این خارجیا خیلی قانونی هستند
اگه بشه این ماشین های قفل رو باز کرد چی میشه....![]()
این خارجیا خیلی قانونی هستند
اگه بشه این ماشین های قفل رو باز کرد چی میشه....![]()
سلام به همه ی دوستان
من چنتایی مد ماشین ریختم گاراجم خریدم اما نمیدونم چطور میشه ماشین از تو گاراجم بخرم یا از این مد ها استفاده کنم اگه میشه راهنماییم کنید
بعد این ماشینا که add کردم رانندهای دیگم میتونن بخرنشو به بازی add شده یا فقط من میتونم بخرم؟
راستی ورژن بازی من 1.0.4.0 هست
میشه با ریختن پچ ورژنش بالاتر بشه؟
الان معمولا تو این فروم چه ورژنی روبازی میکنن؟
لطفا به سوالام جواب بدبد
ممنون
** فوري ** لطفا همه دوستان نظر بدهند
سلام به همه دوستان
ميخواستم بدونم كدوم يكي از اين گيمها از بقيه بهتره، ميخوام دانلود كنم
گيمي ميخوام كه همه فن حريف باشه! از نظر گرافيك، تنوع كاميون، بار ، جاده و وضعيتهاي مختلف آب و هوايي
در يك كلمه خداي بازيهايي از اين دست باشه
هر سايتي كه لينك دانلود جرمن تراك رو براي دانلود گذاشته حجمش حدود 400 مگ هست كه بنظر خودم خيلي كمه، ميخواستم بدونم اين حجم واسه گيم فول ورژن هستش؟
فعلا دارم اينو بازي ميكنم، ( .18Wheels of Steel Extreme Trucker 2)
![]()
Last edited by urumchi; 03-09-2011 at 17:41.
به نظر من از هم بهتر همین جرمن تراکه
آقا ببخشید بازم من اومدم
سعی میکنم این آخرین سوال من باشه :ِ
آقا من الان پچ 1.04 به 1.32 رو از سایت جرمن تراک گرفتم
ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه
زبانش هم که آلمانیه ولی فک کنم میگه این بازی تو سیستم شما وجود ندارد
تورو خدا کمک کنید با اینترنت جی پی ار اس 60 مگ گرفتم
بچه های با معرفت plz
من یک مد گرفتم از ولوو.داف و اسکانیا که با اسم اصلیشون تو بازی میان و چرخاشون جفته.نمیدونم چرا وقتی این ماشینارو نشون میده از جفت چرخای عقب فقط یکجفتو نشون میدیو اونیکی نامرییه.کسی میتونه بگه چیکار کنم؟؟
بعضی از مدها هستن واقعا حیفه ادیت بشن همون اسکین اون هم در حد ابتدایی نه زیاد
مثلا همین پک آکسور danz واقعا پک خوبی هستش نه سنگین میکنه بازی رو نه کرش داره حتی توی ترافیک هم میاد
در ضمن دوستان با دانلود مد اسکانیا p340 فق جدیدی در عرصه ادیت گیربکس و موتور در جلو روی من باز شد منتظر اخبار بعدی باشید
![]()
سلام دوست عزیز
جدید ترین نسخه از بازی که GTS هستش و شما میتونی از صفحه اول همین تاپیک دانلود کنی
ولی این نسخه هایی که انتخاب کردی همشون خوب هستن و پیشنهاد میکنم اگه حوصلش رو داری همشون رو بازی کنی تا بتونی تفاوت هاشون رو بفهمی ولی اگه بازی جدید مد نظر هست همین GTS بهترینه
موفق باشید
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
دوست عزیز هنوز کرک سالم و کاملی برای ورژن 1.32 نیومده متاسفانه شما باید با همون 1.04 سر کنی
چرا این قد تعداد کامیونا تو این سری کمن؟
خب همین تعداد و تنوع توی دنیای واقعی هم هستن
بیشتر این مارکهای متفرقه رو به حساب نیاوردن وثل erf یا حتی ماز و کاماز
همین چند تا برند خاص اونم مدلهای تاپ رو گذاشتن
میخواستن کل سری تولیدات رو بذارن که تنها واسه آکتروس مرسدس باید یه 2-3 گیگ مدل میساختن
من هنوز میتونم بگم سری تولیدات اسکانیا رو دقیق نمیتونم تشخیص بدم چه برسه به بازی سازها![]()
من الان نمیدونم سری r چه فرقی با سری g داره این بنده خدا میخواستن اینا رو اعمال کنن که دیگه کارشون ساخته بود
آمریکایی ها خیلی واضحتر تفکیک مدل دارن ولی اروپایی ها به خاطر محدودیتهای قانونی تفکیک مدلهاشون خیلی پیچیده هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)