قیمت سرویس ها رو افزایش دادن
شانس اوردم دیروز سرویسمو تمدید کردم![]()
قیمت سرویس ها رو افزایش دادن
شانس اوردم دیروز سرویسمو تمدید کردم![]()
خوبه مشکلی نداره
snr یکم پایینه ولی در محدوده نرماله
شما چه سرویسی داری ؟
اشغال های بی مصرف چرا اینترنت رو گرون کرده512 نامحدود شده25![]()
دوستان 1مگ نامحدود چقدر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
45150 .... گرون و بیکیفیت مخصوصا همین روزهااا![]()
ای داد بیداد. جالب اینجاست الان داشتم تو سایتا چک میکردم هیچ جا نگفتن دلیل افزایش بدون اطلاع قیمتش چی بوده . دوستان کسی خبری پیدا کرده در این باره ؟؟؟؟؟
چند روز پیش یه خبر اومده بود که میخان اینترنت نامحدود و کلا همه سرویس ها رو بردارن و بجاش اینترنت بر مبنای حجم مصرفی بدن
یعنی مثلا شما باید 512 بخری بعد اگر اخر ماه مثلا 5 گیگ مصرف کردی پول همون 5 گیگ رو بدی البته هرچی مقدار مصرف بیشتر میشد قیمت هر گیگ پایین میومد
ولی فکر کنم همه اینا فیلمی برای گرون کردن هرچه بیشتر اینترنت بود از همون چند ماه پیش هم مشخص بود که به زودی میخان اینترنتو گرون کنن
دقیقا میشه گفت به مرگ گرفتن که به شیون راضی بشیم !
نمیدونم چرا امروز نه wpn نه سوسک برا من وصل نمیشه
فکر کنم بستنشون
ممنون. ۵۱۲ سه ماهه؛ ۶ گیگ.
پاور را نمیشه بیشتر کرد؟
مسخرست یعنی اگه بخوان هی قیمتها رو افزایش بدن یعنی مثلا 512 نامحدود بشه 30/40 تومان کی میتونه اعتراض کنه....مگه ما رو گنج نشستیم هی باید پول بدیم یه مشت جوون بیکار یا دانشجوییم که برای یک ریال هم تو اینده باید پس انداز و حساب کنیم
الان من یه جوون 23 ساله و معلولم که از بهزیستی حقوق میگیرم اونم فقط 40 ت که اگه 25 ت به اینترنت بدم 10 ت به سی سی کم و 5ت هم شارژ ایرانسل تو ماه بدم چی برا من معلول و بیکار وفقط مصرف کننده باقی میمونه آخه؟؟؟؟؟!!!کسی به فکر نیست..........؟
بعد هم اگه سرویساشون کیفیت داشتن آدم غصه نمیخورد قبلا 128 سرعت داناودش 30 بود الان 16 شده و256 جاشو گرفته که قبلا 60 بوده شده 30 و هی یکی به بالاتری کمش کردن.512 قبلا قیمتش به صرفه بود سرعت دانلود حداقل 110 بود نه الان بهش میگم جون هر کسی که دوست داری از 60 برو بالاتر راضی نمیشه هی باید بسوزیم و بسازیم
Last edited by aminrm; 14-02-2013 at 15:01. دليل: ويرايش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)