تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 602 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا سالار ازتون بی نهایت ممنونم این تالار خیلی وقت بود استادی مثل شمارو کم داشت بچه ها جواباشون رو میگیرن الان .
    پلیرم آیفون 4 سورس آهنگام Mp3 320 گاها Wav و سبک ایرانی پاپ اکثرا .زیاد موسیقی گوش نمیدم ولی خوب راحتیش تو گوش برام مهمه .هم بیرون استفاده میکنم هم تو خونه .
    آقا سالار تفاوت صدایی که میگید s4 بهتر هست چند درصد محسوسه ؟ یعنی ارزشش رو داره راحتی و کوچیکی CX300 رو به خاطر صدای S4 بی خیال شم و s4 بگیرم ؟؟؟
    خواهش میکنم.
    نه ارزش نداره .تفاوت صدایی 5% نهایتا به 10% برسه که چون ممکنه سری هاش مناسبتون نباشه و تهیه مدل دیگه خیلی سخته توصیه میشه فعلا cx300 تهیه کنین.چون چند بار تو همین فوروم و یا دوستان خارج از فروم که s4 خریدن زیاد از کیفیت ساخت و راحتی استفادش راضی نبودن.من هم بشخصه بیشتر دوست دارم از cx300 و هدفونهای مثل اون که داخل گوش زیاد محسوس نیستن استفاده کنم.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خواهش میکنم.
    نه ارزش نداره .تفاوت صدایی 5% نهایتا به 10% برسه که چون ممکنه سری هاش مناسبتون نباشه و تهیه مدل دیگه خیلی سخته توصیه میشه فعلا cx300 تهیه کنین.چون چند بار تو همین فوروم و یا دوستان خارج از فروم که s4 خریدن زیاد از کیفیت ساخت و راحتی استفادش راضی نبودن.من هم بشخصه بیشتر دوست دارم از cx300 و هدفونهای مثل اون که داخل گوش زیاد محسوس نیستن استفاده کنم.
    آقا سالار افتخار p30world هستید ممنون که به سوالات همه با حوصله جواب میدید از آشناییتون بسیار خوشحالم
    آقا سالار شما هر دوشم دارید میگید 10% یعنی همون ولی چرا تو این فروم های خارجی 6.7 زده به s4 بعد 4.7 زده به CX300II .همین نگرانم میکنه
    در ضمن آقا سالار من الانEp630 دارم CX300II رو تهیه کنم تفاوتی که احساس خواهم کرد چقدر محسوس خواهد بود ؟ نرم بگیرم بعد صداش همون Ep630 باشه 200 تومان پوله . لطفا جوابو بدید بینهایت سپاس
    Last edited by CYRUS-72; 19-05-2013 at 21:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    من یه هدفون میخوام بین 150 تا 200 تومن و هم کیفیت و هم ظاهرش برام مهمه... یکی از دوستان بهم AKG 512 رو معرفی کرده میخواستم ببینم قیمتش الان چنده ؟ و آیا مدل بهتری هست یا نه ؟
    و بورس بازارش کجای تهرانه ؟

ممنون از راهنماییتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه هدفون panasonic hje 350 بخرم ولی تو تهران پیدا نکردم
    ممنون میشم اگه کسی بگه کجا میتونم انواع مختلف هدفون رو با قیمت مناسب پیدا کنم (برای اینکه خلاف قوانین نباشه پیغام خصوصی بدین)

6. این کاربر از redevil6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا سالار افتخار p30world هستید ممنون که به سوالات همه با حوصله جواب میدید از آشناییتون بسیار خوشحالم
    آقا سالار شما هر دوشم دارید میگید 10% یعنی همون ولی چرا تو این فروم های خارجی 6.7 زده به s4 بعد 4.7 زده به CX300II .همین نگرانم میکنه
    در ضمن آقا سالار من الانEp630 دارم CX300II رو تهیه کنم تفاوتی که احساس خواهم کرد چقدر محسوس خواهد بود ؟ نرم بگیرم بعد صداش همون Ep630 باشه 200 تومان پوله . لطفا جوابو بدید بینهایت سپاس
    سلام
    مطمعن باشین هدفون داخل گوشی 1000 دلاری رو هم دفعه اول گوش بدین تفاوت چندانی حس نخواهین کرد مگر بعد یک روز استفاده تا بقول rave عزیز که میگه گوشتون بهش عادت کنه.
    مسلما cx300 و ep630 تفاوت زیادی با هم دارن حتی اگه لحظه ای اول متوجه نشین.

8. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    من یه هدفون میخوام بین 150 تا 200 تومن و هم کیفیت و هم ظاهرش برام مهمه... یکی از دوستان بهم AKG 512 رو معرفی کرده میخواستم ببینم قیمتش الان چنده ؟ و آیا مدل بهتری هست یا نه ؟
    و بورس بازارش کجای تهرانه ؟

ممنون از راهنماییتون...
    آقا سالار میشه به من هم کمک کنید ؟؟؟

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در حال حاظر 590 هست البته اگه در نمایندگی های ایران رهجو پیدا کنین .در غیر این صورت تا 1 هفته دیگه موجود خواهند کرد.(طبق استعلامی که امروز ازشون داشتم)
    تو این شیراز که اصلا هیچ خبری نیست. تهران جایی هست که بشه تلفنی خرید کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا سالار میشه به من هم کمک کنید ؟؟؟
    سلام
    راستش از موجودی بازار اطلاعی ندارم یعنی با این قیمتها اصلا ادم رغبت نمیکنه جستجو کنه.akg k512 رو به احتمال قوی میتونین با گارانتی اواسان از مجتمع پایتخت تهیه کنین.ولی صدای چندان جالبی نداه که میتونین جایگزین اون akg k77 یا با افزایش بودجه k99 رو تهیه کنین.البته هیچ کدوم ظاهر خوبی ندارن.با بودجه مورد نظرتون از audio technica wm55 و sennheiser hd201 و hd202 و hd218 تهیه کنین.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو این شیراز که اصلا هیچ خبری نیست. تهران جایی هست که بشه تلفنی خرید کرد؟
    فروشگاه مرکزی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت هست. دفتر مرکزیشون هم 8300 میتونین تماس بگیرین.

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فروشگاه مرکزی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت هست. دفتر مرکزیشون هم 8300 میتونین تماس بگیرین.
    تماس که گرفتم اول گفت موجود نداریم و مشخص هم نیست که تو پارت جدید باشه یا نه بعد با یه نفر دیگه که صحبت کردم گفت هفته آینده میاریم!
    به نظرم همینجوری یه چیزی میگن. خودشونم درست خبر ندارن.
    جای دیگه ای میشناسید که الان موجود داشته باشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •