تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 475 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

دوست عزیز این تبلت فوق العاده انشاالله مشکل اپدیت نخواهد داشت، دوم اینکه از نقاط قوت این تبلت که از بررسی تخصصی اون توی چند سایت معروف خوندم این بود که برنامه ها و بازیها رو در نهایت کیفیت و سرعت اجرا میکنه و تا دو سال دیگه هم مشکل عدم ساپورت برنامه و بازی های اندروید رو نداره.
    در مورد قسمت اول سوالتون باید بگم که معلوم نیست و به نظر من قیمتش هم بالای 2 میلیون تومن میشه مخصوصا موقعی که تازه وارد بازار ایران شده باشه.
    گرچه دوستان سوالات شما رو درباره این تبلت چند بار جواب دادند.
    برای چی باید بالای 2 میلیون تومان باشه؟(توی ایران)الان که خودم حساب کردم تقریبا شد 1550000
    یعنی در ایران 500000 تومان گرون تر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

برای چی باید بالای 2 میلیون تومان باشه؟(توی ایران)الان که خودم حساب کردم تقریبا شد 1550000
    یعنی در ایران 500000 تومان گرون تر میشه؟

دوست عزیز در ایران هر اتفاقی ممکنه رخ بده ! هیچ چیز معلوم نیس .

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز در ایران هر اتفاقی ممکنه رخ بده ! هیچ چیز معلوم نیس .
    اگه فرض کنیم که این تبلت اوایل تیر امسال بیاد تا چند وقت بعدش ارزون تر میشه و به 1550000 تومان میرسه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اگه فرض کنیم که این تبلت اوایل تیر امسال بیاد تا چند وقت بعدش ارزون تر میشه و به 1550000 تومان میرسه؟

این برمیگرده به وضعیت دلار و تورم اون ماه در ابران ! دوست عزیز مگه من تو کار اقتصادی و سیاست هستم که بدونم این چیزارو ؟

دوست عزیز این قضیه که بعدش ارزون میشه یا نه دست شرکت سونی هست که کاهش قیمت داشته باشه یا نه !!

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

این برمیگرده به وضعیت دلار و تورم اون ماه در ابران ! دوست عزیز مگه من تو کار اقتصادی و سیاست هستم که بدونم این چیزارو ؟

دوست عزیز این قضیه که بعدش ارزون میشه یا نه دست شرکت سونی هست که کاهش قیمت داشته باشه یا نه !!
    از نظر سخت افزاری هم فرق بین هواوی و اکسپریا خیلی زیاده؟اگه فرقشون بین هم زیاده صبر می کنم تا اکسپریا به بازار بیاد و وقتی که ارزون شد اون رو بخرم .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم 2 برابر قویتره خیلی خوش بینانه گفتم و ممکنه 4 برابر هم قویتر باشه در بعضی بنچمارکها

صبر کنید میل خودتونه اما نمیدونم چی به سرمون میاد بعد انتخابات!

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم 2 برابر قویتره خیلی خوش بینانه گفتم و ممکنه 4 برابر هم قویتر باشه در بعضی بنچمارکها

صبر کنید میل خودتونه اما نمیدونم چی به سرمون میاد بعد انتخابات!
    ببخشید ولی مزیت های تبلت و نوت بوک نسبت به یکدیگر چه چیز هایی است؟
    آخه می خواستم مثلا اگه یک نوت بوک حدود 1200000 تومان باشد اونو بگیرم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

مزیتی نسبت به یکدیگر ندارن ! بلکه تفاوت زیادی با هم دارن .

من بار ها گفتم شما برای کار های کامپیوتری قطعا باید لپتاپ بگیرید و اگه فقط میخواید multimedia رو داشته باشید تبلت گزینه بهتری هست نسبت به لپ تاپ .

نوت بوک 1.200 الان پیدا نمیشه اگه هم پیدا بشه فوق العاده ضعیفه !! اما تبلت 1.200 خوب پیدا میشه که انتظارات رو بر آورده کنه .

دوست عزیز اگه شما میخواید نوت بوک بگیرید حداقل باید 1.500 پول جمع کنید .

good luck.

9. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

میشه یه نوت بوک خوب با گرافیک 2GB و رم 4GB ارزان خوب به من معرفی کنید .با تشکر

دوست عزیز اینجا مشاوره برای خرید تبلت اندرویدی هست ! مثل اینکه اینجا تبدیل شده به مشاوره خرید لپتاپ و تبلت آیپد و ویندوزی !

دوست عزیز شما الان مشخص کنید که pc میخواید یا یه وسیله ای که فقط به درد multimedia میخوره !

گرافیک با 2Gb vga memory مهم نیس مهم فرکانسش و نوع شیارشه ! البته نه اینکه مموری مهم نباشه ! اون 2 تا مهمترن در تشخیص قدرت !

در لپ تاپ ها نوع و اندازه چیپست vga vs cpu فرق میکنه.

الان کارت گرافیکی که من استفاده میکنم برای pc خودم مموریش 1gb هست , ممکنه از کارت گرافیک لپ تاپ 4 میلیونی قویتر باشه !

شما لپ تاپ میگیری نباید انتطار داشته باشی که بازی هارو با کانفیگ بالا و فریم ریت بالا اجرا کنه و لپ تاپ بیشتر برای کار های نرم افزاری به کار میره تا بازی !

11. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز اینجا مشاوره برای خرید تبلت اندرویدی هست ! مثل اینکه اینجا تبدیل شده به مشاوره خرید لپتاپ و تبلت آیپد و ویندوزی !

دوست عزیز شما الان مشخص کنید که pc میخواید یا یه وسیله ای که فقط به درد multimedia میخوره !

گرافیک با 2Gb vga memory مهم نیس مهم فرکانسش و نوع شیارشه ! البته نه اینکه مموری مهم نباشه ! اون 2 تا مهمترن در تشخیص قدرت !

در لپ تاپ ها نوع و اندازه چیپست vga vs cpu فرق میکنه.

الان کارت گرافیکی که من استفاده میکنم برای pc خودم مموریش 1gb هست , ممکنه از کارت گرافیک لپ تاپ 4 میلیونی قویتر باشه !

شما لپ تاپ میگیری نباید انتطار داشته باشی که بازی هارو با کانفیگ بالا و فریم ریت بالا اجرا کنه و لپ تاپ بیشتر برای کار های نرم افزاری به کار میره تا بازی !
    خوب تا پیک های دیگه مثل اینجا فعال نیست
    راستی اقا سجاد این تبلت هواوی دوستم میگفت اصلش چینی هست؟ راست میگه؟
    یعنی طراحی و ساخت اولیش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •