدنی و بسیار عالی در تک به تک هاست . برای ما مهم است که او به بارسا بیاید .

آنها در حال مذاکره اند ، بارسا پیشنهاد خود را افزایش می دهد و حضور او در بارسا چشم اندازی مثبت دارد .

تیاگو ، منتظر پیشنهاد منچستر سیتی ،

بارسا و آبیدال ، کنفرانس مطبوعاتی هفته آینده .

مدیر برنامه های سیلوا : لحظه ی به خدمت گرفتن او تابستان گدشته بود .

مصاحبه مسی با الکاس :

1-رایکارد کسی بود که وقتی 17 ساله بودم به من اعتقاد داشت.یکی از مهم تری افراد و لحظه در زندگی من او بود .
    2-دوست دارم تیاگو فوتبالیست شود.ولی اوست که تصمیم می گیرد که فوتبال بازی کند یا ورزش دیگر .یا شاید هم به چیز دیگری علاقه داشته باشد.

3-گواردیولا به خاطر درک بالای فوتبالی و تصمیم هایی که در بازی می گیرد ،در هر تیمی باشد موفق خواهد شد

4-اینکه من بهترین بازیکن جام جهنی باشم یا نه مهم نیست ومن به پیروزی و بردن فکر می کنم.

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت 22 می 2013

همه چیز بسیار خوب خواهد بود .

آنها مطمئن هستند که انتقال من به نفع همه خواهد بود .

مسی از او پشتیبانی می کند ، " او بازیکنی بزرگ با قابلیتهای متفاوت است . "

آبیدال باشگاه را ترک می کند .

والدز می خواهد به عنوان بازیکن آزاد (رایگان) از تیم جدا شود .

جام های سسک با بارسا... ی چمپیونزلیگ جاش خالیه

امروز صبح لباس فصل آینده بر تن مجسمه کریستف کلمب در بارسلونا رفت

مسی:"آرزوم اینه که قهرمان جهان بشم، با آرژانتین جامهایی ببرم، و اینکه جامهایی که قبلا با بارسا بردم رو دوباره ببرم"

مسی : آمدن نیمار بسیار خوش آیند خواهد بود .

مسی اعتقاد دارد که این بازیکن برزیلی یک سبک جدیدی را به بارسا اضافه خواهد کرد .

مسی گفت: "من نمیدانم که نیمار به بارسا میاید یا نه ولی‌ آمدن او میتواند یک سبک تازه ای به بازی بارسا اضافه کند و حتما این بازیکن بسیار به تیم کمک خواهد کرد "

او همچنین در مورد جام جهانی‌ گفت :"تنها فکر من قهرمانی در جام جهانی‌ با تیم ملی‌ آرژانتین است و من به اینکه بهترین بازیکن هستم یا نه فکر نمیکنم . "

او در مورد مربیان قبلی‌ خود گفت : " رایکارد کسی‌ بود که من را باور داشت وقتی‌ من ۱۷ ساله بودم .کار کردن زیر نظر او، مهم‌ترین زمان بازی من بود . گواردیولا هم به من گفت تو بهترین بازیکنی هستی‌ که من با او کار کرده‌ام .او در بایرن موفق خواهد بود . او هرجا برود موفق خواهد بود برای اینکه فهم و درک او از فوتبال مثال زدنیست . "

6. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

پیراهن جدید تیم همینی هست که تن مجسمه است؟! بابا خیلی لباسش ضایعست(شاید به خاطر اینه که تن این باباست اگر تن مسی بشی خوشگل بشه!!) راه راهه عین چیز. لباس این فصلش خیلی قشنگ بود! خیلی قشنگ بود!

8. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پیراهن جدید تیم همینی هست که تن مجسمه است؟! بابا خیلی لباسش ضایعست(شاید به خاطر اینه که تن این باباست اگر تن مسی بشی خوشگل بشه!!) راه راهه عین چیز. لباس این فصلش خیلی قشنگ بود! خیلی قشنگ بود!
    اینجا بهتر معلومه!!

10. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

قول نیمار به بارسا: تابستان می آیم

نیمار هفته گذشته مدرکی را به امضا رساند که طی آن به سران بارسلونا قول داده که با فاصله کمی بعد از برگزاری فینال جام کنفدراسیون ها به عنوان بازیکن جدید بارسلونا معرفی خواهد شد
    سایت گل- این روزها تردیدها در مورد آینده نیمار بیش از هرزمان دیگری است. درحالی که اکثر رسانه های اسپانیایی از قول نیمار به سران بارسلونا خبر داده اند که در تابستان امسال به رختکن این تیم نقل مکان خواهد کرد،
    تنها چیزی که تا به الان می توان با قاطعیت از آن صحبت کرد این است که نیمار یا امسال یا سال آینده از سانتوس جدا می شود و بقیه چیزها غیرقابل پیش بینی است.سران بارسا سالهاست که برای جذب او تلاش می کنند و سران سانتوس هم اخیرا به او پیشنهادی برای تمدید قراردادش داده بودند که رد شد ودراین میان سران باشگاه های بزرگ اروپایی هم برای جذب این ستاره برزیلی آستین بالا زده اند
    طبق گزارش منتشره در روزنامه اوگلوبوی برزیل، نیمار هفته گذشته مدرکی را به امضا رساند که طی آن به سران بارسلونا قول داده که با فاصله کمی بعد از برگزاری فینال جام کنفدراسیون ها به عنوان بازیکن جدید بارسلونا معرفی خواهد شد..طبق این گزارش، بازی هفته آینده نیمار با پیراهن سانتوس مقابل فلامگنو، آخرین بازی او برای تیم برزیلی خواهد بود.امضای چنین توافقی، نتیجه مذاکرات فشرده هفته های اخیر نمایندگان نیمار با باشگاه بارسلونا و سانتوس است
    هرچند که طبق این گزارش سران باشگاه سانتوس در حال انجام مذاکراتی هستند که بعد از اتمام رقابت های جام کنفدراسیون ها بازی دوستانه ای را ترتیب دهند تا طی آن نیمار با هواداران تیمش خداحافظی کند.
    دراین میان خبرنگار روزنامه آ.اس با برخی از مدیران باشگاه بارسا تماس گرفتند و آنها چنین توافقی را تکذیب کردند:« هیچ توافقی نیست.»
    حالا فلورنتینو پرس هم برای خریداری نیمار وانتقال او به رئال دست به کار شده و تیم های پاری سن ژرمن و منچسترسیتی هم برای جذب او وارد عمل شده اند؛ هرچند که بارسلونایی ها تقریبا مطمئن هستند که نیمار دوست دارد تا برای تیم آنها بازی کند.
    شنیده می شود که بعد از آنکه بارسلونایی ها رقم پیشنهادی شان برای جذب نیمار را بهبود بخشیده اند، سران باشگاه سانتوس آن را پذیرفته اند. قرارداد کنونی او با سانتوس تا سال 2014 اعتبار دارد و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او حدود 65 میلیون یورو برآورد می شود. طبق گزارش منتشره در روزنامه اوگلوبو انجام چنین توافقی ممکن است به زودی و بعد از جلسه کمیته مدیریتی سانتوس رسانه ای و تائید شود.

************************************************** ************************************************** ************************************************** *********

چند تیتر خبری

* رؤسای پاری سن ژرمن حاضر به فروش سیلوا نیستند(باشگاه خبرنگاران)
    * آدریانو کوریا قرارداد خود را با بارسلونا تمدید کرد(واحدمرکزی خبر)
    * ژاوی: مورینیو باعث ایجاد انگیزه در بین بازیکنان بارسلونا بود(واحدمرکزی خبر)
    * آدریانو با بارسلونا قرارداد 4 ساله بست(فارس)
    * بارسا با آبیدال به توافق رسید(فارس)
    * با اشاره به جدایی آقای خاص از مادرید ژاوی: لالیگا یکی از بزرگترین مربیان دنیا را از دست می دهد(فارس)
    * هفته 37 لیگا / بارسا در داربی کاتالونیا ، رئال مهمان باسکی ها(واحدمرکزی خبر)
    * فروش بیست میلیون یورویی نیمار تکذیب شد(باشگاه خبرنگاران)

************************************************** ************************************************** ************************************************** **********

پيشنهاد منچستريونايتد و بايرن مونيخ براي خريد آلکانتارا از بارسلونا

باشگاه فوتبال منچستریونایتد به دنبال خرید هافبک جوان تیم بارسلونا است.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه مارکا نوشت مسئولان منچستریونایتد پیشنهادی به ارزش 18 میلیون یورو برای خرید تیاگو آلکانتارا به بارسا ارائه کردند.
    آلکانتارای 22 ساله اخیرا قرارداد خود را با بارسلونا تمدید کرده و شرط جدایی آن 90 میلیون یورو اعلام شده است.وی در حال حاضر سالانه 1.8 میلیون یورو دستمزد دریافت می کند و بسیار بعید است بارسا او را با این قیمت واگذار کند.
    از سوی دیگر در هفته گذشته شایعاتی در مورد پیشنهاد بایرن برای خرید آلکانتارا منتشر شد.نام وی به درخواست پپ گواردیولا سرمربی آینده بایرن در فهرست خریدهای باشگاه قرار گرفته است.
    آلکانتارا در این فصل بازیکن ثابت در ترکیب بارسلونا نبوده است و به همین علت مایل به جدایی است.
    Last edited by M A S 0 U D; 23-05-2013 at 12:40.

12. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماسکرانو: «ما از کسب قهرمانی لالیگا خوشحالیم»

ماسکرانو: «ما از کسب قهرمانی لالیگا خوشحالیم. کسب چنین جامی آسان نبود».

خاویر ماسکرانو بعد از بهبودی کامل از مصدومیت زانوی خود که شش هفته او را از میادین دور نگه داشته بود و بازگشت به ترکیب اولیه تیم سخن گفت. او گفت: «حقیقت این است که شش هفته گذشته بر من بسیار سخت گذشت. همیشه دوران مصدومیت‌ها دشوار است به ویژه زمانی‌ که تیم در برهه مهمی‌ از فصل قرار دارد».

خرسند از قهرمانی لالیگا

این مدافع مرکزی صحبت‌هایش را درباره فتح لالیگا با وجود مشکلاتی که آبی اناری‌ها در این فصل داشتند ادامه داد. وی گفت: «قهرمانی لیگ عنوانی است که از ابتدای لیگ امیدوار هستید که آن را کسب کنید. با این که قهرمان شدیم ولی‌ مطمئن هستم که می‌توانست فصل بهتری برای ما باشد. باید از عنوانی که کسب کردیم خوشحال باشیم». وی ادامه داد: «تیم از ثبات خوبی برخوردار بود. امتیاز‌های زیادی کسب کردیم که در نهایت موجب قهرمانی ما شد».

جشن قهرمانی

ماسکرانو افزود: «این عنوان قهرمانی لیگ باید جشن گرفته شود چرا که شما نمی‌دانید که چه زمانی‌ دوباره آن را به دست می‌‌آورید. باید از کسب این عنوان لذت ببریم. در حال حاضر که دو بازی به اتمام بازی‌های لیگ باقی‌ مانده است، باید آن را به بهترین حالت ممکن به پایان برسانیم».

و در آخر وی درباره کسب 100 امتیاز در لالیگا به صحبت پرداخت: «تنها با دو پیروزی تا ثبت این رکورد فاصله داریم. بهترین حالت اتمام فصل، بردن دو بازی آینده است هر چند که ما نباید نسبت به این رکورد حساسیت زیاد به خرج دهیم. هدف قهرمانی لالیگا بود که به آن نیز رسیدیم».

پدرو نیز بعد از این بازی با مطبوعات صحبت کرد

از برد بسیار خشنودیم. می خواستیم که به خاطر هوادارانمان بازی را با برد پشت سر بگذاریم و تصویر خوبی‌ از تیم ارائه کنیم؛ قصد ما این است که در دو بازی آبنده به رقابت بپردازیم و چه بهتر که 100 امتیاز را نیز به دست آوریم؛ این گل بسیار مهمی‌ برای من بود و آن را به برایان - پسر وی - تقدیم می کنم.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

14. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار کوتاه نقل و انتقالات:

-تیاگو میتواند بارسا را ترک کند. به علت بند موجود در قراردادش که مربوط به دقایق بازی او میباشد قیمت بازخرید وی به ۱۸ میلیون کاهش میابد. منچستر سیتی به جذب وی علاقه مند میباشد.
    -منابع نزدیک به سانتوس: نیمار در نهایت به بارسا خواهد رفت، جایی که او میخواهد باشد، اما هم اکنون ما باید از منافع مالی خود دفاع کنیم.
    -فوروارد سانتوس نیمار (۲۱)* قصد دارد در ماه جولای به بارسا بپوندد و باشگاه در تلاش است تا در این هفته با تمام طرفین به توافق برسد.
    -دروازه بان مونشن گلادباخ مارک آندره تراشتگن پیشنهاد هایی از آرسنال و اینتر را برای ملق شدن به بارسا رد کرده است.
    -بارسا در حال ارزیابی شرایط داوید لوییز (۲۶) برای انتقال این بازیکن میباشد، کسی که شاید با آمدن مورینیو باشگاه را ترک کند.
    -بارسلونا به آبیدال پیشنهاد یک پست دیگر در باشگاه داده است. او میتواند خود این پست را انتخاب کند.
    -پاریرا (مدیر برزیل): نیمار به دوستانش گفته است که خسته شده و میخواهد برزیل را ترک کند. این امر هم برای حرفه اش و هم برای زندگی شخصی اش خوب خواهد بود.
    -مبلغ بازخرید هافبک بارسلونا تیاگو ۹۰ میلیون میباشد، اما در صورتی که او میزان مشخصی بازی نکند این قیمت به حول و حوش ۲۰ میلیون کاهش خواهد یافت.
    -منابع بارسلونا اخبار مربوط به امضای قرارداد نیمار و سفرش به اسپانیا در جولای را تکذیب کرده اند. آنها همچنین خبر نزدیک نبودن توافق را تکذیب کردند.
    -نکته: رسانه ها در برزیل و اسپانیا خبر داده اند که امروز در جلسه ای درباره مبلغ پیشنهادی بارسلونا بحث خواهد شد.
    -لئوناردو: نه ایبرا و نه تیاگو تیم را ترک نخواهند حتی در صورت خروج کارلتو. آنها با ما خواهند ماند، با هر مربی.
    -بارسلونا به سانتوس پیشنهاد جدید ۲۰ میلیونی برای ۵۵٪ از حقوق مالی نیمار داده است.
    -جرارد دلوفئو قبل از تمدید قراردادش با بارسا چند پیشنهاد مهم، که یکی شامل پیشنهاد دورتموند بود، را رد کرد.
    -آرسنال، تاتنهام و اتلتیکو مادرید به جذب داوید ویا علاقه نشان داده اند اما هیچکدام تا به حال درخواست رسمی ارائه نکرده اند.
    -منچستر یونایتد در نظر دارد تا پیشنهادی با ارزش ۱۸ میلیون، با توجه به مدت زمان بازیش، به بارسا ارائه داده است. بایرن هم به جذب این بازیکن علاقه مند میباشد.
    -نیمار: من با هیچکس از بارسا ملاقات نکرده ام، من بر روی بازیها تمرکز کرده ام. پدرم در حال مذاکره میباشد شما باید از او بپرسید که روند مذاکرات چگونه است.
    -نیمار: من منتظر پیشرفت هستم. من از اتفاقاتی که در حال رخ دادن است خوشحالم. آینده ام؟ من فکر میکنم همه چیز به خوبی تمام خواهد شد.
    -تونیتو (ایجنت تیاگو سیلوا): سالی که باید تیاگو را جذب میکردن پارسال بود، نه امسال. ما پی اس جی بیشتر پول داد هم به بازیکن هم به میلان.
    تونیتو (ایجنت تیاگو سیلوا): انتقال الان خیلی سخت شده است.پی اس جی قصد فروش نداره و حقوق این بازیکن بسیار بالا هستش.
    -بارسلونا تراشتگن را بسیار با ارزش میداند اما فعلا قبل از هر انتقالی منتظر اتفاقات ویکتور والدز میماند.
    -مربی والنسیا، ارنستو والورده (۴۹) یکی از گزینه های بارسا برای جایگزینی تیتو خواهد بود، در صورتی که او نتواند به خاطر سلامتی خود به کارش ادامه دهد.
    -اگر پیشنهاد خوبی ارائه نشود، بارسلونا و ویا، ماندن این بازیکن را غیر محتمل نخواهند دانست. او تا سال ۲۰۱۴ قرارداد دارد و میتواند یک سال دیگر بماند.
    -بارسلونا دو بازی دوستانه، یکی در برزیل و دیگری در بارسلونا، را به پیشنهاد ۲۰ میلیونی خود برای سهم سانتوس از نیمار پیشنهاد داده است.
    -رسمی: آدریانو قرارداد خود را با بارسلونا تا سال ۲۰۱۷ تمدید کرد. مبلغ بازخرید وی ۹۰ میلیون میباشد.
    -نیمار پیشنهاد ۲۰ میلیونی بارسلونا را رد کرد. سه طرف باهم انتظار مبلغی در حدود ۵۰ میلیون دارند.

گفته میشود در صورتی که تیتو ویلانووا به دلایل پزشکی نتواند به کار خود در بارسا ادامه دهد، ارنستو والورده ی 49 ساله مربی والنسیا یکی از گزینه های پیش رو برای جایگزینی وی خواهد بود.

کلینیک فوتبال بارسا

باشگاه بارسلونا در تاریخ ۳ و ۴ اگوست برای کودکان فلسطینی و اسرائیلی کلینیک فوتبال برپا می‌کند. در این کلینیک بازیکنان تیم با بچهای این ۲ کشور دیدار میکنند.

کفشهای جدید ژاوی

ژاوی دیروز در افتتاحیه مسابقات بین قاره ای کودکان عقب مانده ذهنی

تیترهای روزنامه اسپرت ۲۳می

سانتوز مبلغ بیشتری میخواهد
    رقم پیشنهادی بارسا ۲۳میلیون یورو که باشگاه برزیلی میخواهد این رقم افزایش پیدا کند
    بارسا میخواهد هرچه زودتر این معامله انجام شود، و شاید رقم پیشنهادی خود را افزایش دهد.

مجسمه کریستف کلمب لباس بارسا را بر تن کرد

آدریانو قرار داداش را تا سال ۲۰۱۷ تمدید کرد

خانه تکانی فلورنتینو
    رئال قصد دارد بودجه ۱۰۰میلیونی از طریق فروش برخی بازیکنان کسب کند

تیترهای روزنامه المونو ۲۳می‌

خواهان مبلغ بیشتری
    مخالفت سانتوس با رقم ۲۰میلیون یورو بارسا
    در حالتی که ۵۵% از مبلغ قرار داد نیمار به این باشگاه می‌رسد
    و مذاکرات همچنان ادامه دارد

مبلغ تیاگو ۱۸میلیون
    یونایتد، چلسی و بایرن خواستار این بازیکن هستند

رئال مادرید
    مرینیهو بدترین مربی تاریخ این باشگاه

و باز هم تونل قهرمانی برای بارسا اینبار توسط اسپانیول

کاپیتان و مسی در لباس فصل بعد

فروش پیراهن های فصل بعد بارسا از امروز در فروشگاه های رسمی بارسلونا

Last edited by runner; 23-05-2013 at 13:50.

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاریکاتور روز اسپورت 23 می 2013

کمپین تبلیغاتی جنجالی
    کریستوف کلمب در لباس جدید آبی اناری ها
    "اما اگر واقعا میخواهید جنجال به پا کنید ... لباس دوم بارسا ( طرح کاتالونیا ) را بر تن الهه ی سیبلس در شهر مادرید (محل جشن رئالی ها) کنید "

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یه توضیح در مورد نیمار:
    این بازیکن 3 تا صاحب داره و سانتوس اصلی ترینشون هستش که از فروش بازیکن 55% گیرش میاد و چون بیشترین درصد رو داره طرف مذاکره هم محسوب میشه ، اون دوتای دیگه شرکت های تبلیغاتی اسپانسرای جام جهانی برزیل هستن (45% و 5% از قرارداد) ، در واقع پیشنهاد 23 میلیونی برای سانتوس یعنی این مبلغ فقط واسه سانتوس هستش و چیزی حدود 20 میلیون هم باید به اون دوتا شرکت پرداخت کرد که مجموعا حدود 40 ملیون واسه بارسا آب می خوره .

Last edited by runner; 23-05-2013 at 18:37.

20. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •