درسته ماله من هم ساله قبل همون معدل کل دیپلم بود
شما امسال هم ثبت نام کردید ؟!
درسته ماله من هم ساله قبل همون معدل کل دیپلم بود
شما امسال هم ثبت نام کردید ؟!
ویرایش شد........
Last edited by alone one; 20-02-2012 at 15:54.
مگه بیکاری داداش،برو واسه حال کردن یه کاره دیگه انجام بده،ماشالله تو این مملکت اسباب سرگرمی برای جوونا زیاده که!
ولی جدا از شوخی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد،چون زمانی سنجش به شرایط شما رسیدگی میکنه و یا به عبارتی واسش مهمه که 1. قبول شده باشین و 2. مراجعه کنین واسه ثبت نام
این نظر منه،اگه با سازمان سنجش تماسم بگیری مطمئن تر میشی
Last edited by alone one; 20-02-2012 at 02:40.
پس قضیه حله !
من هم معدلی که سال قبل خودش وارد شده بود رو میزنم
سلام .
لطفا بگین تاریخ ادبیات:کتاب درسی-رمزینه-کتاب همایش هامون سبطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟کمک...
وهمین طور کسی شیمی3 مبتکران تست بهمن بازرگانی که2جلد شده داره؟؟؟کدوم شهره؟؟؟اگه امکان داره عکس دو جلد رو بذاره!!!یه دنیا ممنون میشم!!!!!!!!!!خواهش...فوری...
ممنون
آره.تو دفترچه اینج وری نوشته:
در رديف 11 : داوطلب بايد معدل كل ديپلم نظام جديد و يا ديپلم نظام قديم خود را در اين محل درج نمايد
دوستان پدر من 31ماه جبهه بوده.کارت ایثار هم داره.میتونم از سهمیه اش برای ثبت نام استفاده کنم؟اگه آره چجوری؟
منم پارسال معدل کل دیپلم + معدل کتبی دیپلمو زدم
میری به سایت ایثار به آدرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزنی ثبت نام کنکور. بعد کد ایثارگری (جانبازی یا آزادگی) و کد ملی داوطلب رو وارد میکنی. میری توی پنل بعد کد رهگیری رو با وارد کردن مشخصات مثل شماره پرونده (همون شناسه ثبت نام کارت اعتباری) دریافت میکنی. کارت رو چاپ میکنی و تا زمان کارت ورود به جلسه. برای موقعیه که سهمیه ات اعمال نشده باشه و میبری بنیاد تا پیگیری کنن. خب کد رهگیری رو از داخل کارت در میاری (12 رقمیه). توی فرم ثبت نام سنجش هم سهمیه شاهد رو انتخاب میکنی و کد رو وارد میکنی. همین دیگه!موفق باشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)