تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 396 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
    4-2-3-1
    بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
    مرسی
    اتفاقا منم سه فصله دارم با رئال میرم
    تا حالا هم سیستم های مختلفی عوض کردم و در نهایت از سیستم 3-3-4 هجومی استفاده می کنم که سیستم خوبیه
    برای وینگر من هازارد و رویس رو پیشنهاد می کنم که فوق العاده هستن و خوبیشون هم اینه که در پست های مختلفی از جمله وینگر می تونن بازی کنن
    هازارد یکمی گرونتره که اگه نتونستی اونو بخری باید مثلا در عوضش دی ماریا رو بدی و به اضافه یکمی پول که چون پیشرفت هازارد زیاده این انتقال می ارزه
    البته خریدشون زیاد سخت نیست و مثلا الان تیم خود من همزمان مسی ، رونالدو ، هازارد و رویس رو داره که البته مسی رو مهاجم نوک می ذارم و احتمالا رونالدو رو هم می فروشم

در مورد دفاع راست من واکر از تاتنهام رو دارم که کلا دفاع راست خوبیه و الان 84 هم هست
    غیر اون هم فیلیپ لام رو پیشنهاد می کنم که فقط سنش یکمی بالاست و فقط برای کوتاه مدت جواب میده

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ممنون از همه : دی
    خریدام:الشراوی و هالک و آباته.همون طور که گفتم آباته خیلی عالی بوده الشراوی هم مواقعی که دیماریا و هالک خستن یا یکیشون مصدومه و اون یکی خستست میذارم تو زمین.(یا وقتایی که حریف ضعیفه و میخوام استراحت بدم به تیم)
    این هالکم بد نیست ولی خوب ای کاش نمیخریدمش چون یه چی تو مایه خود دیماریاست!
    اون هازاردم که فصل بعد باید بگیرم وضع مالی خرابه!

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

رویایی ترین ترکیب واسه 4.2.3.1

دفاع : آباته - راموس - تیاگو سیلوا - جوردی آلبا ذخیره : واکر - کیه لینی - مایکون - دنی آلوز

هافبک دفاعی : جک ویلشر - گوتزه ذخیره : رامیرس - یحیی توره

هافبک : گرت بیل - ادن هازارد - مسی ذخیره : ریبری - روبن - نیمار یا هالک

مهاجم : رونالدو ذخیره : نیاز نداره !!!!

ترکیب اصلی جوونه و تا چند سال همه رو فرم هستن

تو فیفا هم رونالدو از هر نظر به مسی ارجحیت داره برای من

با این ترکیب روی لجندری به هر تیمی میشه 7-8 تا گل زد

5. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دفاع راست میکا ریچادرز از من سیتی هم بازیکن خیلی خوبیه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رویایی ترین ترکیب واسه 4.2.3.1

دفاع : آباته - راموس - تیاگو سیلوا - جوردی آلبا ذخیره : واکر - کیه لینی - مایکون - دنی آلوز

هافبک دفاعی : جک ویلشر - گوتزه ذخیره : رامیرس - یحیی توره

هافبک : گرت بیل - ادن هازارد - مسی ذخیره : ریبری - روبن - نیمار یا هالک

مهاجم : رونالدو ذخیره : نیاز نداره !!!!

ترکیب اصلی جوونه و تا چند سال همه رو فرم هستن

تو فیفا هم رونالدو از هر نظر به مسی ارجحیت داره برای من

با این ترکیب روی لجندری به هر تیمی میشه 7-8 تا گل زد
    توی legendary تیمی منتخب از بهترین بازیکنای تاریخ هم نمی تونن بردهای همچنینی داشته باشن و به طور کلی روی legendary باید در نظر گرفت بازیکنای حریف overall اونا دو برابره
    +
    در مورد ترکیبی که گذاشتین به نظر من این ترکیب دیگه زیادی هجومیه و ویلشر و گوتزه اصلا نمی تونن زوج خوبی برای هافبک دفاعی باشن به خصوص گوتزه که بیشتر هافبک نفوذی بازی می کنه
    من خودم با دو تا هافبک وسط یه هافبک نفوذی جلوی اونا و سه تا مهاجم بازی می کنم ولی با این حال توی دفاع و حمله بالانس دارم و باید حداقل یه هافبک وسط با خصوصیات دفاعی بالا توی تیم باشه

ترکیب من به این صورته:
    کاسیاس
    کونترائو - کمپانی - راموس - واکر
    ویلشر - بوسکتس
    گوتزه
    رونالدو ------ مسی ------ هازارد

روی نیمکت هم بازیکنایی مثل رویس ، اسکار و نوری شاهین رو دارم که مخصوصا این سه تا رو زیاد بازی میدم و زیاد فرقی با بازیکنای اصلیم ندارن و خیلی وقتا پیش اومده که حتی هازارد و رونالدو رو نیمکت گذاشتم

ممنون از همه : دی
    خریدام:الشراوی و هالک و آباته.همون طور که گفتم آباته خیلی عالی بوده الشراوی هم مواقعی که دیماریا و هالک خستن یا یکیشون مصدومه و اون یکی خستست میذارم تو زمین.(یا وقتایی که حریف ضعیفه و میخوام استراحت بدم به تیم)
    این هالکم بد نیست ولی خوب ای کاش نمیخریدمش چون یه چی تو مایه خود دیماریاست!
    اون هازاردم که فصل بعد باید بگیرم وضع مالی خرابه!
    به نظر من این قابلیت که در ازای خرید بازیکن یه بازیکن میدی خیلی خوبه و از اون میشه خیلی استفاده کرد
    مثلا من یادمه جای بازیکنایی مثل کاکا ، مودریچ و دی ماریا تونستم بازیکنایی خیلی خوب بیارم که لازم هم نبود پول زیادی بدم
    ولی با این حال خرید مسی کار هر کسی نیست و برای اون پول زیادی دادم : دی

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

شماها چجوری این همه بازیکن میخرید؟!
    من بدبخت فصل قبل تو لیگ سوم شدم و جام حذفی تا فینال رفتم و یورو لیگ هم قهرمان شدم بعد برای این فصل همش 20 میلیون پول بهم داد برای نقل و انتقالات!!

لامصب این بایرن هم نه کروس رو میده و نه مولر رو !!

ولی واقعا این تبادل بازیکن خیلی عالی شده. همینجوری بازیکن های سن بالای تیمم رو رد میکنم میره
    فقط یه عیبی که داره اینکه که اکثر بازیکنا تو سن 32 و 33 سالگی خداحافظی میکنن یهو ! حداقل از فصل قبلش هم اطلاع نمیدن که آدم با خبر باشه و اول فصل میگن که این فصل آخرمونه!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا شما ها که همگی اینجوری گند میزنین به کریرتون . یعنی چی مثلا توی رئال مسی و هازارد و کمپانی و گوتز رو اوردی . فکر کنم هر چی بازیکن داشتی دادی اینا رو خریدی که تیمت رو بکنی منتخب جهان ؟

خیلی بی معنی بازی میشه که اول فصل هر چی بازیکن پیر داری بدیش بره از تیم که بازیکنهای مطرح جهان رو بیاری . من که رئال برداشتم رفتم کلی سرچ کردم چندتا بازیکنهای جوون و اینده دار رو جمع کردم و فقط کاکا رو فروختم توی فصل اول . اخرشم 100 میلیون هنوز داشتم . این که Cpu توی نقل و انتقالات ضعف داره که دلیل نمیشه همون فصل اول هر چی بازیکن مطرح تو دنیا هست رو بخری .
    سعی کنین تا جایی که میشه مثل فوتبال واقعی رفتار کنین .

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    راستی آیا گزینه ای هست که وقتی تیمی رو بر میداریم اگر باهاش بد نتیجه گرفتیم اخراجمون نکنه؟
    من با دورتموند دو فصل بودم و چند تا بازیکن از جوانان آوردم پرورش دادم یهو آخر فصل اخراجم کرد و تمام زحمتام حروم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما ها که همگی اینجوری گند میزنین به کریرتون . یعنی چی مثلا توی رئال مسی و هازارد و کمپانی و گوتز رو اوردی . فکر کنم هر چی بازیکن داشتی دادی اینا رو خریدی که تیمت رو بکنی منتخب جهان ؟

خیلی بی معنی بازی میشه که اول فصل هر چی بازیکن پیر داری بدیش بره از تیم که بازیکنهای مطرح جهان رو بیاری . من که رئال برداشتم رفتم کلی سرچ کردم چندتا بازیکنهای جوون و اینده دار رو جمع کردم و فقط کاکا رو فروختم توی فصل اول . اخرشم 100 میلیون هنوز داشتم . این که Cpu توی نقل و انتقالات ضعف داره که دلیل نمیشه همون فصل اول هر چی بازیکن مطرح تو دنیا هست رو بخری .
    سعی کنین تا جایی که میشه مثل فوتبال واقعی رفتار کنین .
    اینا رو توی یه فصل نگرفتم و همون طور که توی پستام اشاره کردم برای سه فصل بودش
    به نظرم خیلی هم غیر طبیعی نیست و توی فوتبال واقعی هم همچین اتفاقاتی می افته مخصوصا اونم تیمی مثل رئال
    ولی خب یه چیزی هم هست اینه که کلا من به نقل و انتقالات علاقه مندم : دی

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

توی legendary تیمی منتخب از بهترین بازیکنای تاریخ هم نمی تونن بردهای همچنینی داشته باشن و به طور کلی روی legendary باید در نظر گرفت بازیکنای حریف overall اونا دو برابره
    +
    در مورد ترکیبی که گذاشتین به نظر من این ترکیب دیگه زیادی هجومیه و ویلشر و گوتزه اصلا نمی تونن زوج خوبی برای هافبک دفاعی باشن به خصوص گوتزه که بیشتر هافبک نفوذی بازی می کنه
    من خودم با دو تا هافبک وسط یه هافبک نفوذی جلوی اونا و سه تا مهاجم بازی می کنم ولی با این حال توی دفاع و حمله بالانس دارم و باید حداقل یه هافبک وسط با خصوصیات دفاعی بالا توی تیم باشه

ترکیب من به این صورته:
    کاسیاس
    کونترائو - کمپانی - راموس - واکر
    ویلشر - بوسکتس
    گوتزه
    رونالدو ------ مسی ------ هازارد

روی نیمکت هم بازیکنایی مثل رویس ، اسکار و نوری شاهین رو دارم که مخصوصا این سه تا رو زیاد بازی میدم و زیاد فرقی با بازیکنای اصلیم ندارن و خیلی وقتا پیش اومده که حتی هازارد و رونالدو رو نیمکت گذاشتم

به نظر من این قابلیت که در ازای خرید بازیکن یه بازیکن میدی خیلی خوبه و از اون میشه خیلی استفاده کرد
    مثلا من یادمه جای بازیکنایی مثل کاکا ، مودریچ و دی ماریا تونستم بازیکنایی خیلی خوب بیارم که لازم هم نبود پول زیادی بدم
    ولی با این حال خرید مسی کار هر کسی نیست و برای اون پول زیادی دادم : دی
    من سرم بره کاکا رو نمیدم : دی
    چون تو واقعیت هم واقعا دوسش دارم و بازیکن مورد علاقمه + وقتی اوزیل رو دور نیست یا خسته و مصدومه میبرمش.(اوزیل به مدت مصدوم بود خوب شد ولی هنوز احساس میکردم مثل قبل نیستش و حتی مقابل بارسا کاکا رو تو ترکیب اصلی گذاشتم که 2 تا پاس گلمو داد)
    آربلوا رو دادم رفت ولی آباته رو گرفتم.آباته رو دارم کوئنترائو هم که نیمکتمه.
    یه سوال:از کجا بدونم حالا که دارم این بازیکنو میدم بهش چه قدر پولم باید روش بدم که قبول کنن؟

موردریچم میخوام بدم بره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •