تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 261 از 870 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پيش فرض

از پرسپولیس 6 نفر و استقلال 2 نفر ها ها ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی معمارزاده و یا رودباریان از طالب لو بهترن؟ یک باره کل سایپا رو دعوت می کرد 2 3 تا باقالی هم از تیم های دیگه بر می داشت

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

دروازبان فقط سید مهدی دیگه هیچکس حتما دروازبان اصلی همونه ولی خیلی از لیست علی دایی خوشم نیومد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دروازبان فقط سید مهدی دیگه هیچکس حتما دروازبان اصلی همونه ولی خیلی از لیست علی دایی خوشم نیومد
    مهدی رحمتی هم خوبه ولی بعضی وقت ها شاهکار هایی می کنه که فقط خودش می تونه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

به نظر من مهدی از همه ی دروازه بان های ایرانی بهتره و حقشه تو ترکیب اصلی باشه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

به نظر من مهدی از همه ی دروازه بان های ایرانی بهتره و حقشه تو ترکیب اصلی باشه
    از طالب لو هم بهتره ؟؟؟

لیست تیم ملی هم یکی از شاهکار های علی دایی هستش و اصلا از لیست تیم ملی خوشم نیومد.
    6 تا پرسپولیسی و 5 تا سایپایی = ترکیب اصلی ( فیکس )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از طالب لو هم بهتره ؟؟؟

لیست تیم ملی هم یکی از شاهکار های علی دایی هستش و اصلا از لیست تیم ملی خوشم نیومد.
    6 تا پرسپولیسی و 5 تا سایپایی = ترکیب اصلی ( فیکس )
    خدایش طالب لو از همه بهتره اگه هم کمی افت کرده برای همین بی مهری هایی هست که بهش میشه چند سال بهترین دروازهبان ایران بوده ولی هیچ وقت بهش اعتماد نکردن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

الان به نظر من خیلی از طالبلو بهتره

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض درباره عادل فردوسی پور بيشتر بدانيم

اين پسر عاشق فوتبال در سال 1353 درغرب تهران، خيابان گيشا به دنيا آمد. پدرش مهندس برق و يك خواهر و يك برادر فرزندان پس از عادل هستند. آنها اصليتي كرماني دارند.
    دوران دبستانش را در مدرسه ذوقي، راهنمايي را در مدرسه طالقاني و در نهايت دبيرستان را در دبيرستان معروف تهران، يعني البرز گذراند...
    بچه بسيار درس‌خواني بود، تا جايي كه ديپلم خود را با معدل بالاي 18 گرفت... از همان زمان كودكي علاقه‌اي وافر به فوتبال داشت. ابتدا والدينش فكر مي‌كردند كه او مي‌رود در كوچه و خيابان فوتبال بازي مي‌كند و از درس غافل مي‌ماند، اما زمانه طوري ديگري شد. او با يك رتبه خوب در دانشگاه صنعتي شريف دررشته مهندسي صنايع قبول شد و تحصيلاتش را تا پايان دوره فوق ليسانس ادامه داد... از طرفي او عاشق زبان انگليسي بود، به‌طور حتم مي‌پرسيد، چه‌طور؟ براي‌تان خواهم گفت.
    همان‌طور كه از دوران كودكي علاقه عجيبي به فوتبال داشت به زبان انگليسي هم عشق مي‌ورزيد. شايد فكر نمي‌كرد روزي همين زبان، باعث مي‌شود كه پله‌هاي ترقي را طي كند. از كلاس اول دبيرستان در كلاس‌هاي زبان نام‌نويسي كرد،
    سال سوم دانشگاه بود كه تمامي كلاس‌هايش به پايان رسيد. او كلاس‌هاي استادي‌اش را هم قبول شد... از همان دوران نوجواني، مجلات شوت و مچ انگليس را هر هفته از ميدان انقلاب تهيه مي‌كرد و مي‌خواند؛ مطالبي كه در رابطه با ليگ فوتبال انگليس بود. شايد دلايل علاقه‌مندي‌اش به فوتبال انگليس، همان مجلاتي باشد كه شب و روزش را گرفته بود. از هر جا كه مي‌توانست اطلاعات كسب مي‌كرد، ليورپول را خيلي دوست داشت، اين را همكارانش در ابرار ورزشي كه اولين روزنامه ورزشي كشور بود مي‌گويند.
    مي‌گويد: از آن‌جا كه به زبانم اطمينان داشتم يك روز به سردبير وقت ابرار ورزشي كه «اردشير لارودي» بود، گفتم: به فوتبال علاقه دارم، مي‌خواهم همكاري كنم. گفت: در چه زمينه‌اي، گفتم: ترجمه... يك متني به من داد و خداحافظي كرد، فردا رفتم دفتر روزنامه، كارم را تحويل دادم و همين شد كه همكاري‌ام با ابرار آغاز شد. آن زمان سال سوم دانشگاه بودم..
    . او دوست داشت هر چه زودتر استعدادهايش را در تلويزيون به نمايش بگذارد، مردي كه زياد از فوتبال جهان مي‌دانست چند دفعه تست داد، اما گفتند «صدات هنوز پخته نيست» و سرانجام قبول شد. مدتي فقط صدايش روي تصاوير فوتبال بود، آن هم برنامه‌هاي منتخب ورزشي كه فوتبال آرشيوي از شبكه سوم پخش مي‌كرد، فوتبال‌هاي اروپايي...
    اما او كم‌كم استعدادهايش را نمايان كرد تا سرانجام تصوير او هم ديده شد و براي پخش مستقيم فوتبال‌هاي باشگاهي، سر از ورزشگاه‌ها درآورد... و ديگر كار در دنياي مطبوعات را رها كرد.
    دوستان سابقش مي‌دانند كه او در نوجواني و كودكي طرفدار چه تيمي بود؟ اما حالا او به واقع بي‌‌طرف است، مي‌گويد: «شايد باورش براي خيلي‌ها مشكل باشد، اما من در حال حاضر... نه پرسپوليسي‌ام و نه استقلالي... من بي‌‌طرفم، چرا كه شغلم ايجاب مي‌كند
    بي‌‌طرف باشم» اگر چه خيلي‌ها او را متهم به طرفداري از تيم خاصي مي‌كنند، اما به واقع اين گونه نيست... داشتيم از زبان انگليسي او مي‌گفتيم. او درست مانند گزارشگري‌اش آن‌قدر پشتكار از خود نشان داد كه توانست به درجه استادي در دانشگاه برسد، حال تصور كنيد كه در ابتداي كلاس، شاگردانش او را چه‌طور در رابطه با فوتبال سوال‌پيچ مي‌كنند...
    شاگردانش مي‌گويند، عادل استاد مهرباني است، پس از پايان هر كلاس با حوصله و دقت پاسخگوي پرسش‌هاي شاگردانش مي‌شود...

فوتبال تمام زندگي‌اش است، اما براي خانواده هم اهميت بسياري قائل مي‌شود. با همسرش در دانشگاه آشنا مي‌شود و همسرش هم پذيرفته كه عشق به فوتبال را از عادل نمي‌تواند دور كند، او هم به‌خاطر چند سال زندگي كردن با عادل، حال براي خودش يك مفسر كامل است، چرا كه در خانه آنها، هر روز حرف فوتبال است...
    و اما برنامه نود! عادل، نود را خيلي دوست دارد، چرا كه اين برنامه زاييده فكر اوست؛ برنامه‌اي چالشي كه توانست به خوبي در دل علاقه‌مندان به فوتبال جا خوش كند. كمتر علاقه‌مند به فوتبالي پيدا مي‌كنيد كه دوشنبه شب‌ها، خواب را به برنامه او ترجيح دهد...

اجراي خوب او و همچنين رك‌گويي در اجرا باعث شده كه نود بهترين برنامه ورزشي طي سال‌هاي اخير نام بگيرد... برنامه‌اي كه سري جديد آن هشتمين سال حضور اين برنامه موفق در تلويزيون است. براي عادل و ديگر دست‌اندركاران برنامه نود و شخص آقاي «زماني» مدير گروه ورزش شبكه سوم سيما آرزوي موفقيت مي‌كنيم. عادل مي‌گويد: اگر حمايت‌هاي ايشان و آقاي «پورمحمدي» مدير شبكه سوم نبود، شايد نمي‌توانستيم، «نود» را به خواسته‌هاي خود و مردم نزديك كنيم، از هر دوي‌شان سپاسگزارم.

iranjavdan55.persianblog.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض كنار گذاشته شدن مهدي مهدوي كيا از تيم ملي فوتبال .

ه گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ، علي دايي پس از پايان ديدار سايپا مقابل الكويت، فهرست 30 نفره تيم ملي را براي حضور در اردوي اين تيم و بازي برابر تيم ملي كويت اعلام كرد.
    اين در حالي است كه در تركيب ملي پوشان ايران نام مهره هايي چون مهدوي كيا، كاظميان ، طالب لو و نصرتي ديده نمي شود.

اسامي 30 بازيكن دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال به اين شرح است.

1- سيد مهدي رحمتي 2- حسن رودباريان 3- ميثاق معمارزاده 4- سيد جلال حسيني 5- هادي عقيلي 6- امير حسين صادقي 7- حنيف عمران‌زاده 8- محسن بنگر 9- حسين كعبي 10- مجيد غلام نژاد 11- پژمان نوري 12- ستار زارع 13- سيد هاشم بيك زاده 14- آندارانيك تيموريان 15- ابراهيم صادقي 16- عباس آقايي 17- ايمان مبعلي 18- ميلاد مي‌داودي 19- رضا خالقي فر 20- وحيد امرايي 21- عليرضا واحدي نيكبخت 22- ميلاد زنيدپور 23- مهرزاد معدنچي 24- علي كريمي 25- مجتبي جباري 26- مسعود شجاعي 27- وحيد هاشميان 28- محسن خليلي 29- عليرضا عباسفرد 30- مازيار زارع

تيم ملي ايران دوم فروردين 87 در ديداري دوستانه مقابل تيم ملي بحرين صف آرايي مي‌كند. ملي‌پوشان ايران در ششمين روز از سال جديد و در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 رو در روي تيم ملي فوتبال كويت قرار مي‌گيرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •