تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 261 از 287 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• مت هاردی اخراج شد
    مت هاردی، استار کمپانی تی ان ای به طور رسمی از این کمپانی هم اخراج شد! دلیل این امر باز داشت شدن هاردی به دلیل رانندگی در حالت مستی در کاریلونای شمالی بوده است که ایمپکت رستلینگ پس از اطلاع از این موضوع، بلافاصله قرارداد هاردی را فسخ کرد! پس از آن هاردی در یوتیوب خود نوشت: من همان موقع آزمایش دادم و پاک بودم! هیچی نبود! همچنین هاردی در یوتیوب خود امروز نوشت: لطفا بهترین راه حل را به من بگوئید و وقتی هرگز چنین کاری را نکردید، خواهشا توهین و شوخی نکنید! من در خانه ام نشستم و به اندازه دو برابر عمرم پول دارم! همچنین هاردی بیانه ای را منتشر کرد و از تمام هواداران خود تشکر نمود! این در حالی است که طبق خبرهایی که اعلام شده است، وی باید 28 سپتامبر در دادگاه خود حاضر شود و بی گناهی خود را اثبات نماید.

• بازگشت جف هاردی
    جف هاردی، استار کمپانی تی ان ای که مدتی است طی یک استوری دور از مسابقات است، در شوء این هفته ایمپکت رستلینگ که امشب پخش خواهد شد، به میادین بازخواهد گشت. این خبر را ایمپکت رستلینگ به صورت رسمی در خروجی خود قرار داد و همچنین اعلام شده است که هاردی قرار است بر خلاف گذشته، در نقش فیس به مسابقات بازگردد. گفتنی است که هاردی به دلیل دادگاه هایی در دو ماه گشته داشت، نتوانسته بود در مسابقات حضور یابد و طی یک استوری عجیب از بازی ها کنار رفت!

• مصدومیت 6 ماهه میستریو
    ری میستریو، استار برند راء کمپانی دابلیو دابلیو ای به دلیل مصدومیت حداقل 6 ماه دور از مسابقات خواهد بود. مصدومیت میستریو از ناحیه زانو است که حدود یک ماه است او را اذیت میکند! اما دابلیو دابلیو ای در راء گذشته آلبرتو دلریو را دلیل مصدومیت میستریو معرفی کرد تا عملا از همین الان برنامه ریزی یک استوری بین این دو پس از بازگشت میستریو و احتمالا در رسلمنیا 28 شکل بگیرد. گفتنی است که در راء دو هفته پیش میستریو در بازی قهرمانی مقابل دلریو نتوانست اسپلش پایانی را به خوبی اجرا کند و با بدل دلریو مواجه شد! قابل ذکر است که قرار است میستریو جمعه صبح عمل جراحی را روی پای خود انجام دهد و حداقل 6 ماه از مسابقات دور خواهد ماند. برخی از خبرگزاری ها نیز بازگشت میستریو را در نزدیک رسلمنیا 28 اعلام کرده اند!

• سوپر شوء ویژه اسمکدان
    شوء اسمکدان سه هفته آینده، 13 سپتامبر به صورت زنده و ویژه برگزار خواهد شد. در این شوء علاوه بر استاران اسمکدان، استاران برند راء نیز حضور خواهند داشت. تا به این لحظه مسابقه آلبرتو دلریو در مقابل سین کارا و مسابقه استیل کیج مچ رندی اورتن در مقابل کریسچن بر سر کمربند سنگین وزن جهان برای این شوء لایو تبلیغ شده است. این در حالی است که برای اولین بار در سال جاری است که دابلیو دابلیو ای دو شوء زنده در فاصله یک روز برگزار میکند!

• خبرهای تکمیلی از WWE 12
    تریلر این بازی در نمایشگاه Gamescom به مانند تمام بازی های دیگر مورد پخش قرار گرفت و با استقبال خوبی روبه رو شد. در مورد آخرین خبرها از این بازی گفته شده است که ملینا، دیوای سابق کمپانی که چندی پیش اخراج شد، در این بازی حضور نخواهد داشت. همچنین جیم راس نیز به عنوان گزارشگر در بازی حضور ندارد اما به عنوان یک کاراکتر قابل دانلود خواهد بود. زمزمه هایی نیز بر حضور میک فولی در این بازی وجود دارد که در صورت توافق فولی با مسئولان کمپانی برای بازگشت، احتمالا او نیز به این بازی اضافه خواهد شد.

داره خودمونی میشه undr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان کسی لینکی از wrestlemania 27 داره بده من دانلود کنم؟ بدجوری دنبالشم...
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

14

دوستان کسی لینکی از wrestlemania 27 داره بده من دانلود کنم؟ بدجوری دنبالشم...
    مرسی

-----------------------------------
    پی پی وی دبلیو دبلیو ای رسلمنیا 27 WrestleMania XXVII
    در پی پی وی دبلیو دبلیو ای WrestleMania XXVII رسلمنیای27 که در تاریخ سوم آپریل 2011 برگزار گردید ، مسابقات زیبا و پرهیجان و مهمی انجام شد.
    در اولین مسابقه ، یک WrestleMania Battle Royal انجام گردید. در دومین مسابقه و در World Heavyweight Champion ، ایج درمقابل آلبرتو دلریو قرار گرفت. در سومین مسابقه کودی رودز درمقابل ری میستریو قرار گرفت. در چهارمین مسابقه ، بیگشو و کین و سانتینو و کوفی درمقابل دکور قرار گرفتند. در پتجمین مسابقه رندی اورتون در مقابل سی ام پانک قرار گرفت. در ششمین مسابقه تیم دالف زیگلر و لیلا و میشل مککول در مقابل تیم جان موریسن و تریش استراتوس و اسنوکی قرار گرفتند. در هفتمین مسابقه مایکل کول در مقابل جری لاولر قرار گرفت. در هشتمین مسابقه و در یک مسابقه No Holds Barred Match ، آندرتیکر در مقابل تریپل اچ قرار گرفت. در نهمین مسابقه که مسابقه قهرمانی دبلیو دبلیو ای بود سینا در مقابل د میز قرار گرفت.

http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/390

لینک بالا را در قسمت نام سایت ها در مرورگرتان (مانند اینترنت اکسپلورر) کپی کنید و وارد صفحه مربوط به دانلود مسابقات شوید.

4. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

جوانانی که رویای اسطوره شدن در سر دارند"وینس و دبلیو دبلیو ای با این نسل تا به کجا پیش میروند؟!"

هیچ کس و هیچ چیز همیشه در اوج بودن را تجربه نخواهد کرد ، این یک قانونه .... یک قانون تلخ.
    قانونی که استثنا نداره و با پیش رفتن زمان قربانی میگیره ، حال چه یک فرد و چه یک کمپانی.
    این گذر زمان گاهی اوقات وقتی با عدم برنامه ریزی همراه میشه میتونه بحران رو به وجود بیاره بحرانی که خیلی هارو از سر راهش کنار میزنه و به اسم و رسم ها کاری نداره عدم برنامه ریزی برای یک مجموعه یعنی مرگ!
    این قانونه شاید نانوشته این روز ها حول کمپانی بزرگ دبلیو دبلیو ای حس میشه و موجی از استرس رو بر جو این ورزش حکم فرما کرده. چه در دل مسئولین اجرایی این مجموعه و چه در دل طرفداران این کمپانی. اون ها به ناخواسته دارند با این قانون درگیر میشند.

آیا دبلیو دبلیو ای قربانی این اصل خواهد شد؟ آینده این مجموعه به دست چه کسانی رقم خواهد خورد؟ آیا آنها میتوانند جانشینی شایسته برای اسطوره های خانه نشین باشند؟ اینها همه و همه سوالاتیست که گاه گاه ذهن طرفداران رو درگیر میکنه و گاهی احساسات طرفدار رو قلقلک میده! اما خنده پایان این ماجرا نیست! در پس پرده داستانی دیگر نهفته که در ادامه باهم به بررسی دقیق اون می پردازیم...

بازنشتگی، اخراج، مصدومیت، کهولت سن، عدم وجود انگیزه سابق و ده ها دلیل دیگر من رو مجاب کرده که اینبار به این مسئله بپردازم. به اینکه آیا جوانان جویای نام امروز میتوانند آینده ای آبرومندانه برای مجموعه ی عظیم دبلیو دبلیو ای رقم بزنند؟ آیا برنامه ریزی های کمپانی در این راه درسته؟ آیا این جو سنگین خواهد شکست؟
    شان مایکلز پس از به جا گذاشتن یک کریرر رویایی با کوله باری از خاطرات از صحنه دبلیو دبلیو ای محو شد. او اکنون زندگی واقعی رو تجربه میکنه و به ماهیگیری میره و از زندگی کنونی اش احساس رضایت میکنه...
    ریک فلیر موی خودش رو در چارچوب چوبی رستلینگ سفید شده دید و سرانجام به دست همین قانون با اشک ،داع تلخی با این ورزش گفت و اکنون در جای دیگر با نام رستلینگ سر و کله میزنه.
    هالک هوگن خاطره ساز بزرگ چند دهه ی پیش وارد دنیای دیگری شد. دنیایی رویایی در لس آنجلس با نام هالیوود.
    راک نیز به دنیای عظیم و هالییود رفت به مانند همتای خودش استون کلد که روزی با یکدیگر خاطرات ماندگاری رو رقم میزدند و خون روی رینگ میریختند تا لذت رو معنا کنند.
    اوماگا بنا به دست تقدیر و روزگار به مانند ادی و کریس بنوا رخت از این دنیا بست و کمر دبلیو دبلیو ای زیر فشار خم تر شد. آنها نتوانستند با سرنوشت کشتی بگیرند! دست تقدیر اونا رو تسلیم کرد. بازی روزگار استوری نبود...!
    مت هاردی این روزها حتی در کمپانی رقیب نیز حال و روز خوشی نداره او و برادرش بنا بر سیاست های شاید غلط کمپانی روی دلشون پا گذاشتند و کوچ کردند.
    دیو باتیستا به مانند خیلی ها ساز ناسازگاری خودش رو برای وینس کوک کرد که عاقبت جالبی برای هیچ کدوم نداشت باتیستا طرفدارانش رو از دیدن دوباره او در رینگ محروم و وینس نیز از داشتن یک استار با ارزش بی نصیب ماند.
    کورت انگل، میک فولی تامی دریمر و بیگ ددی نیز هر کدام راهی جز دبلیو دبلیو ای رو در پیش گرفتند تا در این چند سال وینس و همکارانش بیشتر فقر استار رو حس کنند. بحران، شاید کلمه ای مناسب در این وضعیت باشد.
    بخت با ادج نیز یار نبود این رو وضعیت خراب زانوش میگه که او رو از ادامه ی کریرش برای تحقق رویاهاش بازداشت.
    با یه بررسی اجمالی یک لیست بلند بالا از استارهایی که بنا به هر دلیلی امروز در خدمت کمپانی نیستند ردیف شد و نگاه کردن این لیست امروز چقدر درد آوره.
    لیستی که نام هر کدوم از استارهای ریز و درشتش خاطراتی رو برای ما تداعی میکنه که امروز برای دیدنشون باید آرشیومون رو زیر و رو کنیم. خاطراتی که گرد و غبار روش رو پوشونده.

تصور یک کمپانی بدون شیطنت های آستین، یک کمپانی بدون تجربه ی شان مایکلز، بدون شجاعت فوق العاده کریس بنوا و جف هاردی، بدون دی ایکس و بدون قدرت باتیستا زجر آوره. تصور دبلیو ای بدون جواب حاضری های راک در رینگ و بدون ووو گفتن ریک فلیر چیزی شبیه به خود زنیه! چیزی شبیه به فاجعه.
    این همه استار طی همین سالهای نزدیک دیگر در کمپانی نیستند، به همین راحتی...
    بحث ما اما چیز دیگریست، قصد سرزنش دبلیو دبلیو ای رو به خاطر از دست دادن این همه استار (به غیر چند مورد که غیر قابل اجتناب بود) رو ندارم قصد من چیز دیگریست با بیان این مطالب تا به اینجا تنها قصد داشتم یک حس نوستالژیک رو در شما به وجود بیارم تا درک ادامه ی مطلب آسان باشد.

از مرور گذشته با بیان همین مطالب عبور میکنیم و میرسیم به امروز. گذشته غیر قابل بازگشته مهم وضعیت کنونی و آینده این مجموعست. از گذشته فقط یک آرشیو پر از خاطرات برامون به جا میمونه و این آینده هست که در جریانه.

آلبرتو دل ریو، اون بورن، د میز، جان موریسن، آر تروث، شیموس، جک سواگر، الکس رایلی، کوفی کینگستون، سی ام پانک و... این اسامی رو خوب به خاطر بسپارید. اینها افرادی هستند که دبلیو ای در چنته دارد و باید آینده این کمپانی رو رقم بزنند این یک وظیفه ی سنگین برگردن آنهاست. بقای دبلیو دبلیو ای وجود آنها رو میطلبه.
    آنها باید جای اسطوره هایی رو پر کنند که پوستر انها کاغذ دیواری اتاق خیلی هاست و خیلی ها با آنها زندگی میکنند. اما نقش وینس و کمپانی اش برای تحقق آینده نقشی کلیدیه. وینس باید بار دیگه خودشو به همه ثابت کنه وظیفه او در این بین اینه که با مدیریت این نسل جوان آینده کمپانی اش را به بهترین شکل رقم بزنه تا دست رقیباش رو کوتاه کنه.
    شاید بعضی حرکات او در این رقابت شطرنج گونه اشتباه بوده باشه، او در بعضی مواقع مهره هاش رو اشتباه حرکت داده و این شاید در آینده دردسر ساز باشه.
    از اشتباهات او در این بین میشه به پایین آوردن ارزش کمربندها اشاره کرد، او شیمس تازه وارد رو قهرمان دبلیو دبلیو ای کرد و جک سواگر جوان رو قهرمان سنگین وزن، این کار در ابتدا شاید جوان نگری به نظر بیاد اما در ادامه نباید شاهد افت فاحش این دو استار میبودیم اگر آنها قهرمان بودند چرا برای مدتی به کلی از تمامی صحنه ها محو بودند؟ همین طور این رابطه در مورد آلبرتو دل ریو نیز صادقه. افت این استارها بعد از قهرمانی به نوعی کارهای خود وینس رو نقض میکنه که منطقی نیست.
    از اشتباهات دیگر وینس نیز میشه به اخراج های بی دلیل استار های بزرگ اشاره کرد این کار به نوعی ضعف مدیریت رو میرسونه که با برگردوندن جمعی از اونها تا جایی تونسته این ضعف رو بپوشونه یا حداقل از سیل انتقادات کمی بکاهه.
    در هر صورت باید انتظار روزی رو داشت که مین اونت رسلمنیا رو افرادی چون میز و دلریو برگزار کنند در نگاه اول شاید کمی سخت باشه اما حقیقت همیشه سخته این روند نیز به زودی جا خواهد افتاد دیری نخواهد پایید که تریپل اچ و تیکر نیز به صف بازنشستگان خواهند پیوست و زمام کار در دست جوانانی خواهد افتاد که میخواهند خاطره آفرین باشند. نسل دهه ی نود دیگر پوست انداخته، باید نسل جوان امروزی را باور کرد.
    آنها میتوانند بزرگ شوند و بدرخشند؟ انگیزه در اونها موج میزنه اما همه چیز رو باید به گذر زمان سپرد.
    آیا جوانان جویای نام امروز اسطوره خواهند شد؟ کمی صبر...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

معرفی مسابقات کشتی کج جدید دبلیو دبلیو ای اسمکدان این هفته ..... WWE Friday Night Smackdown 2011.08.26 Matches
    تاریخ برگزاری: 26 آگوست 2011

http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/608

برای دریافت مسابقات می توانید با استفاده از آدرس بالا وارد سایتی که مسابقات را برای دانلود قرار داده است، بشوید

مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ایاسمکدان این هفته برگزار گردید:

مسابقه اول: کریسچن د رمقابل دنیل برایان.................................................. ............... Christian vs. Daniel Bryan

مسابقه دوم: وید برت درمقابل لوکال ادلت.................................................. ........... Wade Barrett vs. local athlete

مسابقه سوم: سین کارا درمقابل هیت اسلیتر.................................................. ........... Sin Cara vs. Heath Slater

مسابقه چهارم: تد دیبیاسی درمقابل رندی اورتون................. World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Ted DiBiase

مسابقه پنجم: کلی کلی درمقابل تامینا............................................... WWE Divas Champion Kelly Kelly vs. Tamina

مسابقه ششم: ازکیل جکسون درمقابل گریت کالی............................................Ezekiel Jackson vsThe Great Khali

مسابقه هفتم: شیمس درمقابل مارک هنری.................................................. ............. Sheamus vs. Mark Henry

Last edited by gta6767; 27-08-2011 at 23:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

معرفی مسابقات کشتی کج دبلیو دبلیو ای راء این هفته ....... WWE Monday Night Raw 29 August 2011 - High Quality
    تاریخ برگزاری: 29 آگوست 2011:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که مسابقات را برای دانلود قرار داده است
    مسابقاتی که در دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راو این هفته برگزار گردید:
    مسابقه اول: رندی اورتون در مقابل دالف زیگلر.. World Heavyweight Champion Randy Orton vs. US Champion Dolph Ziggler
    مسابقه دوم: سی ام پانک درمقابل دمیز.................................................. ....................... CM Punk vs. The Miz
    مسابقه سوم: سین کارا درمقابل جک سواگر.................................................. .......... Sin Cara vs. Jack Swagger
    مسابقه چهارم: تگ تیم مچ.............. Tag Team Champions Kofi Kingston & Evan Bourne vs. David Otunga & McGillicutty
    مسابقه پنجم: بری بلا درمقابل کلی کلی......................................... Brie Bella vs. WWE Divas Champion Kelly Kelly
    مسابقه ششم: جان سینا و شیمس درمقابل مارک هنری و کریسچن.....John Cena & Sheamus vs. Christian & Mark Henry

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای راء29 آگوست 2011:شوء این هفته ماندی نایت راء به صورت ویژه با عنوان سوپر شوء راء برگزار شد و تعدادی از استاران اسمکدان هم در این شوء شرکت کردند. در شوء این هفته آلبرتو دلریو، قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای حضور نداشت. از دیگر اتفاقات مهم این شوء می توان به ثبت مسابقه تریپل اچ و سی ام پانک برای پی پی وی نایت آف چمپیونز اشاره کرد تا استوری نش و تریپل اچ با پانک به اوج خود برسد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

-------------------------------------------------

پروموی ابتدای شوء:

موزیک تریپل اچ در ابتدای شوء زده شد و وی وارد رینگ شد. تریپل اچ گفت: این کار من است که بهترین ها را برای دابلیو دابلیو ای انجام دهم و کمپانی را روز به روز با بهتر شدنش، نگه دارم! شوء امشب راء به دلیل سوپر شوء زنده اسمکدان فردا، امشب با حضور استاران اسمکدان ویژه خواهد بود. وی در ادامه گفت: اگر کوین نش مرد است، هم اکنون به رینگ بیاید و در چشمان من نگاه کند! حالا موزیک سی ام پانک زده میشود و وی وارد رینگ شد. ثانیه ای از صحبت های پانک گذشته بود که کوین نش با تم سانگ معروف خود MWO وارد رینگ شد. نش گفت: مشکل، پانک است و تریپل اچ اجازه نمیدهد آن کاری که میخواهم را با پانک بکنم! پانک چندین هفته به من توهین کرده است ولی حالا دیگر تمام شده است. نش از تریپل اچ پرسید که چه طور آدمی است ؟ تریپل اچ جواب داد: آدمی هستم که از بهترین دوستم انتظار دروغ گفتن ندارم و دیگر نمی توانم به تو اعتماد لازم را بکنم و ازت میخواهم که دابلیو دابلیو ای را ترک کنی و دیگر برنگردی! نش گفت: درباره تصادف دروغ گفتم ولی آن SMS حقیقت محض بود! هفته قبل وقتی تریپل اچ رفت، جان لرینایتیس یک قرارداد با من امضاء کرد و من استار این کمپانی هستم! اما اگر تو این را بخواهی، من جلوی همه از اینجا میروم و در خانه فقط پولم را میگیرم! تریپل اچ گفت: تو را اخراج نمیکنم اما باید دست از دورغ گفتن های خود برداری! حالا سی ام پانک چند شکلک و ادا به شکل تمسخر به حالات بالا آوردن انجام داد و گفت: دارم نقش بازی میکنم مثل شما دو نفر! پانک، نش را مسخره کرد و نش از تریپل اچ خواست که مسابقه ای که همه میخواهند را ثبت کند! مسابقه ای که پانک فکر میکند، آن را میخواهد، کوین نش درمقابل سی ام پانک! حالا پانک به تریپل اچ گفت: بهتر است اول با استفانی هماهنگی لازم را بکند!! تریپل اچ با پانک فیس تو فیس میشود و گفت: دو کلمه برای پانک و نش دارد: س اک ایت!!! تریپل اچ میکروفون را انداخت و رینگ را با پخش شدن موزیک خود ترک کرد و نش و پانک در رینگ به هم خیره شدند!

مسابقه اول:رندی اورتن در مقابل دالف زیگلر ........................برنده مسابقه:رندی اورتن
    زیگلر، اسلیپر هولد را روی اورتن اجرا کرد اما اورتن بدل کرد و یک RKO زیبا را به او زد و برنده بازی شد.
    » پس از پایان بازی، جک سواگر در اتاقی دیده میشود که در حال خندیدن به باخت زیگلر است!

پروموی جان سینا:

در ادامه شوء موزیک جان سینا زده میشود و وی وارد رینگ شد. سینا خیلی کوتاه درباره آلبرتو دلریو صحبت کرد و گفت: عکس العمل من در مقابل حملات دلریو این است که دندان های وی را داخل دهانش خرد کنم! او از دلریو خواست که همین حالا به رینگ بیاید اما موزیک مارک هنری زده شد و وی به رینگ آمد. هنری گفت: در چند هفته گذشته کسانی مثل کین و بیگشو را نابود کردم! هقته قبل در اسمکدان یک با یک ورلد استرانگ اسلم روی پله ها، شیموس را داغون کردم! و حالا جان سینا هم به این گروه اضافه خواهد شد!!! من در نایت آف چمپیونز، قهرمان کمربند سنگین وزن خواهم شد که در اینجا موزیک کریسچن زده شد و وی نیز وارد رینگ شد. او گفت: فردا اورتن را شکست میدهم و با هنری در نایت آف چمپیونز روبه رو میشوم. اما تو سینا، حال من را به هم میزنی و باعث خجالت همگان هستی!! سینا گفت: اگر شما دو نفر چیزی را می خواهید، بیایید بگیرید و میکروفون را روی زمین انداخت. کریسچن و هنری آماده حمله به سینا هستند که در اینجا موزیک شیموس زده شد و او به سرعت وارد رینگ شد. کریسچن، رینگ را ترک کرد و هنری پس از چند ثانیه نگاه کردن، رینگ را ترک نمود. حالا به بک استیج میرویم که جان لرینایتیس به یکی از مسئولان گفت: مسابقه امشب شیموس و سینا درمقابل هنری و کریسچن برگزار خواهد شد که در اینجا تریپل اچ آمد و به او گفت: من قبلا ترتیب این مسابقه را دادم! یادت باشد که چه کسی اینجا رئیس است و چه کسی برای من کار میکند! به آرنا میرویم و در حالی که موزیک شیموس پخش میشود، این بخش به پایان رسید.

مسابقه دوم:سی ام پانک در مقابل د میز ...........................برنده مسابقه:سی ام پانک
    پانک پس از یک البو دراپ برای GTS رفت که آرتروث وارد رینگ شد و بازی DQ شد.

» تروث و میز در حال زدن پانک بودند که پانک، میز را به گوینده آرنا زد و به تروث نیز در رینگ یک GTS زد! حالا کوین نش دیده میشود که در حال آمدن به رینگ است و در اینجا تروث و میز مجددا از پشت به پانک حمله کردند و در پایان نش یک جکنایف پاوربامب قدرتمند به پانک زد و دست خود را بالا گرفت!

مسابقه سوم:جک سواگر در مقابل سین کارا .......................برنده مسابقه:سین کارا

زیگلر وارد آرنا شد تا ویکی گوئررو را به بیرون ببرد و در همین جا حواس سواگر پرت شد و او در نهایت یک مونسالت دریافت کرد و پین شد. در پایان زیگلر از ویکی خواست ه فقط منجر او باشد و ویکی نیز فقط به رینگ نگاه کرد!!

مسابقه چهارم:تگ تیم مج ...........................................برنده مسابقه:ایوان بورن و کوفی کینگستون
    » در این مسابقه قهرمانان کمربند تگ تیم در مقابل دیوید اوتانگا و مایکل مک گیلیکاری قرار گرفتند.
    در پایان کوفی با زدن ترابل این پارادیس به مک گیلیکاری توانست وی را پین و تیم خود را برنده کند.
    » پس از پایان بازی، اوتانگا و مک گیلیکاری با جری لاولر درگیری لفظی پیدا کردند!

مسابقه پنجم:کلی کلی در مقابل بری بلا ..........................برنده مسابقه:بری بلا
    در حالی که حواس داور پرت شده بود، بری جای خود را با نیکی عوض کرد و وی با اجرای یک فیس باستر برند شد!

مین اونت

مسابقه ششم:تگ تیم مچ .........................................برنده مسابقه:شیموس و جان سینا
    » در این مسابقه شیموس و سینا در مقابل مارک هنری و کریسچن قرار گرفتند.

شیموس با یک شولدر قوی، هنری را به بیرون رینگ پرتاب کرد و کریسچن یک اسپیر به سینا زد اما در کاور سینا بیرون آمد!! حالا کریسچن برای اجرای کیل سوئیچ رفت که سینا وی را به سمت شیموس هل داد و در همان جا یک بروگ کیک از شیموس زده شد و در برگشت سینا با اجرای AA کار را تمام کرد!

» دوربین به بک استیج رفت و در آنجا تریپل اچ و سی ام پانک دیده شدند. تریپل اچ در حال صحبت کردن با مقامات کمپانی با موبایل خود بود که پانک او را مسخره میکرد! حالا هر دو فیس تو فیس شدند و تریپل اچ گفت: مسابقه پانک با کوین نش لغو شده و سی ام پانک در نایت آف چمپیونز با تریپل اچ مسابقه میدهد!!! شوء راء این هفته با خوش حالی شیموس و سینا به پایان رسید!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اسمکدان قبلی چرا گزارشش نیست؟

واقعا دیگه این استوری ها افتضاح شده.... سی ام پانک کمربند رو به دلریو باخت بعد جان سینا میاد با دلریو درگیر میشه!! سی ام پانک چه ربطی به تریپل اچ داشت که میخواد باهاش مسابقه بده؟! و در پایان هم ماشاالله به شیمس : دی

10. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای اسمکدان 30 آگوست2011:
    شوء اسمکدان این هفته با عنوان سوپر شوء اسمکدان بامداد امروز برگزار شد. بر خلاف معمول این شوء به صورت زنده از شبکه SYFY روی ایر رفت و ما شاهد ادامه درگیری کوین نش با تریپل اچ و سی ام پانک بودیم و در این شوء قرارداد بازی تریپل اچ و پانک امضاء شد. همچنین مین اونت بزرگ این هفته نیز با تثبیت قهرمانی سنگین وزن جهان به پایان رسید تا در اسمکدان یک استوری جدید بر سر کمربند آغاز شود.
    http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/618

با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

-------------------------------------------------

پروموی ابتدای شوء:

در ابتدای شوء، موزیک جان سینا زده شد و وی وارد رینگ شد. او صحبت های ابتدایی خود را درباره سوپر شوء اسمکدان و حضور تمامی استارها از برندهای مختلف در این شوء گفت و در ادامه به درگیری با آلبرتو دلریو اشاره کرد و از دلریو خواست که همین حالا به رینگ بیاید. حالا موزیک آلبرتو دلریو زده شد ولی ریکاردو رودریگز است که وارد آرنا میشود. رودریگز وارد رینگ شد و گفت: از طرف آلبرتو پیغامی دارم و او گفته است که سینا باید تا نایت آف چمپیونز منتظر بماند تا او را ببیند! حالا رودریگز شروع به فریاد زدن نام دلریو شد و چندین بار این کلمه را تکرار کرد تا اینکه سینا به او گفت: خفه شو! پس از آن سینا یک رایت هند به وی زد و رودریگز به بیرون رینگ پرتاب شد. حالا موزیک وید برت زده شد و او گفت: این خیلی خوب است که سینا دارد یک رینگ آنوسر چاق را میزند! برت در مورد مسائل سال قبل و بردگی جان سینا برای او صحبت کرد و سینا هم گفت امشب تسویه حساب میکنم!

مسابقه اول:وید برت در مقابل جان سینا ............................برنده مسابقه:جان سینا
    در یک بازی کوتاه سینا موفق شد با اجرای فایو ناکل شافل و سپس اتیود ادجاسمنت، برت را ببرد.

مسابقه دوم:سین کارا در مقابل دنیل برایان.........................برنده مسابقه:سین کارا
    برایان در اجرای کیک های خود ناموفق بود و کارا با اجرای حرکات فلایر خود، در نهایت با یک مونسالت برنده شد.
    » پس از پایان بازی، دو استار به هم دست دادند اما برایان که روی زانوهای خود نشسته بود، یک کیک قوی از کارا خورد!

مسابقه سوم:دیواس تگ تیم مچ....................................برنده مسابقه:بث فینیکس و ناتالیا
    » در این بازی دیوا های هیل در مقابل تیم کلی کلی و آلیشا فاکس قرار گرفتند.
    در این بازی کلی بسیار ضعیف کار کرد و در نهایت فاکس یک گلم اسلم از فینیکس دریافت کرد و پین شد.

پروموی امضای قرارداد:

تدی لانگ وارد رینگ شد و تریپل اچ را معرفی کرد و هانتر به رینگ آمد. او گفت: دیشب مسابقه پانک و نش را لغو کردم و حالا پانک باید با من مسابقه دهد! در ادامه سی ام پانک وارد رینگ شد و طبق معمول روی صندلی خود به شکل عجیبی نشست! تریپل اچ گفت که میداند این شرایط برای پانک سخت است و کمی ناعادلانه این بازی را ثبت کرده است اما پانک این صحبت ها را رد کرد. تریپل اچ گفت: پانک به من و خانواده و همسر من توهین کرده است که در اینجا پانک میخواهد حرف بزند اما تریپل اچ گفت: خفه شو! تریپل اچ به پانک گفت: چه کسی از گروه لیوینگ کالر درخواست کرد که تم سانگ جدید تو را بسازند؟ چه کسی تی شرت جدید پانک که روی آن نوشته شده است: بهترین در جهان، را عرض کرد؟ من این کارها را انجام دادم و هزینه آن را پرداخت کردم ولی بازم تو به من توهین میکنی و حالا زمان تسویه حساب فرا رسیده است! پانک گفت: از تو خوشم می آید اما نه در شخصیت CEO! تریپل اچ جدید، س اکس! وینس مکمن نتوانست مسائل شخصی و کار در کمپانی را از هم جدا نماید و تو هم در حال اشتباه همین کار هستی! من WWE را دوست دارم و اگر دوست نداشتم، اینجا نمی ماندم. من تغییرات میخواهم! تریپل اچ گفت: تا زمانی که این تغییرات به نفع تو باشد، تو میخواهی همه چیز را تغییر بدی ولی بعضی ها WWE را همین طوری دوست دارند و با وجود من این کمپانی می تواند بهتر شود!! پانک تغییراتی میخواهد که او همیشه اول باشد! پانک گفت: همه آن چیزی را که میخواهند و می بینند، دوست دارند نه نصفش را! من قبل از رسلر شدن یک هوادار بودم و الان هم یک هوادار هستم! من کاری که انجام می دهم، بهتر است و فکر میکنم که دابلیو دابلیو ای را بهتر میکند. من به این دلیل آن حرف ها را درباره استفانی مکمن زدم که میخواستم شوء جالب و بهتر شود و البته تو را تحریک کنم!! تریپل اچ مثل وینس مکمن شکست خورده است و من فکر میکردم تو همان آدمی هستی که من هستم ولی فهمیدم که هنوز همان آدم قدیمی هستی! پانک ادامه داد: وقتی در نایت آف چمپیونز تو را شکست دادم، من را جریمه و محروم نکن! حالا پانک قرارداد را امضاء کرد! حالا تریپل اچ گفت: فرق بزرگ من و تو، احترام است! من به تمام کارهایی که وینس کرده احترام می گذارم چون اگر الان او نبود، من و تو هم در این رینگ نبودیم. اگر پانک تغییرات میخواهد، باید آن را به دست بیاورد و من دیگر مثل وینس مکمن نیستم! تریپل اچ، قرارداد را امضاء کرد و گفت: وینس باید در نایت آف چمپیونز با پانک مسابقه میداد و به خاطر این بیزینس کتک میخورد! اما حالا دیگر مسئله شخصی است نه بیزینس! حالا موزیک کوین نش زده شد و او به سرعت به سمت آمدن به رینگ است! پانک میخواهد به او حمله کند اما تریپل اچ، پانک را در گوشه رینگ نگه داشته است. نش وارد رینگ شد و میز امضای قرارداد را به بیرون پرتاب کرد و پانک هم تریپل اچ را به آن سمت پرتاب کرد و به نش حمله کرد. چند کیک و رایت هند از پانک در گوشه رینگ به نش زده شد ولی تریپل اچ آمد و پانک را به شدت به آن سمت پرتاب کرد! در ادامه پانک میخواهد به حملات خود ادامه دهد که نش یک بیگ بوت قوی به او زد! سپس تریپل اچ، نش را هل داد ولی نش پس از آن محکم، تریپل اچ را هل داد و او به زمین خورد! موزیک نش زده شد و وی رینگ را ترک کرد.

مسابقه چهارم:شیموس در مقابل د گریت کالی.....................برنده مسابقه:شیموس
    شیموس برای زدن بروگ کیک آماده میشد که جیندر ماهال از پشت به او حمله کرد و بازی DQ شد.

» کالی و ماهال به شیموس حمله کردند و در بیرون رینگ، کالی میخواست به شیموس چاپ بزند اما شیموس جا خالی داد و کالی به رینگ پست برخورد کرد و در ادامه یک بروگ کیک از شیموس دریافت کرد. ماهال باز هم به شیموس حمله کرد اما هنگامی که وارد رینگ شد، شیموس مجددا به او نیز حمله کرد و های کراس را به او زد!

مین اونت
    مسابقه پنجم:رندی اورتن در مقابل کریسچن........................برنده مسابقه و همچنان قهرمان:رندی اورتن
    » این بازی بر سر کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان و به صورت استیل کیج مچ برگزار شد.
    در یک بازی تماشایی، اورتن در نهایت در بالای طناب ها کنار کیج، یک RKO روی هوا به کریسچن زد و برنده شد.

» پس از پایان مسابقه، موزیک مارک هنری زده شد و او در ابتدا به حملات اورتن مواجه شد ولی خیلی راحت آنها را خنثی کرد! هنری دو بار، اورتن را با سر به کیج کوباند و یک اسپلش و سپس ورلد استرانگ اسلم قوی روی او اجرا کرد و شوء این هفته در اینجا به پایان رسید.
    http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/617
    برای دریافت مسابقات می توانید با استفاده از آدرس بالا وارد سایتی که مسابقات را برای دانلود قرار داده است، بشوید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

حذف شود....
    Last edited by gta6767; 01-09-2011 at 10:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •