xperia play
از یه جای دیگه هم دانلود کردم بازم نصب نشد فکر کنم مشکل از گوشی باشه
تو تبلت هم اگه تونستم امتحان میکنم میبینم میشه یا نه. اگه بتونم تا 1-2 روز دیگه تست می کنم.
xperia play
از یه جای دیگه هم دانلود کردم بازم نصب نشد فکر کنم مشکل از گوشی باشه
تو تبلت هم اگه تونستم امتحان میکنم میبینم میشه یا نه. اگه بتونم تا 1-2 روز دیگه تست می کنم.
بعضی جاها دیددم نسخه .7.1 بود ولی حجمش پایین بود نصب نمیشد.خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم که نصب شه.روی اندروید 2.2 به بالا نصب میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
رو HTC rhyme تست کردم ( Android 4.0 ) نصب شد
کسی هس که بیاد رو سرور مهران 1 let's play راه بندازیم ؟
که هم بچه ها یاد بگیرن و هم اونایی که ماینکرفت بازی نکردن جذب بشن
واسه سرور هم تبلیغی میشه
![]()
فعلا نگیرید![]()
تا الان همه سرور هایی که زدم در کل تست بودهاز این به بعد سرور یا نمیزنم یا بزنم دیگه آف نمی کنم
![]()
__________________________________________________ _________
ماین کرافت 1.6 در حال ریلیز شدنPre Release اش اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود فایل .jar ( کرک) ( Soon )
wow !!
Mount اضافه شده به بازی!!!!
قالی اضافه شده !!!!
اسب هم اضافه شده!!
Hero نمیدونم دیگه چیه![]()
یه سگم هم باید اضافه کنن به بازی
ای ول
This is the 1.6 update change-log:
- Added Horses
- Added Donkeys, Mules
- Added Horse Armor
- Added Leads
- Added Carpets
- Added Hardened Clay, Stained Clay
- Added Block of Coal
- Added Name Tags (item)
- Added Hay Bales
- Texture packs are now “resource packs” that also can hold sound etc
- Food meter is now drained when healed by full food meter
- Removed Herobrine
Last edited by Iloveu-ALL; 29-06-2013 at 01:22.
فعلا بیاید سرور atabuy:
mc.atabuy.ir
اینا Herobrine رو چند بار حذف میکنن؟
- Removed Herobrine
![]()
Last edited by laxer; 29-06-2013 at 18:02.
در ضمن ورودDonkeys - Mules به جمع حیوانات ماینکرافت مبارک باد. ( خدایی من از بدو ورود به ماینکرافت تو کف نبود خر بودم که اونم اومد)
از کل پلیرا 1/2 شون ادمین هستن.فعلا بیاید سرور atabuy:
mc.atabuy.ir
Last edited by laxer; 29-06-2013 at 18:01.
خوب الان این تو سرور شما رعایت شده؟ ( atabuy) ؟چه جنگی را افتاده اره همشو درست میگیم من بد از سورت نگفتم من خودم تو سروت دارم بازی میکنم ولی میگما یکم انگیزه بدین قانون نه اون قانون که تو میگی قانون یعنی اقا خونه ها روی حساب کتاب کنار هم باشه مثلا این منطقم مال بازار باشه که هر کسی ور نداره خونشا هر جا خواست بساز تو هم تو هم چه انگیزی هست خدایش من نه حرفیم نه سر در میارم این سرور سازیم خدا خیر بده به یه پسر خارجی که با دربه دری و ترجمه گوگل باش حرفیم یادم داد به هر کسی از ایرانی های عزیزی که سر در می اوردن گفتم مثل شما اقا مهران گفت شرمند دستون درد نکن واقعا دشمنی نیسی این بحثا بخاطر عوض کردن روند سرور سازی همین سرور ای خارجی همشون شهر ساختن تو شهر ساختی نه اونو خونه مغازه اینا همشون رو حساب هر کسی نمیتونه هر چیزی را بفروش بی اجازه مثل یه شهر راستکی با ادماش برخود میکنن از ساخت خونه گفت تا هر کار دیگی رو قانون خدایش اومدم تو سرور شما خوشحالو شاد که ایرانم سرور خفن زده ولی دیدم خوب سبک تکراری همیشگی خود ماین که تنها فرقت با بازی کردن تنهای این که میتونی به بچهای دیگه چیز بفروشی چیز بخری همین.بجای این همه پرتال یه شهر میساختی تموم اینارم سالن سالن میکردی میزاشتی توش ادم بیاد تو شهر تاب بخور انواع سالن بکس مبارزه با زانبی مسابقه قایق رانی مسابقه بهترین خونه این کارا بکن کجای حرفم بی منطقیه اخه ازت معذرت میخوام اگه ناراحت شدی دیگه هیچ چیزی در مورد سرو شما نمیگم ببخشید نمیدونستم ناراحت میشی.اینا همه سلیقه من اگر پول داشتم سرور دائمی میزدم تا طرحای خودم ولی هیچ کدم انتقادی نیست به تو این فکر من بود ولی سرور مال تو هرجورم عشقت داداش اداره کن دم شمام گرم که سور زدی برای ایرانیا اونم رایگان راستی سرور خارجی پولیم هست ما ایرانیا نمیتونیم بریم توش ورگنه سایتش هست عضو میشی بعد سرور را رو نشونت میده میتونی بری توش عضویتشونم تو سایتاشون پولیه
من الان رفتم تو سرور شما معلوم نیست چی به چیه.
بازم میگم سرور مهران تکه فقط پلیرشا پلیر خوبی نیستن.
--
این پستای پشت سر هم چرا ادغام نمیشن؟ :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)