تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 2605 اولاول ... 1612112512572582592602612622632642652713113617611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

سلام، من يه مودم tp 8811 دارم، هر كاري ميكنم صل تميشه، كانكشن pppoe با آي پي مودم واردش شدم، عين تنظيمات كه تو پست اول اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادم (مودمم همون مودم مثال توضيحه شه)، ولي وصل نميشه، چراغ اي دي اس ال روشنه، لن روشنه يو اس بي روشنه، كلافه شدم، كسي كه ميدونه لطف كنه توضيح بده، چكار كنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم همونطور که میدونی منطقه 14 هستم
    میگم سرعت تو کم نشده؟
    دانلود نه ها منظورم پینگه آخه جدیدا هی یدفه پینگم میره بالا اعصابم خورد میشه
    سرعت بالا تر نمیدن؟
    من 512 میخوام
    سلام رضا.

من نه سرعتم کم شده نه پینگم...همشم تو بازی دارم آنلاین میزنم...پینگم 50 الی نهایت 80 تو سرور ایرانی

ولی سرعت دانلودم 26 الی 32 میانگین 28.9 کیلو بیت در ثانیه....نزدیک به 29 کیلوبایت ...

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

سلام، من يه مودم tp 8811 دارم، هر كاري ميكنم صل تميشه، كانكشن pppoe با آي پي مودم واردش شدم، عين تنظيمات كه تو پست اول اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادم (مودمم همون مودم مثال توضيحه شه)، ولي وصل نميشه، چراغ اي دي اس ال روشنه، لن روشنه يو اس بي روشنه، كلافه شدم، كسي كه ميدونه لطف كنه توضيح بده، چكار كنم
    سلام دوست عزیز...کانکسنتونو بریج کنید شاید درست شد...منطورم یوزر و پسی

من ماله خودمو بریج کردم ...چون بریج یه خوبی که داره حداقلش میدونی چند ساعته کانکتی و هر موقع بخوای

به صورت خیلی راحت از تو تسکبار دسترسی تمام ویندوز و برنامه هاش رو از اینترنت قطع میکنی...

اما وقتی کانکشن nat باشه فقط وقتی مودم خاموش بشه ویندوز دسترسیش به اینترنت قطع میشه..

برای بریج کردن هم اگر مودمتون پشتش دکمه ریست داره ریست کنید ..اتومات بر می گرده روی بریج اگر نداره

هم برید تو همون پنل ادمین اونجا بریج کنید...و بعد کانکشن بسازی یوسر و پس رو وارد کنید و دیال رو بزنید..

امیدوارم درست بشه..از پشتیبانی مخابرات هم یه کمکی بگیرید..شمارش 28 28

3. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من حدود 10 ماهی تهران نبودم و نیستم و چند وقت دیگه بر می گردم.
    می خواستم بدونم همچنان به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمی دن ؟ برای سرعت بالاتر باید چکار کرد ؟ من اینجا راحت 512 گرفتم و می تونستم 1 مگ هم بگیرم اما تو شهر خودم تهران این مشکلات رو داشتم.

راستی تعرفه ها مگه تغییر کرده ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته تخفیف بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه هاش یه چیز دیگه است !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

می خواستم بدونم همچنان به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمی دن ؟ برای سرعت بالاتر باید چکار کرد ؟ من اینجا راحت 512 گرفتم و می تونستم 1 مگ هم بگیرم اما تو شهر خودم تهران این مشکلات رو داشتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته تخفیف بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه هاش یه چیز دیگه است !!!
    اون اینجای اول هیچ ربطی به اینجای دوم نداره!
    اون تخفیف ها برای سرویس های اختصاصیه! نه برای adsl

6. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پهنای باند اختصاصی به دلیل این که اشتراک کزاری نمیشه گرونه و اینی که ما داریم اشتراک 1 به 10 هست.

8. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من جدیدا این 192.168.1.1 رو می زنم اون پنجره باز نمیشه!!کسی می دونه مشکل چیه؟
    مودم هم TP-LINK 8817

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

آقا من جدیدا این 192.168.1.1 رو می زنم اون پنجره باز نمیشه!!کسی می دونه مشکل چیه؟
    مودم هم TP-LINK 8817
    مشکل حل شد!
    ------ فایر باز باشه اون پنجره باز نمیشه!

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا یه سوال من 256 مخابرات دارم پینگم 130 یا 150 هست فوقش 250 میشه اما میرم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا پینگ میره بالا ؟ میشه بگید چرا ؟ اخه آسیاتکم این طوری نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تسهیلات شرکت مخابرات برای مشترکان اینترنت و اینترانت شرکت مخابرات استان تهران به مناسبت روز جهانی ارتباطات تسهیلاتی برای مشترکان اینترنت و اینترانت از تاریخ اول خرداد ماه فراهم کرد. به گزارش خبرنگار مهر، براساس مصوبه شرکت مخابرات استان تهران از تاریخ اول خرداد ماه از 10 تا 55 درصد تخفیف برای مشترکان فعلی و یا متقاضیان جدید IP اعمال می شود.
    تعرفه های جدید پهنای باند اینترنت از 64 کیلو بیت بر ثانیه با 50 درصد تخفیف از 110 هزار تومان به 55 هزار تومان، برای سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه با 55 درصد تخفیف از 220 هزار تومان به 99 هزار تومان و سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه از 330 هزار تومان به 165 هزار تومان، سرعت 512 کیلو بیت بر ثانیه از 660 هزار تومان به 297 هزار تومان کاهش می یابد.
    مطابق تعرفه های جدید سرعت 1 مگابیت بر ثانیه از 990 هزار تومان با تخفیف 55 درصد به 445 هزار تومان و سرعت 2 مگابیت بر ثانیه از 1 میلیون و 760 هزار تومان با تخفیف 50 درصد به 880 هزار تومان، سرعت 4 مگابیت بر ثانیه با تخفیف 45 درصد از 2 میلیون و 970 هزار تومان به 1 میلیون 633 هزار تومان، سرعت 8 مگابیت بر ثانیه از 4 میلیون و 950 هزار تومان با تخفیف 40 درصدی به 2 میلیون و 970 هزار تومان، سرعت 20 مگابیت برثانیه از 10 میلیون و 10 هزار تومان با تخفیف 35 درصدی به 6 میلیون و 506 هزار تومان، سرعت 34 مگابیت بر ثانیه از 14 میلیون و 80 هزار تومان با 20 درصد تخفیف به 11 میلیون و 264 هزار تومان، سرعت 100 مگابیت بر ثانیه از 36 میلیون و 300 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 32 میلیون و 670 هزار تومان، سرعت 155 مگابیت بر ثانیه از 46 میلیون و 860 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 42 میلیون 174 هزار تومان کاهش می یابد.
    مشترکان فعلی باید برای اصلاح قرارداد و استفاده از تسهیلات جدید به امور مشترکین اداره کل پشتیبانی دیتا شرکت مخابرات تهران مراجعه کنند.

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

منم همونطور که میدونی منطقه 14 هستم
    میگم سرعت تو کم نشده؟
    دانلود نه ها منظورم پینگه آخه جدیدا هی یدفه پینگم میره بالا اعصابم خورد میشه
    سرعت بالا تر نمیدن؟
    من 512 میخوام
    راست میگه اون دوستمون...اگر واسه سرعت اومده پارس که سرعتش خیلی زیاده..

256 مخابرات من دارم سرعتش 30 کیلوبایته...ولی پارس آنلاین همه سرویسهاش زیر 100 کیلوبایت نداره..

ولی خداییش پینگش خیلی خوبه مخابرات پینگم تو بازیهای mw2 & mw3 و هر بازی که سرور ایرانی داره

50-60 ولی وقتی پارس بودم 100 پایینتر نبود همیشه 100 بود..

تو دانلود منیجر 30 رو میده ...من تو منطقه 14 هستم...

------

یه خوبیهایی داره مخابرات..پول رانژه نمیدی..نمیدونم پول مودم اجباری نمیدی....هر مودمی که دوست داری میخری...

یادمه پار 18 تومن ازم پول رانژ] گرفت ...50 تومن مودم...25 تومن نصب ...ولی مخابرات هیچی نگرفت با همون مودم پارس رفتم بعدش ماهی 12 تومن رو قبض اومد
    نه پول رانژهای و...
    با سلام
    دوستان به من گفتن 2 هفته طول میکشه شما میگید همون روز راه میندازن ؟؟؟؟
    راستی خیلی ممنون من هم منطقه 15 هستم فکر کنم خلوت تر باشه از منطقه 14
    و اصلاً پینگ برام مهم نیست همون سرعت 20 تا 30 رو بده خیلی عالی هست چون بازی آنلاین نمیکنم
    و البته پارس آنلاین سرعتش خوبه ولی محدودیت حجمی پوست آدم رو میکنه اصلاً نمیتونستم طاقت بیارم
    درخواست لغو قرار داد امروز رسیده فکر کنم دست مخابرات منطقمون
    به نظرتون فردا پنج شنبه برم سراغش یا یکدفعه شنبه برم ؟؟؟؟
    الان دارم با GPRS همراه اول پست میدم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا یه سوال من 256 مخابرات دارم پینگم 130 یا 150 هست فوقش 250 میشه اما میرم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا پینگ میره بالا ؟ میشه بگید چرا ؟ اخه آسیاتکم این طوری نمیشه
    پینگ یه چیز نسبیه! شما باید بگید پینگتون نسبت به چه سروری 130 ست یا 250 تا ببینیم دلیلش چیه.
    بهترین جاها برای تست پینگ: انگلیس آلمان فرانسه هلند و آمریکا و ...
    چون اکثر دیتاسنتر های بزرگ دنیا توی این کشور ها قرار داره که یعنی اکثر سایتی که میرید توی یکی از این کشورهاست.
    تسهیلات شرکت مخابرات برای مشترکان اینترنت و اینترانت شرکت مخابرات استان تهران به مناسبت روز جهانی ارتباطات تسهیلاتی برای مشترکان اینترنت و اینترانت از تاریخ اول خرداد ماه فراهم کرد. به گزارش خبرنگار مهر، براساس مصوبه شرکت مخابرات استان تهران از تاریخ اول خرداد ماه از 10 تا 55 درصد تخفیف برای مشترکان فعلی و یا متقاضیان جدید IP اعمال می شود.
    تعرفه های جدید پهنای باند اینترنت از 64 کیلو بیت بر ثانیه با 50 درصد تخفیف از 110 هزار تومان به 55 هزار تومان، برای سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه با 55 درصد تخفیف از 220 هزار تومان به 99 هزار تومان و سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه از 330 هزار تومان به 165 هزار تومان، سرعت 512 کیلو بیت بر ثانیه از 660 هزار تومان به 297 هزار تومان کاهش می یابد.
    مطابق تعرفه های جدید سرعت 1 مگابیت بر ثانیه از 990 هزار تومان با تخفیف 55 درصد به 445 هزار تومان و سرعت 2 مگابیت بر ثانیه از 1 میلیون و 760 هزار تومان با تخفیف 50 درصد به 880 هزار تومان، سرعت 4 مگابیت بر ثانیه با تخفیف 45 درصد از 2 میلیون و 970 هزار تومان به 1 میلیون 633 هزار تومان، سرعت 8 مگابیت بر ثانیه از 4 میلیون و 950 هزار تومان با تخفیف 40 درصدی به 2 میلیون و 970 هزار تومان، سرعت 20 مگابیت برثانیه از 10 میلیون و 10 هزار تومان با تخفیف 35 درصدی به 6 میلیون و 506 هزار تومان، سرعت 34 مگابیت بر ثانیه از 14 میلیون و 80 هزار تومان با 20 درصد تخفیف به 11 میلیون و 264 هزار تومان، سرعت 100 مگابیت بر ثانیه از 36 میلیون و 300 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 32 میلیون و 670 هزار تومان، سرعت 155 مگابیت بر ثانیه از 46 میلیون و 860 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 42 میلیون 174 هزار تومان کاهش می یابد.
    مشترکان فعلی باید برای اصلاح قرارداد و استفاده از تسهیلات جدید به امور مشترکین اداره کل پشتیبانی دیتا شرکت مخابرات تهران مراجعه کنند.
    اگه 4 تا پست بالاتر رو نگاه میکردی نوشته بودیم که اینا هیچ ربطی به adsl نداره.

با سلام
    دوستان به من گفتن 2 هفته طول میکشه شما میگید همون روز راه میندازن ؟؟؟؟
    راستی خیلی ممنون من هم منطقه 15 هستم فکر کنم خلوت تر باشه از منطقه 14
    و اصلاً پینگ برام مهم نیست همون سرعت 20 تا 30 رو بده خیلی عالی هست چون بازی آنلاین نمیکنم
    و البته پارس آنلاین سرعتش خوبه ولی محدودیت حجمی پوست آدم رو میکنه اصلاً نمیتونستم طاقت بیارم
    درخواست لغو قرار داد امروز رسیده فکر کنم دست مخابرات منطقمون
    به نظرتون فردا پنج شنبه برم سراغش یا یکدفعه شنبه برم ؟؟؟؟
    الان دارم با GPRS همراه اول پست میدم
    به من گفتن 3 روز حداقل طول میکشه ولی من صبح که درخواست رو دادم شب وصل بود!
    البته من روی خطم adsl نداشتم. اگه هنوز adsl قبلیت رو جمع نکردن خب مسلما بیشتر طول میکشه.

14. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •