تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 339 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

در ما بقی موادر نظری نمیدم، دوست هم ندارم که کل کل بشه ولی

درباره بازی با الغرافه هم 3 تا نبود داداش 5 تا خورد پرپولیس و فیلمش توی همه جا و فیس بوک پخش شد . شما یه گوشه از ورزشگاه بودی هز 80 هزار نفرو که ندیدی
    داداش من، مثل اینکه شما حرف من رو نمیگیری !؟ اصلا قضیه پرچم آتیش زدنی نبود اون روز ؛ آخه اصلا پیروزی نباخت توی آزادی به الغرافه ؛ خدمت شما هم عرض کردم :

اگر درست یادم باشه 19 ام یا 21 ام فروردین 1388 بود که این حقیر و به همراه پدرم از اصفهان برای بازی با الغرافه اومدیم تهران و ورزشگاه آزادی و پرسپولیس هم 3 بر 1 شکستش داد و خبری از آتیش زدن پرچم ایران و ... توی ورزشگاه آزادی نبود! و بازی برگشت بود که پرسپولیس توی قطر به الغرافه باخت.
    خودم شاهد و زنده توی استادیوم بودم و دیدم ! فیلم چه باختی از پرسپولیس به الغرافه توی آزادی توی فیس بوک و ... پخش شد !؟ آخه چرا همینطوری یه چیزی میگی ! پرسپولیس بازی رو اون روز 3 بر 1 توی آزادی برد! ای بابا خواستم فیلم تشویق ها و گل هاش رو بذارم ؛ گفتم بگذریم ولی شما یه سر برو به این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعدش هم برو نتایج قسمت گروهی و گروه B رو ببین ؛ داری اصلا از خانه و ز بیخ و بن پایه نتایج رو ویران میگی چه برسه به مابقی ماجرا ها

اینجا هم نفل قول میکنم که اگه کسی نخواست بره سایت AFC همینجا ببینه ؛ پرسپولیس توی آزادی 5 تا نخورد که بخواد پرچمی آتیش زده بشه ! 3 بر 1 برد و اون نتیجه مال برگشت و توی قطر بود !

فکر نمیکنم پستم هم بر خلاف قوانین باشه یا نظمی رو بر هم زده باشه فقط خواستم که ابهام و اشتباهی نباشه برای همینم توی موارد دیگه بحثی نکردم؛ هر چند میتونم بگم که توی یک چیز با هم دیگه مشترک هستیم داداش گلم و اونم اینه که هر دومون این اعمال زشت معدود تماشاچیا رو محکوم میکنیم.

شاد و پیروز و سربلند و ایرانی باشید
    Last edited by Lord Farshad; 24-03-2012 at 18:19.

2. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای ششمین هفته ی پیاپی استقلال 2 تا گل زد تو لیگ برتر که فقط 2 بار از این 6 بار را برده .

آرش برهانی و رحمتی هم عادت های قدیمی را تکرار کردن که باعث این باخت بشن ( مساوی شد ولی باخت بزرگی بود )

فک کنم امید های قهرمانی خیلی کم رنگ شد با این اوضاع که استقلال 2 ماه تو لیگ برتر نبرده ..

4. 3 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یادتونه چه بحثی رو با هم دیگه دزباره ی رحمتی می کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متاسفم براش که 500-600 ملیون پول گرفته گلر تیم ملیه ولی هنوز دوتا دفع ساده ی توپ رو دریغ می کنه.

از راه رفتنش معلوم بود که به زور اومده سر بازی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1و قعا برای استقلال متاسفم.

حالا 2 تا سوال داشتم از شما:
    1-چرا با قلعه نوعی مخالف هستین؟

2-آیا قانون دروازه بان خارجی برای لیگ برتر بازگشت؟

موفق باشید و به امید قهرمانی استقلال حتی در این شرایط.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درود بر دوستان استقلالی....

امروز متاسفانه بازی رو ندیدم و تنها بخشی از نیمه دوم که شامل گلهای استقلال بود رو از رادیو ماشین شنیدم!!

به نظرم مظلومی دستش خالیه.. یعنی دیگه کاری ازش برنمیاد...هرچی فکر میکنم میبینم استقلال با این تفاسیر باید قید قهرمانی لیگ رو بزنه...

استقلال اول فصل مدعی 3جام بود ولی این استقلال راه به جایی نمیبره...

باید قید لیگ رو زد چون واقعا نمیتونیم موفق بشیم توش..مگه اتفاق خاصی بیفته...

ولی به نظرم همین که تونست بازی باخته رو برگردونه خودش جای تقدیر داره.

ممنون از وقت گذاشتین و نوشته منو خوندین!

7. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

واقعا متاسفم براش که 500-600 ملیون پول گرفته گلر تیم ملیه ولی هنوز دوتا دفع ساده ی توپ رو دریغ می کنه.

از راه رفتنش معلوم بود که به زور اومده سر بازی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1و �قعا برای استقلال متاسفم.
    مخالفم این همون رحمتی که چندی باراستقلال ازباخت حتمی نجات داده روی گل دوم مقصر بود اما

9. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

نیمه اول خوب نبودیم ...
    نیمه دوم باز هم یکی از بهترین بازیهای استقلال رو دیدم ...

توپ های زیادی از دست دادیم ... گلهایی هم که خوردیم : اولی اشتباه مدافعان و رحمتی و دومی هم اشتباه رحمتی و تیر دروازه بود

ولی خیلی بی انصافیه به خاطر فقط یکی دو اشتباه رحمتی رو زیر سوال ببریم ... بازی داماش توی رشت رو که یادتون نرفته ... و خیلی از بازی های دیگه که سید فوق العاده بوده ... این اشتباهات رو هم می زاریم به حساب مشکلات و جنگ های روانی اخیر که بر علیه رجمتی بوده ... سید گلر یک تیم ملی و در حال حاضر یک استقلالی و کاملا مورد حمایت همه استقلالی ها

از اون جایی که بازی 2-0 باخته رو مساوی کردیم و n تا گل هم نزدیم نباید زیاد ناراحت باشیم ... ولی چه می شه کرد که 2 امتیاز از دستمون رفت و کارمون برای قهرمانی سخت شده ..
    نوشتم سخت و نه غیر ممکن ... بازی ملوان رو ببریم با توجه به بازی های باقی مانده ما و سپاهانی ها هنوز شانس رو تقریبا مساوی می بینم ...

یک نکته اینکه امروز میلاد گل زد، برهانی به جز فرصت 120 درصد خوب بود و شریفات هم بد نبود ... اوضاع خط حمله کمی رو به راه به نظر می رسه ..

پ ن : گل اخر که مردود شد خطای حنیف رو گرفت ؟! به نظرم خطا نبود ... توی صحنه خطا روی شریفات نیمه اول هم به نظرم خطا ادامه دار بود و می تونست پنالتی باشه .

11. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب من بازي رو ديدم ... بايد بگم كه استقلال خيلي خوب بودش ... هم نيمه ي اول و هم نيمه ي دوم !

منتها 2 تا گلي رو هم كه خورديم روي بدشانسي خيلي بدي بود كه داشتيم و روي بي دقتي ! گل اول 4 تا مدافع از روي توپ پريدن ! اما هيچ كس توپ رو دفع نكردش.

روي گل دوم هم كه ديديد ! اون بازيكن اصلا فكرشم نميكرد توپش توي چارچوب باشه چه برسه به اينكه گل بشه ! نكته ي ديگه اينكه دوستان هم درباره ي مهدي رحمتي بي انصافي نكنند ... اشتباه واسه همه پيش ميادش و مهدي رحمتي هم يه بازيكن هست و اشتباه جزئي از بازي و حرفش هستش.

آقاي مظلومي هم كه خب وقتي دستش خالي هستش كه نميتونه معجزه كنه ! فقط به نظرم ميشد اسماعيل شريفات رو اصلا بازي نده و جركوويچ يا برهاني از اول باشن تو بازي ... اما خب ما انصافا بازيكن مناسب نداريم.

در كل ... اين چند روزه شرايط حساس هستش ... بازي ها 3 روز در ميون هستن و بايد دعا كنيم كسي مصدوم نشه و اينكه بازيكن ها اشتبه نكنن.

موفق باشيد

13. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

درود

در ما بقی موادر نظری نمیدم، دوست هم ندارم که کل کل بشه ولی

داداش من، مثل اینکه شما حرف من رو نمیگیری !؟ اصلا قضیه پرچم آتیش زدنی نبود اون روز ؛ آخه اصلا پیروزی نباخت توی آزادی به الغرافه ؛ خدمت شما هم عرض کردم :

خودم شاهد و زنده توی استادیوم بودم و دیدم ! فیلم چه باختی از پرسپولیس به الغرافه توی آزادی توی فیس بوک و ... پخش شد !؟ آخه چرا همینطوری یه چیزی میگی ! پرسپولیس بازی رو اون روز 3 بر 1 توی آزادی برد! ای بابا خواستم فیلم تشویق ها و گل هاش رو بذارم ؛ گفتم بگذریم ولی شما یه سر برو به این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعدش هم برو نتایج قسمت گروهی و گروه B رو ببین ؛ داری اصلا از خانه و ز بیخ و بن پایه نتایج رو ویران میگی چه برسه به مابقی ماجرا ها

اینجا هم نفل قول میکنم که اگه کسی نخواست بره سایت AFC همینجا ببینه ؛ پرسپولیس توی آزادی 5 تا نخورد که بخواد پرچمی آتیش زده بشه ! 3 بر 1 برد و اون نتیجه مال برگشت و توی قطر بود !

فکر نمیکنم پستم هم بر خلاف قوانین باشه یا نظمی رو بر هم زده باشه فقط خواستم که ابهام و اشتباهی نباشه برای همینم توی موارد دیگه بحثی نکردم؛ هر چند میتونم بگم که توی یک چیز با هم دیگه مشترک هستیم داداش گلم و اونم اینه که هر دومون این اعمال زشت معدود تماشاچیا رو محکوم میکنیم.

شاد و پیروز و سربلند و ایرانی باشید

اوخ اوخ داداش شرمنده خوب شد گفتی
    آره بازیه 5 - 1 که باخت 2 سال پیش زمان قطبی بود توی آزادی نبود اما آتیش زدن پرچم ایرانو دیدم قشنگ یادمه . حالا اینیم که تو قطر بود منو به شک میندازه که ایرانیا این کارو کردن یا قطریا!چون تا جایی که من یادمه نمای بسته بود که حتی من متوجه نشدم آزادیه یا جای دیگهدر کل ببخشید اشتباه کردم

درباره شعار ها هم امروز از خجالت این پرپولیسیا درومدیمبازی آسیایی نباشه که عیبی نداره

[QUOTE=Jadda;6922417]سلام

اجازه میدید ما هم به عنوان یک استقلالی نظر بدیم!

در مورد مظلومی باید بگم که تا اینجا کارنامه اش قابل قبوله. اینو از این جهت میگم که کارنامه اش در مقابل پرسپولیس عالیه. توی جام حذفی هم که قهرمان شدیم(من کاری به چجوریش ندارم. قهرمان شدیم و این یعنی = قهرمانی؛ همین) توی اسیا هم تا اینجا کارنامه اش بد نیست.

بنابراین تا اینجای کار نمیشه از کارنامه مظلومی انتقاد کرد. هر وقت هم ضعیف عمل کرد و تیم به صورت ممتد رفت سمت نزول و داره سیر نزولی طی میکنه اونوقت باید از مظلومی انتقاد کرد.

همینطور که گفتم در مورد کارنامه؛ فعلا مظلومی خوب بوده و اگر هم بشه انتقادی کرد از مظلومی میشه گفت تیم بعضی از بازی ها را خوب و با کیفیت بازی نمیکنه که البته این بحث دیگریست. و من همیشه نتیجه را اول میبینم و بعد بازی زیبا. چه خوبه که هر دو تا یعنی هم نتیجه و هم بازی زیبا باشه ولی از بین اینها اگر مجبور به انتخاب باشم قطعا نتیجه برام مهمتره. پس خرده ای بر مظلومی نیست(تا اینجای کار البته)

اما اگر یه روزی قرار باشه مظلومی بره فکر کنم یکی از گزینه های خوب قلعه نوعی باشه!(شک نکنید)

اما:

یه دو مورد من توی ذهنم دارم که دلم میخواد بدونم. چون خودم خیلی پیگیر مسائل حاشیه ای نیستم اطلاعاتی ندارم بنابراین اگر دوستانی نظری در این مورد دارند دوست دارم بشنوم:

1- چرا اکثر بازیکنان و مربیان استقلال با قلعه نوعی مشکل دارند، مثل منصوریان، مجیدی، جباری، مرحوم حجازی، نوازی،حاجیلو، پورحیدری، و ...... خیلیهای دیگه.1) اصلا اینها با قلعه نوعی مشکل دارند یانه2) و اگر مشکل دارند علت چیه؟

QUOTE]
    آره دوستان منم میخواستم اینو بدونم

توی مدرسه بچه ها میگفتم خوب قلعه نوعی هم که ضایتون کرد و این حرفا . متاسفانه من مصاحبه هاشو دنبال نکردم دلیل اینکه توی این 1 ماه اخیر استقلالیا باهاش بد شدن رو نمیدونم یکی هست کامل برامون توضیح بده چی به چیه؟

درباره بازی هم نمیدونم چرا تا گل نمیخوریم خوب بازی نمیکنیمنیمه اول که هیچی اما نیمه ی دوم استقلال ترکوند واقعا قشنگ بازی کردن من که لذت بردم . درباره گل آخرم به نظرم حنیف خطا نکرد!بلند شد سر زد دیگه چیکار کرد مگه؟

درباره ی رحمتی هم اگه نبود ما تا الان پنجم هم نبودیم و توی آسیا هم آخر گروهمون بودیم!الیورکان توی یه دوره ی زمانی بهترین دربازه بان جهان بود ولی ضایع ترین گل ها هم توی همه ی موبایل ها مربوط به اون بود!ربطی نداره که حالا یه اشتباهی کرد عوضش 100 تا توپ تا حالا گرفته

و اینکه من به قهرمانی استقلال در لیگ شدید امید دارم

در آخرم میگم ما هنوزم دوست داریم کاپیتان محبوب من

Last edited by pcforlife; 24-03-2012 at 22:38. دليل: مرج

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

حالا 2 تا سوال داشتم از شما:
    1-چرا با قلعه نوعی مخالف هستین؟

2-آیا قانون دروازه بان خارجی برای لیگ برتر بازگشت؟

موفق باشید و به امید قهرمانی استقلال حتی در این شرایط.
    خوب هر کس نظر ی دارره البته من فکر می کنم حضور قلعه نوعی در استقلال فوتبال ایران رو به جلو نمی بره!

2-با رفتن عزیز محمدی و دهن بینی کفاشیان احتمال از بین رفتنش هست!

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    اول بگم که من قصد طرفداری از کسی رو ندارم و زیاد هم از قلعه نوعی به خاطر باند بازیاش و کارای دیگش خوشم نمیاد ولی خدمت کسایی که دم از طرفداری مظلومی و نبودن بازیکن و مصدومیت میزنن بگم مگه مظلومی نمیتونه مثل قلعه نوعی از بازیکنای امید و جوان استفاده کنه ؟ اصلا مظلومی تو این چند سال چند تا بازیکن جوون رو کرده ؟
    مگه قلعه نوعی نبود که بازیکنایی مثل طالب زاده و صادقی و قربانی و... رو آورد؟
    مگه موقعی که بازیکنانامون بودن چطور بازی میکردیم ؟ همش به زور وبا خلاقیت بازیکنایی مثی مجیدی و جباری و .. میبردیم.
    اصلا ما چند تا برد با اختلاف تو این دو فصل داشتیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •