هنوز این بحث که ادامه دارهببخشید من چند رو تعلیق عضویت بودم حرفای دوستانو میخوندم تو گیلوم گیر کرده بوددوباره رفتیم پله اول...![]()
![]()
هنوز این بحث که ادامه دارهببخشید من چند رو تعلیق عضویت بودم حرفای دوستانو میخوندم تو گیلوم گیر کرده بوددوباره رفتیم پله اول...![]()
![]()
فینال کوپا 27 اردیبهشت هست
+
دوستان آیا میدانید اگه از 4 بازی باقی مونده بارسلونا بتونه هر 4 تا رو ببره با رکورد 100 امتیازی رئال برابری میکنه
به امید باخت یا تساوی این هفتشون
Last edited by wooooow; 09-05-2013 at 10:14.
دوستان این نظر شخصیه منه
شما که میگید چرا بقیه بازیکنا به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض کردند حتی اونایی که جزو رئال نیستند یادتون باشه اونا همشون تو اسپانیا هستند و در درجه ی اول اسپانیاییند
نمونشو خودمونم داشتیم تو ایران موقعی که ژوزه به علی کریمی اجازه ی بازی نمیداد خیلیا ازش حمایت کردند و گفتند که این کار اشتباهه حتی اونایی که پرسپولیسی نبودند
تو اینکه مورینیو مربی خیلی بزرگیه هیچ شکی نیست اما تو بزرگی کاسیاس هم شکی نیست خیلی بده یه تیم که میتونه عالی بازی کنه و افتخار کسب کنه با این همه ستاره (چه مربی چه بازیکن) این جور مسائل حاشیه ای رو داشته باشه
این که کاسیاس نیمکت نشین بمونه خیلی براش بده فکر کنین 1سال دیگه مورینیو و کاسیاس هردو باشند ولی کاسیاس اصلن بازی نکنه خب خیلی براش بده یا باید از این تیم بره که بخاطر تعصبش این کارو نمیکنه یا روی بازیاش تاثیر میزاره تو تیم ملی ....
اولا که منظورم این بود تا حالا هیچ خبری از اینکه کاسیاس در مورد مورینیو نه خوندم و نه شنیدم چه تو وب چه تو tv
دوما من طرفدار رئالم بعد کاسیاس بعدش اصلا من کاسیاسو از رئالم بیشتر دوست داشتم باشم چیزی نیست که کاسیاس جزء ای از رئال مادرید ولی مورینیو جزءای از رئال نیست
نه مثله شما که اول مورینیویی رو دوست دارین که دوساله اومده
+
دوستان من نمیدونستم دیشب رئال بازی داشت
با چه تیمی داشت؟
کیا گل ها رو زدن؟
ممنون
Last edited by Abdolreza2012; 09-05-2013 at 13:22.
به قول عادل : اجازه بدید من قانع نشم...!!
کارانکا:آينده ام بستگي به ادامه حضورمورينيو دارد
مرد شماره 2 کادر مربيگري رئال مادريد آينده حرفه اي خود را نزد کهکشاني ها مرتبط به ماندن يا رفتن ژوزه مورينيو مي داند.
آيتور کارنکا شب گذشته در کنفرانس مطبوعاتي پس از پيروزي 6 بر 2 مقابل مالاگا ضمن تعريف از بازي خوب و هجومي تيمش با خبرنگاران از وضعيت کاري خود سخن گفت.
به گزارش فارس،او در جواب سئوال خبرنگاري که از او پرسيد در فصل آينده در خدمت مادريدي ها خواهد بود يا خير، پاسخ داد: همه چيز در اين ارتباط بستگي به ماندن يا رفتن مورينيو دارد.
کارانکا که دستيار اول سرمربي پرتغالي رئال است، ادامه داد: فکر مي کنم در پايان فصل هم چيز به خوبي در اين باره مشخص شود. من خود علاقمند به ادامه همکاري هستم اما اين امر بستگي به ادامه حضور مورينيو دارد. حتي امکان دارد رئال ديگر خواهان همکاري با من نباشد.
وي در مورد آينده کريستيانو رونالدو نيز اظهار داشت: بديهي است آينده رونالدو در رئال را نيز باشگاه تعيين مي کند. تا جايي که من مي دانم هنوز چيزي در اين باره مشخص نشده است. البته نظر شخصي من اين است که بهترين تيم براي او همين رئال مادريد است.
دیشب آتلتیکو و رئال بازیهاشون 1 هفته زودتر برگذار شد تا هفته آینده که فینال کوپا هست مشکلی نداشته باشن
رئال 6-2 برد
گل ها (( نکته جالبش اینه از 6 تا گل کسی نبود 2 تا زده باشه ))
آلبیول
رونالدو
اوزیل
بنزما
مودریچ
دیماریا
کارمبو:
کاسياس باآن همه تجربه چرابايدنيمکتنشين باشد
ستاره فرانسوي اسبق کهکشانيها آرزو ميکند يوپ هاينکس يا ويسنته دلبوسکه يکبار ديگر سکان هدايت رئال مادريد را برعهده گيرند.
در شرايطي که هم اکنون شايعات در مورد خروج ژوزه مورينيو از مادريد و انتقالش به يکي از 2 تيم چلسي و منچستريونايتد اوج گرفته، کريستيان کارمبو دوست دارد سرمربي کنوني اسپانيا، جانشين مربي پرتغالي شود.
به گزارش فارس،وي به روزنامه مارکا گفت: يکسري شايعات ميگويند مورينيو گويا ميخواهد از مادريد برود. اگر اين شايعات درست باشند و او رفتني شود، از بين کارلو آنچلوتي، يورگن کلوپ و يوپ هاينکس، ترجيح مي دهم هاينکس عهدهدار مسئوليت شود. چون او را خوب ميشناسم. اما آرزوي من اين است که دلبوسکه امکان بازگشت به رئال را پيدا کند.
در اين مصاحبه ستاره سالهاي 1997 تا 2000 کهکشانيها از اين که سرمربي پرتغالي دروازهبان بزرگي مثل ايکر کاسياس را نيمکتنشين کرده، اظهار تاسف کرد.
وي عنوان کرد: واقعا با ايکر احساس همدردي مي کنم و متاسفم. او را از موقعي که تنها 17 سال داشت، خوب ميشناسم. او به هر عنواني که لازم بوده، رسيده است. تجربه بسيار زيادي هم دارد، اما نميدانم چرا بايد نيمکتنشين باشد.
کارمبئو در دوران حضورش در جمع مادريدي ها با ويسنته دلبوسکه و يوپ هاينکس همکاري کرد و صاحب 2 مقام قهرماني اروپا شد.
///////
حاشيه تلخ برد 6 بر 2
اوزيل گل زد اما مصدوم از بازي بيرون رفت
هافبک آلماني تيم فوتبال رئال مادريد به مالاگا گل زد اما با مصدوميت زمين مسابقه را ترک کرد. ورزش3
شب گذشته مسعود اوزيل در ديدار کهکشاني ها مقابل مالاگا از هفته سي و ششم لاليگا يکي از خوب هاي تيم ژوزه مورينيو بود. وي در دقيقه 33 موفق شد گل سوم پايتخت نشينان را در برد 6 بر 2 مقابل اين حريف به ثمر رساند.
به گزارش فارس،وي در اواخر بازي البته با بدبياري مواجه شد. در دقيقه 82 بر اثر برخورد با بازيکن حريف دچار مصدوميت پا و از جريان بازي خارج شد.
منابع نزديک به رئالي ها عنوان کردند آسيب ديدگي اين بازيکن از ناحيه استخوان پا است که هنوز شدت آن مشخص نشده است.
///////////
مصدومیت مثل ویروس واگیر دارمیمونه
یقه تیم رو گرفته ول نمیکنه![]()
مارکا : اوزیل به فینال می رسد
مسعود اوزیل در فینال کوپا مقابل اتلتیکو در روز 28 اردیبهشت حضور می یابد . کادر پزشکی رئال پس از تست های اولیه در مورد شرایط مسعود کاملا خوشبین است .
اوزیل در بازی با مالاگا به علت مصدومیت زمین را ترک کرد . خوزه مورینیو که در طول بازی از جایش بلند نشده بود ، روی این صحنه با نگرانی به سمت اوزیل رفت ...
منبع : مرجع اخبار رئال
فقط همین رو کم داشتیم
1 هفته مونده به فینال اوزیل مصدوم بشه
اون از چمپیونز که مارسلو و آربلوا نابود شدن
اینم از فینال کوپا دل ری !!
اگه فینال چمپیونز هم میرفتیم فکر کنم مورینیو مصدوم میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)