سلام من با Sis Sandra مشخصات ویندوز رو گرفتم Product key که Sandra میزنه با product key که پشت لپتاپ لیبل خورده فرق داره. چه جوری بفهمم ویندوزش اصیه یانه؟سایت ماکروسافت امکانی داره ؟
سلام من با Sis Sandra مشخصات ویندوز رو گرفتم Product key که Sandra میزنه با product key که پشت لپتاپ لیبل خورده فرق داره. چه جوری بفهمم ویندوزش اصیه یانه؟سایت ماکروسافت امکانی داره ؟
تو پاور مننجمنت نشد اما با fn تونستم زیاد کنم. مرسی از راهنماییتون1520 وقتی اون را مستقیم به برق میزنید نور صفحه زیاد تر میشه
شما با کلید های
fn+بالا و پایین نور ور کم و زیاد کن
یا تو پاور منیجمت میتونی اون را تو حالت های مختلف تنظیم کنید
دوستان عزیز اگه توی بازی بین زدن دکمه های کیبورد و عملکرد اون فاصله باشه مثلا وقتی کلید رو میزنی یک ثانیه بعد رو صفحه اثر کنه مشکل از کجاست؟
امروز زنگ زدن و گفتن اشكال از چيپ vga هست و گير نمياد و بايد تعمير بشه! پولش هم 110 تومن ميشه!
چيكار كنم؟![]()
مشکل از اینه که سیستم مشغوله و سنگین عمل میکنه .. وقتی بار روی CPU زیاد باشه و یا گرافیک ضعیف باشه و با فریم ریت پایین کار کنه این مشکل پیش میاددوستان عزیز اگه توی بازی بین زدن دکمه های کیبورد و عملکرد اون فاصله باشه مثلا وقتی کلید رو میزنی یک ثانیه بعد رو صفحه اثر کنه مشکل از کجاست؟
والا چی بگم ؟ صبر کنید !امروز زنگ زدن و گفتن اشكال از چيپ vga هست و گير نمياد و بايد تعمير بشه! پولش هم 110 تومن ميشه!
چيكار كنم؟
سلام دوستان
دیروز لپ تاپم سقوط آزاد کرد!! تو کیف بود ولی گوشش خورد زمین شد آنچه باید میشد!!
سری fw سونی دارم ، سمت پاورش شل شده (نشکسته از جاش در نیومده ) ولی هم لپ تاپ هم چراغش روشن میشه به لولا ظاهرا چیزی نشده ولی موقع باز کردن یه صدایی میده (تق!)
اساتید راهنمایی کنند که من این شازده رو کجا ببرم؟ هزینه های وارده رو میتونین تخمین بزنین؟
عجب
شاید بشه با چسب و وصله زدن درستش کرد ولی اگر همه چیز سالم باشه ، چون ضربه خورده تا ابد از گارانتی خارجه
و نیز اگر کاور زیری و رویی بخواد عوض بشه ، با دستمزدش حدود 80 به بالا و تا 150 تومن هم آب میخوره ! اگر اصلیش گیر بیاد !
میشه خودت با چسب و اینا بشینی درستش کنی ! به صرفه تره ! ولی بهتره ببری گارانتی و اونا چک کنند تا آسیب دیگری ندیده باشه
اون تق تق مال در درفتگی لولای lid هست ... lid = در لپ لپ
این مشکل واسه یکی از دوستای منم اتفاق افتاد.
اولش فقط یکم قسمت باطریش شل شده بود ولی 2 سه روز بعد وقتی داشت لب تابش رو باز میکرد یه دفعه
lcd از بدنه جدا شد.
مراقب باش.
من به عینه دیدم لپ تاپ دل ووسترو دوستم خورد زمین ، اومد با LCD بلند کنه انگار تهش باز بود ... همه چیز با هم ریخت بیرون روی زمین ...
ببینید وقتی اتصالت زیر باز بشوند شاسی لپ تاپ از بین میره ... هه چیز می پاشه بیرون![]()
سلام دوستان
من یک acer 5230 extensa دارم که wlan اش نصب نمیشه
چراغشم روشن نمیشه .. درایور های روی cd رو امتحان کردم نشد. سیستم عاملم xp هستش
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)