سلام
به احتمال 99% شیر پرکن درست بسته نشده یا خرابه و با سفت کردنش بسته نمیشه
در صفحه های قبل تستی رو نوشتم برای آزمایش سالم بودنِ شیر پرکن ( همون شیر کوچکی که زیر پکیج هست و با باز کردنش فشار سیستم بالا میره ) .
سلام
به احتمال 99% شیر پرکن درست بسته نشده یا خرابه و با سفت کردنش بسته نمیشه
در صفحه های قبل تستی رو نوشتم برای آزمایش سالم بودنِ شیر پرکن ( همون شیر کوچکی که زیر پکیج هست و با باز کردنش فشار سیستم بالا میره ) .
دوستان پکیج ایران رادیاتور ما از وقتی که نصب شده موقع کار کردن صدای لرزش و وزور و تکون تکون درمیاره . وقتیم مثلا کارتن مچاله و دسمال اینور اونورش میذارم و جاش سفت میشه صداش قطع میشه ولی موقتی هستش و باید دم به دم جاهای اون اشیاء رو عوض کنم . به نظرتون چیکار کنم جاش سفت بشه و بی صدا کار کنه؟ اصلا این صداها از چیه
ممنون
باید منبع انبساط را بررسی کنید ، به احتمال خیلی زیاد باد نداره. باید با یک تلمبه بادش کنید و فشارش را روی یک بار تنظیم کنید.
Last edited by tamirkar1; 25-11-2014 at 13:50.
احتمال میدم کاور خوب روی شاسی پکیج سوار نشده باشه. بهتره از چندتا واشر فنری کوچیک استفاده کنید .تا لرزش را کاملا برطرف کنه.
خیر پمپ نصب نکردیم اما فشار آب داغ خوبه نه خیلی کمه نه خیلی زیاده معمولیه. آیا نمیشه با تغییر پتانسیومتری یا چیزی کاری کرد تا پکیج مدت زمان بیشتری روشن بمونه؟![]()
جناب تعمیرکار
ممنون میشم سوال من رو هم جواب بدید. امکان ارسال پیام خصوصی نداشتم.
سلام
بهتره روکشش رو بردارین تا ببینین صدا دقیقاً از کجاست تا عیب یابی و رفع بشه
سلام ایا روشی هست که بشه پکیچ رو (در حالت شوفاژ روشن) تو دمایی 20 - 10 درجه داشت. الان یه پکیچ داریم که بنسر پرو 30 کیلو هست اما مینیمم می آد رو دمای 40 درجه و کمتر نمی شه تنظیم کرد.
سلام
بنده متوجه منظورتون نشدم
بیشتر توضیح بدین
برای تجهیز آپارتمانی 88 متری که قراره فروخته بشه یا اجاره داده بشه چه پکیج و رادیاتوری پیشنهاد میدین؟
فروشگاههای زیادی در روزنامه به قیمت کارخونه فروش گذاشتن؟سود این نمایندگی ها از خدمات و نصبه؟
چند ماهه آگهی های دیگری در روزنامه میدن که پکیج کارکرده با گارانتی معتبر فروخته میشه.به چه دلیلی چنین پکیج هایی فروخته میشه؟
امکان داره واحدهایی بعد از مدتی پکیج شان را بفروشن؟نظرتان در مورد پکیج کارکرده با گارانتی را هم اعلام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)