زندگی هر انسانی جاده ای ایست که به نهانخانه وجودش منتهی میشود
(هرمان هسه)
زندگی هر انسانی جاده ای ایست که به نهانخانه وجودش منتهی میشود
(هرمان هسه)
عشق آن نيست كه به هم خيره شويم، عشق آن است كه هر دو به يك سو بنگريم.
آنتوان دوسنت اگزوپری
کسیکه دارای عزم راسخ باشد جهان را مطابق میل خود عوض میکند.
گوته
نزديك ترين چيزها مرگ و دورترين چيزها آرزوست..... سقراط
دونالد والترز:
زندگی رودخانه ای است که مدام به سمت آینده جریان دارد.
«افكار خوبي در سر بپرورانيد،زيرا هرگز فراتر از افكارتان ترقي نخواهيد كرد»
«ديزياييلي»
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
اگر انتقاد بتواند به ما كمك كند چرا از آن بترسيم؟ "هندري وايزينگر"
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
اگر پیوسته بگوئید اتفاقات بدی خواهد افتاد، شانس پیشگو شدن را پیدا می کنید.
سینکو
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید بدستآورید وگرنه ناچار خواهید بود چیزهایی را که بدست آوردهاید دوست داشتهباشید.
گوته
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد، بخاطر اين است که شما چيز زيادي از آن نخواسته ايد .
کوروش بزرگ
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
تاريخ متعلق به كساني ست كه در زندگي اميدهاي بزرگ دارند
كيم وو چونگ
كسي كه هميشه مي خواهد اشتباه ديگران را ثابت كند , آنها را از خود دور مي كند . ناپلئون هيل
دوست، پیوندی است پدر و پسر را؛ او مهمترین نقطه ی عطف آنها است.((فرانتس كافكا))
آفریدگار اگر كمی عاقلانه رفتار می نمود، كافكا را در قاره آسیا خلق می كرد تا میلیونها انسان سخنانش را آویزه گوش قرار داده و تا ابد در احوالش به اندیشه و پژوهش بپردازند.((فرانتس كافكا))
هراس، تیره بختی است، اما شهامت را نمی توان نیكبختی دانست؛ نهراسیدن سعادت است.((فرانتس كافكا))
عشق، خودرو بی نقصی است؛ راننده و سرنشین ناقص اند و راه، ناهموار.((فرانتس كافكا))
شعر، پویشی جاودانه در جستجوی حقیقت است.((فرانتس كافكا))
رسیدن به قله پیروزی آسان است، به شرط اینكه راه رسیدن به قله را بشناسی و توانش را هم داشته باشی.((فرانتس كافكا))
جایی كه اعتماد نیست، سخن بیهوده است.((فرانتس كافكا))
قدرت فریادها به اندازه ای است كه می تواند خشونت فرمانهای صادر شده بر ضد انسان را درهم بشكند.((فرانتس كافكا))
من فكر می كنم آدم باید وقت خود را تنها صرف خواندن كتاب هایی نماید كه با چنگ و دندان دل خواننده را ریش می كنند.((فرانتس كافكا))
كتاب باید تبری برای درهم شكستن دریای منجمد وجودمان باشد.((فرانتس كافكا))
من درد انتظار را حس نمی كنم، از این رو وقت شناس نیستم و مانند یك گوساله چشم به راه می مانم.((فرانتس كافكا))
امكانات برای من وجود دارد، اما در كدام خراب آبادی پنهان شده اند؟((فرانتس كافكا))
آنچه را آفریده ام، فقط ثمره تنهایی است.((فرانتس كافكا))
در جدال با دنیا، یار دنیا باش.((فرانتس كافكا))
از یك نقطه مشخص، دیگر راهی برای بازگشت وجود ندارد؛ به این نقطه مشخص می توان دست یافت.((فرانتس كافكا))
دوري، شوق ديدار را در دل مي افزايد
تي اچ بايلي
مارکسیسم می گوید: رفیق، نانت را خودت بخور،
حرفت را من می زنم.
فاشیسم می گوید: رفیق نانت را من می خورم،
حرفت را هم من می زنم
و تو فقط برای من کف بزن.
اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور،
حرفت را هم خودت بزن
و من فقط برای اینم که تو به این حق برسی.
اسلام دروغین می گوید: تو نانت را بیاور به ما بده
و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم،
اماّ آن حرفی را که ما می گوییم بزن.
دکتر شریعتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)