تو حساب کاربری برید به قسمت محصولات من و شماره های من رو انتخاب کنید.باقیمونده شارژ اصلی رو نوشته.
تو حساب کاربری برید به قسمت محصولات من و شماره های من رو انتخاب کنید.باقیمونده شارژ اصلی رو نوشته.
متشکرم عالی شد
![]()
بسته یک مگ رو فعال کردم سرعت دانلود ۱۲۰هست قطعی و افت سرعت هم وجود نداره عالیه...
اینترنت رایتل انصافن جدا از سرعتش خیلی استیبل شده، پینگش هم زیر 200 ه من باهاش کانترم بازی کردم.
دوستانی که به نمایشگاه تلکام رفتن
از رایتل در مورد افزایش سرعت اینترنت نپرسیدن
ایرانسل و همراه اول سرعت رو 8 مگ بستن ولی رایتل تو همون 512 مونده
رایتل پهنای باندی نداره که بخواد سرعتارو باز بزاره
تو تلکام در این مورد بهشون گفتم بهونشون این بود که سازمان تنظیم بهشون اجازه نمیده.(در صورتی که با یکی از مسئولین سازمان تنظیم صحبت کردم خودشون در مورد باز گذاشتن سرعت همراه اول ایرانسل اطلاع داشتن و بهشون گیر نمیدن)
تو غرفه رایتل یه خانومه بهم گفت تماس تصویری رایتل محدد راه اندازی شده ولی گفت به کسی نگم!! (تنها دلخوشی رایتل به همین تماس تصویریه هنوز!!)![]()
غلط کرده :
نکته : تا اطلاع ثانوی این سرویس برای مشترکین حقیقی غیرفعال است.
:¥
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من رسما از این تریبون نارضایتیمو از اینترنت رایتل اعلام میکنم.
۱۰ درصد اوقات غیر قابل استفاده میشه برام با این که تو منطقه پوشش حداکثری هستم .
تو ساعات اوج مصرف بی مصرف میشه، یه لیوان و ۱۰ تا نی ؟!
منظورتون اینترنتشه؟
خیلی عجیبه من خودم تو این 3 سالی که داشتم فقط موقعی که آنتن جایی ضعیفه اینترنت ضعیف میشه وگرنه هرجا هر ساعت تست گرفتم سرعت دقیقا روی سرعت اسمی بوده،
شما تو اون ساعاتی که میگید رو کامپیوتر هات اسپات کنید پینگش رو بگیرید ببینید چطوره.
من تو مشهدم چرا زده اصفهان؟
بعضی وقتا پینگ 2000 هم میشه .
آقایون مرورگری سراغ ندارید که صفحه خالی یا لودینگشloading سیاه باشه ؟ آخه من بیشترین زمان رو توی لودینگ loading page صفحات هستم هم چشامو نورش اذیت میکنه و هم باتری تبلت زودتر تموم میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)