جفتشون فکر کنم 48 ماهه باشن
سی میلیون میشه برجی 950
چهل میلیون یکی از بچه ها گرفته برجی نردیک 1.300
خیلی زوره این همه باز پرداخت
جفتشون فکر کنم 48 ماهه باشن
سی میلیون میشه برجی 950
چهل میلیون یکی از بچه ها گرفته برجی نردیک 1.300
خیلی زوره این همه باز پرداخت
یکی از دوستان گفته بود 800 تومن الان 950 یه خورده بالاست
سوال ما ج نداره؟؟؟؟
سلام
دوستان کدوم بانک حساب باز کنم؟
میخوام اون بانک خدمات اینترنتیش خوب باشه و کار کردن با خدماتش راحت باشه
یه حساب ملی دارم خیلی ازش راضیم
میخوام یه بانک دیگه هم حساب باز کنم
بانک سینا چطوره؟
بااینترنت بانک ملی خداییش راضی هستی؟؟هیچی نداره که!!!!!!همش ارور میده.
پس باخصوصی ها ارنکردی نمیدونی چیوازدست دادی برو پاسارگاد بازکن یابهترش سامان خیلی خوش دست شده تونسخه جدیدش.این دوتاازنظرمن عالین همه چی هم دارن
اگه چک به اسم شخص دیگه ای باشه ولی من ببرم بانک بهم پول میدن یانه؟یعنی حامل نوشته نباشه فقط اسم شخص دیگه ای باشه
چک بانک ملی دارم
کسی اطلاعاتی از شرایط دستگاه پز نداره مال کدوم بانک بهتره. آینده یا پاسارگاد و آیا مهر بایدداشته باشم برای گرفتنش
Last edited by azita57; 06-11-2013 at 10:25.
بانک که اینترنتش خوب باشه ملت و پاسارگاد عالین. امااگر از لحاظ سود روز شمار بخواهی آینده و دی 19 درصد میدن که با آینده توی پیشخوان مجازی میتونی کار کنی. ز اینترنت بانک دی هم اطلاعاتی ندارم.
اماهمراه بانک ملت و پاسارگاد هم خیلی عالین.
طراحی سایت بانک ملت قسمت اینترنتیش مزخرفه اگه کاربری باشید که باراولتون باشه کاملا گیج میشید سایت باید دسترسی به قسمتهای مختلفش اسون باشه نه اینکه برای هرکاری ازیه منوی کشویی فقط استفاده کنید
شایدامکانات خیلی زیادی داشته باشه که بقیه سایتاهم دارن ولی طراحیش بنظرمن خوب نیس
سلام
روز شمار یعنی میزان سود بر اساس میزان پولتون در روزهای هر ماه حساب میشه و آخر هر ماه پرداخت میشه و هر وقت هم که بخواهی میتونی از حسابت پولتو برداشت کنی. البته بعضی از بانکها حداقل موجودی دارن مثلا می گن تا 50 تومن پول شما نباید کمتر بشه.یامثلا می گه از 10 میلیون نباید کمتر بشه تا مثلا سود 23 درصد پرداخت کنه.
بعضی از بانکها از روی سپرده بلند مدت 5 ساله مقداریشو بهتون وام میدن مثلا بانک سینا 10 میلیون میزاری 9 میلیون بهتون وام میدن روی همون 10 میلیون هم سود 20 درصد میده و روی وام 25درصد سود میگیره یا مهر اقتصاد هم روی 10 میلیون فکر کنم 9 میلیون میده ولی سود 22 درصد می گیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)