تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 328 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هنوز این بحث که ادامه داره
    دوباره رفتیم پله اول...
    ببخشید من چند رو تعلیق عضویت بودم حرفای دوستانو میخوندم تو گیلوم گیر کرده بود

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اوزیل بدجوزی مصدوم شد..فینال کوپا کیه؟
    فینال کوپا 27 اردیبهشت هست

+

دوستان آیا میدانید اگه از 4 بازی باقی مونده بارسلونا بتونه هر 4 تا رو ببره با رکورد 100 امتیازی رئال برابری میکنه
    به امید باخت یا تساوی این هفتشون
    Last edited by wooooow; 09-05-2013 at 10:14.

3. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

دوستان این نظر شخصیه منه
    شما که میگید چرا بقیه بازیکنا به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض کردند حتی اونایی که جزو رئال نیستند یادتون باشه اونا همشون تو اسپانیا هستند و در درجه ی اول اسپانیاییند
    نمونشو خودمونم داشتیم تو ایران موقعی که ژوزه به علی کریمی اجازه ی بازی نمیداد خیلیا ازش حمایت کردند و گفتند که این کار اشتباهه حتی اونایی که پرسپولیسی نبودند
    تو اینکه مورینیو مربی خیلی بزرگیه هیچ شکی نیست اما تو بزرگی کاسیاس هم شکی نیست خیلی بده یه تیم که میتونه عالی بازی کنه و افتخار کسب کنه با این همه ستاره (چه مربی چه بازیکن) این جور مسائل حاشیه ای رو داشته باشه
    این که کاسیاس نیمکت نشین بمونه خیلی براش بده فکر کنین 1سال دیگه مورینیو و کاسیاس هردو باشند ولی کاسیاس اصلن بازی نکنه خب خیلی براش بده یا باید از این تیم بره که بخاطر تعصبش این کارو نمیکنه یا روی بازیاش تاثیر میزاره تو تیم ملی ....

5. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما رفت و آمد خانوادگی هم داشتی پس با کاسیاس و ما خبر نداشتیم (که چیزی پشت دوربین از ایکر ندیدی)

بله...
    به قول دوست عزیزمون مگه فرگوسن بزرگ با لنگه کفش حمله نکرد به ستاره ی تیمش؟
    مگه آجر پرت نکرد سمت سباستین وروون؟
    مگه به خاطر چهره و ظاهر بعضیا(!) اونا رو از تیم اخراج نکرد؟؟؟

یه مربی مقتدر یعنی این!!!

کسی حق اینو نداره بخواد جلوش واسته!!!

تا حالا مشکل شما که تیم بود!الان شد کاسیاس؟؟
    ارجاع میدم شما رو به سوالی که از منو دیگر دوستان پرسیدید!!
    شما طرفدار رئال هستید یا کاسیاس؟
    اولا که منظورم این بود تا حالا هیچ خبری از اینکه کاسیاس در مورد مورینیو نه خوندم و نه شنیدم چه تو وب چه تو tv
    دوما من طرفدار رئالم بعد کاسیاس بعدش اصلا من کاسیاسو از رئالم بیشتر دوست داشتم باشم چیزی نیست که کاسیاس جزء ای از رئال مادرید ولی مورینیو جزءای از رئال نیست
    نه مثله شما که اول مورینیویی رو دوست دارین که دوساله اومده
    +
    دوستان من نمیدونستم دیشب رئال بازی داشت
    با چه تیمی داشت؟
    کیا گل ها رو زدن؟
    ممنون
    Last edited by Abdolreza2012; 09-05-2013 at 13:22.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به قول عادل : اجازه بدید من قانع نشم...!!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کارانکا:آينده ام بستگي به ادامه حضورمورينيو دارد

مرد شماره 2 کادر مربيگري رئال مادريد آينده حرفه اي خود را نزد کهکشاني ها مرتبط به ماندن يا رفتن ژوزه مورينيو مي داند.

آيتور کارنکا شب گذشته در کنفرانس مطبوعاتي پس از پيروزي 6 بر 2 مقابل مالاگا ضمن تعريف از بازي خوب و هجومي تيمش با خبرنگاران از وضعيت کاري خود سخن گفت.

به گزارش فارس،او در جواب سئوال خبرنگاري که از او پرسيد در فصل آينده در خدمت مادريدي ها خواهد بود يا خير، پاسخ داد: همه چيز در اين ارتباط بستگي به ماندن يا رفتن مورينيو دارد.

کارانکا که دستيار اول سرمربي پرتغالي رئال است، ادامه داد: فکر مي کنم در پايان فصل هم چيز به خوبي در اين باره مشخص شود. من خود علاقمند به ادامه همکاري هستم اما اين امر بستگي به ادامه حضور مورينيو دارد. حتي امکان دارد رئال ديگر خواهان همکاري با من نباشد.

وي در مورد آينده کريستيانو رونالدو نيز اظهار داشت: بديهي است آينده رونالدو در رئال را نيز باشگاه تعيين مي کند. تا جايي که من مي دانم هنوز چيزي در اين باره مشخص نشده است. البته نظر شخصي من اين است که بهترين تيم براي او همين رئال مادريد است.

9. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من نمیدونستم دیشب رئال بازی داشت
    با چه تیمی داشت؟
    کیا گل ها رو زدن؟
    ممنون
    دیشب آتلتیکو و رئال بازیهاشون 1 هفته زودتر برگذار شد تا هفته آینده که فینال کوپا هست مشکلی نداشته باشن

رئال 6-2 برد

گل ها (( نکته جالبش اینه از 6 تا گل کسی نبود 2 تا زده باشه ))

آلبیول
    رونالدو
    اوزیل
    بنزما
    مودریچ
    دیماریا

11. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کارمبو:
    کاسياس باآن همه تجربه چرابايدنيمکت‌نشين باشد

ستاره فرانسوي اسبق کهکشاني‌ها آرزو مي‌کند يوپ هاينکس يا ويسنته دل‌بوسکه يکبار ديگر سکان‌ هدايت رئال مادريد را برعهده گيرند.

در شرايطي که هم اکنون شايعات در مورد خروج ژوزه مورينيو از مادريد و انتقالش به يکي از 2 تيم چلسي و منچستريونايتد اوج گرفته، کريستيان کارمبو دوست دارد سرمربي کنوني اسپانيا، جانشين مربي پرتغالي شود.

به گزارش فارس،وي به روزنامه مارکا گفت: يکسري شايعات مي‌گويند مورينيو گويا مي‌خواهد از مادريد برود. اگر اين شايعات درست باشند و او رفتني شود، از بين کارلو آنچلوتي، يورگن کلوپ و يوپ هاينکس، ترجيح مي دهم هاينکس عهده‌دار مسئوليت شود. چون او را خوب مي‌شناسم. اما آرزوي من اين است که دل‌بوسکه امکان بازگشت به رئال را پيدا کند.

در اين مصاحبه ستاره سال‌هاي 1997 تا 2000 کهکشاني‌ها از اين که سرمربي پرتغالي دروازه‌بان بزرگي مثل ايکر کاسياس را نيمکت‌نشين کرده، اظهار تاسف کرد.

وي عنوان کرد: واقعا با ايکر احساس همدردي مي کنم و متاسفم. او را از موقعي که تنها 17 سال داشت، خوب مي‌شناسم. او به هر عنواني که لازم بوده، رسيده است. تجربه بسيار زيادي هم دارد، اما نمي‌دانم چرا بايد نيمکت‌نشين باشد.

کارمبئو در دوران حضورش در جمع مادريدي ها با ويسنته دل‌بوسکه و يوپ هاينکس همکاري کرد و صاحب 2 مقام قهرماني اروپا شد.

///////

حاشيه تلخ برد 6 بر 2
    اوزيل گل زد اما مصدوم از بازي بيرون رفت

هافبک آلماني تيم فوتبال رئال مادريد به مالاگا گل زد اما با مصدوميت زمين مسابقه را ترک کرد.

شب گذشته مسعود اوزيل در ديدار کهکشاني ها مقابل مالاگا از هفته سي و ششم لاليگا يکي از خوب هاي تيم ژوزه مورينيو بود. وي در دقيقه 33 موفق شد گل سوم پايتخت نشينان را در برد 6 بر 2 مقابل اين حريف به ثمر رساند.

به گزارش فارس،وي در اواخر بازي البته با بدبياري مواجه شد. در دقيقه 82 بر اثر برخورد با بازيکن حريف دچار مصدوميت پا و از جريان بازي خارج شد.

منابع نزديک به رئالي ها عنوان کردند آسيب ديدگي اين بازيکن از ناحيه استخوان پا است که هنوز شدت آن مشخص نشده است.
    ورزش3

///////////

مصدومیت مثل ویروس واگیر دارمیمونه
    یقه تیم رو گرفته ول نمیکنه

13. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مارکا : اوزیل به فینال می رسد

مسعود اوزیل در فینال کوپا مقابل اتلتیکو در روز 28 اردیبهشت حضور می یابد . کادر پزشکی رئال پس از تست های اولیه در مورد شرایط مسعود کاملا خوشبین است .
    اوزیل در بازی با مالاگا به علت مصدومیت زمین را ترک کرد . خوزه مورینیو که در طول بازی از جایش بلند نشده بود ، روی این صحنه با نگرانی به سمت اوزیل رفت ...

منبع : مرجع اخبار رئال

15. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مارکا : اوزیل به فینال می رسد

مسعود اوزیل در فینال کوپا مقابل اتلتیکو در روز 28 اردیبهشت حضور می یابد . کادر پزشکی رئال پس از تست های اولیه در مورد شرایط مسعود کاملا خوشبین است .
    اوزیل در بازی با مالاگا به علت مصدومیت زمین را ترک کرد . خوزه مورینیو که در طول بازی از جایش بلند نشده بود ، روی این صحنه با نگرانی به سمت اوزیل رفت ...

منبع : مرجع اخبار رئال
    فقط همین رو کم داشتیم

1 هفته مونده به فینال اوزیل مصدوم بشه

اون از چمپیونز که مارسلو و آربلوا نابود شدن
    اینم از فینال کوپا دل ری !!

اگه فینال چمپیونز هم میرفتیم فکر کنم مورینیو مصدوم میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •