برای چی باید بالای 2 میلیون تومان باشه؟(توی ایران)الان که خودم حساب کردم تقریبا شد 1550000
یعنی در ایران 500000 تومان گرون تر میشه؟
برای چی باید بالای 2 میلیون تومان باشه؟(توی ایران)الان که خودم حساب کردم تقریبا شد 1550000
یعنی در ایران 500000 تومان گرون تر میشه؟
دوست عزیز در ایران هر اتفاقی ممکنه رخ بده ! هیچ چیز معلوم نیس .
اگه فرض کنیم که این تبلت اوایل تیر امسال بیاد تا چند وقت بعدش ارزون تر میشه و به 1550000 تومان میرسه؟
این برمیگرده به وضعیت دلار و تورم اون ماه در ابران ! دوست عزیز مگه من تو کار اقتصادی و سیاست هستم که بدونم این چیزارو ؟
دوست عزیز این قضیه که بعدش ارزون میشه یا نه دست شرکت سونی هست که کاهش قیمت داشته باشه یا نه !!
از نظر سخت افزاری هم فرق بین هواوی و اکسپریا خیلی زیاده؟اگه فرقشون بین هم زیاده صبر می کنم تا اکسپریا به بازار بیاد و وقتی که ارزون شد اون رو بخرم .![]()
دوست عزیز من گفتم 2 برابر قویتره خیلی خوش بینانه گفتم و ممکنه 4 برابر هم قویتر باشه در بعضی بنچمارکها
صبر کنید میل خودتونه اما نمیدونم چی به سرمون میاد بعد انتخابات!
ببخشید ولی مزیت های تبلت و نوت بوک نسبت به یکدیگر چه چیز هایی است؟
آخه می خواستم مثلا اگه یک نوت بوک حدود 1200000 تومان باشد اونو بگیرم
مزیتی نسبت به یکدیگر ندارن ! بلکه تفاوت زیادی با هم دارن .
من بار ها گفتم شما برای کار های کامپیوتری قطعا باید لپتاپ بگیرید و اگه فقط میخواید multimedia رو داشته باشید تبلت گزینه بهتری هست نسبت به لپ تاپ .
نوت بوک 1.200 الان پیدا نمیشه اگه هم پیدا بشه فوق العاده ضعیفه !! اما تبلت 1.200 خوب پیدا میشه که انتظارات رو بر آورده کنه .
دوست عزیز اگه شما میخواید نوت بوک بگیرید حداقل باید 1.500 پول جمع کنید .
good luck.
دوست عزیز اینجا مشاوره برای خرید تبلت اندرویدی هست ! مثل اینکه اینجا تبدیل شده به مشاوره خرید لپتاپ و تبلت آیپد و ویندوزی !
دوست عزیز شما الان مشخص کنید که pc میخواید یا یه وسیله ای که فقط به درد multimedia میخوره !
گرافیک با 2Gb vga memory مهم نیس مهم فرکانسش و نوع شیارشه ! البته نه اینکه مموری مهم نباشه ! اون 2 تا مهمترن در تشخیص قدرت !
در لپ تاپ ها نوع و اندازه چیپست vga vs cpu فرق میکنه.
الان کارت گرافیکی که من استفاده میکنم برای pc خودم مموریش 1gb هست , ممکنه از کارت گرافیک لپ تاپ 4 میلیونی قویتر باشه !
شما لپ تاپ میگیری نباید انتطار داشته باشی که بازی هارو با کانفیگ بالا و فریم ریت بالا اجرا کنه و لپ تاپ بیشتر برای کار های نرم افزاری به کار میره تا بازی !
خوب تا پیک های دیگه مثل اینجا فعال نیست
راستی اقا سجاد این تبلت هواوی دوستم میگفت اصلش چینی هست؟ راست میگه؟
یعنی طراحی و ساخت اولیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)