من ندیدم جایی لاین آپ اومده باشه ، ولی فکر میکنم تا 1 ساعت دیگه ترکیب اعلام بشه که میتونی از لینک زیر دنبال کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندیدم جایی لاین آپ اومده باشه ، ولی فکر میکنم تا 1 ساعت دیگه ترکیب اعلام بشه که میتونی از لینک زیر دنبال کنی :
ترکیب دو تیم:
APOEL (4-2-3-1): Chiotis; Poursaitides, Paulo Jorge, Oliveira, Boaventura; Helder Sousa, Nuno Morais; Charalambides, Trickovski, Alexandrou; Ailton
Real Madrid (4-2-2-2): Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Sahin; Ozil, Ronaldo; Benzema & Higuain
خیلی جالبه در چنین بازی به شاهین و از طرف دیگه همزمان به هیگواین و بنزما بازی داده شده ... باید جالب باشه!
خوب دوستان موفق شدیم بازیرو 3-0 تموم کنیم...! بیست دقیقه آخر بازیرو واقعا عالی بازیکردیم و من به شخصه از بازی خیلی لذت بردم..اگر بازی 10 دقیقه دیگه ادامه داشت 5-0 یا شاید هم بیشتر تموم میشد ، آخر بازی رئال؛ کلا بازیرو در دست گرفته بود و هم از سمت اوزیل و هم از سمت رونالدو شدیدا حمله میکرد.از نکات قابل توجه این بازی فیکس شدن نوری ساهین بود که واقعا حال کردم از این حرکت مورینیو .انصافا بد هم بازی نکرد حداقل نشون داد که کمتر از ژابی آلونسو نیست ! آخر بازی هم با استبان گرانرو تعویض شد که بیشتر برای کنترول کردن بازی این تعویض ها صورت گرفت...کاکا و بنزما به نظر من بهترین های امشب بودند..مارسلو هم خوب بازی کرد چند تا پاس خوب از جمله پاس گل کاکا رو داد..همکاری اوزیل و کاکا و حرکات نمایشی رونالدو هم دیدنی بود مخصوص روی گل سوم و ضد حمله فوق العاده سریع و اضافه شدن اوزیل...! فقط کمبود دی ماریا احساس میشه ...
دوستانی که بازی رو ندیدن چیزه زیادی از دست ندادن
تیم مثل همیشه فوق العاده بود و یک بازی کاملا تمرینی انجام داد (28 شوت در مقابل 0 شوت اپوئل !!!)
اگه بازی برگشت سال قبل بارسا و ارسنال یادتون باشه جریان این بازی هم مثل اون بازی بود
با اینکه 3 گل زدیم ولی متاسفانه حداقل 2 گل 100 درصد دیگه رو نزدیم که اپوئل هم به جمع 5 تایی ها بپیونده !!
واقعا من نمیدونم اپوئل چه نقشه ای داشت ؟! تو زمین خودش که اینجوری اتوبوسی دفاع میکرد حتما تو سانتیاگو هم می خواست 18 چرخی دفاع کنه !! واقعا مربی اش فکر میکرد جلوی رئال مادرید2 بازی گل نمیخوره تا کار به پنالتی بکشه ؟!
با دو گل از کریم و یک گل کاکا 3-0 بردیم
این هم تیم شگفتی ساز![]()
برد ديرهنگام و پرگل رئالمادريد برابر آپوئل
سه گل ديرهنگام برد رئال مادريد را در خانه آپوئل نيکوزيا رقم زد تا از همين حالا رئال را در نيمهنهايي ببينيم.
قبرسیها امیدوار بودند بازی را به تساوی بکشانند و نتیجهای تاریخی کسب کنند اما کیفیت رئال مادرید بالاتر از آن بود که مقابل چنین رقیبی تسلیم شوند.
این بزرگترین بازی تاریخ آپوئل بود و آنها در همان ابتدای بازی فشار بسیاری روی دروازه مردان ژوزه مورینیو آوردند.
اما مادرید بهسرعت اوضاع را به شرایط عادی برگرداند. آنها پشت سر هم حمله میکردند و قبرسیها به خوبی با حملات آنها مقابله میکردند. با این حال در دقیقه 33 چیزی نمانده بود که مادرید به گل برسد. نوری شاهین توانست دیونیسیوس چیوتیس، دروازهبان حریف را فریب دهد و توپ را برای کریم بنزما بفرستد که کسی او را مهار نکرده بود اما او بهشکلی باورنکردنی توپ را از روی دروازه به بیرون زد.
در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی نیفتاد. آیلتون در خط حمله آپوئل تنها و تنهاتر شد و رئال هم نتوانست موقعیت خاصی خلق کند.
رئال در نیمه دوم فشار حملات را بشیتر کرد. مسعود اوزیل، شاهین و سامی خدیرا در میانه میدان مثلثهای فوقالعادهای را تشکیل میدادند.
آمار بازی در دقیقه 64 گویای همه چیز بود: 416 پاس بهمقصدرسیده برای رئال مادرید، در مقابل تنها 94 پاس کامل برای آپوئل. با این حال تا دقیقه 74 طول کشید تا مادرید به گل برسد. کاکا که در دقیقه 64 جانشین گونسالو ایگواین شده بود توپی خطرناک از سمت چپ فرستاد که با ضربه سر بنزما از فاصله چهارمتری وارد دروازه حریف شد.
آپوئل دیگر خسته شده بود و هفت دقیقه بعد گل دوم را خورد. مارسلو پس از یک و دو با کریس رونالدو از کنار میدان به پیش تاخت، توپ را به سمت دروازه فرستاد و کاکا با خونسردی با بغل پا گل دوم را زد.
مادرید در دقیقه 90 کار را تمام کرد. رونالدو با حرکتی انفجاری به پیش رفت، در نزدیکی محوطه جریمه توپ را به اوزیل سپرد و با پاس او بود که بنزما گل دوم را زد.
سلام. برد رو تبریک میگم. قبل از بازی کلی استرس داشتم که نتیجه چی میشه. فکر میکردم آپوئل تیم خطرناکی باشه، اما واقعاً نبود. هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. اول بازی یه کم فشار آورد، ولی رئال زود بازی رو تو چنگ گرفت.
اگه آپوئل تا دقیقه ی 75 مقاومت کرد، فقط و فقط به خاطر دفاع چندلایه و عالی و البته خوش شانسی بود. فقط به ضدحمله امید داشتن که واقعاً تو انجامش ناتوان بودن، چه از عمق و چه از کناره ها. خیلی ضعیف عمل میکردن. از اون بازی هایی بود که کلیدش زدن گل اول بود، و مشخص بود که با وجود دفاع عالی آپوئل، بالاخره این اتفاق می افته و افتاد. بازی کاملاً یک طرفه بود و بعد از دقیقه ی 15-20 کلاً بازی دست رئال بود. آپوئل انصافاً در حد و اندازه های رئال که چه عرض کنم، حتی در حد و اندازه های یه تیم درجه 2 اروپایی هم نبود.
بازیکن ها؛
شاهین عالی بود. از پاس های دقیق و هوشمندانه ش لذت بردم.
کریس شب خوبی نداشت، ولی بازم با جون و دل در خدمت تیم بود و روی گل ها تأثیر داشت. یه فرصت عالی گیرش اومد که با بدشانسی و واکنش عالی دروازه بان، سوخت. دیگه زیادی داره از خود گذشتگی میکنه. یه صحنه خودش تو موقعیت خیلی خوبی واسه گل زدن بود، اما به جای ضربه زدن پاس داد و موقعیت از دست رفت.
کاکا 30 دقیقه بیشتر بازی نکرد، اما خیره کننده ظاهر شد. وقتی اومد تو بازی، موتور رئال یهو روشن شد. از اون سانترهای فوق العاده اش که تو میلان زیاد میدیدیم، چند چشمه نشون داد. اوزیل هم با اضافه شدن کاکا انگاری راه افتاد. به نظر من که بهترین بازیکن زمین بود.
مارسلو روی گل دوم عالی کار کرد. گل دوم حاصل سماجت مارسلو بود. کلاً مارسلو وقتی فشار روش نباشه، عالیه. اما وای به روزی که زیر فشار بازی سوتی بده.
با این اوصاف فکر میکنم صعود رئال حتمیه و یه برد پرگل در سانتیاگو برنابئو پیش رو داریم، مگر اینکه معجزه ای اتفاق بیفته که خیلی بعیده. در این صورت امیدوارم رئال بی خیال برد پرگل بشه. امشب دلمون واسه آپوئل سوخت.هم واسه خودش، هم واسه طرفداراش، هم واسه سرمربیش. از قیافه ی سرمربی و تماشاگرها میشد همه چیز رو خوند، به خصوص اواخر بازی.
برد ديرهنگام و پرگل رئالمادريد برابر آپوئل
سه گل ديرهنگام برد رئال مادريد را در خانه آپوئل نيکوزيا رقم زد تا از همين حالا رئال را در نيمهنهايي ببينيم.
قبرسیها امیدوار بودند بازی را به تساوی بکشانند و نتیجهای تاریخی کسب کنند اما کیفیت رئال مادرید بالاتر از آن بود که مقابل چنین رقیبی تسلیم شود.
این بزرگترین بازی تاریخ آپوئل بود و آنها در همان ابتدای بازی فشار بسیاری روی دروازه مردان ژوزه مورینیو آوردند.
اما مادرید بهسرعت اوضاع را به شرایط عادی برگرداند. آنها پشت سر هم حمله میکردند و قبرسیها به خوبی با حملات آنها مقابله میکردند. با این حال در دقیقه 33 چیزی نمانده بود که مادرید به گل برسد. نوری شاهین توانست دیونیسیوس چیوتیس، دروازهبان حریف را فریب دهد و توپ را برای کریم بنزما بفرستد که کسی او را مهار نکرده بود اما او بهشکلی باورنکردنی توپ را از روی دروازه به بیرون زد.
در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی نیفتاد. آیلتون در خط حمله آپوئل تنها و تنهاتر شد و رئال هم نتوانست موقعیت خاصی خلق کند.
رئال در نیمه دوم فشار حملات را بیشتر کرد. مسعود اوزیل، شاهین و سامی خدیرا در میانه میدان مثلثهای فوقالعادهای را تشکیل میدادند.
آمار بازی در دقیقه 64 گویای همه چیز بود: 416 پاس بهمقصدرسیده برای رئال مادرید، در مقابل تنها 94 پاس کامل برای آپوئل. با این حال تا دقیقه 74 طول کشید تا مادرید به گل برسد. کاکا که در دقیقه 64 جانشین گونسالو ایگواین شده بود توپی خطرناک از سمت چپ فرستاد که با ضربه سر بنزما از فاصله چهارمتری وارد دروازه حریف شد.
آپوئل دیگر خسته شده بود و هفت دقیقه بعد گل دوم را خورد. مارسلو پس از یک و دو با کریس رونالدو از کنار میدان به پیش تاخت، توپ را به سمت دروازه فرستاد و کاکا با خونسردی با بغل پا گل دوم را زد.
مادرید در دقیقه 90 کار را تمام کرد. رونالدو با حرکتی انفجاری به پیش رفت، در نزدیکی محوطه جریمه توپ را به اوزیل سپرد و با پاس او بود که بنزما گل دوم را زد.
خوب تبریک میگم این برد رو و واقعا رئال نشون داد فرق یک تیم با سابقه و پر افتخار و حرفه ای با یک باشگاه معمولی تا چه حده به همه دوستان رئالی این برد رو تبریک میگم به امید دیدار برگشت پر گل
طبق پیش بینی ها بازی آسان و البته یکطرفه ای رو شاهد بودیم .
دلیل حضور کوئنترائو در این بازی حداقل به جای مارسلو رو درک نمیکنم ، چون آپوئل تیمی نبود که بخواد و یا بتونه به رئال فشاری وارد بکنه .
و دیدیم که با حضور مارسلو چقدر قدرت تهاجمی تیم افزایش پیدا کرد .
کاکا هم داره به تعویض طلایی ما تبدیل میشه کم کم ، با ورودش و یک پاس گل و یک گل نشون داد میتونیم خیلی روش حساب کنیم در ادامه ی راه .
کریم مثل همیشه عالی بود ، اوزیل درخشان و کریس هم با اینکه نه گل زد و نه پاس گل داد ، ولی فوق العاده بازی کرد .
+
بازی کردن کریم و هیگواین به صورت همزمان همیشه جواب نمیده ، به مورینیو اعتماد داشته باشیم پس .
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)