کاریکاتور صعود ایران به جام جهانی
کاریکاتور صعود ایران به جام جهانی
اینکه رفتیم جام جهانی خیلی ارزش داره و فوتبالمون دیده میشه ولی از اون مهم تر استفاده از این فرصت طلاییه که برای رسیدن به این مهم باید از همین الان برنامه ریزی کنن و تیمو بتونن جوونتر کنن واسه مسابقات.
تو روزهایی که عدم برنامه ریزی از پایه باعث شده دیگه شاهد یک پدیده تو فوتبالمون نباشیم و لیگی که برگزار میشه که صرفا برای اینکه بگن ما هم لیگ داریم ولی دریغ از کمی بازدهی و کمک به تیم ملی، میتونیم با استفاده از همین چنتا جوون نسبتا خوبی که داریم تو ترکیب تیم ملی باعث دیده شدنشون بشیم و احتمالا بعد از مدتها صاحب تعدادی لژیونر بشیم.
Last edited by lazy; 21-06-2013 at 19:46.
شفیع می گوید سرمربی کره ای ها در بازی معروف سال 1996 بسیار عصبی بازی می کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در برنامه ورزش و مردم امروز (جمعه) هنگامی که رتبههای جهانی کارلوس کروش با سایر مربیان آسیا از جمله چوی کانگ هی مقایسه شد، بهرام شفیع مجری برنامه باز هم به جنگ لفظی این دو مربی پیش از دیدار ایران و کره جنوبی اشاره کرد و گفت: «ایشان (چوی) مشکل اخلاقی دارند. در سال 1996 هم من گزارشگر بازی معروف 6 - 2 ایران و کره جنوبی بودم و به یاد دارم که چوی بسیار عصبی بازی می کرد.»
این در حالی است که چوی کانگ هی سرمربی مستعفی کره ای ها 4 سال پیش از آن دیدار برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی کرده بود و مشخص نیست که گزارشگر باسابقه کشورمان او را با چه کسی اشتباه گرفته است.
تو بازی قطر و ازبکستان بوی تبانی میومد کاملا مشخص بود ...
راستش منبعد از ازبکستان هم متنفرم بعنوان یک تیم ناپاک ...
عربها که جای خودشون و دارن ...
محمد کبریایی دبیر سابق فدراسیون فوتبال در قطعه ایثارگران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد کبریایی که در دهه 60 دبیر فدراسیون فوتبال بود و در سمت سرپرستی تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا نیز فعالیت میکرد، روز گذشته (پنجشنبه) بر اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
پیکر مرحوم کبریایی امروز پس از تشییع در قطعه ایثارگران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
کبریایی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس بود.
مجلس ترحیم این مرحوم روز یکشنبه از ساعت 15:30 تا 17 در مسجد نظام مافی واقع در خیابان آیتالله کاشانی برگزار میشود.
شکايت ايران از فدراسيون کرهجنوبي به فيفا
فدراسيون فوتبال ايران از فدراسيون کرهجنوبي به دليل رفتار تماشاگران و پرتاب شيشه به سمت بازيکنان ايراني به فيفا شکايت کرد.
پس از پايان ديدار تيم هاي کرهجنوبي و ايران تماشاگران کره اي به سمت بازيکنان تيم ملي ايران بطري هاي شيشه و آب معدني پرتاب کردند که اين مسئله از چشم ناظر بازي نيز دور نمانده است.
از همين رو فدراسيون فوتبال ايران طي نامهاي که از طريق پست امشب به فيفا ارسال مي شود شکايت نامه خود را عليه فدراسيون کره ارائه مي کند.
در اين نامه مدارک مستندي از سوي فدراسيون فوتبال ايران ارائه شده که رفتارهاي ناپسندي نسبت به بازيکنان ايران انجام شده است.
90
+
یکی میگفت چرا شکایت نمیکنیم . شکایت کردیم
ولی بد شدا ما همیشه روابط خوبی با شرق اسیا داشتیم الان جو بد میشه میترسم اینام واسمون بشن عرب![]()
نترس هیچی نمیشه . فقط ممکنه توی فوتبال مثل همیشه که با کره لجبازی میکردیم باز هم ادامه داشته باشه .
بحث عرب ها جداست . عربها نژادپرستن ، پولدوست و جوندوستن و خودشون رو ارباب همه چی میدونن واسه همین همیشه از سر حسادت با ما دعوا دارن . چون تا حالا نتوسنتن خیلی چیزا رو با پول بخرن .
واکنش تند افشین پیروانی به اظهارات شجاعی:
پاداشهایت را نذرکن که داور خطای پنالتیات را نگرفت/پیشکسوت عزیز! چه کسی بازیات را تایید میکند؟!
![]()
افشین پیروانی در پاسخ به اظهارات انتقادی مسعود شجاعی به وی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اظهار داشت: ابتدا باید خدمت پیشکسوت خودم آقای مسعود شجاعی صعود تیم ملی ایران به جام جهانی را تبریک بگویم و امیدوارم ایشان بتوانند در جام جهانی بهتر از مسابقات مقدماتی بازی کند.
وی افزود: نمیدانم برخی صحبتهای این آقا راجع به چه مسئلهای است اما شاید به کارشناسی بازی ایران و کره جنوبی برگردد که به نظرم به ایشان اطلاعات غلط دادند.
پیروانی ادامه داد: من در بحث کارشناسی اسمی از کسی نبردم مخصوصا از بزرگ خودمان یعنی آقای شجاعی. ولی الان ادب حکم میکند تا جواب بیادبانه شما پیشکسوت فوتبال را بدهم. من باید دو نکته را به شما یادآوری کنم. اولا امیدوارم آقای شجاعی که ناراحتی شما از بنده به دلیل عدم انتخاب برادرتان در تیم سنگ آهن بافق نباشد.
پیروانی ادامه داد: برادر شما برای تست به تمرینات سنگ آهن آمد و به دلیل مشکلی که از ناحیه کتف داشت انتخاب نشد و امیدوارم این حرفهای شما که بسیار زشت بوده و امیدوارم بتوانید آنها را ثابت کنید ربطی به آن موضوع نداشته باشد.
وی افزود: آقای شجاعی من بد اما الان مجبورم این حرف را به شما پیشکسوت خودم بزنم اگر یک نفر به غیر از خودت بازیهای تو را در مرحله مقدماتی جام جهانی تائید کرد من دیگر راجع به فوتبال حرفی نمیزنم. مدعی شدی که مدت هاست پایت به توپ نخورده است مگر در این فوتبال فقط تو مصدوم شدی. آیا بعد از مصدومیت همه بازیکنان ضعیف می شوند آقای پیشکسوت؟!
پیروانی یادآور شد: یک خواهش هم از شما دارم که تمام پاداشهایت را برو نذر کن که داور مسابقه ایران و قطر آن خطای تو را در دقایق پایانی بر روی بازیکن قطر اعلام نکرد تا یک ملت به خاطر ندانم کاری تو بدبخت و گریان شود. در نهایت این را عزیز من بدان هم سوادم از تو بیشتر است هم سابقه فوتبالیام. مجبورم تا در این شرایط خودم را با تو که معلوم نیست چگونه به فوتبال رسیدهای، مقایسه کنم.
پیروانی ادامه داد: شاید الان مقایسه خودم با تو درست نباشد اما من تاریخچه تو و خانوادهات را که بسیار محترم هستند را بهتر از خودت میدانم و میشناسم. خدا رسول درهشوریان را رحمت کند. فوتبالیستی که با او نان و نمک خوردیم اما تو با فراموشی گذشتهات این حرمتها را شکاندی و با تلاش دیگران خودت را منجی تیم ملی میدانی. امیدوارم آقای شجاعی تهمتهایش را ثابت کند و بگوید چه کسی کار چاقکن است. من این مسئله را پیگیری میکنم. البته ضمن عذرخواهی از پیشکسوت خودم آقای شجاعی!
وی در پایان یادآور شد: در ضمن آقای شجاعی ادب حکم میکند مثل خیلی از بازیکنان اگر حرفی داشتی به جای شکستن حرمتها در رسانهها به خودم زنگ میزدی و همه چیز را میپرسیدی تا به دنبال اطلاعات غلط بروی اما اشکال ندارد و از تو به جز این چیز دیگری انتظار نمیرود. شمایی که با حرفهایتان فوتبال ایران را ناپاک قلمداد میکنی یعنی 70میلیون هوادار عاشق فوتبال ناپاک هستند؟ بهتر است شما بار فنیات را به جای این حرفها بالا ببری. چون فوتبالیست خوبی هستی ولی حیف که نتوانستی در مسابقات مقدماتی جام جهانی کار خاصی را برای تیم ملی انجام دهی. البته این حرف را برای اولین بار گفتم چون میخواهی کسانی دیگر را که جنگیدند با حرفهایت نردبان خودت در روزهای خوب فوتبال کنی.
نمیدونم مسعود چی گفته بهش اما هر چی گفته خیلی بد بوده که پیروانی اینجور جوابشو داده . ولی دلم خنک شد یکی یه انتقاد مستقیم از این شجاعی کرد و دعواش کرد . کاملا حرف درست رو زده افشین پیروانی . همین مسعود واقعا چه سودی داشت توی مسابقات مقدماتی . جز چند بار فقط ایران رو تا لب پرتگاه بردن کار دیگه ای کرد ؟
یکی نیست مستقیما از خود کی روش بپرسه که چرا واقعا شجاعی تا اخرین بازی فیکس میرفت تو زمین . حیف خلعت بری . حتی مسلمان هم بهتر بازی میکرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)